marți, 26 decembrie 2023

SA CREDEM IN MINUNI! MINUNILE CONTINUA !

                                               Craciun Fericit,dragii mei !

.

Astazi dimineata, la Sfanta Biserica fiind, atunci cand Parintele a savarsit Sfanta si dumnezeiasca Liturghie,a iesit in fata Sfintelor Usi Imparatesti si se inchina,ca in final, sa ne binecuvinteze pe noi toti credinciosii din Sfanta Biserica.
.
In momentul in care ,Parintele facea semnul Sfintei Cruci cu mana sa dreapta catre noi toti credincisii, vad dragilor, cum pe peretele din strana stanga cum intram in Sfanta Biserica,au aparut Trei lumini mari ,rotunde si albe,foarte stralucitoare.
Luminile aveau marimea unui Grapefruit mare, si s-au asezat ca intr-un Triunghi.
Una sus, alta in stanga mai jos si cea de-a treia, pe linie cu cea din stanga .
Aratau ca un Triunghi fara linii, Luminile divine formasera Triunghiul,adica ,Prea Sfanta Treime.
Asa:

.
In varf era o lumina mare si alba,in stanga jos era alta, la fel si in dreapta.
Toate Trei, formau Triunghiul Prea Sfintei Treimi, Insasi Sfanta Treime.
Adica,Dumnezeu TATAL, Dumnezeu Fiul si Duhul Sfant.
Luminile  s-au asezat pe perete, au stat doua secunde si au disparut.
Desi se auzea glasul parintelui, eu auzeam in acelasi timp si un alt glas,era un glas divin venit din Cerul Sfant,  care intreba asa:

"Să credem în Minuni?
Iar raspunsul a venit imediat:
Da! Sa credem in Minuni!
Minunile continua!"
Dupa care,auzeam doar glasul Parintelui care terminase Sfanta Slujba si se pregatea pentru Predica.
Dragilor, sa credem in Minuni cu toata fiinta noastra.Tot ce ni se pare noua a fi coincidenta sau pura intamplare, sunt de fapt, Minuni! Adevarate Minuni!
Si faptul ca traim, ca ne trezim dimineata, ca avem copii, ca respiram, sunt adevarate Minuni pentru care ,trebuie sa multumim Domnului si Maicutei Domnului in fiecare clipa a vietii noastre.
Sa ne rugam dragilor, pentru sanatate si mantuire, dar si pentru a fi puternici in Credinta si-n iubire fata de Aproapele nostru,Amin!
Cu dragoste,Maria.





2 comentarii:

  1. Poporul Român se unește in dreptate și adevăr din Banat până în Moldova și din Moldova până în București.Nu vrem sa mai trăim în minciuna,și să fim sclavi in propria tara,Romanii au minte să își facă tara mai frumos decât Dubaiul,nu în lux,în parte SPIRITUALA,nu mai vrem sa să cumpărăm armament să distrugem alte vieți sau chiar pe a noastre,noi vrem Pacea pe tot pământul,și cu toții să ne închinăm Pruncului Iisus Hristos,să ne ierte,pentru toate păcatele și să ne dăruiască sănătate și mântuire ,nu putem trai fără ajutorul Lui Divin.

    RăspundețiȘtergere
  2. marea minune ar fi ca poporul roman sa vina la credinta in masa ,apoi sa avem parte de dreptatea lui IISUS DOMNUL ca cea lumeasca e complet bolnava si ipocrita

    RăspundețiȘtergere