luni, 8 aprilie 2024

SA IMPODOBIM FRUMOS ,SFANTA BISERICA SI SFANTA CRUCE A MANTUITORULUI IISUS HRISTOS !

 
                                     Ar putea fi o imagine cu templu şi text.

                                                                  Dragii mei,

Ca in fiecare an de Sfintele Pasti, impodobim Sfanta Biserica cu multe flori,dar si Sfanta Cruce din Vinerea mare.
                                          Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie..

Daca acum 2000 de ani Mantuitorul Iisus Hristos a primit Coroana de spini si a fost rastignit pe Cruce, noi sa-I daruim inima si sufletul nostru,dragostea noastra si sa infrumusetam Sfanta Biserica a Sa ,cu multe flori, sa-I punem Coroana de flori pe Capul Său prea sfant ,in Vinerea Mare si sfanta.

                                         Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Dar florile sunt scumpe dragilor, si nu putem sa infrumusetam Sfanta Biserica ,asa cum ne dorim si cum ar trebui ca sa fie bineplacuta Lui Dumnezeu si Maicutei Domnului cu Sfintii Săi.
Ar putea fi o imagine cu templu şi text.

Avem nevoie de ajutor din partea sufletelor iubitoare si credincioase.

Ar putea fi o imagine cu templu şi text

Sa împodobim frumos si de Sfintele Pasti, Sfanta Biserica a Mantuitorului Iisus Hristos și a Maicutei Domnului.Sa punem Mantuitorului Iisus Hristos, pe capul Său prea sfant,sa punem Coroana de flori și nu de spini în Sfanta Vinere Mare!
.
Vom face fotografii, vom filma ca sa vedeti cat de frumos arata Sfanta Biserica in urma ajutorului vostru,dragilor.
.
Ce bucurie mare ne va cuprinde inima si sufletul,atunci cand vom vedea Minunile micii noastre jertfe, pentru Dumnezeu si Maicuta Domnului cu Sfintii Săi.
Vom fi fericiti si vom simti cu adevarat ca Domnul si Mantuitorul nostru Iisus Hristos a Inviat, si se bucura de Dragostea si Iubirea noastra, prin mica jertfa pe care o aducem.
Vom sterge si Lacrimile Maicutei, impodobind Sfanta Sa Biserica cu flori din Gradina Raiului Său.
Romania este Gradina Maicii Domnului,dragii mei.
Romania va fi nu peste mult timp, al Doilea Nou Ierusalim!
Aici, in Romania Adevarului Duhului Sfant va veni Mantuitorul Iisus Hristos,pentru a doua oara pe pamant.
Sa credem cu toata fiinta noastra si sa ne bucuram de fiecare clipa din viata noastra.Iata cum putem ajuta la infrumusetarea Sfintei Biserici pentru Sfintele Pasti:

RAIFFEISEN BANK    Maria Ghiorghiu ,

 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307.    
Va rog dragilor, ca sa ma sunati la telefonul meu public, la care voi raspunde personal, telefon cu numarul 0747226236 la care-mi puteti lasa si un Pomelnic pentru vii si un altul pentru adormiti. Pomelnice, pe care eu le voi da Parintelui la Sfantul Altar in Noaptea sfanta a Invierii Domnului.  
                                                                                       Cu dragoste, Maria.

11 comentarii:

  1. Observ ca si doamna Maria e mai activa in noaptea asta
    O fi tot efect al Alinieri Pamint -Luna -Soare pentru Eclipsa de miine din America de Nord care va fi dupa masa in Sua deci vom afla mai multe vesti la noi mai tirziu cu 7 ore dupa miezul Noptii viitoare ??-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ministerul sanatatii cu statistica spune ca un roman din 6 moare de cancer cu tendinta de crestere la virstra sub 50 de ani dar si la studenti cu dizabilitati obligati sa abandoneze studiu dupa primul an din lipsuri, fapt ce impun un ajutor marit ,mai ales ca e si o criza de medicamente din farmacii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Astazi 8 aprilie e si ziua internationala a etniei -romane=romilor cu multe evenimente- adoptarea acum 5 decenii in 1971 la Londra pentru recunoasterea culturii lor dar si a discriminatii lor si adoptarii imnul ii lor si simbolului lor roata cu spite-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ziua romilor legala si sarbatorita cu aprobarea Parlamentului Romanieii in 2006 cu evenimente specifice de 18 ani inclusiv cu artisti de exception pe Tv
    In Europa fiind peste 15 milioane de romi ca cea mai imortanta si mare minoritate
    In Romania Cuza e cel care a emis decretul de emancipate si libertate a romilor si acum au o catedra de limba romani la Universitatea din Bucuresti cu eveniment organizat chiar ei spun prima data la acest nivel la Sala Palatul din Bucuresti veniti cu 100 de autocare la Congresul romilor din 400 comunitati-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am fost aproape de accident nuclear
    O spune Agentia internationala pentru energia atomica dupa mai multe atacurile cu drone de ultima zi de la centrala nucleara ucrainiana de la Zaporoje-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Poarta Focsanilor considerata o vulnerabilitate pentru Romania care ar permite armatei Rusiei care daca ar ataca ar ajunge in 24 de ore de la Prut la Bucuresti -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Zelenski prima data spune ca fara Sua , Ucraina va pierde Razboiul iar primul ar cadea Harcov.
    Germania a inceput sa trimita militari permanenti in Lithuania primii din cei 6000 spre a o apara
    Unde are loc in nord si cea mai mare aplicatie a Nato de dupa al doilea razboi mondial-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ilife Serbanescu a decedat la 81 de ani
    fost ministru ministru reformei al Conventiei, profesor in journalism si economie cu o carte despre Colonialism.

    Patriot national si luptator contra cilonialismului Aplicat Romaniei, cenzurat si marginalizat un multi ani de televiziunile globalisto-Evreiesti romanesti pentru aceasta-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Corporatiile internationale -cartea lui Serbanescu ,”el spunea ca I-I e rus-ine pentru ca are titlul de doctor alaturi de alti plagiatori analfabeti avind principii Clare , stabile si greu de combatut-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. pt craciun SUNT ANONIM 5 daca rusii vor trece de la Prut spre capitala fara sa se opuna este cea mai buna decizie- iar daca americanii de la noi sa nu intervina- un preot din ATHOS asa prevede ca ar fi un dezastru daca tara noastra intra in incident- sa fie parlamentul roman intelept- sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
  11. cat de saraca ar fi o biserica sau manastire - curatenia este importanta ca acestea sunt miresele DOMNULUI

    RăspundețiȘtergere