sâmbătă, 18 noiembrie 2023

DOAMNE,GANDESTE-TE LA POPORUL TĂU!

                                                    Dragii mei, 

In aceasta seara, in timp ce scriam aici pe Blog, imi aud glasul sufletului meu care se roaga asa:

                              "Te implor Doamne,da-mi mie Darul Cel dumnezeiesc!

                      Doamne Iisuse Hristoase,Împarate Ceresc,Căci Tu esti Acela care Îi paști pe oameni!

Gandeste-te Doamne la Poporul Tau. 

Te rog din suflet Doamne si Stapana noastra, arată-mi cât mult sunt Cele Ceresti și cât de puțin sunt Cele pământesti!"

Moment in care, am in fața mea,ca dincolo de monitor, o Sfanta Icoana a Sfintei Treimi, din care ies cerculete de lumina alba si stralucitoare,cerculete care se maresc si formeaza alte cercuri de lumina alba si orbitor de stralucitoare.Aceste Cerculete din lumina alba si orbitor de stralucitoare, se deschideau,se mareau si acopereau toata suprafata Sfintei Icoane cu Prea Sfanta Treime.

.
Lumina divina acoperise totul in fata ochilor mei.Stralucea totul orbitor de tare.
Bunul Dumnezeu m-a invaluit in Lumina Sa, auzise Rugaciunea mea .
Cu adevarat dragii mei, cele pamantesti sunt precum firul de nisip,iar Cele Ceresti sunt infinit de multe si sunt pentru vesnicie.
Dumnezeu ne-a ales pe noi ca sa fim Poporul celui de-al Doilea Nou Ierusalim,Popor ce-L va primi pe Fiul Său si Mântuitorul nostru Iisus Hristos in Cea de-a Doua Venire a Sa pe pamant.
Dumnezeu apăra Tara Sa aleasa numita România Adevărului Duhului Sfânt.Dumnezeu ocroteste Poporul Său ales!
Sa multumim Domnului si Maicutei Domnului pentru toate aceste Daruri alese, pentru Izvorul divin ce curge neincetat peste Romania Sa, peste poporul Său ales.
Sa fim buni si iubitori,sa ne intarim in Credinta si sa daruim dragoste Aproapelui nostru si niciodata ură.
Cu dragoste,Maria.

7 comentarii:

  1. Discutii pentru incetarea focului in Gaza dupa ce inca 50 de morti la atacul unei scoli bineinteles ca nerecunoscut de Israel care a ucis pina acum 12 000 de palestinieni din care jumatate copii-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Echipa de fotbal a Romaniei a sosit pe aeroportul Otopeni dupa victoria cu 2-1 cu Israelul de la Budapesta si s-a calificat a sasea oara la finala Campionatului European -craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cel mai mare stres de pe pământ îl au sportivii,indiferent de ce sport joaca,foarte multi au bătături in palme de la efortul și antrenamente.
      Eu îndemn tot poporul Român,să facem bătături la genunchi,înaintea Divinității,că Sfânta Biblie nu minte,și ne așteaptă ani foarte grei de suferință,din decembrie ne așteaptă și pe noi,Marea Revoluție care pornește de la Timișoara,că nu mai putem să-i lăsăm pe sataniști sa ne conducă la moarte,prin minciuna.

      Ștergere
  3. darurile de la DUMNEZEU se obtin prin multa credinta,vointa si respectarea stricta a legilor Divine-sunt ANONIM 5 -eu nu cer asa ceva pt ca aceste daruri se dau doar prin lepadarea de sine care este alegere ff grea- este si voia numai a DOMNULUI-sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
  4. Slavă Ție Doamne Slavă Ție 🙏
    Doamne ajuta Măicuța Domnului 🙏

    RăspundețiȘtergere
  5. nu inteleg! daca Romania este declarata GRADINA MAICII DOMNULUI SI IISUS HRISTOS VA VENI LA NOI-de ce este nevoie sa-l rugam pe DUMNEZEU sa se gandeasca la acest popor?!-pamantul e plin de popoare credincioase ,ca nici la noi nu lipsesc uscaturile-ce ne e scris asa va fi

    RăspundețiȘtergere