sâmbătă, 11 noiembrie 2023

ADEVARUL DUHULUI SFANT - VANZARE CARTI ,VOLUMELE 1,2,3, 4 SI 5 !


                         .

Dragii mei, 
Dorinta noastra ni s-a implinit!
Noile volume ale Adevarului Duhului Sfant au aparut.
Le puteti comanda la numarul de telefon la care raspund doar eu personal:
0747226236, sau pe site-ul: https://adevarulduhuluisfant.ro/



.

Au aparut noile volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT!
Cine le doreste ma poate suna la 0747226236 sau poate lasa o comanda pe Site-ul https://adevarulduhuluisfant.ro/🙏♥
35 Lei pentru fiecare volum din (vol 1, 2 si 4), iar cate 25 lei de fiecare volum din Viata Extraterestra(vol 3 si 5) .
Va astept cu mare drag Comenzile voastre!
Puteti depune contravaloarea Cartilor si in contul:

RAIFFEISEN BANK    Maria Ghiorghiu ,

 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307.       

.
Volumul 1 = 35 lei,
Volumul 2 = 35 lei
Volumul 3 =25 lei
Volumul 4 = 35 lei
Volumul 5 =25 lei !
Dar va rog sa ma sunati mai inainte de a depune contravaloarea cartilor Adevarul Duhului Sfant sau pentru Pomelnice la Sfantul Altar.
Tel.personal la care doar eu raspund: 0747226236 !

P.S.
                                               Dragii mei,

În aceasta după amiază ,în timp ce raspundeam aici pe blog la Comentariile referitoare la copertile Cărtii ADEVARUL  DUHULUI SFÂNT, mă întrebam în sinea mea,cum pot exista oameni care sa graiasca urat impotriva Lui Dumnezeu si a Maicii Domnului cu Sfintii Sai?
Cum nu au frica ca sa deschida gura lor, si sa jigneasca sa huleasca tot ce est sfant ,si chiar Cartile Adevarului Duhului Sfant?

                   .

.
Când, deodată, aud glas care spune asa : 

                 ” Da ! Asa este ! 
               În această Carte,este Graiul Lui Dumnezeu.
                Graiul Lui Dumnezeu se afla in  toate Cartile Adevarului Duhului Sfant!”  
Și aveam in fața mea, exact aceste Coperti ale Cărtilor ADEVARULUI  DUHULUI SFÂNT.
Tocmai primisem confirmarea daca mai era nevoie,  dragii mei . 

Ce nevoie mai aveam de alte confirmări?
GRAIUL LUI  DUMNEZEU curat si neîntinat,se afla în aceaste Carti ale Duhului Sfânt. 
Sa nu vă îndoiti de acest minunat Lucru,niciodată !
Si să multumim Lui Dumnezeu si Maicii Domnului că S-a milostivit de noi, de poporul român,dându-ne o nouă șansă ca sa ne apropiem de Împărătia Cereasca, prin ceea ce mi se arată si mi se graieste ,numai din Graiul Duhului Sfant.

Pomelnicele dragilor, mi le puteti transmite personal la tel unic: 0747226236  la care raspund eu personal si nimeni altcineva sau le puteti trimite pe Whatsapp- 0747226236 ,iar eu le voi scrie pe hartie si le voi da la Sfantul Altar  ,la Sfanta si dumnezeiasca Liturghie din orice Sfanta Sarbatoare.

Iata si contul unic ,dragii mei:

RAIFFEISEN BANK :

      Maria Ghiorghiu ,tel 0747226236

 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307.       
        

8 comentarii:

  1. Sirin Rosca Stanescu-se pregatesc noi vaccinuri pe Covid la care romanii vor fi victime sigure pentru ca nu vor putea cere daune pentru ele-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vulcanii se trezesc. Iarna va pune stăpânire pe Europa-craciunu

    RăspundețiȘtergere
  3. Arabia Saudita reuniune a tarilor arabe la Riad pentru a sustine in comun o solutie pentru Gaza-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Aurel Cazacu-Israelul vinovat de crime in Gaza
    Discutiile arabilor la Riad pot ajuta si la oprirea razboiului in Ucraina si dupa intilnirea Biden-Xi Jimping al Chinei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Principiul Binelui si Raului

    Prezent in Biblie prin pilde cum ar fi
    -Separarea griului de neghina
    -Povestea lui Lot scos din Sodoma ca singurul Bun si Necorupt pentru ca cei ramasi- sodomitii sa fie anihilati-distrusi
    -Cernerea tot separarea la un loc a celor Buni pentru ca urmeaza si partea cealalta cu Raul sa faca rau pina vor ajunge in cealalta parte separati de cei Buni.
    Anihilarea celor Rai ajunsi in numar prea mare si deranjanti din punct de vedere al Binelui
    -De aici si judecata vietii oamenilor cu Talerul dupa Faptele predominante Bune pe un Taler si Rele pe celalalt Taler pina la sfirsitul Vietii
    -Cum a fost si cazul cu hotul de pe cruce salvat in ultimul moment de atitudinea lui fata de Bine si Rau, de linga crucea lui Iisus si care vor ajunge impreuna in Rai

    De aceia omul are Liberul Arbitru sa aleaga in viata pina la Sfirsit
    Binele dau Raul
    Dar si Dreptul in Trai Liber Viata nu asa cum vor cei ce se cred indreptatiti sa sa stabileasca limitarile lor pentru viata celorlalti
    Deci Dumnezeu a lasat
    ca omul sa fie LIBER sa aleaga singur nu sa depinda de Unii care vor sa hotarasca soarta si Viata celorlalti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Vulcanul submarin ce ridica o innsula linga Japonia simultan cu eruptiile in partea opusa in Islanda arata cresterea presiunii interne a magmei urmare a cresterii nivelului oceanic data de incalzirea globalasi va continua pina la dezechilibrarea si rotirea scoartei pe miez si schimbarea pozitiei polilor si ecuatorului va da in viitor multe cutremure de pamint dar si sociale urmare a schimbarilor climatice deja incepute-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Stiu o profetie despre Miriana de la Medjugorje ..profetia spune ca desi ea a promis ca va anunta lumea cu 3 zile inainte de inceperea Judecatii o va face abia cu o seara inainte motivind ca a dotit ulterior sa nu panicheze lumea .
    ..ne putem gindi ca in acea seara nu va ajunge stirea instant si la noi in Romania ci abia a doua zi dar o sa vedeti ca acea zi nu e ziua urgiei nu cu ea incepe Judecata desi e cea mai cruciala ci va incepe cu anuntarea ei in mai mute moduri in ziua cintarilor in Sion a miresei reale in fata teofaniei Cineva ( teofania din 2Mac.2 etc) .
    Va incepe si cu mustrare catre culte si religii succesiv in mesaj public text adresat umanitatii < va incepe de la casa lui Dumnezru> deci cu o mustrare intai catre mireasa reala apoi catre restul cultelor mozaismul intre primele si statul politic Israel pretins religios care va si avea inainte de ugie parte de judecata Sa cu razboiul promis atras in Israel si pe fondul alierii lui cu jihadistii contra Sa ( intelgeri cu egiptenii zise de pace) ca sa ii poata lasa sa intre in Israel pt a O vina cu mina lor .
    Alierea lor cere ca armata Israelului sa nu aibe si munitie in serviciu pt a garanta arabilor ca nu e capcana insa la intoarcerea armelor fulger noctun si catre Israel il va prinde descoperit pe picior gresit.
    Va fi atacata simultan si ( Femeia Cineva asociata si Fecioarei identitar Duhul Sfint Sfinta Sfintelor ) tara care e India dar ea deja pregatita va putea contraraca tinind piept narelui jihad in Pakistan locul adunarii grosului trupelor babilonul eschatllogic VT care va ramane apoi pustiu desi recuperat la India .

    RăspundețiȘtergere
  8. Era sa uit ..daca Miriana va anunta mai tirziu ce are de anuntat la fel va amana si Maria noastra cu venirea in Bucovina a ( Cineva cu misiunea Duhului al 7 lea pt Cerul interior al 7 lea ) care nu e nastere materiala nici macar cu sarcina ci teofanie in curtra unei femei pt revenire la viata ca dedublare identica si cu aceeasi virsta inaintata a unui fost trup nascut in India devenit deja moaste de ceva ani dupa o viata lunga cu care a 8nceput misiunea Sa de a cladi pietricica danielica discret < in vremea imparatilor acestei fiare > fiarei 4 danielice economice capitalismul.
    De fapt legenda PasariiPhinix are la baza o profetie care se refera la Cineva ..ca si Sf Graal , Mahdi si altele cu alte Nume intre care si doua nostradamice.
    Dar profetia Vangai despre Bucovina aceea cu anul 2005 nu e scrisa public integral ( asa a poruncit Iisus lor ) ea avind in continutul original referire la 3 personaje doua divine biblice si un calauzit inca nedespatimit autorul talmacirii unice corecte a Apocalipsei ( doar pt scrusi) din profetia confirmata si completata de sf.Ioan de Kronstadt carte care va fi lansata larg public a doua zi dupa ziua cintarilor in Sion a miresei reale. Lui ii trebuise acea instiintare in 2005 nu Lor care stiu toate. Cartea a fost scrisa in 2009 si a fost profetita si in visul orofetic allui Miller de la adventisti desi el si ea sint marginalizati rau in acel cult . pt moment .

    RăspundețiȘtergere