joi, 18 aprilie 2024

ROMÂNIA NU SE SCURGE NICIODATA !

 


.                       

                                   Dragii mei,
În aceasta după amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune cu fermitate asa:
              "România nu se scurge niciodata !"

După care,glasul nu mai spune nimic.
Dragii mei, mari cuvinte sunt acestea si cu mare tâlc.
Ceea ce eu stiu,este faptul că, România este Tara DUHULUI SFANT ,este Gradina Maicii Domnului si va fi Viitorul al Doilea Nou Ierusalim.
Sa nu va indoiti niciodata de acest lucru minunat.
Chiar daca vom trece prin multe incercari si prin multe greutati,totul va fi pentru purificarea Poporului român ales, pentru primirea MANTUITORULUI nostru IISUS HRISTOS in Noul Său IERUSALIM ,numit Romania Duhului Sfant.
Sa multumim Domnului si Maicii Domnului pentru toate acestea in fiecare clipa a vietii noastre,sa fim buni si milostivi,si niciodata sa nu ne lepadam de Credinta.

                                                   Cu dragoste,Maria.

42 de comentarii:

  1. Preasfânta Fecioară Maria, 12.21.2019
    Copiii mei suferă mai frecvent de boli respiratorii, care se agravează, fiind recurente și necesitând un tratament îndelungat.
    Copii, nu v-ați întrebat de ce trebuie să fiți mai slabi în fața bolilor respiratorii?

    Expunerea la schimbările drastice ale climei contribuie în mare măsură la expunerea corpului vostru la complicații respiratorii, dar în același timp mâna omului este implicită, răspândind prin aer substanțe chimice și viruși, astfel încât vă îmbolnăviți mai frecvent, iar acestea devin uneori mortale pentru ființe umane. Față de acestea, trebuie să vă protejați pentru a minimiza expunerea la dârele albe atunci când acestea acoperă atmosfera. În același timp, pulverizați uleiul Bunului Samaritean pe ceea ce ați ales pentru a vă proteja nasul și gura.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Căutați metode naturiste de apărare cum ar fi: cat mai multa vitamina C , fructe , salate , regim vegetarian , sucuri proaspete de fructe ,apa multa ,picături de argint coloidal in nas ,etc

      Ștergere
  2. PENTRU CRĂCIUN---PENTRU CRĂCIUN---PENTRU CRĂCIUN---
    Rușii nu vor da cu nucleară în UK dar cât de curând vor da în Marea Neagră când vor venii Hamericanii (NATO) cu navele maritime să îi atace pe Ruși și în ziua aceia se va adeverii următoarea profeție : Și ceva ca un munte mare de foc aprins a fost aruncat în mare; și a treia parte din mare s'a făcut sânge;
    și a treia parte din făpturile, cari erau în mare și aveau viață, au murit; și a treia parte din corăbii au pierit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cicerone..Mars la rusi...

      Ștergere
    2. Dupa parerea mea Cicerone
      intii vor da bomba nucleaca Iranul in America iar apoi vor face praf Israelui
      cum este si in doua mesaje mai vechi ale doamnei Maria, care nu vrea sa mai sperie lumea si nu publica multe mesaje despre razboiul deja inceput.

      Logic ar fi ca si unul din motivele pentru care doamna Maria vede extraterestrii si pe Iisus venind in Romania
      sa fie si din cauza ca Israelul si parte mare a lumii Occidentale vor fi facute praf si cu arme nucleare si vor fi un timp radioactive-craciun.

      Ștergere
    3. Se va adeveri ce au spus profeții nucleara va înceta razboiul-craciunu

      Ștergere
    4. PENTRU CRĂCIUN---PENTRU CRĂCIUN---PENTRU CRĂCIUN---
      Nea Crăciune, fi antenă la următoarea predicție: Hamerica, prima oară va fi atacată de China și aici se va împlini următoarea profeție: Și am văzut ridicându-se din mare o fiară cu zece coarne și șapte capete. Unul din capetele ei părea rănit de moarte; dar rana de moarte fusese vindecată. Și au început să se închine fiarei, zicând: ,,Cine se poate asemăna cu fiara, și cine se poate lupta cu ea?`` Iar după treaba asta, mult mai târziu se va mai adeveri o profeție: Al cincilea a vărsat potirul lui peste scaunul de domnie al fiarei. Și împărăția fiarei a fost acoperită de întunerec. Oamenii își mușcau limbile de durere.
      ----Deci, În timp ce America o va fura de la Chinezi, Rusia va ataca navele maritime NATO ce vor staționa în Marea Neagră, dar nu va fi răzbelul cel mare cu bombe atomice ci doar război ca în Rusia-Ucraina.

      Ștergere
  3. Spuneam acum citeva saptamini ca Printre marile orase acoperite de ape va fi Dubaiul.
    Acum tocmai e sub apa de ploaie deocamdata
    , dar in viitor urmeaza cresterea oceanului peste Dubai
    Fenomen ireversibil si de neoprit ca si inclinatea axei si ecuatorului Pamintului
    Sfirsitul Lumii -spuneau simbolic romanii de acolo,
    de fapt o ploaie doar deocamdata care prevesteste viitorul sub apele oceanice al Orasului milionarilor lumii
    Furtuna Renata venita peste Romania arata un ciclon mare cit estul Europei a adus zapada in vest peste flori vazuta demult de
    doamna Maria , ca si cresterea Nivelului oceanului planetei Pamint
    .
    Nasa nu mai intelege nici ea cresterea accelerata a temperaturi medie planetara cu mult mai repede ca prognozele
    dar Averizeaza ca

    vor aduce fenomene si modificari de Clima si in Sirul Anotimpurilor deplasate in sirul anilor- craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ion Cristoiu-pina pe 30 aprilie candidatul comun Cirstoiu poate fi inlocuit cu Piedone ospatarul
    de mult in capul lui Marcel Ciolacu in alianta Psd plus antena3 lansind
    la Bucuresti razboiul al Civilizatiilor
    matematicianul pe dreapta iar se voia chelenger macar un doctor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Crimele de la ATI Sibiu
    reclamate de un medic care el insusi spunea ca e vinovat de Crime in perioada Pandemiei Covid cind nu trata pacienti cu medicatia corespunzatoare ci doar cu banale anestesice dar criminale
    Iar in toata tara au fost zeci de mii de Crime in spitalele conduse de politruci Criminali pe salarii mari de Calai-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toți plătesc pentru manipularea cu tv.ca să ne vaccinam,și medicii și asistentele care au primit salarii că să își omoare aproapele in spitale că ei să primească foarte multi bani,acum este dreptate pe pământ,toți plătim după faptele noastre,numai Dumnezeu este drept în judecată.

      Ștergere
  6. O zi frumoasă și binecuvântată va doresc la toată lumea 🙏
    Cu mare drag doamna Maria 🥰🙏

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu Permiteți Diavolului să Vă Înșele
    Mesaj de la Fecioara noastră, Regina Păcii. De Pedro Regis. 13 Aprilie, 2024
    Dragi copii, eu sunt Mama voastră și am venit din Ceruri pentru a vă chema la o convertire sinceră. Fiți ascultători la chemarea mea și imitați-l pe Fiul meu Iisus în toate. Trăiți într-o perioadă de mari necazuri și a sosit momentul pentru mărturia voastră sinceră. Omenirea se îndreaptă spre abisul spiritual și cei care sunt departe de rugăciune nu vor putea suporta greutatea încercărilor care vor veni. Stați departe de tot ceea ce vă îndepărtează de Fiul meu Iisus. Aveți grijă de viața voastră spirituală și nu-i permiteți diavolului să vă înșele. Nu uitați: în mâinile voastre, Sfântul Rozariu și Sfânta Scriptură - în inima voastră, iubirea de adevăr. Otrava mortală a doctrinelor false va contamina multe persoane consacrate, iar adevărul va fi prezent în puține locuri. Eu sufăr din cauza a ceea ce vi se întâmplă. Mergeți înainte pe calea pe care v-am arătat-o! Eu voi fi întotdeauna cu voi. Acesta este mesajul pe care vi-l transmit astăzi în numele Preasfintei Treimi. Vă mulțumesc pentru că mi-ați permis să vă adun din nou aici. Vă binecuvântez în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin. Fiți în pace.

    RăspundețiȘtergere
  8. Treziți-vă, copiii Mei, căci Timpul este Acum!
    De John Martinez. 16 Martie, 2024
    "Fie ca întreaga omenire să recunoască mila Mea insondabilă. Este un semn pentru sfârșitul vremurilor; după ea va veni ziua dreptății." ... "Cel care refuză să treacă prin ușa milei Mele trebuie să treacă prin ușa dreptății Mele..."

    -Mesaje date Sfintei Faustina
    Jurnal al Milostivirii Divine

    Trăim încă în Zilele Milostivirii, în ciuda întregii dureri și suferințe pe care lumea noastră o îndură în prezent. Dar în curând va veni Iluminarea Conștiinței, care va inaugura apoi Zilele Dreptății.

