joi, 28 decembrie 2023

ROMANIA ! O CE VESTE MINUNATA, PENTRU ROMANIA TOATA!


.

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  



.

Craciun Fericit si binecuvantat peste Romania si peste Poporul roman!
                   
Prieteni dragi, 

Iata-ne ajunsi si in ziua sfanta de Craciun, ziua in care,Pruncutul Iisus Hristos S-a nascut in Ieslea minunata, din Pururea Prea Curata Fecioara Maria.
Ne-am bucurat si ne bucuram in fiecare clipa de tot ce inseamna Sfantul Craciun, adica,de Nasterea Domnului si Mantuitorului nostru Iisus Hristos ,si-apoi, de bucuria si zambetele copiilor si a nepotilor ,a tuturor celor dragi noua care se veselesc ca a venit Mos Craciun cu daruri minunate.
Un DAR divin am si eu pentru voi prieteni dragi, pentru tine Romanie sfanta,pentru intreg poporul roman care sfinteste si celelalte popoare ale lumii.
.
Astazi dimineata dupa doar 3 ore de somn,ma trezesc Coruri intregi de Ingeri care colindau, asa precum colindam si noi pe pamant.

Glas din Cerul sfant asa imi graieste:
"Maria, pe tine te colinda!"
Nu am deschis ochii,deoarece doream ca sa ma mai bucur inca de momentul divin.
Lacrimile de bucurie imi curgeau pe obraji fara sa le pot opri,iar cu ochii sufletului vedeam Cerul deschis,Cer care era de un albastru ,violet impodobit cu braduti verzi de toate marimile si de stele aurii precum soarele.
In mijlocul acestei Gradini a Raiului statea Maica Sfanta cu Pruncutul Iisus pe bratul stang.
Era ceva atat de frumos si de minunat,incat, niciun cuvant din lume nu ar putea descrie in totalitate stralucirea Cerului sfant ,in ziua sfanta a Craciunului.
Aud glas care spune asa: 
"Romania!
Romania fratilor!
Romania are Adevarul divin !
Romania chiar este ocrotita de acele dezastre!"
.
Dupa care,atat Colindele sfinte cat si glasul caare ne-a adus Veste minunata despre Romania,au disparut.
Dragii mei, am scris adeseori,si nu de la mine am scris, ci din Graiul Duhului Sfant,despre faptul ca,Romania a fost si va fi ocrotita de tot ce inseamna mari dezastre! 
Sa nu ne temem fratilor si nici sa nu luam de bun tot ce scriu unii pe net,de ceea ce urmeaza a se intampla rau,atat in Romania cat si in lume.
Nu va fi asa!Cei care scriu asa ceva,doresc doar ca sa iese in evidenta cu ceva, si nu au cum.Atunci ,seamana panica si ingrijorare,stiind ca numai asa ii vor baga cineva in seama.
Sa fim buni dragilor, sa fim iubitori si milostivi,sa avem Credinta fierbinte in Bunul Dumnezeu si -n Maicuta Domnului cu Sfintii Sai,sa nu tinem ranchiuna pe nimeni,si astfel, vom dobandi Imparatia Cereasca!
Sa lasam toata viata noastra,toata grija noastra, in mainile Lui Dumnezeu si ale Maicutei Domnului!
Va multumesc inca o data,din inima si din suflet pentru ajutorul vostru divin de frumos, atat pentru Sfintele Biserici,pentru mos Nicolae si Mos Craciun,pentru toata bunatatea inimii si a sufletului vostru.
Va imbratisez cu multa dragoste sufleteasca, si va doresc un sfant Craciun frumos,binecuvantat si plin de bucurie si de fericire divina.
Cu dragoste,Maria.

27 de comentarii:

  1. Dunarea s-a revărsat in Ungaria, inundatii si in Cehia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Va multumesc Doamna ! Ne transmiteti mesaje de incurajare, de liniste si de bine. Doamne ajuta

    RăspundețiȘtergere
  3. Romania nuca intra cu Bulgaria inspatiul Schengen dar pentru care continua sa fie santajata dar acum ni se arunca praf in ochi cu aerianul cind valoare are doar zona terestra unde continua sa fim opriți
    In timp ce anul asta un milion de migranti din alte tari si continente au fost naturalizați in Ue de vest-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. "Romania!
    Romania fratilor!
    Romania are Adevarul divin !
    Romania chiar este ocrotita de acele dezastre!"

    Bine ar fi să fie așa, pentru că urmează suferințe mari, în mare parte din cauza soarelui, vor fi secete severe, în altă parte inundații, iar coasta Pacificului va suferi cel mai mult! -Tot soarele va provoca multe altele menționate mai jos.

    https://www.youtube.com/watch?v=cxyTMqOxTjc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cred ca vinovat e omul cu incalzirea globala care a crescut nivelul oceanic cu 20 cm respectiv 200kg pe metru patrat aproximativ egala cu 3 oameni care a inceput incet sa miște polii de fapt se misca scoarta cu oceane cu tot lvazuta bine de doamna Maria, la care se adauga efectul de sera al bioxidului de carbon si mai ales al gazului metan de 88 mai mare inclusiv din permafostului din Siberia si Canada-craciun.

      Ștergere
  5. Romanii au primit vestea că urmează Marea Revoluție,sau săturat de minciuni și mincinoșii care au condus Romania de 34 de ani,multi au ajuns milionari și miliardari pe bunătatea semenilor care au tăcut că le-a fost rușine de Dumnezeu sai distrugă pe toți cei care au condus Romania prin minciuna și manipulare.A sosit timpul dreptăți și a adevărului pentru Gradina Maicii Domnului și tara Mântuitorului Lumii,Romania.

    RăspundețiȘtergere
  6. Filmul cu Stefan cel Mare parca despre batalia de la Vaslui acum pe nasul Tv-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Tomac -Austria pune conditii suplimentare care pot fi oricind modificate cea ce nici o tara nu a mai avut la condiționarea intrarii in Senchen cu terestru -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Tot Tomac -Abuzul de putere al Austriei ne aduce anual paguba de 10 miliarde Euro si trebuiau reclamati-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Decanul de 46 de ani de la Sibiu preot la Teologie mort in Germania de AVC era un propagandist pentru vaccinul COVID și-al ideilor Useriste inclusiv despre fetițe ca si prorectorul-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. sa-l laudam doar pe DUMNEZEU IN TREIME SI MAICA DOMNULUI IISUS-sa nu ne imbatam cu apa rece ca dezastrele se vad- seceta din Moldova, Muntenia, OLTENIA si Dobrogea este de ceva ani- 2 razboaie in 2 ani , inundaii catastrofale, boli etc.- sa avem credinta ,sanatate si pace-in rest faca-se voia DOMNULUI

    RăspundețiȘtergere
  11. Salaru fost ministrul apararii in R Moldova—Daca e lasat sa învingă inUcraina Rusia va intra in R Moldova , Cazastan,in Tarile Baltice si chiar Polonia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. In Romania Educata profesorii universitari se pling ca studenții nu cunosc limba romana-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Romanii au inceput sa-l regrete pe Ceausescu dupa ce au cunoscut mai bine pe Iohannis-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Ciolacu la Romania Tv la vederea incendiului de la Ferma Dacilor a simtit instinctiv nevoia sa ia un pahar de Apa dar nimic despre spitalul de Arsi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Florin Salam spunea apropo de Schengen ca actuala Clasa Politica nu ajunge nici la degetul lui Ceausescu -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. De cind cu Romania Educata a lui Iohannis stam Rau cu elevii la limba Romana ,Istorie,statui sparte ca Eminescu cu picioare rupte ca Mihai Viteazu, spitale de Arsi sau Institutul Cantacuzino dar stam si mai Rau la numarul de spitale si oameni arsi in incendii sau cu cozile la Vămi fara Schengen-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. Rugăciunea pentru a primi pecetea lui Dumnezeu

