luni, 25 decembrie 2023

ROMÂNIA CHIAR ARE ADEVĂRUL DIVIN ! ROMÂNIA OCROTITA, ROMÂNIA LUI DUMNEZEU SI A MAICII DOMNULUI !

 

ROMANIA ! O CE VESTE MINUNATA, PENTRU ROMANIA TOATA!


.

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  



.

Din inima,din suflet va doresc un Craciun Fericit si Binecuvantat peste Romania si peste Poporul român!
                   
Prieteni dragi, 

Iata-ne ajunsi si in Ziua Sfanta de Craciun, Ziua in care,Pruncutul Iisus Hristos S-a nascut in Ieslea minunata, din Pururea Prea Curata Fecioara Maria.
Ne-am bucurat si ne bucuram in fiecare clipa de tot ce inseamna Sfantul Craciun, adica,de Nasterea Domnului si Mantuitorului nostru Iisus Hristos ,si-apoi, de bucuria si zambetele copiilor si a nepotilor ,a tuturor celor dragi noua care se veselesc ca a venit Mos Craciun cu daruri minunate.
Un DAR divin am si eu pentru voi prieteni dragi, pentru tine Romanie sfanta,pentru intreg poporul roman care sfinteste si celelalte popoare ale lumii.
.
Astazi dimineata dupa doar 3 ore de somn,ma trezesc Coruri intregi de Îngeri care colindau, asa precum colindam si noi pe pamant.

Glas din Cerul sfant, asa -mi graieste:
"Maria, pe tine te colinda!"
Nu am deschis ochii,deoarece, doream ca sa ma mai bucur inca de momentul divin.
Lacrimile de bucurie imi curgeau pe obraji fara sa le pot opri,iar cu ochii sufletului vedeam Cerul deschis,Cer care era de un albastru violet ,impodobit cu braduti verzi de toate marimile si de stele aurii precum soarele.
In mijlocul acestei Gradini a Raiului ,statea Maica Sfanta cu Pruncutul Iisus pe bratul stang.
Era ceva atat de frumos si de minunat,incat, niciun cuvant din lume nu ar putea descrie in totalitate stralucirea Cerului sfant in ziua Sfanta a Craciunului.
Aud glas, care spune asa: 
"Romania!
Romania fratilor!
Romania are Adevarul Divin !
Romania, chiar este ocrotita de acele dezastre!"
.
Dupa care,atat Colindele sfinte cat si glasul care ne-a adus Veste minunata despre Romania,au disparut.
Dragii mei, am scris adeseori,si nu de la mine am scris, ci din Graiul Duhului Sfant,despre faptul ca,Romania a fost si va fi ocrotita de tot ce inseamna mari dezastre! 
Sa nu ne temem fratilor si nici sa nu luam de bun tot ce scriu unii pe net,de ceea ce urmeaza a se intampla rău in Romania .
Nu va fi asa!
Cei care scriu asa ceva,doresc doar ca sa iese in evidenta cu ceva, si nu au cum altfel, decat, semanand frica si spaima.
Sa fim buni dragilor, sa fim iubitori si milostivi,sa avem Credinta fierbinte in Bunul Dumnezeu si -n Maicuta Domnului cu Sfintii Sai,sa nu tinem ranchiuna pe nimeni,si astfel, vom dobandi Împaratia Cereasca!
Sa lasam toata viata noastra,toata grija noastra, in Mainile Lui Dumnezeu si ale Maicutei Domnului!
Va multumesc inca o data,din inima si din suflet pentru ajutorul vostru divin de frumos, atat pentru Sfintele Biserici,pentru mos Nicolae si pentru Mos Craciun,pentru toata bunatatea inimii si a sufletului vostru.
Va imbratisez cu multa dragoste sufleteasca, si va doresc un Sfant Craciun frumos,binecuvantat si plin de bucurie si de fericire divina.
Cu dragoste,Maria.

13 comentarii:

  1. Craciun Fericit
    Dar dupa cum spunea Europarlamentarul Rares Bogdan multi din colegii lui de la Bruxell la aceasta urare multi Europarlamentari au batut in pupitre Semn ca nu sint de acord cu crestinismul
    Iar rezultatul se vede pe străzile oraselor occidentale unde la fel ca la Bruxell daca iesi dupa inserat esti jefuit in plina strada
    Semn de degradare a vietii a celor necredinciosi din vest care prin Ursula au dorit chiar scoaterea numelor crestine din memoria oamenilor si o sa vedem in curind continuarea acestui curent occidental..
    Dar acum de cea mai mare sarbatoare a crestinilor doar urări de bine-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Alexander Bucici presedintele Serbiei acuzat in Proteste violente ca a fraudster alegerile, mii de protestatari in piata au spart sediul biroului electoral central, o politiciana de origini romanesti e in Greva foamei.
    la Chisinau Maia Sandu a anuntat ca va candida pentru un nou mandat prezidential-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ministrul Rusiei spune de Vucic si Serbia e Alatul nostru iar protestatarii sint oamenii occidentului-craciun.