    Fumul Satanei

    În timp ce ne apropiem de punctul în care se întâlnesc Milostivirea și Justiția, "cel rău" continuă, de asemenea, să-și împingă planurile înainte în întreaga lume. Astăzi, răul pune stăpânire pe inimile și sufletele majorității oamenilor de astăzi, infiltrându-se în fiecare domeniu al vieții umane. De la guverne și instituții seculare până la însăși vârful Bisericii, "fumul lui Satan" a pătruns în toate părțile societății. Frica, ura, mânia și confuzia domnesc, în timp ce credința în singurul Dumnezeu adevărat este aproape pierdută în cultura noastră. Între timp, credincioșii rămășiței caută îndrumare și direcție cu privire la modul în care să navigheze în aceste vremuri tumultoase, precum și cum să se pregătească atât fizic, cât și spiritual.

    În ultima vreme, m-am rugat și am căutat îndrumare cu privire la modul în care să-i asigur pe credincioși că El este încă în control deplin, dar mai ales Îl întrebam "De ce???".

    Apoi mi s-a arătat o viziune a Maicii Domnului. Sfântul Arhanghel Mihail stătea lângă ea, în timp ce mii de îngeri și mulți sfinți erau în jurul ei. Părea că timpul s-a oprit în loc, iar apoi Ea a vorbit:


    Maica Noastră Binecuvântată
    Vocea ei era moale și blândă, dar cu putere, îngrijorare și plină de durere pentru toți copiii ei.

    "Fiul meu, Timpul este acum! Timpul despre care ți-am vorbit cu mulți ani în urmă, când ți-am permis să vezi ce se va întâmpla și ce va avea loc. Doresc și mă rog ca toți copiii mei să continue să aibă încredere în Dumnezeu și în dragostea Lui pentru întreaga omenire. Am împărtășit lumii, în multe apariții, dragostea și protecția mea pentru toți copiii mei - dar, cu toate acestea, ei nu vor să asculte.

    Începutul Timpurilor a început. Vor fi foarte dificile și mulți dintre copiii mei vor pieri și se vor pierde. Va fi un iad pe pământ și va fi din ce în ce mai rău - chiar mai rău decât înainte de vremea lui Noe. Satana crede că Îl poate distruge pe Dumnezeu. El este un înșelător și caută doar să distrugă toți copiii lui Dumnezeu. El este un clovn și un prost. Păcatul i-a permis să infecteze întreaga Creație, Biserica și copiii mei de pe toate continentele.

    În ultimii ani, Duhul Sfânt a ales și a călăuzit mulți dintre laicii care vor fi determinanți în restaurarea Sfintei noastre Biserici. Mulți văzători și profeți vor primi haruri speciale și vor fi împuterniciți cu plinătatea Harului lui Dumnezeu. Duhul Sfânt și-a revărsat Duhul Său peste mulți dintre laici și preoți sfinți speciali, în pregătirea luptei împotriva lui Satan și a slujitorilor săi. Nu mai putem sta și vedea cum copiii mei pier. Mulți așteaptă chemarea mea să se trezească și să se pregătească pentru atacul împotriva răului și a satanei. V-am înzestrat pe mulți dintre voi, copiii mei, cu daruri spirituale speciale pentru a combate răul. Am ridicat o armată de războinici pentru Dumnezeu. Mulți au fost chemați, dar puțini au fost aleși. Sunteți TOȚI pregătiți în timp ce vă vorbesc. Doresc ca voi să începeți să formați mici comunități, așa cum vă conduce Duhul Sfânt. Eu chem rămășița mea să se adune și îi voi binecuvânta cu Cuvântul lui Dumnezeu. Începeți să formați comunități mici și nu vă temeți de ceea ce trebuie să faceți. Eu vă voi călăuzi pe toți.

    1/4

    RăspundețiȘtergere
  9. Dumnezeu Tatăl".... Fiul meu iubit, când ți-ai consacrat inima Mie, Tatăl tău ceresc, și ai băut din Potir, ai acceptat Misiunea care ți-a fost dată și te-am călăuzit prin încercări și necazuri și chiar prin moarte. Eu te-am ales și îți cer să fii umil, iubitor, bun și generos pentru a învăța și pregăti poporul Meu pentru aceste zile de întuneric,

    Ai făcut primul pas și te-am salvat din ghearele Satanei, care a încercat să te distrugă și aproape că a reușit să te ucidă. El a încercat să te măcelărească de multe ori. Eu sunt Protectorul tău. Eu, Dumnezeul tău, Tatăl tău, am fost întotdeauna alături de tine, indiferent de mersul tău spiritual, căci Eu sunt Protectorul și Scutul tău. Eu sunt Stăpânul și Mântuitorul tău. Porțile iadului nu vor prevala împotriva ta. Mulți vor veni la tine pentru ajutor, iar Eu îți poruncesc să îi înveți. Fii mereu puternic, fiul meu, fii umil, răbdător și ai încredere deplină în pregătirea ta. Pe toți cei cu care vorbești, privește-i ca și cum ar fi Fiul meu Isus.

    Mulți vor veni la tine pentru îndrumări. Amintește-ți că nu tu îi vei îndruma, ci Eu, Tatăl tău ceresc. Spiritul Sfânt și Maica Sfântă vor fi mereu alături de voi. Voi da tuturor slujitorilor mei harul care a fost dat Apostolilor mei, așa cum a fost la începutul Bisericii mele,

    Rămășița Mea Biserică, se reunește și o voi împuternici cu plinătatea Prezenței Mele. După timpul Groazei Oribile, tot răul va fi îndepărtat și distrus; Slujitorii Sfinți și Religioșii vor fi cu Mine pe pământ, deoarece pământul va deveni Rai pentru toată veșnicia.

    Refugiile au fost deja finalizate și se află în locuri spirituale din întreaga lume. Mama noastră binecuvântată și Spiritul meu v-au arătat și v-au permis să intrați în ele. La momentul potrivit, vă voi da permisiunea de a împărtăși acest lucru cu copiii mei."

    *Acestea au fost aprobate pentru publicare
    de către directorul spiritual al lui John, Monseniorul Enda Mckenna.

    Reflecțiile Mele Personale:

    Am simțit chemarea de a împărtăși cu voi toți ceea ce Domnul, Fecioara Maria și Duhul Sfânt m-au încurajat să împărtășesc în acest moment.

    În acest timp de pregătire și de har:

    1. Suntem cu toții chemați să fim Sfinți așa cum Dumnezeu este Sfânt.

    2. Pregătiți un loc sigur și sfânt în casa voastră cu lumânări binecuvântate din ceară de albine.

    3. Reconsacrați-vă lui Dumnezeu.

    4. Participați la slujba zilnică sau, cel puțin, participați la slujba de Duminică.

    5. Vizitați Sfântul Sacrament și ascultați vocea lui Dumnezeu când comunică cu voi în mod individual în ceea ce privește pregătirile.

    6. Rugați-vă Rozariul (zilnic)

    7. Fiți un model și o reflectare a lui Iisus Hristos pentru toți oamenii.

    8. Gesturile mici, simple și amabile de bunătate față de ceilalți sunt atât de importante (Exemplu: a deschide ușile, a ajuta, în mod mărunt, pe cei care au nevoie de o mână de ajutor, a zâmbi cu bucurie și iubire, chiar și atunci când nu ne simțim în stare). "Lucrurile mărunte" pe care le facem pentru ceilalți sunt cele care Îi plac și Îi pun un zâmbet pe față lui Dumnezeu. Cu toții suntem chemați să fim buni și sfinți în micile gesturi ale vieții de zi cu zi.

    2/4

    RăspundețiȘtergere
  10. 9. Iartă-i pe toți cei care ne-au rănit și chiar ne-au blestemat.

    10. Cereți-i Duhului Sfânt, Maicii Domnului, Îngerilor noștri păzitori să fie mereu cu noi.

    11. Să-i iubim pe toți oamenii, indiferent de rasă, credință sau diferențe politice/ideologice.

    12. Rugați-vă pentru toți cei care caută răspunsuri la motivele pentru care lumea a scăpat de sub control și a îmbrățișat răul.

    13. Să fiu un exemplu ca Hristos pentru toată familia mea.

    14. Să am încredere necondiționată în Dumnezeu în ceea ce privește direcția pe care vrea să o luăm.

    15. Să mă rog pentru Biserica noastră în aceste vremuri de confuzie și tulburare.

    16. Când întunericul total acoperă pământul, rugați-vă și puneți-vă încrederea în Dumnezeu și în Maica Domnului.

    17. Tot răul va fi aruncat în iad, împreună cu acele persoane care promovează și și-au consacrat sufletele lui Lucifer.

    Un cuvânt de învățătură:

    În anii '80 am experimentat confuzia multor credincioși care nu știau ce să facă cu informațiile despre cele trei zile de întuneric.

    Existau neînțelegeri considerabile cu privire la ce să facă. Unii clarvăzători și profeți au adăugat la tulburare cu informații înșelătoare și interpretări incorecte ale celor Trei Zile de Întuneric.

    Unii și-au vândut casele, au renunțat la proprietăți și la bunurile personale.

    A existat furie și frustrare atunci când nu s-a întâmplat nimic. Unele persoane au părăsit Biserica Catolică.

    Răul se distra de minune lucrând în cadrul comunităților Creștine. Trebuie să fim atenți să acționăm în conformitate cu Duhul Sfânt pentru a evita astfel de confuzii și direcționări greșite.

    Vă împărtășesc acest lucru pentru că nu vreau ca acest lucru să se întâmple din nou unor buni Creștini credincioși care sunt îngrijorați pentru familiile lor.

    Există o rămășiță minoră de adepți adevărați ai lui Hristos aici, în Statele Unite, și, din păcate, rămășița este mică. Am încredere că Domnul îi va păstra și proteja pe cei care sunt cu adevărat ai Săi. Dar, în cea mai mare parte, trăim acum într-o națiune în care majoritatea oamenilor nu Îl cunosc pe Dumnezeu și nu doresc să-L cunoască pe Dumnezeu sau să audă ceva despre El. Astfel, acesta este începutul a ceea ce va urma pentru omenire și pentru întreaga lume.

    Discernământul meu personal:

    1. Toată profeția și Sfânta Scriptură trebuie să se împlinească înainte și după timpul lui antihrist.

    2. Am primit sute de mesaje și avertismente de la Maica Sfântă în La Salette, Fatima, Akita și eu personal cred că cuvintele care se dau în Medjugorje sunt împlinirea celor de la Fatima. Foarte puțini oameni au ascultat cu adevărat și au acționat în consecință.

    3. Laicii au fost binecuvântați și au primit multe daruri sfinte cu harurile lui Dumnezeu. Rămășița adepților este echipată cu puterea Duhului Sfânt și este chemată să formeze comunități în casele noastre, în biserici, în lăcașurile de cult sau oriunde suntem îndemnați să mergem. Duhul lui Dumnezeu ne va spune în rugăciune, iar îngerii Săi ne vor călăuzi spre locațiile noastre finale. Aceasta va fi reunirea credincioșilor lui Dumnezeu ca rămășiță a bisericii. Nu vă fie teamă, căci tot cerul este cu noi.

    4. Când va începe Iluminarea Conștiinței?

    a. Dumnezeu a ales momentul în care aceasta va avea loc. Nimeni nu știe data sau ora, așa cum ne-a spus Iisus.

    b. Dumnezeu Tatăl cunoaște și iubește fiecare persoană vie de pe pământ. Prin urmare, Dumnezeu va permite fiecăruia să vadă starea păcătoasă a sufletului său așa cum ne vede El. Va fi una dintre cele mai groaznice și/sau frumoase experiențe pe care le-a avut vreodată omenirea. Vom fi stăpânii propriului nostru destin, alegând fie viața veșnică, fie moartea veșnică. Dumnezeu ne va da harul de a face propriile noastre alegeri.

    c. Acest lucru va avea loc după împlinirea tuturor profețiilor din Sfânta Scriptură.

    3/4

    RăspundețiȘtergere
  11. Medicii avertizeaza
    Bacreria Campilobacteri din carne ajunsa imuna la antibiotice dar distrusa la temperatura
    Da pe linga temperatura, probleme digestive mari mai ales la copii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Sua incepe sa dezvolte si sa mute industria sa din strainatate pentru a nu suferii , pronosticind un razboi global mai ales cu China si Coreea de Nord si Iranul
    Lasind Rusia Pe seama Europei-sa se spele pe cap cu ea -atit timp cit nu instiga pe celelalte mai ales ca vine Trump ca presedinte al Americii care va taxa cu indiferenta Europa lasind-o la mina ursului rusesc
    Asa ca va mai trece multa apa intre Nipru si Urali pina cind Ursul va fi satul si va accepta teritorii mari pina la incheierea pacii Rusesti mai ales ca ea stie ca oricum tarile baltice si cimpia de nord a Europei va ajunge oricum sub apele oceanului Putin fiind mai interesati de tarile rusofone din Carpati ca Hun-garia pe care o cumpara usor cu Ardealul de Nord si interesati de sudul Dunarii balcanic si slav al Europei- craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Pentru nordul Ardealului avea si doamna Maria mesajul cu -Marea batalie de la Cluj-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://www.libertatea.ro/stiri/romania-va-fi-inconjurata-de-flacari-profetia-teribila-a-parintelui-arsenie-boca-1173364

      Ștergere
  14. De ce nu se convertesc oamenii? Pentru că nu cred, nu au credință.
    Mesaj de la Iisus. De Little Mary. 21 Februarie 2024
    Pentru a afla mai multe despre această vizionară, vă rugăm să vizitați
    "Becoming a Sign of God" (lecturi din Sfânta Liturghie: Iona 3,1-10, Psalmul 50, Luca 11,29-32)

    Micuța mea Maria, în prima lectură un strigăt se ridică în marele oraș Ninive. Iona avertizează: "Pocăiți-vă, sau orașul va fi distrus în patruzeci de zile". Locuitorii ascultă și acceptă apelul său, iar regele și cetățenii, mari și mici, bogați și săraci, fac penitență, se îmbracă în sac și postesc, dar mai ales își repară păcatul, întorcându-și inima de la rău. Aceasta este jertfa plăcută lui Dumnezeu - nu faptul că omul își rupe hainele și face sacrificii, ci că se convertește, că își schimbă inima din răuvoitoare în bună.

    Odată ce inima unei persoane este schimbată, întregul său comportament și întreaga sa viață se schimbă, fiind îndreptată spre bine. În fața pocăinței lui Ninive, Dumnezeu își retrage mâna care era gata să o lovească și își retrage orice intenție de distrugere.

    Și astăzi, câte mesaje sunt date, câte profeții autentice care anunță în numele lui Dumnezeu vremuri care anunță marea purificare care are deja loc. Dacă oamenii s-ar converti, dacă și-ar întoarce privirea spre Tatăl Ceresc, pedepsele anunțate ar fi retrase. Dacă mulți s-ar îndrepta, multe dintre aceste avertismente ar fi limitate și atenuate. Dacă însă nu se va produce nicio schimbare, aceste profeții se vor adeveri în toată plenitudinea lor. Profețiile, chiar dacă sunt adevărate, sunt întotdeauna relative și condiționate de comportamentul și răspunsul omului.

    Nu Dumnezeu este cel care dorește pedeapsa, ci aceasta devine necesară pentru mântuirea omului. Preasfințitul Părinte intervine întotdeauna și lucrează condus de iubire în fiecare acțiune, și chiar și dreptatea Sa derivă din iubirea Sa pentru a-i ajuta pe oameni ca să nu fie împrăștiați, ca să nu se piardă. Poziția Sa este întotdeauna aceea de a da suferință și de a ispăși în scopul mântuirii. Este asemănător cu momentul în care un copil este pe cale să cadă într-o prăpastie; pentru ca acesta să nu cadă și să moară, așa cum părintele trebuie să folosească o strângere puternică pentru a-l împiedica să cadă, la fel face și Tatăl cu creaturile Sale.

    De ce nu se convertesc oamenii? Pentru că nu cred, nu au credință. Ei spun că au nevoie de semne pentru convingerile lor, fără să înțeleagă că Dumnezeu a dat deja semnul suprem în Fiul Său, răstignit și înviat. Acum El vă cere ca voi înșivă, trăindu-vă propria cruce și propria înviere, altoiți pe Hristos, să deveniți semne pentru vecinii voștri, pentru ca ei să poată crede încă. Fiecare dintre voi care se convertește devine esențial pentru toți, devenind un semn de lumină care emană strălucirea ce luminează întunericul din jur.

    Meditați asupra modului în care, cu doar douăsprezece persoane în [termenii] apostolilor, s-a declanșat explozia unei lumi în întregime păgâne, aceasta întorcându-se la realitățile divine în singurul Dumnezeu și Domn.

    Când își schimbă cineva inima și își repară trecutul rău?
    Atunci când învață să iubească, când dragostea pătrunde, când are loc o întâlnire cu propriul Domn și, cunoscându-L, o persoană Îl iubește cu o dragoste care are prioritate în inimă și aruncă restul care nu Îi aparține, ceea ce este de prisos, zadarnic și contrar Lui.

    În iubirea lui Dumnezeu descoperi o comoară prețioasă care dă o valoare autentică a ceea ce trebuie căutat și experimentat și dobândești puterea de a alunga și de a învinge orice rău, orice ispită și orice păcat care te ținea prizonier până atunci. Numai atunci există un semn. Identificat cu Hristos cel răstignit și înviat, duci vestirea și chemarea Lui la frații și surorile tale, având claritatea și vigoarea de a-i chema la convertire, nu numai pentru vremurile prevăzute prin intermediul profețiilor diferitelor pedepse anunțate, ci deja pentru judecata personală, pentru viața individuală a fiecărei persoane care trebuie să primească mântuirea pentru veșnicia sa.

    Vă binecuvântez.

    RăspundețiȘtergere
  15. Isamintarea artificiala pentru ploaie facuta deasupra norilor din avion special prin dispozitive montate in prelungirea pe latimea aripii care arunca peste nori iodura de argint, uree si gheata solida din bioxid de carbon
    Daca nu ma insala memoria descrierea era similara cu cea mai veche vazuta si de doamna Maria.
    De care actiune ar fi suspectata inundatia din Dubai.

    Siria anunta prin jurnalisti intilnirea la Damasc inclusiv cu presedintele Asad cu un reprezentant nenominalizat al SRI ului cu un mesaj ce ar fi fost si al omologilor din Grecia si Italia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Compania Tesla a lui Elon Musk disponibilizeaza 10 procente din angajati si are probleme juridice cu sediul sau din Texas dupa ce a redus vinzarile si productia cu 30 procente.

    Uniunea Europeana scirtiie in stagare afectata de probleme de mediu si ajutoirul pentru Ucraina, depasita la natalitate ,inovatie si noi tehnologi de China si Sua
    Sua si Ue incearca sa recupereze si sa scada dependenta de exterior in eventualitatea unui viitor conflict global-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. Inca o drona suspecta ridicata astazi linga zona de siguranta a bazei Nato de la Kogalniceanu-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. Sute de romani blocati de inundatii in raiul din Dubai si asteapta pe aeroport impreuna cu Ciolacu Malacu premierul Romaniei.
    Dupa trei zile peste o ora soseste la Bucuresti primul avion cu peste 10O calatori multi copii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. Cristina Balan inginera romanca cu numele trecut pe Bateria Tesla pentru contributia ei data afara de Elon Musk pentru ca atragea atentia asupra pericolelor masinii
    Se lupta acum si juridic cu firma Tesla si cu un cancer-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  20. Peste 1000 monede de aur din tezaurele dacice din secolul I inainte de Cristos,descoperite si vindute ilegal pe piata neagra recuperate de Romania dar cele nerecuperate sint mult mai multe provenind si din obiecte celtice ,romane din Dobrogea ,Tracia si Grecia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  21. Cosmarul de pe valea Oltului
    Incep odata cu inceperea pregatirii de santier a firmei turcesti pe ruta Boita -Cornetul care incepe prin defrisari si canale de scurgere care impun restrictii de circulatie.
    La Boita nodul de legatura pe trei nivele va faca legatura si cu autostrada spre Fagaras care incepe si ea dar mai lejer de circulat-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  22. Curtea Constitutionala din R Moldova a aprobat ca la data alegerilor din 20 octombrie 2024 sa se tina si referendumul pentru aderarea la Ue

    In Sua proectul de lege inaintat in camera Reprezentantilor prevede ajutor financiar militar pentru Taiwan , Israel si Ucraina , pentru uiltima in valoare de 61 miliarde Dolari trebue reintrodus in Senat si asteptat
    de Zelenski deja de o jumatate de an care motiveaza ca dezghetul si uscarea terenului de primavara poate aduce atacul profitor al Rusiei pina pe Nipru si totodata al Treilea Razboi Mondial- craciun.

    RăspundețiȘtergere
  23. C T Popescu vorbeste de candidatul la primaria capitalei- Cirstoiu si anteZimbaretul sau Iliescu din PSD-
    care e sustinut mai mult de PNL Evreiesc-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  24. Magureanu-sarpele cu clopotei fost la Scoala Stefan Gheorgiu la institutul B ce pregateau sefii economiei Romaniei inca din anii 1970-cind el se da Acum Dizident dupa Praga 1968 ca si Ceausescu de fapt dar atunci cu renumitul discurs
    desi el vedea de atunci pe -Iliescu ca succesor al lui Ceausescu,dupa cum ar fi stiut tot activul PCR.- mai ales studenti de la fara fregventa
    cum ar fi si fost.

    Vorbeste in direct acum de fapt o reluare pe Tvr1 despre Revolutia din 1989 si de prezenta lui Iliescu abia in 22 decembrie dupa ora 17 de fapt adus si atunci de securisti.
    La 35 de ani el vorbeste si de ce ar fi fost convenit la Malta -fara dicumente- despre sferele de influenta si rolul principal atribuit Urss despre evrnimentele din tarile din estul Europei
    Iar Rusii voiau un rol mai mare in Romania desi Ceausecu reales in noiembrie ca dupa vizita lui Ceausescu la Moscova din 4 Decembrie 1989 sa nu mai apuce Anul Nou pina la Prabusire dupa valul din Est cu tari ce schimbasera directia spre Democratie.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  25. Si concluzia lui Magureanu ar fi ca puterea dupa 1990 luata de un grup ce ar fi complotat Din interiorul aparatului de stat comunist
    pentru Lovitura de stat impotriva lui Ceausescu
    si nu Contra Comunismului cum voiau revolutionarii din Strada-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  26. pt cicerone UK va fi inundata- am vazut cu ochii mei in bancile mari de pe TAMISA e inceputul -cand ghetarii din Groenlanda se vor topi UK si Tarile baltice vor fi sub ape de unde stiu nu pot spune e taina etc .etc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pt ---Anonim 18 aprilie 2024 la 23:01--- Nu știu de unde știi tu astea dar eu le știu cu mulți ani în urmă din câteva calcule simple. Ia fi antenă: oamenii de știință spun că dacă toți GHEȚARII se ar topi, nivelul apelor vor crește cu aprox 60 de metri. Londra e cu 10-30 metri deasupra nivelului standard de apă. Deci, Londra va rămâne sub apă la o adâncime de 30-50 metri. Dacă mergem în sus spre Birmingham sau mai departe Manchester sau și mai departe în Leeds, ajungem până la o înălțime de până la 500 de metri deasupra nivelului standard al apelor. Deci, e timp să ne mișcăm până se topesc toți ghețarii, este ?

      Ștergere
    2. Sa speram cu nu atit de sus cu 60metri Cicerone
      , desi s-ar putea in timp mai lung
      Asta ar insemna ca apa ar ajunge in final in sudul Bucurestiului care devine riviera la Marea Neagra care ar mai ajunge pina la Focsani si Buzau
      Dar sa nu uitam ca apa va scufunda cu greutatea ei si scoarta in mantaua Pamintului deci poate urca si mai sus si vor mai fi miscari tectonice ale scoartei terestre in sus si mai ales in jos.
      Calugari rusi spuneau ca apa va trece de Moscova care e pe la 230 de metri din care va ramine doar Kremlinul care e sus pe deal-craciun.

      Ștergere
    3. Si mai e ceva Cicerone
      Schimbare lenta si apoi Brusca a axei si ecuatorului Pamintului care va da o inundatie uriasa si brusca a apei ocenului in miscarea de inertie pe cimpiile Europei la care se adauga in zona noului ecuator si o crestere suplimentara tot data de rotatia Pamintulu care nu e perfect sferic ci Bombat la Ecuator cu apa ceva mai sus
      Dar in schimb vor aparea si insule noi intre Europa si America ca fosta Atlantida-craciun.

      Ștergere
  27. Guse acum pe Realitatea tv- Statul Roman capturat de o grupare condus de straini pro Nastase care au vindut-privatizat si au dus la Florian Coldea si Dumbrava cu alte mortaciuni ca Marta si ca Scaltenberg evreul fugit in Israel-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  28. Cryptodata schema piramidala tip Ponti a
    lui Coldea cu plingere la Diicot dar si in Italia la AntiMafia une multi romani cu bani negri incearca sa i-i albeasca si mai ales inmulteasca-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  29. Guse -si Ghita de la Belgrad vorbea de Drama Romaniei prin Mafia unui repetent ca si Coldea coada de topor pentru straini peste romani sa ne abuzeze si care au facut
    Contra selectie in Romania din interiorul sistemului nu ca Mafia Italiana care e in interior
    Florea spune ca acum -Coldea a scos o hirtie ca ar avea Alzeimeier pregatita pentru a se apara
    Eu spuneam de mult ci i-i fileaza o lampa la cap, dar Fostul Srist Florea de la Ploiesti spune ca era de buna credinta atunci cind a incalcat legea-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  30. Cu atacul de acum cuteva zile al Iranului contra Israelului se implineste Mesajul —Ierusalimul atacat-din 20 Mai 2017
    Urmeaza pe viitor un alt vechi mesaj-
    -Atac Nuclear Iran-Sua-craciun.

    RăspundețiȘtergere