luni, 1 aprilie 2024

SĂ NE ÎNCHINĂM CUVÂNTULUI ! AVEŢI GRIJĂ DE PĂMÂNT !


                                               Dragii mei, 

In aceasta seara,in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas din Cer, care ne spune aşa :

              "Să ne închinăm Cuvântului !
         Să ne închinăm cu toată inima noastră , Mântuitorului  Iisus  Hristos! 
           Aveţi  grijă de Pământ !
           Să vă închinaţi Pământului !"
Clipă în care dragii mei, văd cum Cerul ca de noapte se deschide, iar în Cerul din Cer, care era de un albastru violet catifelat , văd pe DOMNUL şi MÂNTUITORUL  nostru Iisus Hristos.
Iisus,scumpul nostru Mântuitor, era pe Tronul Său si era îmbrăcat cu vesminte roşii-grena si cu o mantie albastra de culoarea Cerului Senin, pe deasupra vesmintelor roşii.
Pe cap ,Mântuitorul nostru avea o aureola ,de parcă ar fi fost ruptă din Soare, asa de tare stralucea.
Iisus Hristos dragilor, stralucea pe Tronul Slavei Sale, acolo Sus în Cerul Său, precum ar straluci o mie de Sori la un loc.
Iisus era viu, era în carne şi oase.
Dragii mei, după doar câteva clipe, Iisus este absorbit de Cerul  Său,iar în locul Tronului Său, văd O Sfântă Cruce mare, iar pe Sfanta Cruce, acolo Sus în Ceruri, stă IISUS  HRISTOS !

  

Priveam la Iisus  Hristos rastignit pe Cruce, iar in acelasi timp,ma gandeam ca nu mai este prea mult timp, când iarăşi Îl vom vedea rastignit,iar acest gand m-a întristat foarte tare .
 Dar ,m-am bucurat în următoarea clipă , gândindu-mă că va veni şi Învierea Sa, a Treia zi după Scripturi ,când ne vom putea bucura cu inima şi cu sufletul ,si vom putea spune din toată inima noastra : Hristos a Înviat !
Fratilor !
Să ne rugam Domnului si Dumnezeului nostru Iisus Hristos,din toată inima noastra si din tot sufletul nostru, căci numai asa Rugaciunea inimii noastre va fi primită de Imparatul Ceresc ,si va ajunge acolo Sus,înca din clipa în care doar am gândit-o.
Să-L chemăm dragilor, sa-L chemam în Rugaciunea noastra si sa fim pe deplin încredinţaţi că suntem auziti, si că ceea ce am cerut în Rugaciune, ne va  fi împlinit, numai daca ne sunt de folos sufletului.
Să ne închinăm Maicii Prea Curatei Fecioare Maria, căci Ea ne este grabnic mijlocitoare  şi rugatoare la Prea Scump şi Prea Sfânt Fiul Ei si Dumnezeul nostru al tuturor.
Să fim buni dragii mei, buni la inimă şi la suflet, şi să facem fapte bune ajutând pe cei mai necăjiţi ca noi, din puţinul nostru ,dar s-o facem cu toată inima noastra.
Aşa să ne ajute Bunul Dumnezeu si Măicuţa Domnului, AMIN !
                                    Cu dragoste, Maria.

5 comentarii:

  1. Multe tari au mari probleme cu recoltele dupa ce albinele pentru polenizare sint prea putine ,omorite fiind de chimicalele si aer-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Otrava ajunsa in farfuri
      omoara si oamenii tineri ca mustele , de exemplu rosiile din Turcia sau Italia si capsunii din Grecia scumpe si plini de chimicale interzise in Ue si in cote depasite-craciun.

      Ștergere
  2. Comunicarea Domnului Iisus Hristos, 13.01.2008 Pace vouă, dragi copii! Pace cu bucurie v-am adus Eu de Sus, pentru că ştiu că nu sunt toate lucrurile aşa cum voi aţi vrea să fie şi că nu după aşteptările voastre se întâmplă toate cele petrecute în viaţa voastră, dar resemnaţi-vă că asta este viaţa pe Pământ. Asta este viaţa pe care aţi primit-o ca dar de mare preţ, ca prin ea să vă mântuiţi sufletele, ridicându-vă sufletele spre cele Cereşti, dezamăgiţi fiind, de cele pământeşti. Ăsta este rolul pe care-l are pe Pământ omul, de a suferi! Fără suferinţă nu se pot urca trepte înalte, nu se poate ajunge la Cer, pentru că e departe de voi, oamenii, şi presupune o scară înăltă care să facă legătura între Cer şi Pământ. Scara se urcă cu mare greutate, aşa cum pe Pământ se urcă un munte, dar bucuroşi sunt cei ce vor ajunge în vârful muntelui, căci vor uita suferinţele pe care le-au avut de îndurat, până când sus pe munte au urcat. Aşa se vor tăia din mintea voastră şi se vor risipi toate durerile pe care le înfruntaţi acum, atunci când vă veţi întâlni cu Mine, în Îngereasca Mea Împărăţie şi când nu veţi mai şti decât de bine. Un bine absolut vă va cuprinde! Iubirea Mea Divina vă va învălui şi de strălucirea Mea cerească cuprinşi veţi fi! Fiecare treaptă urcată vă apropie mai mult de Mine şi ferice de cei care-şi continuă urcuşul printre spini şi trandafiri, căci aceia vor moşteni Pământul şi împărăţia veşnică a iadului nu-i va cuprinde; bucuroşi alăturându-se Cetelor Îngereşti care cu drag cântă şi-L slăvesc pe Dumnezeu. Pacea Mea să fie cu voi! Şi-n urcuşul vostru să nu obosiţi, ştiind că mereu mai aproape de Mine veniţi! Faceţi pasul cu încredere, căci nu sunteţi singuri! Mama voastră e cu voi! Şi Eu sunt cu voi, binecuvântaţii Mei copii! În urcuşul vostru zilnic încercaţi să-i trageţi şi pe ceilalţi după voi, care sunt mai leneşi din fire şi care nu-şi doresc a lor mântuire. Prin rugăciuni şi sfaturi fiţi alături de ei! Mulţi dintre ei nu vor, nu că nu pot să se mântuiască! Voi iertaţi-i pe cei care greşesc considerându-se mai presus de voi şi nu fiţi dojenitori! Lăsaţi-Mă pe Mine să-i muştruluiesc cu dulceaţă, aşa cum numai Eu ştiu să fac şi străduiţi-vă ca mai mult să vă vedeţi păcatele vouă înşivă, iar nu ale celorlalţi. Căci aşa veţi înlesni calea voastră ce duce spre Ceruri şi veţi perfecţiona sufletele voastre mai mult chiar decât dacă l-aţi judeca pe celălalt. Orientaţi privirea voastră înspre adânc, căci aşa vă veţi cunoaşte mai mult! Nu vă opriţi doar la suprafaţă, pentru că veţi fi înşelaţi. Din adânc vine ura, dar din adânc vine şi iubirea! Din adânc vin patimile, dar din adânc vin şi Harurile. Din adânc vine sufletul şi cere mântuirea. Tot din adânc vine şi ispita şi cere pedepsirea. Din adânc, esenţa pe care o purtaţi, în adânc cine sunteţi, dacă o să căutaţi, o să aflaţi. În voi sunt prezent prin Sfintele Taine şi aş vrea ca sufletul vostru să fie măcar la fel de primitor ca ieslea în care am venit ca Mântuitor. Amin!

    RăspundețiȘtergere
  3. Comunicarea Domnului Iisus Hristos, 06.02.2008 Pace vouă dragi copii, fii ai Mei de lumină şi binecuvântate vase prin care Eu lucrez. Fiţi ai Mei pe vecie, căci Eu voi face să fie bine. Vă veghez îndeaproape pentru a nu greşi căile care trebuie urmate. Nu vă temeţi, căci nu veţi greşi în alegerile pe care trebuie să le luaţi! Luminaţi veţi fi! Dar de veţi greşi, dacă cu durere în suflet vă veţi căi, Eu vă voi pune din nou pe calea cea bună, arătându-vă vouă dragostea Mea cea nebună. Sunt atât de dornic ca să vă strâng la pieptul Meu! Veniţi dar, copiii Mei, ţinându-vă de mână, să vă iau în braţul Meu, să vă arăt pe Dumnezeu. Dumnezeul vostru sunt chiar Eu! Şi vă aştept la Mine mereu! Ridicaţi inimile voastre spre Ceruri! Nu le lăsaţi spre cele materiale aplecate, căci durerile vă vor fi foarte multe! În lume lucrurile s-au făcut urâte. Nu este de la Mine aceasta, ca ele să fie aşa, nici Eu nu vreau aceasta, dar oamenii îşi fac planul lor, fără să ţină seama de al lor Mântuitor. Ridicaţi cortina şi vedeţi ce este dincolo de scena acestei lumi şi veţi înţelege zădărnicia a toate lucrurile pământeşti şi că importante cu adevărat, şi care rămân peste veac, sunt cele Cereşti, Dumnezeieşti. Restul sunt doar praf, umbră ce nu se mai întoarce, iar oamenii se pierd întru acestea, fie că nu le pasă, fie că nu vor să audă, fiindcă sunt mai pricepuţi, fie că pur şi simplu sunt prea comozi ca să facă paşi într-o direcţie grea, dar bună. Amin!

    RăspundețiȘtergere
  4. sunt ANONIM 5 magnatii vor sa plece pe alte planete dar oceanele raman in umbra neverificate- doar sondele de extractii de carburanti- vise de oameni bogati fara credinta in DUMNEZEU- EL calatoreste in DUH iar marile puteri baga banii in metale pe rachete!!!!-sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere