miercuri, 17 aprilie 2024

IEPURASUL,BUCURIA COPIILOR ! VIDEO AUDIO ! SA DARUIM BUCURIE SI DRAGOSTE ,SI ANUL ACESTA DE SFINTELE PASTI !

                

                                                           Dragii mei, 

Ca in fiecare an,de Sfintele Pasti ,bucuram multe suflete de toate varstele. Deja, copiii necajiti, batranii fara niciun sprijin, stiu ca de Sfintele Pasti vor primi de la Iepuras(de la Dumnezeu si Maicuta Domnului) un mic DAR care le vor face Sfintele Pasti mai fericit.

Vor simti in inima si-n sufletul lor ,ca nu sunt si nu vor fi singuri nicioadata, si ca, cineva din cand in cand se gandesc la ei, la necazurile si la suferintele lor.

Numai daca daruim din toata inima si din tot sufletul,vom simti si noi in sufletul si-n inima noastra,ca sarbatorim INVIEREA DOMNULUI si MANTUITORULUI nostru Iisus Hristos.

SFANTUL si MARELE POST al Patimirilor Domnului nostru IISUS HRISTOS,Mantuitorul Lumii intregi incepe total, din ziua de luni 18 Martie 2024 si se incheie in noaptea de Inviere a Mantuitorului Iisus Hristos, adica, in sambata de 4 spre 5 Mai 2024, cand este Invierea Domnului!

.
Cine doreste si poate dragilor, ca sa tina locul de Iepuras si anul acesta, o poate face ca in fiecare an, ajutand cu inima si cu sufletul, daruind din toata inima si din tot sufletul cu iubire si cu dragoste orice suma cat de mica, in contul meu personal, cu rugamintea, ca sa ma sunati inainte si sa fiti siguri ca nu e un cont fals cu articolele mele copiate de escroci.
Sa ajutam pe "Iepuras "ca sa vina si anul acesta in inima si-n sufletul celor necajiti,in caselor celor tristi si indurerati!

„Căci aşa a iubit Dumnezeu lumea, încât ,pe Fiul Său Unul-Născut L-a dat, pentru ca tot cel ce crede într-Însul să nu piară, ci să aibă viaţă veşnică” (Ioan 3: 16).Adică: 

Atât de mult a iubit Dumnezeu lumea oamenilor care trăia în păcat, încât, L-a dat morţii pe unicul Său Fiu, pentru a nu se pierde tot omul cu moartea cea veşnică, ci aceia care cred într-Însul ,să aibă viaţă veşnică.


A primit biciuiri, scuipari,loviri cu palma peste Chipul bland si insangerat,batut groaznic  cu bețe de trestie peste tot corpul, I s-a dat otet si fiere in loc de apa si miere, a fost rastignit si injunghiat cu sulita in coaste de unde a curs sange si apa, Coroana de spini ascutiti a primit pe capul Său prea sfant de pe care curgeau siroaie de sange prea sfant si prea curat,in loc de Coroana de flori !
Noi fratilor, am putea aduce o mangaiere acum in Sfantul si marele POST al PATIMIRILOR DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS. 
Multumim si bogdaproste din inima,tuturor celor care au ajutat pana acum si vor mai ajuta in continuare.


Sa- I aducem Coroana de flori pe Capul Său Prea sfant, sa ajutam la impodobirea si luminarea Sfintelor Biserici, ca sa ne pregatim de SFANTA INVIERE din noaptea de 4 spre 5 Mai 2024.

Trimiteti dragii mei si cate un Pomelnic de vii si cate unul pentru cei dragi si adormiti intru Invierea Domnului , pe nr meu de WhatsApp 0747226236 !

Toate pomelnicele vor fi citite in Sfanta noapte a Invierii Mantuitorului nostru bland si Prea iubit,de Preotii din Sfintele Biserici! Eu le voi da Parintelui la Sfantul Altar in noaptea Sfanta a Invierii Domnului,asa cum este oranduirea Sfintei Biserici.

Stiu dragilor, ca multi sunteti departe de tara sau nu puteti merge la Sfanta Biserica din diferite pricini binecuvantate,iar eu va voi ajuta cu multa dragoste sufleteasca ,ca sa fiti pomeniti la SFANTUL ALTAR in SFANTA NOAPTE A INVIERII MANTUITORULUI nostru Prea iubit si Prea scump IISUS HRISTOS ,Fiul Lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioare Maria.

