luni, 1 aprilie 2024

MAICA DOMNULUI ŢINE ROMÂNIA PE BRAŢE ! GRADINA MAICII DOMNULUI !


                                             Dragii mei,

În aceasta dimineata , treaza fiind ,vad stand in pat cu ochii inchisi, vad mai sus de plafonul care nu mai exista, vad pe Maicuta Domnului, Pururea Prea Curata Fecioara Maria.
Maica Domnului avea vesminte din lumina alba ,orbitor de stralucitoare.
Maica Domnului statea la partea de jos a unei flori mari albe si stralucitoare foarte.
Era o floare de lumina aba,ce se asemana ca forma cu floarea de păpădie.
Asa:

Image result for FLOARE PAPADIE.
                        Image result for MAICA DOMNULUI.

Maica Domnului statea in floarea de lumina alba,dar la partea de jos si plangea cu râuri de lacrimi.
Brusc, ceva minunat se întampla.
Maica Lui Dumnezeu urca cât am clipi din ochi, în mijlocul florii de lumina alba si stralucitoare, exact în nucleul florii.
In aceasta clipă fratilor,fiecare raza de lumina alba se transforma în Tricolorul României Sfinte. Acum nu mai exista floarea din lumina alba ,ci exista o floare cu raze din Tricolorul Romaniei.
Maica Domnului Îşi facuse locas in mijlocul florii tricolor, in inima Romaniei sfinte.
Acum ,MAICA Lui DUMNEZEU era in mijlocul florii tricolor , în inima Romaniei Sfinte.
Razele acestei flori imense aveau culorile : rosu,galben si albastru. In centrul florii cu raze tricolore, chiar in nucleul florii,sta MAICA Lui DUMNEZEU in vesminte albe si stralucitoare ,si plange cu râuri de lacrimi.
Pe bratele MAICII LUI DUMNEZEU sta un singur cuvant ,scris cu litere mari si albe.
Acest cuvant era:

                  "R O M A N I A !"

MAICA DOMNULUI statea în mijlocul florii cu raze tricolore si cu ROMANIA pe bratele Sale.
Aud glas care spune asa:
              "De ani de zile spunem :
"Romania este Gradina Maicii Domnului !"
În acest moment insă,putem spune cu totii ca Romania este GRADINA MAICII DOMNULUI,este ROMANIA DUHULUI SFANT.
Asadar fratilor, sa ne bucuram că suntem Poporul ales ca sa-L primeasca pe IISUS HRISTOS FIUL Lui DUMNEZEU, in Cea de-a Doua Sa venire pe Pămant,in ROMANIA DUHULUI SFANT.
Sa ne bucuram fratilor ,sa ne bucuram că MAICA DOMNULUI Îsi are RAIUL SFANT, în ROMANIA  DUHULUI SFANT.
Sa multumim MAICII DOMNULUI pentru toate cate ne-a daruit si ne daruieste,dar si pentru lacrimile-I sfinte pe care le varsa pentru noi Fiii Săi ,care păcătuim cu voie si fara voie.
Sa incercam a fi mai buni,mai milostivi si sa ne intarim in Credinta cu orice clipa a vietii noastre. Toate acestea ne vor fi de folos atunci cand ne vom afla in Faţa JUDECATORULUI  HRISTOS ,care va hotarâ soarta mantuirii sufletului nostru.
Sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine, iar BISERICA LUI HRISTOS sa ne fie prima Casa in care sa mergem, si-apoi in casa noastra de-acasa.
Asa sa ne ajute PREA SFANTA TREIME si MAICA LUMINII,Amin !
                                             Cu dragoste,Maria.

