duminică, 19 noiembrie 2023

CATASTROFA DIN PRICINA ZAPEZII FOARTE MARI ?

                                                                              19 Noiembrie 2023, ora 15,30 !

                                                                              Dragii mei, 


In aceasta dupa amiaza, in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care intreaba asa:

                                                            "Ce ziceti ?

Iar un alt glas ,graieste fara nicio retinere asa:

                                                                    Zapada!"

.
Clipa in care,vad mai la distanta,ca dincolo de monitor,un Link in alta limba,decat limba noastra dulce romaneasca, spun ca era in alta limba,deoarece, eu nu intelegeam ce scria in acel link.
Insa, sub acel link, o Mana nevazuta scrie doar un singur cuvant.
.
Acel cuvant era:
"Catastrofa!"
Si vedeam munti de zapada peste tot ,de jur imprejur, totul era acoperit.
Dragii mei, dupa cum vedem cu totii, Forta divina nu mi-a descoperit si locul in care va avea loc o adevarata Catastrofa din pricina muntilor de zapada.
Cand si unde anume se va intampla, eu nu stiu a va spune.
Dar, este cert faptul ca, la nivel mondial se va vorbi de o Catastrofa din pricina muntilor de zapada.
Sa ne rugam Domnului si Maicutei Domnului ca sa ne apere si sa ne ocroteasca pe noi toti Fiii Sai, care mult mai gresim,atat cu voie cat si fara de voie.
Sa multumim in fiecare clipa pentru ca suntem sanatosi, pentru ca ne bucuram de cei dragi inimii noastre, pentru faptul ca traim si respiram, ne bucuram de Lucrul Mainilor Lui Dumnezeu.
Sa fim buni,iubitori si milostivi si vom fi mereu pe Calea cea bineplacuta Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului,Carora Li se cuvine toata cinstea ,slava si inchinarea,Amin!
Cu dragoste,Maria.

7 comentarii:

  1. posibil avalanse ,asa cum a fost in Alpi cu ani in urma

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar putea fi si o avalansa cu pietre pe un drum circulat ca Valea Oltului unde zapada imbibata cu apa cu greutate si inghet poate porni peste vre-un drum circulat-craciun.

      Ștergere
  2. Comisia Ue recunoaste pina atunci 12 000 de decese date de vaccinul anti Covid-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Propunere de reorganizare teritoriala dupa alegeri cu 15 judete si primari cu peste 5000 locutori si orase cu peste 10 mii locuitori ar vrea a reduce cheltuelile-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Divinitatea a început dreptatea pe pământ,daca cei bogați și-au adunat comori pe pământ și aproapele la băgat în pământ,acum este randul celor cu comori adunate prin minciuna,să ajungă la mila săracilor să le de-a o bucată de pâine să nu moară se foame in vile de lux.Totul în această viață se plătește nici un pământeanul nu scăpăm de judecată Mântuitorului Lumi.O să moară foarte multi bogați din cauza judecății Divine.

    RăspundețiȘtergere
  5. Adevărat doamna Maria,mă gândesc la mesajele dumneavoastră unde ați primit că au coborât pe pământ Sf.Ilie și Enoh,daca au coborât vor face ce vor voi,li sa dat puterea de la Dumnezeu.
    Vor da secetă,zapezi,un război sfânt Cernerea,se împlinesc toate câte sunt scrise doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  6. Alunecarile de teren in mare fie de la gheata ploi sau vulcani abrupti pot da pe mare sau ocean Tsunami puternice mortale cum a fost vulcanul italian Stromboli sau alunecari de coste inclinate ca insulele Canare care produc victime decedate peste Ocean in cele doua Americi-craciun.

    RăspundețiȘtergere