Iata dragilor, cum puteti deveni ajutor pentru Iepuras:

RAIFFEISEN BANK :

      Maria Ghiorghiu 
 Cod IBAN:
 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307.
Dragilor, doresc sa va reamintesc faptul ca, eu raspund personal la unicul numar de telefon publi0747226236,si ca nu am alt cont,decat cel afisat mai sus.
Acelasi numar de telefon si pentru Whatsapp-0747226236.
Va rog sa ma sunati sau sa-mi trimiteti mesaj, ca sa va confirm personal ca ajutorul vostru, va ajunge acolo unde trebuie si nu la escroci.
Vom pregati dragilor si pachetele specifice pentru Sfintele Pasti, ca sa impartim in Sfanta Biserica in cele 3 zile de Pasti,ca doar va veni Iepurasul la toti cei care-l asteapta si cred in el. 
Asa isi vor dori cati mai multi copii si persoane in varsta ,ca sa vina la Sfanta Biserica in zilele de Sfintele Pasti,stiind ca vor primi ceva bun de la IEPURAS.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va binecuvinteze DARUL de suflet si sa va ocroteasca impreuna cu cei dragi si scumpi,sa va daruiasca sanatate,izvor de bucurii si intarire in Credinta.
        Cu dragoste si cu bucurie in inima si-n suflet,Maria.

Iata Prieteni dragi, cum a fost Iepurasul din 2023,de Sfintele Pasti.
Numai si numai cu ajutorul vostru, am putut pregati atatea bucurii, care au fost impartite celor care aveau atata nevoie.
Anul 2023-de Sfintele Pasti:

HRISTOS A INVIAT, PRIETENI DRAGI! A VENIT SI IEPURASUL!




                             .
                                                       HRISTOS A INVIAT!

                                          Dragii mei,

Iata ca asa a voit Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ca ,si anul acesta, sa ne bucuram cu inima si cu sufletul de Marea si Sfanta Sarbatoare a INVIERII MANTUITORULUI nostru IISUS HRISTOS ,Fiul Lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioare Maria.
Sa fiti sanatosi dragii mei, sa fiti fericiti impreuna cu toti cei dragi si scumpi inimii voastre! 
Va imbratisez cu multa dragoste sufleteasca ,si ma rog intotdeauna pentru voi toti si pentru cei dragi voua!
Cu ajutorul vostru de suflet dragii mei, si anul acesta am bucurat peste o suta de suflete,de la cea mai frageda varsta si pana la cei care nu are cine sa le daruiasca macar o vorba buna si sa le stearga o lacrima de pe obrajii arsi de vremi si vremuri.
Va multumesc din inima si din suflet si nu uitati ca va iubesc, asa cum Iisus Hristos si Maicuta Domnului ne iubesc pe noi toti!
                                             Cu dragoste si cu multa recunostina,ca intotdeauna,Maria!

10 comentarii:

  1. A venit vremea Moldovei, Transnistriei si Gagauziei
    Si nici macar nu o cerem noi
    , o cere Istoria , de dincolo au inceput-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Costel Corduneanu decedat la Iasi la care rudele vor onoruri militare pentru titlul de campion la Steaua participant la doua Olimpiade dar si Mondiale-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Apropo de mesajul cu -Rachete anti grindina.-
    Stirile internationale dau drept cauza ale ploilor cu Inundatiile de citeva zile din Dubai avind drept cauza
    Experiente artificiale Meteo facute de oameni cu rachete pentru insamintarea norilor pentru ploaie sau alte scopuri mai putin ortodoxe.,
    care ar fi scapat de sub control iar natura se Razbuna
    Deci mesajul e o averizare care se can implinii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pregatire de Razboi si Pace

    Sua acorda fabrici Samsung din Coreea de Sud 6,4 biliarde de Dolari pentru a construit in Texas-Sua o fabrica de cipuri de 2 nano metri record de performanta viitoare in lume.
    Probabil si urmare a presiunilor facute de China pentru a prelua cu forta Taiwanul cu tote fabricile lor de cipuri cele mai bune din lume Deocamdata-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cernichiv in nordul Ucrainei atac triplu cu rachete asupra Ucrainei anuntat de Franta si cu avans pe front al Rusiei care trage zinic 20 ooo obuze in timp ce Ucraina nu mai face fata Frontului din lipsa de munitie abia trage 5 mii obuze zilnic si pierde Teren pe o linie lunga a Frontului cu Rusia , ultima crescin de 5 ori si rapirtul sau de atac cu militari noi.

    Se santajaza Ucraina de occident pentru a nu mai lovi rafinariile Rusiei Creind o scumpire a titeiului pe plan european si Mondial.
    Cehia face cheta financiara pentru a admsigura o jumatate de milion projectile pentru Ucraina

    In timp ce in sud la Dunare si Marea Neagra se fac pregatiri militare iar Marea Britanie intareste flancul estic cu avioane Eurofaiter si Taifun

    Dar parte din ele folosite si in Orientul Mijlociu pentru ajutarea Israelului in fata atacului Iranului care ambele intensifica si retirica razboiului si ambele pregatesc noi tinte pentru atac in zona inamica in ciuda opozitiei anuntate de Sua -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu Vin cu Dreptatea Mea
    Mesaj de la Iisus Hristos către Luz de Maria. 11 Aprilie 2024
    Iubiții Mei copii, vă iubesc, copiii Mei, vă iubesc.

    Iubiți, primiți Binecuvântarea Mea.

    MILA MEA ESTE DESCHISĂ PENTRU VOI TOȚI.

    Mi-am deschis Milostivirea Mea: veniți și gustați acest izvor de iubire și de iertare (cf. Ioan 4,13-14). Preasfânta Mea Mamă vă călăuzește ca Mamă și Învățătoare, conducându-vă să ieșiți din întunericul în care s-au scufundat unii dintre copiii Mei.

    Copiii Mei,

    MILA MEA ESTE INFINITĂ, AȘA CUM ESTE INFINITĂ IUBIREA TRINITĂȚII NOASTRE.

    Vă ofer Mâinile Mele, vă ofer Picioarele Mele, vă ofer Partea Mea rănită...

    Iubirea Mea vă cheamă, copii, iubirea Mea vă arată necesitatea de a vă uni cu Mine pentru a vă salva sufletul.

    CREȘTEȚI CREDINȚA VOASTRĂ, BEȚI DIN IUBIREA MEA ȘI HRĂNIȚI ASTFEL CREDINȚA VOASTRĂ.

    ESTE IMPORTANT CA CREDINȚA VOASTRĂ SĂ FIE FERMĂ ȘI PUTERNICĂ, PENTRU CA VOI SĂ PUTEȚI CONTINUA SĂ ÎNDURAȚI TOT CEEA CE ELEMENTELE ȘI FIINȚELE UMANE VOR ADUCE OMENIRII.

    Iubiții Mei, elementele continuă să biciuiască întreaga umanitate ca o purificare pentru rasa umană. Fenomenele naturale nu vor înceta, ci mai degrabă vor crește puternic în fața nebuniei umane.

    Copiii Mei, fără a confunda faptul că Mila Mea este deschisă pentru fiecare dintre voi cu ideea că purificarea umanității a fost oprită, continuați procesul de convertire, fiind credincioși în orice moment, fără să ezitați.

    Apa mărilor este periculoasă în această perioadă, deoarece vor fi cutremure mari în mare și valurile vor pătrunde cu forță și mărime mare pe uscat.

    Ființele umane sunt înclinate spre ură și, în dorința lor de răzbunare, vor începe direct să țină în suspans întreaga omenire. Arme de care marea majoritate a națiunilor nu sunt încă conștiente și pe care o națiune din Est le-a creat în secret, vor apărea de la un moment dat, cu puterea lor distructivă afectând națiunile care posedă arme nucleare.

    Copiii mei, fără a înceta să fie uimiți de folosirea inteligenței umane pentru a provoca mari tragedii pentru umanitate, fiecare națiune va aduce la cea mai mare expresie abuzul tehnologiei folosite pe nedrept.

