luni, 15 aprilie 2024

CREDINTA FARĂ FAPTE,ESTE MOARTĂ!


"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

                               


                                                   Dragii mei,

În aceasta seară dragilor, în timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune ceva  frumos pe un ton ca de cântec ,ceva ce cu totii stim din CARTILE  SFINTE.
Glasul spunea asa dragilor:
                      
                  ” Credința !
                Credința fără Fapte bune, este moartă! 
              Dacă Credință ai și Fapte bune n-ai, totul e în zadar; nu te poți mântui!”


După care dragii mei, glasul înceatează a mai cânta astfel si dispare.
Iar eu rămân uimită ca de fiecare dată cand aud asemenea Cuvinte sfinte, si sunt extrem de fericita că pot sa va împărtăsesc din CUVANTUL DUHULUI SFÂNT, asa cum eu Îl primesc de Sus, curat, imaculat și neîntinat.  
                     
Dragii mei, pentru a ajunge la BUNUL DUMNEZEU si la MĂICUȚA  DOMNULUI, pentru ca sufletul nostru sa fie mântuit, trebuie sa schimbam ceva în viața noastra.
Trebuie ca din dragoste infinită pentru DUMNEZEU si pentru PREA  CURATA FECIOARA  MARIA, să împlinim PORUNCILE  LUI DUMNEZEU !
 Sa nu treaca nicio zi din viața noastra dragilor ,in care, sa nu facem o fapta buna la cineva necajit si amărât.
Să ne spovedim la Preot în cele patru Posturi rânduite de Sfanta Biserică si astfel,ne vom învrednici ca sa primim Sfanta si Dumnezeiasca Împărtășanie, iar Scara la CER si locul în Împărătia Lui Dumnezeu, ne sunt pregatite ca urmare a Faptelor noastre bune si a Credintei noastre de neclintit.  
Dragii mei, timpul vieții noastre se scurge nespus de repede. Sa incercam sa nu-l risipim în zadar si sa dăm sufletului ce este al sufletului! 
Adica,cele trei VIRTUȚI DUMNEZEIESTI ,adica: Credința,Nădejdea si Dragostea.
Aceste trei Virtuți Dumnezeiesti,sa ne rămână în inimă si-n suflet, strâns legate  si numai asa ,ne vom câstiga un loc în Împărăția Lui Dumnezeu.
Duminica dragilor, sa nu mai stăm în fața televizorului sau a internetului, ci sa mergem la Sfanta Biserică,la Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie ca sa ne unim sufletul cu Hristos Domnul si Dumnezeul nostru,Căruia I se cuvine toata cinstea,slava si închinarea,Amin.
                                             Cu dragoste,Maria.  

11 comentarii:

  1. Rusia lui Putin Una spune -vorbeste despre neexcaladarea Israelului dar alta face Cinic ationeaza in Ucraina si tarile din jur-
    Se potriveste si la Trump ca primul presedinte judecat penal
    La Iohannis e mai simplu,gasesti un Calau tortionar comunist ca Augustin Lazar cel de la Aiud care I-a-a claseaza toate cele 47 dosare penale- si ii da ilegal cea mai mare pensie Speciala din Romania- craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai era regretatul recent decedat Ilie Serbanescu fost ministru in perioada scurta la conventei democrata si care spunea ca Romania facuta Colonie de Tradatori motiv pentru care a fost cenzurat si izolarea de televiziunile evreiesti din Romania si pentru care a scris o carte despre exploatarea prin corporatize multinationale-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Iacov cap.2 / v.14 - 26

