duminică, 7 aprilie 2024

ÎNFRICOSATOAREA JUDECATA ! LUMINA ESTE SPĂLAREA PICIOARELOR !


                                              Dragii mei,
In aceasta dimineata,ma trezeste un glas care spune asa:
              "Lăsati ! Dumnezeu este !
              Lăsati ! Dumnezeu rasplateste fiecaruia după faptele lui !
            Înfricosatoarei Judecăti!
           Omul la care se cere raspuns bun în Infricosatoarea Judecata,ca la Înfricosatoarea Judecata..."        

Imagini pentru INFRICOSATOAREA JUDECATA IMAGINI.


Iar glasul se opreste pentru moment,ca sa revina imediat si sa graiasca asa:
                "Lumina este Spalarea Picioarelor Semenilor Tăi! Căci ,n-ai cum sa nu-i iubesti !
               Lumina Lină care sfinteste toate,Familie cu Victoria Lui Iisus Hristos !"
Imagini pentru SPALAREA PICIORELOR DE IISUS.

Prieteni dragi,
Cine spune ca -L iubeste pe IISUS HRISTOS ,dar pe fratele său nu-l iubeste,pe Aproapele său il uraste,acela minte ca-L iubeste pe MANTUITORUL !
Cine spala picioarele Aproapelui său,Lui Iisus Hristos I le spala.

Dragii mei, sa fim pregatiti si noi pentru INFRICOSATOAREA si DREAPTA JUDECATA a IMPARATULUI CERESC ,DOMNUL si MANTUITORUL nostru IISUS HRISTOS.

Sa ne pregatim sufleteste si trupeste pentru Infricosatoarea Judecata !
Sufleteste, prin implinirea celor 10 Porunci,prin spovedirea păcatelor la Părintele duhovnic si prin Impartasirea cu Prea Scump si cu Prea Sfant Trupul si Sangele Domnului nostru Iisus Hristos.
Trupeste, prin a ne abtine de la placerile lumesti,adica,  de la mancare multa,de la carne,de la bautura in exces,prin a ne abtine in zilele de Post de la unirea femeii cu barbatul ei.
In concluzie,prin a ne jertfi trupul , prin abtinerea (lipsirea ) de la tot ce ne face placere lumeasca ,in beneficiul mantuirii sufletului.
Fratilor !
Sa dam LUI DUMNEZEU ce este a Lui Dumnezeu ,iar trupului si sufletului ,atat cat trebuie ca sa supravietuiasca modest si cu frica de Dumnezeu,pentru a nu gresi cu voie sau fara de voie.
                         Cu dragoste,Maria.

2 comentarii:

  1. Geoana vorbeste despre Nato si revenirea in politica de -unii. Care se ocupa de probleme mici evitind vizibilitarea si se tem de umbra lui Mircea la Cozia,iar Psd -Pnl gresesc incet incercindsa inchida jocul ca ar crede fals ca fara ei nu se poate uitind interesul adevarat al tarii care ar face pe roman sa zimbeasca din nou.
    Cit despre Iohannis pare a avea un singur vot go la summitul din iulie de la Wasington pentru succesorul lui Stontelberg si un eveniment in Florida-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce legatura este intre Judecata si (NE)raspunsul omului cu smerenie si iubire?
    Ce impiedica iubirea, respectul si smerenia ?
    Evident ura, aroganta, orgoliul ,fanatismul si frica de dusmanii vazuti doar in altii .. teorii parerologiste si campanii denigratoare pt apararea intereselor de grup inclusiv grup cultic zisa apararea credintei in care e permis orice pe princopiul < Dati-le indoit> prost aplicat de cine si contra cui nu trebuia.
    Adica ne si place multora in superficialitatea noastra sa ne credem razboinicii lui Hristos pt ca ne place sa maturam.pe jos cu altii cei crezuti dusmani ..si asa ne justificam propria dusmanie si ura minciuna, viclenie etc.
    Ne da sentimentul de utilitate pierdut partial prin neperformanta in sfintenie.

    La Judecata la incercarea credintei care se va abate peste toate popoarele va fi prilej de fanatism frica si prigoana tocmai contra sfintilor (crezuti inselasi si tradatori.cit si pe ideea ca prigonirea contra lor profetita nu era ca o critica ci ca o solutie in vreme ce prigonitorii se folosesc de actualele dogme lipsuri abateri si erori din ea in timp ce ei insisi larg majoritari se victimizeaza prin teorii si aparente etc gasind asa destule < justificari>...

    RăspundețiȘtergere