      Ștergere
  3. 17 grade in sudul tarii de Craciun explicate de Meteorologii si Climatologii spun de citiva ani ca urmare a incalzirii globale care spun de migratie climatice masive din locuri cu secete si inundatii date de schimbarilor climatice.
    In schimb in nord la Cluj e zapada dar si la Rinca statiunea din Oltenia pe Transalpina unde sint masini inzapezite de viscol-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. In Franta si Germania trupele antiteroriste au pazit bisericile si Tirgurile de Craciun retinind suspectii de terorism generat si de etnocidul evreiesc din Gaza cu peste 20ooo copii omoriti in Gaza chiar in luna cu Nasterea Domnului.

    Stenmaier presedintele Germaniei a vorbit de terorism , antisemitism si razboiul din Ucraina-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. O, ce veste minunata ! - Rusanda Panfili

    https://www.youtube.com/watch?v=u4-jvrJnckk

    RăspundețiȘtergere
  6. Astazi la ora 21 pe DIGI 24 despre Diplomatia Regalia cu Principesa Margareta a Romaniei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Azi e ziua sfîntă a Nasterii Domnului cind Barbarii Castei Evreiesti Tradatoare l-au omorit pe Ceausescu-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ghiselei riul iesit din matca in Dumbrăvioara Maramures
    Meteorologii averizeaza cod galben de inundați pe riuri mici ca Tisa in zona Vișeu pe zona de nord a Apusenilor Maramures SATU mare si nord vestul Meridionalilor unde incalzirea a topit zapada.

    Climatologi spun de incalzirea climatica
    Iar altii de miscarea axei polare spre Siberia

    In realitate cresterea nivelului oceanic faca miscarea scoartei Pamintului pe magma fierbinte a carui axa fixa da impresia de miscarea axei in realitate se misca incet scoarta cu multe cutremure ca cel de asta dimineata de 6,2 in China care a facut peste 150 morti si erupti ca in Islanda unde fisura cu magma ce arde a trecut de 4 km.

    Si Luna Plina de poimiine 27 poate da cutremure mici avind eliptica pe traectorie minima fata de Pamint si soarele in opozitie fata de Pamint asupra caruia actioneaza cu gravitații opuse.

    Era si un mesaj cu 27 Decembrie fara a specifica anul locul sau feliul evenimentului
    Vom vedea in aceste citeva zile in jurul lui 27 SuperLuna dind si anxietate ,depresii si insomni mai ales la femeile singure-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 27.decembrie.2023, este ziua când aleșii României vor sa vanda o parte din Romania,lui Soros,adică Ungurilor că să facă Autonomie in Romania,să ne rugăm împreună cu creștinii Unguri din Romania,să nu distrugem Tara Mântuitorului Lumii și Gradina Maicii Domnului,să nu ajungem la război între noi , că mare suferință ne așteaptă daca nu ne iubim și ajutam aproapele,mare suferință va fi pe pământ de mâine,și PAPA,a încălcat Cuvântul Cel Sfânt a Lui Dumnezeu,când a semnat legea pentru homosexuali.

      Ștergere
  9. Vecaki-Nicaeri in lume nu se fac atitea Anomalii Juridice ca la noi, legi care incalca Constitutia, Cei cu banii de afara conduc pentru ca noi nu contam-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Legile in Romania au fost date pentru cei cu credință care îl pun pe primul loc pe Mântuitorul Lumii,ei nu fura, nu mint,nu urăsc aproapele,nu își adună comori pe pământ,iubesc Cuvântul cel Sfânt ,a Lui Dumnezeu,și își duc crucea cu durere in suflet și lacrimi fierbinți pe fata,și mulțumesc la tot ce primesc,pentru că Mântuitorul Lumii S- A NASCUT, în ieslea săracă pe paie,nu in palate.

      Ștergere
  10. Ceausescu omagiat la Cimitir de ginerele Oprea si nostalgici din care unul spunea -este un martir al socialismului-craciun.

    RăspundețiȘtergere