sâmbătă, 30 decembrie 2023

NICOLAE CEAUSESCU PRIVESTE DE SUS DIN CERURI, ÎN ROMANIA ZILELOR NOASTRE !


                                Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori,o lumina alba si stralucitoare ma trezeste,si astfel, vad inspre Rasarit un Cer de noapte albastra,iar pe Cer,foarte aproape de pămant,apare chipul viu al fostului dictator Nicolae Ceausescu.
Asa arata chipul,doar ca era mult mai colorat:


                                                        Imagini pentru nICOLAE CEAUSESCU.
Nicolae Ceausescu era foarte vesel, radea sarcastic si privea spre Sud.
Dragii  mei, in 1989 in ziua Sfanta a CRACIUNULUI l-am o împuscat pe tovarasul si pe tovarasa.Asa au fost vremurile si noii conducatori ai vremurilor.
Eu nu zic ca era bine pe timpul raposatului. Dimpotriva, era saracie lucie.

 Acum inasa, daca privim in urma,in cei 33 de ani care au trecut,oare mai e nevoie sa mai facem o comparatie?
Cum traiesc majoritatea românilor acum? Ce s-a ales de famiile românilor care sunt plecati in strainatate ,pentru a asigura traiul celor dragi de-acasa?
Este tare trist si extrem de dureros.
Cei care ne-au condus in acesti 33 de ani,s-au imbogatit peste noapte, tinerii au murit degeaba la Revolutie, dar, avem libertatea de a ne plimba in toata lumea si dreptul la libera exprimare.
Ca sa nu mai spun că, Romania este vanduta strainilor, este  data in arenda pe nimic.
Dar ma opresc aici  si va voi spune dragilor ca,BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI vor face Dreptate Romaniei si Poporului român ales !
                               Cu dragoste,Maria.

35 de comentarii:

  1. Romanii il regreta mai mult pe Ceausescu de cind il cunosc mai bine pe Iohannis-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. De revelion alerta maxima in Franta si nu numai.
    90 000 de politisti vor fi pe strazi numai in Franta-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Lumea are nevoie de Iisus
    De Medjugorje. 25 Decembrie, 2023
    Postat inițial de: Medjugorje.org
    Mesaj pentru Marija

    "Dragi copii! Îl port pe Fiul meu Iisus la voi pentru a vă umple inimile de pace, pentru că El este pace. Copilașilor, căutați-l pe Iisus în liniștea inimii voastre pentru ca El să se nască din nou. Lumea are nevoie de Iisus, de aceea căutați-L prin rugăciune, pentru că El se dăruiește zilnic fiecăruia dintre voi."

    Astăzi, Fecioara Maria a venit îmbrăcată solemn cu micul Iisus în brațe. Iisus și-a întins mâna în semn de binecuvântare în timp ce Fecioara se ruga pentru noi în Aramaică.

    Mesaj pentru Jakov

    La ultima apariție zilnică lui Jakov Colo, pe 12 Septembrie 1998, Fecioara Maria i-a spus că de acum înainte va avea o apariție pe an, în fiecare 25 Decembrie, în ziua de Crăciun. Așa s-a întâmplat și în acest an.

    Apariția a început la ora 14:20 și a durat 6 minute. Fecioara Maria a venit cu micul Iisus în brațe. Prin intermediul lui Jakov, Fecioara Maria a transmis următorul mesaj:

    "Dragi copii, astăzi, cu Fiul meu în brațe, doresc să vă invit pe toți să vă rugați micului Iisus pentru vindecarea inimii voastre. Copii, de multe ori în inimile voastre domină păcatul care vă distruge viața și nu puteți simți prezența lui Dumnezeu. De aceea, în această zi a harului, când harul se răspândește în întreaga lume, predați-i viața și inima voastră Domnului, pentru ca Domnul să le vindece cu harul său. Numai cu o inimă curată veți putea experimenta nașterea lui Iisus din nou în voi, iar lumina nașterii Sale vă va lumina viața. Vă binecuvântez cu binecuvântarea mea maternă. Vă mulțumesc că ați răspuns la chemarea mea".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Isus nu mai este mic , de mult este la dreapta Tatalui nostru Creatorul si se roaga ptru noi .

      Ștergere
  4. Florin Salam spunea ca actuala clasa politica nu ajunge nici la degetul mic al lui Ceausescu-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe bune?! Acum citezi din manelisti? Tataie, ai uitat cand nu aveai caldura-n calorifere si seara se intrerupea curentul? Ai uitat cand stateai la coada sa cumperi un pui vai de el sau cand cumparai ulei, paine si zahar pe cartela?

      Ștergere
    2. Ai dreptate era comunist dar avea o politica externa bine articulata
      Guse scolit in Sua spunea acum pe Realitatea Tv
      -Azi nu avem politicieni pentru o reprezentare coerenta noroc ca ne-am lipit de americani ca astia ar strict totul incapabili sa faca punti ca tarile din jur si da exemplu Ungaria cu Turcia ultima vizita dar si Serbia cu China-craciun.