    RUGĂCIUNEA PENTRU Pecetea lui Dumnezeu: Eu, (nume și prenume), în calitate de luptător al lui Iisus Hristos, îi cer Maicii Cerului și Sfântului Arhanghel Mihail să mă facă purtător al Peceții lui Dumnezeu pe frunte +, îmi propun să am grijă de ea și să nu o pierd din nou, pentru ca ea să fie protecția mea, în acest sfârșit de veac. Amin

    Veți rosti această rugăciune cu o inimă pură și curată și cu dorința de a nu mai păcătui din nou, iar Pecetea va fi încrustată în fruntea și în inimile voastre și de acolo, acea Cruce se va ilumina, cu raze de culori; Albastru, Roșu și Galben pentru ceilalți frați ai voștri care nu au Pecetea pentru că au respins Dragostea și Mila lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  18. Lulea ,VicepresedinteAur-Majorând la toti pensiile cu 13,8 procente nu se elimina Inechitățile ci cresc Inechitățile cei cu pensiile mari primind mai mult.
    daca se majora la toti cu aceiasi suma se cunostea si la cei cu pensii mici-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. Motocu Iuliana o familie cu 9 copii care au locuit si vor locui intr-o masina.
    Altii traficanti de copii in schimb au 9 case prin tara si străinătăți-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai mai Crăciun, nu zic ca nu trebuie ajutați, copiii nu au vina, dar pana i a proiectat unde au stat, tot în mașină?!

      Ștergere
    2. Au pierdut casa sau apartament luata de mafia bancara evreiasca-craciun.

      Ștergere
  20. George Simion despre maghiarii cu proectul de Autonomie
    -A-ti venit din Mongolia cu carne sub sa, daca nu va place plecati-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  21. Când brunetul s-a văzut împărat, întâi pe ta-su l-a spânzurat.
    Din fericire pentru romania cea greu incercata Ciolanu nu este imparat si nu va ajunge vreodata imparat. Vrabia mălai viseaza! Asta ne mai trebuie sa punem grobianismul psd ist sa imparateasca. El, Ciolanul l-a ,,spânzurat,, pe cel care i-a refuzat actul de coruptie si nu i-a dat certificat de revoluționar. Cui ii trebuie coruptie psd vezi portbagaje de bani , angajari la spitalul din Botosani si halul in care se balaceste romania in mizerie si coruptie datorită caracatitei psd sa-l voteze pe Ciolanul ! Prin acest act de razbunare Ciolanul si-a dat arama pe față de dictator răzbunător. Eu vă zic dati-i omului diplome si functii fiecare institutie a statului , academician de renume, savant ,doctor inginer ca riscati sa va pierdeti functia intr-o romanie ramasa inca pe jumatate in dictatura comunista Ceausista ca practici si obiceiuri. Romania pensii speciale, coruptie endemica, spăgari un dezastru cu pretentii de a sta la masă cu civilizatia Schengen.

    RăspundețiȘtergere
  22. Ce minunat doamna Maria 🙏
    Doamne ajuta Măicuța Domnului 🙏
    România a suferit mult ,sa mântuit și nu a cârtit.
    Mă gândesc și chiar adevărat este când se spune că vom avea multe tulburări în interiorul țării,a poporului,nostru dar va fi mântuit.
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa fie cu noi cu toți 🙏
    Doamne ajuta Măicuța Domnului 🙏

    RăspundețiȘtergere
  23. https://www.youtube.com/embed/u4-jvrJnckk

    RăspundețiȘtergere
  24. https://www.youtube.com/embed/u4-jvrJnckk
    O, ce veste minunata !

    RăspundețiȘtergere