10 comentarii:

  1. Lupta pentru Romania
    Un grup de bogatani multi din America se organizeaza pentru a cumpara mari suprafete de terenuri in Romania, peste 200 000 hectare de teren.
    Tot mai valoros e terenul in centrul continentelor decit terenurile compromise de la marginea continentelor din cauza inundatiilor oceanului crescut de incalzirea globala si modificarea axei si Ecuatorului Pamintului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acesta e si scopul razboiului ascuns pentru terenurile si teritoriile Ucrainei cumparate de Marii investitii evrei Kazari ai grupurilor Rothciailds si Occulti Masonilor Bildelberg unde si tovarasul evreu fanatiot grec Iohannis de lauda ca va fi in curind membru in elita masonilor dupa ce a fost salvat pentru cele 47 Dosare Penale de vinzarea de terenuri din Sibiu clasate de Augustin Lazar Calaul Tortionar de Martiri romani de la inchisoarea din Aiud pe care l-a salvat cu cea mai mare pensie speciala cu trei zile inainte de a fi sanctionat drept Tirtionar al romanilor fara drept de pensie speciala-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Golgota Neamului romanesc

    legea inaintata de AUR pentru un museul in Memoriam eroilor romani moldoveni Martirizati din Bucovina de Nord omoriti de sovietici in masacrul de la Fintina Alba a fost respins de Tovarasul Evreu Iohannis cu Agenda Paralela de Alogen,
    care probabil cu evreii ultra ortodoxi mozaici care au construit Ilegal fara autorizatii de constructie centrul Evreiesc din nordul tarii de la Sighetul Marmatiei dupa planul Evreiesc de la New York din 1899 de a face un stat National Evreiesc in nordul Romaniei in Moldova si Ucraina-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Deputata Dumitrescu de la AUR spune ca -
    11 milioane de romani din afara granitilor Romaniei din care unii in regiunile istorice supusi in strainatate presiunilor de pierderea identitatii Nationale Romanesti,
    fara nici o politica a Ministerului de Externe al Romaniei de sprijinire si ajutor-
    intimplator condus de acelasi Alogen evreu Iohannis care ne vrea sa devenit doar o Colonie de desfacere a produselor strainilor, ea a scris si
    cartea-Fintina Alba, Golgota Neamului -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Iubiți de Dumnezeu

    Sataniștii care au întors spatele satanei și au auzit în inima lor chemarea Tatălui Ceresc: nu mai stați cu spatele la mine! au spus lucruri care se întâmplă, de exemplu că, toate comunicațiile, internet sau telefonia, înainte de a ajunge la destinatar, este văzut de satana.
    El folosește coate instrumentele de comunicare, antene, sateliți, pentru a accesa, a avea acces la tot ceea ce gândim, astfel să poată să ne influențeze, chiar și pe cei credincioși.

    Satana știe despre fiecare, dacă este credincios sau nu și cât.

    Există un calculator la centrul satanic de la Bruxelles, a cărui manager a spus: acest calculator poate manageria 5 miliarde de suflete! și este denumit FIARA!

    Domnul Hristos: Trezire și Unire!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fiara Romaniei a ajuns de mult si a adus tara la Insolvabivitate si ea se numeste Casta Evreiasca de la conducerea Romaniei care a adus romanului deja datoria de peste 8800 Euro mare cit Gaura covrigului lui Ciolacu Malacu premierul de la covrigaria Buzau-craciun.

      Ștergere
  6. Comunicarea Maicii Domnului, 13.01.2008 Pace vouă, dragi copii! Bucuroşi să fiţi că v-aţi întâlnit din nou, la această rugăciune, cu dorinţa în suflet de a împlini a Mea promisiune. Binecuvântez locul acesta, sfinţit prin rugăciune şi pe fiecare în parte, dintre cei adunaţi aici. Vă binecuvântez cu Pacea Mea Cerească, ca în lume cât trăiţi voi să nu deznădăjduiţi, căci deşi greutăţi întâlniţi pe măsura lor Haruri şi primiţi. Nu vă mai plângeţi! Nu vă face bine! Împărţiţi totul cu Mine! Asta este a voastră izbăvire. Rugaţi-vă mai mult! - ca să se sfinţească sufletele şi trupurile voastre, căci repede vă ia valul lumii acesteia şi din credincioşi vă faceţi necredincioşi şi din vrednici şi evlavioşi vă faceţi răi şi necredincioşi, căci de la credinţă pleacă toate. Credinţa este baza pe care se aşează toate celelalte virtuţi, cu care sufletele vă sunt împodobite. Credeţi în Mine, căci vă învăţ numai bine! Credeţi că puteţi! - că singuri nu sunteţi! Credeţi în ceea ce nu se vede! Credeţi orbeşte în Învăţăturile Mele! - căci veţi lua în dar pacea, care vă umple inima şi veţi înţelege mai bine cursul vieţii voastre pământeşti şi tot ceea ce mai aveţi de îndeplinit, ca să fie Domnul în veci Preaslăvit. Amin!

    Comunicarea Sfântului Arhanghel Evgudiil, 13.01.2008 Bucuroşi să fiţi de Oaspeţii Cereşti pe care-i aveţi în această zi alături de voi şi care participă, în mod nevăzut, la sfintele voastre rugăciuni. Binecredincioşi copii ai Tatălui Ceresc, iată ce eu vouă vă prevestesc: vin vremuri grele pe acest Pământ, din cauza păcatelor, care sunt încă nespovedite şi nerecunoscute, păcate care atârnă greu asupra omenirii. Prin rugăciune se va mai diminua efectul pe care-l presupune plata păcatului, care vă va afecta pe toţi, nu numai pe unii, căci cei necredincioşi şi răi la suflet, vor suferi amarnic pentru nepocăinţa lor şi neîntoarcerea lor la Dumnezeu, iar celor credincioşi şi buni plăcuţi Lui Dumnezeu, li se va face milă de cei ce suferă şi vor suferi şi ei, pentru că nu vor putea să fie nepăsători şi vor avea şi ei la rândul lor mari încercări, pentru ca Domnul să vadă dragostea lor şi credinţa lor. Şi fericiţi vor fi cei ce vor rămâne să stăpânească Pământul, căci a lor este Împărăţia Cerurilor şi toate câte vor fi! Şi vrednici aceştia se vor arăta în faţa Domnului Savaot, atunci când Pământul lor li-l va încredinţa, ca să-l locuiască şi împreună cu toţii să se veselească de dragostea Lui Dumnezeu cea cerească. Amin!


    RăspundețiȘtergere
  7. Comunicarea Domnului Iisus Hristos, 14.01.2008 Pace vouă, dragi copii! Să nu vă gândiţi prea mult la viitor, căci prezentul este ceea ce contează! Un prezent pe care voi vi-l faceţi cu mâna voastră, prin gândirea voastră, prin faptele voastre şi prin trăirea voastră. Un viitor mai bun vă puteţi croi tot voi, plecând prin viaţă plini de Duhul Meu Cel Sfânt şi pregătiţi încă de pe acum viitorul vostru, prin tot ceea ce faceţi, prin tot ceea ce sunteţi. Nu există soartă! Tot ceea ce faceţi este efectul a ceea ce voi vă doriţi. Ceea ce vi se întâmplă este în primul rând datorită alegerilor voastre, bune sau mai puţin bune, în fiecare zi. Nu vă mai amăgiţi crezând că totul este întâmplător, căci nu este aşa! Fiecare dacă depune diligenţele necesare, va atinge scopul dorit, iar un creştin va zice mereu: Fie Doamne Voia Ta! Încă înaintea fiecărei reuşite el cu semnul Sfintei Cruci se va însemna şi va porni la drum, convins fiind că numai ceea ce Dumnezeu vrea, se va întâmpla. Este un mare semn de întrebare, şi vă întrebaţi: Şi totuşi care sunt lucrurile predestinate a fi într-un anumit fel şi care sunt cele care se întâmplă doar aşa din întâmplare? Voi oamenii, când veniţi pe Pământ aveţi trasat un drum sfânt, care presupune anumite etape, care trebuie parcurse în timpul vieţii voastre pământeşti şi prin care voi veţi reuşi să treceţi, dacă vă veţi ruga în primul rând ca să ştiţi care sunt acestea, iar în al doilea rând să treceţi cu bine de testele cereşti care vă sunt puse în cale. Dacă voi veţi urma drumul pe care-l vrea Tatăl vostru din Ceruri, atunci veţi fi fericiţi, nu atât pe Pământ, cât acolo în Cerul Sfânt. Vedeţi ce vă este pus în cale şi înainte de a alege, rugaţi-vă, ca să faceţi alegerea cea mai bună, ca să coincidă Voii Mele celei Cereşti şi să nu vă împotmoliţi atunci când trebuie să alegeţi, căci veţi fi ajutaţi, dacă strigaţi după ajutor. Sunt multe capcane ale vieţii voastre omeneşti, pe care cu ajutorul celor de Sus le veţi putea uşor depăşi, astfel că de multe ori nici nu le veţi simţi. Ispitele ce vă sunt puse în cale, nu sunt de la Mine, dar Eu le permit să vină în drumul vostru, ca să văd rezistenţa voastră în faţa lor şi cât sunteţi de hotărâţi să Mă urmaţi pe Mine, al vostru Mântuitor. Amin!

    RăspundețiȘtergere
  8. Comunicarea Tatălui Ceresc, 30.01.2008 Vă binecuvântez pe fiecare în parte, pentru meritele voastre, căci Eu le ştiu…(Ioana nu a aşteptat să se scrie mesajul, care era prea frumos, şi l-a spus dintr-o răsuflare. Tatăl Ceresc ne-a cerut iar “prezentaţi-Mi toate durerile, nemulţumirile” ca să aibă El grijă de toate, iar noi să ne rugăm mai mult.)

    RăspundețiȘtergere
  9. Comunicarea Maicii Domnului, 08.02.2008 Pace vouă, dragii Mei copii! Fiindcă aţi venit aici, Eu vă răsplătesc pe fiecare în parte cu ceea ce aveţi voi nevoie, fiecare după trebuinţa sa şi fiecare după dorinţa inimii sale. Fiţi prudenţi în ceea ce cereţi, ca să cereţi bine, căci sunteţi răspunzători în faţa Lui Dumnezeu pentru cererile voastre, şi pentru ceea ce primiţi să vă amintiţi mereu să mulţumiţi, chiar dacă nu ies toate aşa cum doriţi! Lucrare mare se face peste voi şi vă cunosc toate ale voastre nevoi. Nu este nevoie să mi le înşiruiţi pe toate, căci ştiu Eu mai bine decât voi trebuinţele voastre şi durerile voastre. Fiecare să-Mi ofere ceea ce are: tristeţile sale, durerile sale, nemulţumirile sale, păcatele sale şi tot ceea ce a mai rămas neoferit în voi. Oferindu-vă durerea şi slăbiciunea voastră pământească Eu le voi transforma după Voia Mea Cerească şi ceea ce este pământesc, Eu voi face să fie Ceresc, iar prin ceea ce este Ceresc Eu pe voi vă îmbogăţesc. Intenţiile voastre de rugăciune sunt bune! În mare voi cereţi ceea ce trebuie, dar rugaţi-vă şi pentru ţară şi pentru al vostru neam românesc. Rugaţi-vă să se ridice prin rugăciune această stare de păcat care a cuprins întreaga lume! Sunt războaie peste tot, deşi sunt nevăzute. Sunt lupte tot mai multe, lupte între fraţi, lupte între popoare, lupte din care oamenii nu ies câştigaţi. Sunt pierderi mari de energie, prin toate aceste lupte, pe care voi oamenii le daţi, chiar fără să vă daţi seama, în fiecare zi. Lupta voastră este pentru lucruri efemere şi rezultatele vă sunt potrivnice, deşi par a fi în favoarea voastră. Luptaţi măi copii pentru cele Cereşti, ca sufletele voastre să devină potir ales, binecuvântare pentru întreaga lume şi în suflet să aveţi mulţumire. Acestea sunt lucrurile cu adevărat importante, pe care voi mereu le treceţi cu vederea şi vă lăsaţi amarnic înşelaţi de toate, pentru cât pe Pământ voi luptaţi. Amin!

    RăspundețiȘtergere