    Istoria acestei generații este deplorabilă, iar împietrirea inimii sale este de neegalat (cf. Evr. 3:7-9). Eu vă invit să fiți iubire și, în schimb, voi Mă biciuiți continuu; nu doriți să fiți frați, ci doar să vă demonstrați puterea pentru a-l învinge pe fratele vostru, iar dacă este necesar să-l ucideți, o veți face.

    RESENTIMENTUL ESTE UN RĂU CONSILIER: te orbește, îți întunecă complet gândirea și, în aceste condiții, ființele umane sunt lipsite de iubire și de respect față de frații și surorile lor. Ele sunt pradă lăcomiei și lipsei de respect față de semenii lor.

    Eu nu trăiesc în ființe umane cu inimi de piatră; ceea ce au ele este un strat subțire de legi ale Mele, pe care nu le respectă, și de poruncile Mele, pe care nu le ascultă. Această atitudine nu este demnă de cei care se numesc copiii Mei.

    1/3

    RăspundețiȘtergere
  7. VIN CU DREPTATEA MEA, CARE NU ÎNCETEAZĂ SĂ INCLUDĂ ȘI MILA MEA - ALTFEL, MERITAȚI ATÂT DE MULTĂ PEDEAPSĂ, ÎNCÂT AR TREBUI SĂ ACCELEREZ FIECARE EVENIMENT, FIECARE REVELAȚIE.

    Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă, un praf gălbui este arma letală pe care o posedă o mare națiune: vărsarea lui pe câmpul de luptă va provoca o abundență de morți.
    Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă: bolile se vor răspândi, închizând rapid din nou granițele.
    Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă: Orientul Mijlociu este focarul de război. Copiii Mei, nu vă așteptați la atâta cruzime.
    Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă: țara din Nord va fi puternic zguduită.
    Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă: Chile și Bolivia vor fi zguduite.
    Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă: Franța va da motive de atenție și de mare durere.
    Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă: Biserica Mea suferă.
    Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă: acțiunea soarelui va împiedica agricultura să aprovizioneze copiii Mei.

    Dragi copii,

    DATELE EVENIMENTELOR SUNT MAI APROAPE DE VOI DECÂT CREDEȚI.

    PREGĂTIȚI-VĂ CORPUL ACUM! Luați vitamine și minerale: întăriți-vă sistemul imunitar, dar cu prudență.

    Sunteți iubiți de Mine, motiv pentru care nu voi permite să vă confruntați cu evenimente atât de mari.

    Rugați-vă Crezul atunci când sunteți singuri.

    Boala va veni la omenire: folosiți Uleiul Bunului Samaritean. (*)


    BINECUVÂNTAREA MEA VĂ INVITĂ SĂ PRIVIȚI LA SCHIMBĂRILE CARE AU LOC ÎN COMPORTAMENTUL UMAN ȘI ÎN ÎNTREAGA UMANITATE: SUNT GRAVE.

    TU EȘTI CU MINE ȘI PROTECȚIA MEA NU TE VA PĂRĂSI. ÎNFRUNTAȚI FĂRĂ TEAMĂ SCHIMBĂRILE NECESARE PENTRU CA OAMENII SĂ FIE SALVAȚI.

    Pentru a supraviețui, inima de carne trebuie să se scufunde în apele adânci ale Iubirii Mele pentru a-și putea finaliza transformarea: altfel, riscă să cadă în ghearele Satanei.

    FIȚI ATENȚI, COPIII MEI, VĂ AFLAȚI ÎN DESFĂȘURAREA A CEEA CE A FOST ANUNȚAT; ÎNTĂRIȚI-VĂ SPIRITUAL!

    Eu vă binecuvântez: Iubirea Mea este infinită pentru cei care doresc să bea din acest izvor inepuizabil.

    Iisus al vostru
    SALUTARE IMACULATĂ MARIA, CONCEPUTĂ FĂRĂ DE PĂCAT
    SALUTARE IMACULATĂ MARIA, CONCEPUTĂ FĂRĂ DE PĂCAT
    SALUTARE IMACULATĂ MARIA, CONCEPUTĂ FĂRĂ DE PĂCAT

    (*) Cum se prepară Uleiul Bunului Samaritean - broșură de descărcat... https://revelacionesmarianas.com/ingles/libros_especiales/plantas.pdf

    2/3

    RăspundețiȘtergere
  8. 3/3

    COMENTARIU DE LUZ DE MARIA
    Domnul nostru ne cheamă să reflectăm asupra modului de a fi creaturi mai bune ale lui Dumnezeu, păstrând o inimă de carne și nu de piatră care nu știe să-și iubească frații și nici pe sine. El ne spune foarte clar că ne aflăm în mijlocul desfășurării a tot ceea ce a fost profețit, având în vedere ceea ce știm deja despre război, boli, control, penurie, biciuirea umanității de către natură și elemente, precum și nemulțumirile purtate împotriva Domnului și lui Dumnezeu și împotriva Maicii Domnului.

    Domnul Nostru ne aduce în minte Mesaje din anii precedenți asupra cărora ar trebui să medităm:

    DOMNUL NOSTRU ISUS CRISTOS. 03.17.2010
    Oare nu am dat avertismente de-a lungul istoriei omenirii, când păcatul a făcut să se reverse paharul și omul a turnat asupra sa aceeași purificare? Acest moment nu este o excepție, nu este diferit, PĂCATUL A FĂCUT SĂ DEBORDĂ CUPA ȘI PURIFICAREA ESTE URGENTĂ ȘI IMINENTĂ.
    Iubitul Meu Popor: atât de mult păcat s-a revărsat și se revarsă asupra Creației Mele, încât deja M-a implorat să fiu purificat și Eu l-am ascultat. Prin urmare, acordați atenție Cuvântului Meu: Eu nu sunt un Tată fără milă. Este Mila Mea care dorește să salveze cel mai mare număr posibil de copii ai Mei, care a dat curs cererii întregii Creații, care dorește să se întoarcă la Mine și să îndeplinească scopul pentru care a fost creată.
    Dragii mei, PURIFICAREA ESTE IMINENTĂ.

    Evenimentele pe care le cunoașteți deja se vor întâmpla una după alta. Nu negați Cuvântul Meu, ascunzându-vă în spatele Iubirii Mele, pentru că, deși Eu nu pedepsesc și sunt Iubire, nu vreau ca Poporul Meu să continue în pierzanie, cufundat în păcat, fără să se pocăiască.

    DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS. 05.31.2010
    Copii: nu continuați să fiți ținuți captivi de dușmanul sufletului. Omenirea trăiește sub dominația spiritului de perversiune. O cotă foarte mare de păcate se revarsă asupra Pământului, care se cutremură din temelii în căutarea neîncetată de a se regăsi într-o armonie reînnoită cu Mine. Profețiile converg asupra umanității din această generație, care strigă să fie purificată.

    PREASFÂNTA FECIOARĂ MARIA. 08.19.2015
    Va sosi o boală misterioasă care va ataca sistemul nervos. Copiii mei, rămâneți credincioși și, cu credință în Fiul Meu și în ajutorul acestei Mame, puneți-vă sub Mantia Mea Maternă și aveți încredere că nu veți fi niciodată abandonați de această Mamă.

    DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS. 01.2009
    Marele conflict, cel de-al Treilea Război Mondial, este la ușă. Așa cum Israelul a început legământul, tot așa acum, prin conflictele de acolo, va începe scânteia marelui război.

    Amin.

    RăspundețiȘtergere
  9. Si Erdogan al Turciei avertizeaza Israelul care se lauda cu Mosadul cu un atac asupra obiectivelor nukleare ale Iranului care ei el face demonstratii militare cu discursuri dupa stilul lui Hitler-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Pieleanu vede Ue Ce se duce spre un stat unic cum voia Napoleon cum sint si Sua in care tarile actuale sa aiba un Guvernator.
    Pai noi tocmai am avut pe Iohannis care in viziunea lui de Guvernator ar mai svea dreptul cam la tot atitea mandate cite case are,
    ca Guvernatorul criminal de romani Brukenthal a carui statuie de 3,5 metri dezvelita de el in piata Mare centrala a Sibiului in locul celei de 1,5 m a lui Gheorghe lazar care spunea el ca e prea mare,
    probabil pentru viziunea lui mica cu Romania Educata-craciun.

    RăspundețiȘtergere