      Ștergere
    3. Crăciune, ești de tot rasul, chiar asa ai ajuns, sa citezi dintr un Analfabet, hai sa zic funcțional...

      Ștergere
  5. 2023 catalogat ca cel ma calduros an din istoria Romaniei
    Si posibil si in lume dupa ce se vor mai face calcule vreo saptamina doua-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cum petreceau romanii revelionul in comunism
    Cu sarmale si tovarasul la Tv cam singura zi cu program Tv mai lung de doua ore
    caci avea tovarasul grije sa nu facem adictie la Tv ca acum
    Iar in timpul asta detinutii la pușcăria de la Rimnicu Sărat precum Coposu sau multi altii cheaburi tarani si preoti in celule prin care curgea pe jos apa riului si era un curent si o racoare infernala

    Si erau peste 100 de inchisori de astea prin tara a caror directori iau acum cele mai mari pensii speciale din Romania Castei Evreiesti care a si introdus Holocaustul Comunist in Romania si in Lume ca familia evreului Ministrului Rafila-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Prin anul 1980 Ceausescu a dat ordin ca toti opozanții lui si ai comunismului sa fie inchisi din nou.
    Si astfel mii de romani multi moldoveni dar si așa-ziși pocăiți ardeleni de alte confesiuni religioase au fost condamnati doar pentru credinta si au UMPLUT inchisoarea de la Aiud si multe altele din nou.
    Cei care nu au murit si au ajuns Omul Nou si erau mai tineri au ajuns dupa Revolutie sa primeasca cite o indemnizație de deținuți politici care insa este de zecI de ori mai mica decit pensiile speciale ale Călăilor lor ca familia evreului kazar Rafila sau Vișinescu cu cea mai mare pensie speciala din tara si cel care la Balta Brăilei si Periprava in Delta dupa munca la stuf mai obijnuia sa sara cu Calul peste deținuții culcatul pe jos-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa nu uitam si lozinca de la Revolutie si Mineriade
    -Iliescu pentru noi este Ceausescu doi-
    Ca doar Evreul Iliescu era pupilul lui de casa cu care Elena Ceausescu il vizita la penitenciarul de la Tirgu Jiu
    Si daca Dumnezeu i-i va da sanatate Evreului Iliescu s-ar putea sa primeasca si el dupa procesul Revolutiei si Mineriadelor, chiftele pe la vreun penitenciar dar nu cu apa curgând pe jos ca taranii la Rimnicul Sărat ci cu televizor in celula
    dupa ce evreii lui l-au omorit pe Ceausescu tocmai in ziua de Craciun, Ceausescu impuscat tocmai cum împușcase si el taranii la colectivizare pe undeva pe la Gura Vadului cam pe acolo pe unde acum de Craciun a ars cu 8 oameni Ferma Dacilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Plingere penala contra ministrului Elicopter Grindeanu pentru punerea in circulatie a podului suspendat de la Braila pe Dunare cu nereguli si fara autorizatii si riscuri pentru viețile oamenilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Meloni Georgia Berlusconii nepoata fostului fascist Berlusconi, fondatoarea partidului Fratelli d Italia ajunsa prima femeie premier al Italiei la doar 46 de ani dupa ce Partidul sau de dreapta a obtinut votul majoritatii electoratului italian acum un an si de la care suveraniștii ca George Simion dar si slti euroscepticii care anul viitor vor la alegeri sa ia puterea in Ue-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Doamne ajuta! Ce altceva am mai putea spune. Dumnezeu sa i ierte și sa i odihnească pe toți cei plecați într o lume mai buna! Cei care i au ucis pe dictatori le a luat toate păcatele, cel puțin asa se zice.

    RăspundețiȘtergere
  12. Filipinezele si alte asiatice se pling de rasism discriminare , persecuții si asuprire in spitale si centrele de îngrijire din Germania-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. O astroloaga vorbeste de -Tragedii pe Egregor = grupuri de constiinta apropo de incendiul de la Gura Văii din judetul Prahova la Ferma Dacilor-
    Si ar fi posibil avind in vedere ca au fost niste grajduri de CAP care au fost facute de comunisti fortat prin multe crime si Nedreptăți cu oameni inchisi la puscarie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Se spune ca la momentul cind Ceausescu a omorit unul sau doi tarani la colectivizare in acea zona au fost omoriti un numar mare de tarani , numar ce si acum este ascuns romanilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Senatoarea Sisoaca-toate curvele astea din ministere au ajuns la televizor sa va dea vouă lectii de viata ma -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Cimitirele de Transfugi ale lui Ceausescu pline pe tot malul sirbesc al Dunari , romani Impuscati la fuga peste Dunare dar nerecunoscuti de Ceausecu si inregistrarea ca anonimi in cimitirele din Serbia ca si revolutionarii omoriti la Timisoara multi moldoveni veniti sa faca o afacere cu produse de la sirbi.

    La fel cum au procedat comunistii cu mortii din închisorile comuniste de prin toata tara dar mai ales de la Aiud si Sighetul Marmatiei unde au omorit toti ministri din conducerea Romaniei in frunte cu Maniu si Mihalache
    ca si cu toti făuritorii marii Uniri din 1918 toti au facut puscarie politica comunista , unul singur a scapat Vaida Voivod care are statuie in Parcul Astra din Sibiu unde a trait in perioada comunista-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. Nicolae Ceausescu-Ti-ne-re-tu-l viitorul socialist si comunist al Romaniei-
    El a interzis avorturile motiv pentru care se estimeaza ca au murit circa 60 000 femei care au incercat sa faca avorturi empirice ilegale-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. Tovarasul profesor de marxism evreul Iohannis a ajuns protectorul ministrului Iordache cel blamat de el si de Useristi pentru ca a vrut sa dea ordonanta 13 pentru care a fost inchis Dragnea
    ca in final sa ajunga sa o dea sub protectia lui Iohannis cu acelasi conținut -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. George Ursu spune la 34 ani de la Revolutie cu tatal dizident omorit in inchisoare
    -Totul cu diversiunea ca scrisorii celor 6 publicată in martie 1989 ca ar avea legatura cu Moscova, nefiind nici un document cu aceasta legatura
    Ilie Ceausescu frate lui Ceausescu care era in armata arata disperarea si frica securistilor iar apoi au lansat diversiunea ca ar fi fost la Revolutie o interventie externa pentru a nu merge mai departe cu procesul Revolutiei
    Codul penal din 1989 valabil prevedea pentru crimele pentru cei ce au tras impotriva poporului cu arme de 5,8 care erau armele securitatii si care trebuie pedepsiti pentru ca au tras cu buna stiinta pentru a creia panica si teroare drept crime impotriva umanitatii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  20. Tot Ursu-in toate tarile din jur Gorbaciov nu a actionat la caderea regimurilor in 1989-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  21. Dupa 1985 Ceausescu sfidează fundamental rațiunea cu sacrificii prelungi impuse poporului dar si fata de Gorbaciov caruia vrea sai-i dea lectii dar in acelasi timp cerea-cersea de la Gorbaciov petrol si Gaze-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  22. Birladeanu -In 1989s-a intimplat ca s-u tras unii pe alti ,Măgureanu nu stia s-a dus sa taie porcul la Zalau , Iliescu era de mult flamand sa ia locul lui Ceausecu, Brucan cel dus de Ceausescu la Damaroia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  23. Ursu -teroristii au tras chiar asupra MAPN ului iar securistii din reteaua de Rezistenta s-au liniștit dupa moartea lui Ceausescu-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  24. O frantuzoica numeste in cartea sa -evenimentele din Decembrie din Europa o capodopera a manevrelor invizibile-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  25. Ursu -Ceausescu voia sa ajunga la Voinesti unde era o capodopera de statie unde Ceausescu voia sa ajunga sa continue Rezistenta, unde mai sint documente la MAPN nedesecretizate-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  26. Tomac -inacceptabila cedarea din acordului secret cu Austria pentru Schenghen ,si cer guvernului sa -l publice ca nu este nici o Victorie ci de o Cedare Inutila pentru noi reguli neprinse in tratatul Ue e sansa Romaniei sa oblige Austria la termene exacte ca si cu Croatia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  27. Vacantele din 2023 a evreului Iohannis in tari Exotice depărtate din Japonia,Singapore si Africa 9 zile pe la safari Prin Capul verde etc apoi in Emiratele Arabe Unite,Brazilia ,Chile si Argentina si Dubai,Portugalia pe unde s-a intilnit cu viceprimari fara rost cu avion privat de lux a costat Romania cu mult peste doua milioane de Euro pe cit de scump pe cit e Prostul de Dulap Mare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  28. Marius Marinescu de la Jaristea -‘-Lucrurile se vor Schimba in Romania cind vom scapa de Tradatori
    Romanii spun-
    - Capul plecat sabia nu-l Taie.
    Bulgarii si Turcii spun -
    -Capul plecat merita Taiat-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  29. Marius Marinescu- Am scris o carte ca In secolul dinainte de Mihai Viteazul au mai fost trei uniri ale tarilor Romane dorita prin oamenii imperiului Habsburgic
    La 11 iunie 1992 congresul SUA a votat Rezoluția 148 prin care spuneau ca vor sprijini Reunificarea Romaniei cu teritoriile pierdute
    Si asta pentru ca au nevoie aici de o pavăză -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  30. Referitor la mesajul legat de cutremur

    Cutremurul (adica ceva rau) nu are de ce sa plece spre Sfanta Treime.
    Sfanta Treime poate sa anihileze cutremurele sau cele rele, dar nu se duc cele rele spre Divinitate, spre Bine.

    RăspundețiȘtergere
  31. Doamne ajuta Măicuța Domnului 🙏 doamna Maria 🙏
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului va face dreptate,de acest lucru suntem siguri,toți vor plăti 🙏

    RăspundețiȘtergere