    14. Ce folos, fraţii mei, dacă zice cineva că are credinţă, iar fapte nu are? Oare credinţa poate să-l mântuiască?
    15. Dacă un frate sau o soră sunt goi şi lipsiţi de hrana cea de toate zilele,
    16. Şi cineva dintre voi le-ar zice: Mergeţi în pace! Încălziţi-vă şi vă săturaţi, dar nu le daţi cele trebuincioase trupului, care ar fi folosul?
    17. Aşa şi cu credinţa: dacă nu are fapte, e moartă în ea însăşi.
    18. Dar va zice cineva: Tu ai credinţă, iar eu am fapte; arată-mi credinţa ta fără fapte şi eu îţi voi arăta, din faptele mele, credinţa mea.
    19. Tu crezi că unul este Dumnezeu? Bine faci; dar şi demonii cred şi se cutremură.
    20. Vrei însă să înţelegi, omule nesocotit, că credinţa fără de fapte moartă este?
    21. Avraam, părintele nostru, au nu din fapte s-a îndreptat, când a pus pe Isaac, fiul său, pe jertfelnic?
    22. Vezi că, credinţa lucra împreună cu faptele lui şi din fapte credinţa s-a desăvârşit?
    23. Şi s-a împlinit Scriptura care zice: "Şi a crezut Avraam lui Dumnezeu şi i s-a socotit lui ca dreptate" şi "a fost numit prieten al lui Dumnezeu".
    24. Vedeţi dar că din fapte este îndreptat omul, iar nu numai din credinţă.
    25. La fel şi Rahav, desfrânata, au nu din fapte s-a îndreptat când a primit pe cei trimişi şi i-a scos afară, pe altă cale?
    26. Căci precum trupul fără suflet mort este, astfel şi credinţa fără de fapte, moartă este.

    RăspundețiȘtergere
  4. John Leary. 2 Aprilie 2024
    Iisus a spus: "Poporul Meu, acesta este un timp glorios în timpul Octavei Paștelui, când veți citi frumoasele povestiri din Faptele Apostolilor. Eu îi iubesc pe toți credincioșii Mei și veți avea protecția îngerilor Mei în refugiile Mele. Nu vă temeți de cei răi, pentru că îngerii Mei vor pune un scut al invizibilității peste voi, astfel încât dușmanii voștri să nu vă poată vedea. Această viziune a lăstarilor verzi reprezintă modul în care veți fi din nou tineri în Era Mea de Pace și, dacă doriți, veți putea avea din nou copii. Veți trăi mult timp în Era Mea a Păcii, deoarece veți mânca din mulți dintre Copacii Vieții, precum Pomul Vieții care era în Grădina Edenului. Chiar și în timpul necazului veți privi crucea Mea luminoasă de pe cer, în refugiile Mele, și veți fi vindecați de toate bolile voastre. Vă veți bucura de victoria Mea asupra Anticristului, a Falsului Profet și chiar a lui Satana. Știți că puterea Mea este mai mare decât toate cele rele. Așa că bucurați-vă pentru tot ceea ce voi face pentru credincioșii Mei."

    RăspundețiȘtergere
  5. Seceta a pus stăpânire pe țara noastră. Dunărea va scădea foarte mult atingând un nou record-craciunu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeu a pus stăpânire peste Romania Sfânta,știe Dumnezeu cei bine pentru fiecare om,care este in Romania.Noi să ne iubim că frații și să fim uniți în rugăciune și fapte bune.

      Ștergere
  6. Daca Elon Musk vrea un plan B pentru omenire pe planeta Marte

    Macron presedintele Frantei spune ca pentru Jocurile Olimpice de peste trei luni pentru siguranta vrea deschiderea nu pe station ci pe malurile Senei cu un
    Plan B sau chiar de lab C

    In schimb China afectata de o mare Furtuna dar de …Nisip

    Iar In Romania la Zaul de Cimpie bujorul de steps de frica secetei a urcat la altitudinea de 400 m -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. da -si o cana cu apa data la cel insetat sau o paine este binecuvantata de DOMNUL

    RăspundețiȘtergere
  8. Singura comoara pe care o luam cu noi ,cand plecam la ceruri sunt
    CREDINTA si FAPTELE BUNE facute pe pamant.

    RăspundețiȘtergere
  9. Adevărat, adevărat doamna Maria 🙏

    RăspundețiȘtergere