vineri, 24 noiembrie 2023

MARIA, DUMNEZEU SE VA ODIHNI SI SUFLETUL TAU VA DORI!

                             



24 Noiembrie 2023, 3,54 !

 Dragii mei, 

In aceasta dimineata in zori de zi, ma trezeste o lumina alba si stralucitaore foarte,lumina ce-mi arata fotoliul meu din camera pe care tin cateva sfinte Iconite si cateva mileuri brodate frumos.
Pe acest fotoliu nu se aseaza nimeni, ci pur si simplu, este lipit de masuta cu Cartile de Rugaciuni si sta doar impodobit pentru Dumnezeu si pentru Maicuta Domnului cu Sfintii Sai.
Aud un glas care spune foarte frumos asa:

"Aici se odihneste Dumnezeu!

Si-mi vad fotoliul inconjurat de Lumina alba si orbitor de stralucitoare.
Iar un alt glas din Cerul sfant ,continua:

Maria, Dumnezeu se va odihni si sufletul tau va dori.
Putem spune ca, noi vom alege cele ce ai dobandit si nu cele ce ai ales !"

Dupa care, glasul dispare.

Inchipuiti-va dragilor, ce am simtit in acele clipe si ce simt in sufletul meu chiar si acum cand scriu aceste randuri.

Dumnezeu se odihneste in fotoliul din camera mea, Dumnezeu alege pentru mine din toate cate am dobandit si nu din ceea ce eu imi doresc.

Dragii mei, de ani de zile, sufletul meu, inima mea, mintea si cugetul nu-mi mai aparţin,ci le-am dăruit Bunului Dumnezeu ca să facă ceea ce voieşte cu ele.
Viaţa mea, de mai bine de 25 de ani am dăruit-o Mantuitorului Hristos,Domnul si Dumnezeul nostru al tuturor.
Atunci când voiesc sa fac un lucru, mă gândesc întotdeauna şi mă întreb, oare Lui Dumnezeu Îi place ceea ce voiesc eu a face sau a spune ?

Dacă vreţi , e ca şi cum te-ai sfătui cu cineva foarte apropiat. Iar  cel mai aproape de sufletul meu, de inima, mea, este Prea Sfanta Treime si Maicuta Domnului . În inima mea şi -n sufletul meu, Le-am făcut loc pentru totdeauna.
          Dragilor, haideti sa-ncercam cu totii ca sa facem loc în inima şi-n sufletul nostru Prea Sfintei Treimi si Maicii Lui Dumnezeu , prin Post si Rugaciune, prin iubire fata de Aproapele, si nu in ultimul rand, prin dragoste pentru  Mântuitorului Hristos si pentru Maicuta Domnului cu Sfintii Săi.
Este minunat să te simţi ocrotit de Puterea Lui Dumnezeu si de Iubirea Maicii Domnului.
Prinzi aripi,pur si simplu.Nu mai ai teama de nimeni si de nimic ,ci te gandesti numai,cum sa faci ca sa nu superi pe Dumnezeu sau pe Maicuta Domnului cu ceva.
Asa sa ne ajute Prea Sfanta Treime si Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu,Pururea Prea Curata Fecioara Maria,Carora Li se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
                                                     Cu dragoste,Maria.
                                                    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu