vineri, 15 decembrie 2023

CERUL COBOARA SI OCROTESTE ROMANIA ! SFANTUL MARE MUCENIC MINA,OCROTESTE ROMANIA SFANTA!



.
Dragii mei,
In aceasta noapte,in timp ce scriam la articolul anterior,aud un glas care se roaga la Sfantul Mare Mucenic Mina,asa:

"Sfinte Mare Mucenic Mina!

                Sfinte Mare Mucenic Mina,miluieste-ne pe noi! 
           Apara Romania sfanta!"
Clipa in care dragii mei, il vad pentru prima oara in viata mea, viu ,in carne si oase,pe Sfantul Mare Mucenic Mina,Mare Facator de Minuni.
Cum arata cu adevarat?
Exact asa:
             
.
Sfantul Mare Mucenic Mina, era culcat pe un pat din scandura,era culcat pe partea stanga si cu mana stanga sub cap.Nu avea pernuta sub cap.
Mâna stanga a Sfantului Mare Mucenic Mina,tinea loc de pernuta.Era imbracat cu un vesmant alb cu gri deschis,era slab la faţă,avea barba alba si deasa,exact ca in Iconita de mai sus.
Cand oamenii credinciosi striga la SFANTUL MARE MUCENIC MINA,Sfantul Îi aude si îi ajuta in clipa urmatoare.
Sa-l strigam si noi dragilor pe Sfantul Mare Mucenic Mina,sa-l chemam in ajutorul nostru,srigand cu iubire,cu dragoste si cu nadejde asa:
  Sfinte Mare Mucenic Mina,miluieste-ne pe noi! 
 Cu dragoste,Maria.

P.S.

                                                  Dragii mei, 

Sa nu credeti niciodata in astfel de Titluri  si Informatii mincinoase!
Eu nu am scris si nu am facut astfel de Previziuni!
Sunt doar inventii ale jurnalistilor de la BZI ,dupa care, preiau si unele televiziuni.
Va asigur dragilor, ca nu-mi apartin asa zise "previziuni ingrozitoare".
Iata doar una ,din Informatiile mincinoase ale BZI -Presa scrisa! 

Știrile BZI

Previziune îngrozitoare făcută de Maria Gheorghiu pentru 2024: „Vine sfârșitul lumii!” --- https://tinyurl.com/yky3umjv

5 comentarii:

  1. Așa este doamna Maria 🙏
    Aproape peste tot in mass-media pun titluri de baga lumea în sperieți,nu mai zic de dezinformare,nu știu ce să mai scrie,aveți dreptate,
    O zi frumoasă și binecuvântată va doresc 🙏

    RăspundețiȘtergere
  2. Sfântul Mina,îți mulțumesc pentru tot ajutorul divin care te rogi la Sfânta Fecioară Maria,să ducă rugăciunile mele la Fiul Ei iubit Mântuitorul lumii .
    Sfântul Mina,te chemam în rugăciunile noastre,să te rogi pentru dreptate in țara noastră și în întreaga lume,să nu mai trăim în minciuna.Te rugam ajutane sa fie dreptate in țara noastră,și să avem numai oameni corecți la conducerea țări,și toți cei corupți să dispară din toată România,noi trăim și fără Tezaurul care ne-a fost luat forțat,și nu vor să îl înapoieze României,dar știu Sfântul Mina,că anul viitor este Anul Divin,Anul Dreptății pe tot pământul,și toți care și-au vândut sufletul satanei pentru partea materiala,toți vor suferi mai rău că la Covid,pentru că este anul în care Divinitatea face curățenie pe pământ.Vor dispărea toți cei care și-au mințit și osândit aproapele,dispar toate partidele politice și vin la conducerea lumii toți cei aleși de Divinitate,toți cei care și-au luat Crucea și îl urmează pe Iisus Hristos în rugăciune și fapte bune,din 27 decembrie 2023, poporul Român se trezește și va cere de la Mântuitorul lumii,sănătate și mântuire,dreptate și adevăr ,și pace pe tot pământul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dat fiind că Sf Mare Mucenic Mina este ajutatorul pagubitilor ii inteleg solicitarile numeroase si munca asidua dusa in România tara hotilor. Daca in România nu s ar fura si escroca in asa hal ar fi mai putin solicitat Sf Mina. Zici romania zici hotia !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se zice ca:bețivii din Rusia, curvarii din Franța și hoții din România nu vor pieri!

      Ștergere
  4. pt anonimii de mai sus- haideti sa gandim pozitiv ca tara fara uscaturi nu gasim- avem noi bubele noastre dar suntem un popor credincios macar80%,primitor,si avem si oameni sinceri si inteligenti- sa dea DOMNUL sa vina cel promis si sa faca dreptatea DIVINA in tara

    RăspundețiȘtergere