sâmbătă, 30 decembrie 2023

FUMUL DE TĂMÂIE , A IEŞIT DIN PALMA DREAPTĂ A LUI IISUS HRISTOS !

                                                    Dragii mei, 

Mă rugam la BUNUL  DUMNEZEU  şi la MĂICUŢA DOMNULUI. 
Şi ca întotdeauna, am în faţa ochilor închişi o SFANTA ICOANĂ  a MÂNTUITORULUI , toată ca din argint alb, pe un perete spre Răsărit.
Brusc, Mantuitorul Iisus Hristos  prinde viaţă în Sfanta Icoana ,si astfel, văd Mâna Sa dreaptă cum se mişcă ,tot Trupul sfant al Lui Iisus Hristos incepe a tremura in clipele când a înviat din Sfanta Icoana ,iar din palma Sa dreaptă care era deschisă , din palma Lui Iisus,  vad cum iese Fum de tămâie, al cărui mireasmă dumnezeiasca, a parfumat totul în jur si dumnezeiesc de plăcut.
Apoi, văd pe Mântuitorul rastignit pe SFANTA CRUCE din lemn maro,  având o COROANĂ de spini  pe cap,Îl văd cum pluteste lin sub Bolta Cereasca în noapte ,si al cărui Trup stralucea mai tare decât Soarele.
                             Imagini pentru iisus
Pe Cerul nopţii fără de stele şi fără de lună, stralucea acum Soarele Dreptatii , insă, era rastignit  pe Sfanta Cruce  pentru păcatele noastre.
                                                 Dragii mei, 
DUMNEZEU  EXISTĂ !!! 
Sa credem în El, sa credem în Maica Prea Curata Fecioara Maria cu Sfintii Săi si să ne închinăm cu toata fiinta noastra si cu multa dragoste sufleteasca.
Rugaciunea noastra,chiar ne va fi auzită, necazul nostru chiar ne este văzut acolo Sus în Ceruri,iar suferinta noastra ne va fi usurata cu mila si cu iubirea Sa de oameni.
Maicuta Domnului ne va ajuta cu Rugaciunile Sale la Fiul Său si Mântuitorul nostru Iisus Hristos ,Caruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!


                   Cu dragoste, Maria

3 comentarii: