sâmbătă, 18 noiembrie 2023

HRISTOS E PE MÂNA TA, MARIA!


.

                                   
Dragii mei,

In aceasta seara, in timp ce ma rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului,Cerul se deschide, si astfel, vad un alt Cer ,un Cer albastru catifelat, Cer care coboara pana deasupra la masuta mea pe care se afla Odoare sfinte si Carticica de Rugaciuni.
Aici , a aparut un Triunghi cu laturi punctate cu negru.
Intr-o clipa,vad cum Triunghiul conturat din puncte a disparut,iar in locul lui, au aparut doua palme rozii lipite una de alta,asa ca la Rugaciune.
Palmele au aparut cu tot cu incheietura mainii.
Vad dragilor, cum palmele se deschid precum petalele unui Crin si cum stralucesc ca un Soare in albastrul noptii.
În clipa în care palmele s-au desfăcut precum o floare, şi au rămas lipite la bază, adică la încheieturi, în mijlocul lor vedeam strălucind într-o Lumina aurie ca de Soare,chiar Potirul Sfant, ce parea ca este ca din cristal, şi care, avea în el până la jumătatea lui, Sfanta si dumnezeiasca Impartasanie cu Prea Scump si cu Prea Sfant Trup si Sangele Domnului nostru Iisus Hristos. 
Deci, aceasta Cupă(Potir), ca un pahar mai mare din cristalul cel mai pur, si care avea un picior mai înalt, avea în el un lichid auriu si dens, până la jumătatea lui.Era Sfanta si dumnezeiasca Impartasanie care stralucea precum Soarele pe Cerul de vara.
 Puteam să întind mâna mea şi să ajung la Mâinile care ţineau în mijlocul lor, crescut ca din inima unei flori,tineau Potirul Sfant care a fost întins spre mine, în timp ce vedeam toată această Minune.
Cele doua Maini divine imi intindeau Potirul Sfant cu Sfanta si dumnezeiasca Impartasanie.
In aceasta clipa, aud glas care spune tare aşa :

               " Puțin a mai rămas din ziua de azi !
                Hristos e pe mâna ta, Maria!"

Iar ceea ce am auzit dragilor, am văzut si scris cu auriu stralucitor, ca două versuri unul sub altul, în albastrul nopţii.
Deci, atat glasul divin cât si Forta divina care-mi intindea Potirul Sfant cu Sfanta si dumnezeiasca Impartasanie ,au voit ca eu sa fiu ferm convinsa de ceea ce am auzit si vazut cu ochii sufletului meu.
Eu nu fac decat sa ascult Glasul Domnului, si sa-L scriu asa curat si neintinat numai dupa Voia Sa si numai cu Puterea Sa,a Duhului Sfant.Pentru aceasta traiesc, pentru Adevarul Duhului Sfant pe care-l scriu aici de ani de zile.
Dragii mei, ce ar mai fi de spus ? 
Vă las pe voi dragilor, ca să cugetaţi în linişte la cele scrise de mine si graite de Bunul Dumnezeu ,de Duhul Cel Prea Sfant. 
                               Cu dragoste ,Maria.

9 comentarii:

  1. 39 localitati fara curent si copaci cazuti in Braila si Galati de la vremea severa se lucreaza la reparatii
    Si reactorul 1 de la Cernavoda s-a decuplat automat de la vremea cu vint puternic-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. George Padure fost primar sector 1 se judeca cu Turnatorul sau Impostorul presedinte Basescu pentru dauna de o jumatate de milion de Euro si daca pierde deschide proces si in Belgia unde e cetatean si vrea sa dea un exemplu.
    Urmeaza tovarasul Iohannis sau fuge prin lume de cele 47 dosare penale ???-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. Confruntare si intre miliardarii planetei Bill Gates si Elon Musk pentru idei opuse
    primul vazut de doamna Maria intr-un mesaj cu extraterestrii,
    vrea resetarea si reducerea populatiei ca solutie a problemelor planetei in crestere a populatiei de la 7 acum spre 9 miliarde de oameni-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamne te rog iarta-ne pe noi poporul Român,care nu sa trezit la realitate,că România nu este așa cum comentează cei din fotbal că este tara lui Hagi,Dobrin,sau alții spun că este tara celor corupți și mincinoși, eu cea mai mare păcătoasă ,spun la întreaga lume că România este Țara TA,și Gradina Maicii Domnului.Asa cum nu suport fotbalul,că Satana ii distruge numai pentru bani,toată țara are timp sa stea in fata televizoarelor să vadă fotbalul,dar să stea 2 ore in Sfânta Biserică la Sfânta Liturghie ,nu au timp ,este strigător la cer ,ce face Satana din sufletele chiar și a creștinilor.Multi se cred creștini dar înjură și se inervează când este fotbal,doamna Maria avea un mesaj cu fotbalul și Ungaria,acum Romania sa calificat în fotbal dar , cu durere in suflet o spun că eu as disfiinta fotbalul,și aș înființa ,iubirea de Hristos,care are cea mai mare putere.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu doresc poporului roman sa ramana anesteziat asa cum i-ati facut cu cateva postari in urma. Ati dat niste lovituri mamelor... De ce sa se trezeasca din vorbe mestesugite cu care l-ati invaluit substituind necalificarea calificarii, prostitutia pe bani dedicatiei profesionale?
    Lasa sa vada cum vreti sa faceti experimente pe copiii lor! Le luati dreptul de a creste ocrotiti, vreti sa faceti din ei mingea voastra de fotbal, de box de cand sunt nascuti.
    Sunteti feroci cu totii!
    In nebunia in care alunecati nu vreti ca micutul venit la viata sa traiasca. Il vreti infectat si crucificat cu nepasarea voastra.
    Ii dati cu mingea de fotbal in cap sa creasca din ceai si din rabdari prajite.
    Nu mai sunt cuvinte in ce hal de salbaticie si bestialitate ati ajuns.
    Sa va paleasca Dumnezeu cu o bata in cap si macar asa sa nu mai faceti raul!

    RăspundețiȘtergere
  6. d-na Maria sunteti hotarata sa nu dati mesajul meu?-este legat de mesajul d-stra- ce va supara? ca sunt 2 sensuri-sa nu fiti suparata pt ca treb sa fiti corecta cu noi daca il iubiti mai mult pe DUMNEZEU

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim20 noiembrie 2023 la 00:24 Nu stiu despre ce msj este vorba
      .Eu public toate comentariile decente!

      Ștergere
  7. Este doamna Maria 🙏
    Pe mâna dv.pentru că scriți Cuvântul lui Dumnezeu și Duhului Sfânt.

    RăspundețiȘtergere
  8. ce intelegeti prin decenta si prin a nu publica mesaje care nu convin din punctul d-stra de vedere-d-na Maria am intrebat de multe ori despre anumite mesaje ale d-stra care contravin SCRIPTURII sau altor pareri despre subiecte- cred ca este incorect sa aveti doar d-stra dreptate in tot ce scrieti- chiar daca este de la SF DUH asa cum pretindeti- cer scuze eu nu sunt infatuat

    RăspundețiȘtergere