sâmbătă, 16 decembrie 2023

ŢIGARA SI FUMATUL , CHIAR INTINEAZA LOCUL SI CUVANTUL LUI DUMNEZEU !


                            Dragii mei,

În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea asa:

                       "Aprinzi afara, nu înauntru !

Moment in care, vad o intrare intr-un Cimitir mare sub un Cer de ziua, iar la poarta de intrare,adica, in strada,vad doi barbati care voiau sa intre in curtea Cimitirului aprinzandu-şi tigara.
Unul dintre barbati se opreste si nu face nici macar un pas inauntru,deoarece,avea tigara in mâna si voia ca s-o aprinda.
Cel care era cu el, intrase deja dincolo de poarta,intrase in curtea Cimitirului si isi aprinde tigara sa acolo.
Cel care ramasese la inafara portii, striga la cel dinauntru:
              
               "Nu aprinde înauntru !
              Aprinde afara tigara,si nicidecum in curtea Cimitirului,in Curtea Locasului sfant.  

                             
                                                        Imagini pentru OM FUMAND

Imagini pentru CIMITIR.

Dar cel care intrase deja pe poarta Cimitirului,isi aprinde tigara sa in curtea CIMITIRULUI, respectiv,a sfantului Locas.
Cel din urma,mai face doi pasi inapoi,pentru a se asigura ca nu este in incinta Cimitirului ,si-apoi isi aprinde tigara.
Cel din curtea Cimitirului ignora absolut toate sfaturile si intra cu pasi repezi pe alee, fumand din tigara pe care tocmai si-o aprinsese in curtea sfantului Locas.
Dragii mei,iata cum,cu Voia Lui Dumnezeu, cu Voia Duhului Sfant,am aflat si noi ce este voie si ce nu, in incinta Locasului sfant.
Voi cei care fumati si va este greu sa va lasati de acest viciu, aveti grija macar in apropierea Locasurilor de cult,sa nu aprindeti tigara si sa nu fumati.
Duhului sfant,nu-I place acest lucru,deoarece,intineaza LUMINA si Graiul Său.
Va urez ca sa aveti putere trupeasca si sufleteasca si sa va lasati de fumat,atat pentru o mai buna sanatate trupeasca,dar mai ales,pentru Lumina Duhului sfant,pe care am primit-o fiecare prin Sfantul Botez,si care,salasluieste in sufletul nostru.
                      Cu dragoste,Maria.

Un comentariu:

  1. da tigarile sunt cuie pt sicriu-sunt ANONIM 5 -asa spunea duhovnicul meu-de fapt legenda despre tutun este chiar de la apostolul IUDA-dupa ce s-a spanzurat din gura i s-a scurs saliva pe pamant unde a aparut planta de tutun-mai grav este cu drogurile care pot ucide rapid- sa ne dea DOMNUL IISUS intelepciune, sanatate si pace in lume

    RăspundețiȘtergere