marți, 28 noiembrie 2023

ADEVARATA STEA, CARE VESTESTE NASTEREA PRUNCULUI IISUS !

                                                   28 Noiembrie 2023, ora 4,12 zori de zi!

                                                                Dragii mei, 

In aceasata dimineata in zori ,ma trezeste o lumina alba si stralucitoare foarte, lumina ce-mi deschide Cerul noptii firesti, iar aici, in Cerul din Cer,vad un alt Cer nevazut de ochii nostri firesti.

Era un Cer numai al Lui Dumnezeu, de culoare albastru violet catifelat.

Aici, pe acest Cer al Lui Dumnezeu, pecare noi nu-l putem vedea cu ochii firesti, stralucea o Stea mare aurie,mare cat o portocala. 

Steaua este orientata cu fața inspre pamant, doar ca, era in Cerul de dupa Cerul pe care noi il vedem zi si noapte.

De aici,direct de la Steaua divina care a arătat Calea celor 3 Magi spre Locul nasterii Pruncutului Iisus Hristos,coboara in jos spre pamant, o Raza galbena si orbitor de stralucitoare,transparenta chiar.

Steaua aceasta din Cerul divin,stralucea precum Soarele pe Cerul nostru pe care-l vedem cu ochii firesti. 


.

Pe Cerul noptii nu mai erau alte Stele sau Luna,doar Steaua Duhului Sfant(imi spune acum un glas din Cer).
Da,in Cerul de dupa Cerul nostru,care s-a dat la o parte precum o cortina, Steaua care vestea locul nasterii Fiului Lui Dumnezeu si al Maicii Prea Curatei Fecioare Maria,a Pruncului Iisus Hristos, era Steaua Duhului Sfant, Stea care i-a calauzit pas cu pas pe cei Trei Magi ,pana la Ieslea in care se afla Pruncutul Iisus.
Noapte fiind, Steaua trimitea Raza ei in jos pe pamant si lumina ca un Soare calea panaa la Ieslea minunata.
Raza Stelei Duhului Sfant ,nu lumina decat cărăruia care ducea la Maica Prea Curata Fecioara Maria cu Pruncusorul in Ieslea minunata.
Raza Stelei Duhului Sfant nu imprastia lumina pe nicaieri,ci numai pe unde paseau cei Trei Magi, care mergeau sa se inchine Pruncului Iisus Hristos ,luand cu ei si Daruri alese,Daruri sfinte pentru Pruncul din Iesle.
Aceste Daruri erau:
Aur,smirna si tamaie !
'
Acestea erau Darurile Magilor ,pentru Pruncutul Sfant din Iesle:

Închipuiti-va dragii mei, Cerul noptii divine de un albastru violet catifelat, iar pe Cer, vedem o Stea  neobişnuit de mare şi de strălucitoare, Stea care trimite o Raza de Sus, din Cerul de dupa Cerul firesc, si care, va arata drumul spre Pruncul din iesle,spre Iisus Hristos.
Cum ar fi ?
 Dumnezeiesc de frumos si de uimitor, nu-i asa? 
Peste tot noapte ,si in Cer si pe Pamant, si numai Raza Stelei Duhului Sfant ne calauzeste pasii spre Orasul BETLEEM.
Dar iata,chiar acum cand scriu,aud glasuri care canta asa:
                       "Hristos se naste!
                          Hristos se naste!
                         Din Viflaim azi coboara!" 
Moment in care,vad cum din Cer,coboara inspre pamant,cu varful spre Cer,un Brad dumnezeiesc de frumos, un Brad cu cetina foarte deasa,cu ramuri foarte dese.
Dar, o mare Minune se intampla.
De pe sub ramurile Bradului divin, Brad care aluneca lin inspre pamant, vad cum toate Stelele Cerului se aprind deodata.
Odata cu Bradul divin, coborau si Stelele Cerului, Stele care l-au impodobit si s-au aprins toate deodata.
Bradutul Pruncului Iisus, cobora si el la Ieslea minunata cu tot cu Stelele Cerului divin.
Dragii mei, Steaua de la Betleem de acum 2000 de ani,a existat cu adevarat si a fost trimisa de Duhul Sfant ca sa lumineze Calea Magilor spre Pruncul Iisus din iesle.
Duhul Sfant a deschis Cerul firesc,iar din Cerul Său, a trimis RAZA Stelei Sale in jos pe pamant,mai precis, la cei Trei Magi.
Sa ne inchinam si noi dragilor, sa ne inchinam Duhului Sfant si Maicii Prea Curatei Fecioare Maria, Carora Li se cuvine toata cinstea ,slava si inchinarea,Amin!
                                                         Cu dragoste,Maria.

7 comentarii:

  1. Exista si un tablou in care magii sint reprezentati ca daci
    .
    Chiar si un Film Egegoria
    facut de un romano-american care prezinta niste magi daci impiedicati de fortele raului sa ajunga la nasterea lui Iisus
    .
    Bineinteles ca filmul e o fictiune care merge pe ideia implicarii dacilor in evenimente de tipul multor mituri filozofale antice fiind un serial-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. La Galati o noua investitie de 3,5 milioane Euro a firmei olandeze Damen o linie automata de panouri navale la care lucreaza cu productivitate mare doar 3 oameni-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cristofor Miler fost militar superior Sua

    -Romania trebue sa redevina un exportator militar, tot globul trebue sa se mobilizeze pentru ajutorul militar al Ucrainei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Deci lumea sprituala coboara spre Pamint faptul e stiut si asteptat de magi conform promisiunii din Vechiul Testament.
    Era atunci o legatura intre oameni dezvoltati spiritual care studiau in Egipt aceste evenimente
    printre care era si bunica si mama lui Iisus care faceau parte din gruparea de secta calugari esenieni de la Cumran care pastrau si studiau prorocirile trimise de lumea spirituala cum faceau si Magii despre care se spune ca erau persani si le studiau si ei inclusiv in Egipt unde a fost si Iisus mai tirziu in Egipt linga Alexandria inregistrat elev cu numele Iesua dupa relevatiile lui Edgard Caise profetul Adormit american in transele lui hipnotice.
    Asa se va intimpla si la revenirea lui Iisus dupa evenimentele ce se precipita pe Pamint-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Caise spunea ca si bunica Ana a lui Iisus facea parte din secta esenienilor pastratori ai scrierilor de la Cumran descoperite intimplator partial de un cioban prin anul 1947 daca nu ma insala memoria-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Vacanta de nabab a lui Iohannis ar dura 4 zile in Dubai dupa 3 minute de discurs al Mutului si probabil va duce si piranda ca asta pare a fi scopul lui nu Shengenul Romaniei-craciun.

    RăspundețiȘtergere