vineri, 29 septembrie 2023

ROMANIA ,ESTE POPORUL CARE SFINTESTE !


                                                Dragii mei, 
                  


                             .

Astăzi dimineață treaza fiind, stand înca in pat cu ochii închiși, văd dragilor un Cer bleu senin, curat si stralucitor ca o oglinda.
                           Image result for cer senin.
Pe un astfel de Cer, asa ca în imaginea de mai sus, apare dragilor un Mesaj uimitor ,un Mesaj scris cu Lumină alba densa si stralucitoare, de  Mâna nevăzută a Lui Dumnezeu.
Dar mai înainte ca MÂNA  LUI  DUMNEZEU sa scrie pe Cerul Sfant, un glas rasunator îmi spune:

                     ”Poporul care sfințește!
                România , este Poporul  care sfințeste!   

Clipă în care, Mâna nevazuta a Lui Dumnezeu ,scrie pe Cerul bleu senin si curat ca lacrima ,stralucitor precum oglinda,scrie așa:
                  
                      Ocroteste Poporul !
                Ocroteste  Poporul !”   .

Dragii mei, prin ceea ce eu fac, ascultand fara nicio indoiala PORUNCILE  LUI  DUMNEZEU si ale MAICII DOMNULUI, și scriind aici pe Blog toate câte mi se arata si mi se graieste, prin faptul că avem multi Crestini rugători cu inima, avem multi Preoti si Pustnici care se roaga cu inima,avem multi rugatori puternici sufleteste in Sfintele Mănăstiri, POPORUL  Român este ocrotit de Mâna Cea Atotputernică a Lui Dumnezeu si de Mila Maicii Lui Dumnezeu.  
Eu aduc aici un ADEVAR ! ADEVARUL curat,imaculat al DUHULUI  SFANT ! 
       Dumnezeu si Maica Domnului ne iubesc neconditionat si ne tot trimit MESAJE din CERUL SFANT, ca doar o înțelege noul Său POPOR ales care sfinteste pe celelalte popoare, ca sa faca Voia Sa.
Dar Poporul  Său, ales ca sa fie Viitorul al Doilea Ierusalim, ÎL huleste pe Dumnezeu si arunca cu piatra, asa cum, acum 2000 de ani, Poporul ales al Ierusalimului L-a  rastignit pe IISUS  HRISTOS.
DUMNEZEU ne iubeste si asteapta de la noi ,doar IUBIRE si CREDINȚĂ!
PREA  SFÂNTA  NASCATOARE  de DUMNEZEU ne îndeamna ca sa ne iubim ca fratii si surorile,ce suntem Întru Fiul Său si Mântuitorul nostru IISUS  HRISTOS, Căruia I se cuvine toata cinstea,slava si închinarea, Amin. 
                                    Cu dragoste,Maria. 

3 comentarii: