vineri, 15 septembrie 2023

OZN - URILE , EXTRATERESTRII SI DUMNEZEU ! INVAZIE DE OZN-URI !


                                  Dragii mei, 

In aceasta dimineata,m-a trezit o lumina alba si stralucitoare foarte,lumina ce-mi arata un Cer senin de noapte,iar pe Cer,foarte aproape de pamant erau multe,foarte multe OZN -uri mai mari sau mai mici.

Asa precum cad frunzele toamna din copaci,tot la fel ,pluteau prin aer multe OZN-uri.

In mijlocul acestor OZN-uri ce au acoperit pamantul deasupra lui, in aer, se afla un OZN si mai mare decat toate celelalte.

Acest OZN se diferentia prin faptul ca, era si mai mare decat celelalte,dar mai ales,avea in față si in spate deasupra lui,ceva special,ceva ce nici nu ganditi dragilor.

.

OZN -ul avea o Cruce alba de lumina in față deasupra sa,si o alta tot din lumina alba in spate,dar tot deasupra.Crucea din lumina alba,era inalta si orbitor de stralucitoare.


.
Acest OZN mare ce avea ca ajutor SFANTA CRUCE din lumina alba, era un fel de conducator,era in fața celorlalte OZN-uri.
Dar intr-o clipa,apare scris cu rosu precum sangele,apare scris in aer asa:

"OZN = DUMNEZEU a creat Extraterestrii!"

Dupa care, inscrisurile acestea dispar,dar OZN -urile raman impanzite pe Cerul de noapte,foarte aproape de pamant.
Prieteni dragi, iata inca o DOVADA clara ca, DUMNEZEU a creat EXTRATERESTRII ,DUMNEZEU a creat mai multe lumi.Nu suntem noi buricul UNIVERSULUI infinit, creat de DUMNEZEU.
Categoric nu suntem singuri in acest infinit UNIVERS !!!
Nu se ostenea BUNUL DUMNEZEU ca sa creeze atatea Planete,atatea TAINE ale UNIVERSULUI doar pentru aproximativ 8 miliarde de suflete,mai precis ,7,8 miliarde de oameni.
Trebuie sa iesim din plafonarea care ne-a cuprins mintea si sa gandim mai mult, sa acceptam ca sunt si alte Lumi create de Dumnezeu.
Cine vrea,nu e obligatoriu!
EXTRATERESTRII,adica omuletii gri,vor fi primii care vor face cunostinta cu pamantenii,si nu cu orice pamanteni,ci cu romanii din Romania Duhului Sfant. Poporul roman va fi primul care va da mâna cu Extraterestrii.
Dar, am o rugaminte la cei care nu accepta ca mai exista si alte suflete inafara pamantului.
Si anume:nu jigniti,nu vorbiti urat despre fratii nostri Extraterestri! Nu ne-au facut nimic rau,ei exista ,si vor interveni atunci cand vom crede ca totul e pierdut.
Cu dragoste,Maria.

14 comentarii:

  1. Tocmai spuneam e o stire noua ca reprezentanti de la Nasa au vorbit in parlamentul Mecicului despre existenta Extraterestrilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Posibil un sistem de detectie si aparare electrica-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Americanii au prezentat in Mexic doua mumii de extraterestri descoperite in Peru datate cu carbon ca fiind de 1000 de ani
    Ei au numit la Nasa un director pentru cercetarea fenomenului OZN pe care il admit ca nave ce evolueaza in atmosfera Pamintului despre care inca nu au nici o explicatie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Doctorul Ciuhodaru spune ca toamna lunga si umeda creste numarul cazurilor de febra West Nille date de tintari peste 300cazuri anuale in Romania din care 15 procente mortale
    Atentie la cauze si umezeala din subsoluri si la simtome febra , dureri de cap sensibilitate la lumina-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Hunter fiul lui Biden acuzat oficial pentru regimul armelor si declaratie falsa ca nu ar suferi de dependenta de droguri-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dna Maria, sunt întru totul de acord până la ultimile fraza, cele care fac referire la extratereștri gri și, că toți extratereștri sunt "îngeri".
    Nu fac acest comentariu pentru a va contrazice in vreun fel, însă, exista dovezi clare din care rezultă că extratereștri de care faceți vorbire nu sunt deloc prietenoși, ei au venit pe Pământ cu aprox un secol în urmă ca urmare a unui tratat semnat cu cei care conduceau destinele planetare la acea dată, ingaduindu-li-se ca în schimbul tehnologiei avansate să facă experiențe pe oameni și animale.
    Subiectul este vast, complex și nu pot să-l dezvolt mai mult aici.
    Acești extratereștri gri, sunt de fapt zeta reticulienii, din Sistemul stelar Zeta Reticuli, fac parte din Alianța Anchara a fiintelor întunecate, draconienii și, nu sunt deloc prietenoși, așa cum am mai spus.
    Fiind vorba de un vis, încă odată se confirmă că Evenimentul mult așteptat este foarte aproape.
    Am făcut aceste precizări și sper sa nu vă supărați pentru că mintea, de regulă,, o ia că o respingere, iar egoul reacționează.
    Toate cele bune și sa fim cu ochii minții și ai inimii mereu deschiși și pregătiți pentru ce v-am urma.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu e un vis ci un mesaj in stare de veghe ca o comunicare direct in creier
    , iar extraterestrii sint la fel de reali ca oamenii tot o creatie de fiinte dar mult mai inteligenti care ne tin sub observatie , iar unii sint roboti ca si cei facuti de om -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. In constelatia Leu Nasa a gasit o planeta Hicean cu un ocean de apa cu o substanta specifica vietii vazuta cind planeta trece prin fata stelei sale-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Razboiul urca in spatiu
    Elon Musk a batut palma cu Pentagonul dind sprijinin ucrainienilor in cominicare cu reteaua sa de mici sateliti lansati cite 20 o data-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ii astept cu paine si cu sare ca pe tovarasu!

    RăspundețiȘtergere
  11. Uite eu am curaj ul sa afirm că extratereștrii sunt îngeri cazuti in alte galaxii și planete.Ei vin cu un singur și precis scop să deschidă drumul lui anticrist.Vor apărea media .Nu le dați atenție ,nu vă uitați în ochii lor .Mai sunt și masonii ,iluminații ,comuniștii .

    RăspundețiȘtergere
  12. Asteptam prostia din creiere asemeni cei care ne falseaza cu Blue Beam Project!

    RăspundețiȘtergere
  13. La saparea unui pod la Aiud pe Mures a fost gasita de vreo 50 de ani o talpa de dimensiuni mari de Aluminiu la 10 m adincime in pamint aflata vizitabila la Muzeu la Cluj
    Avind in vedere ca aluminiul se obtine doar de 100 de ani prin electroliza ca formeaza un strat de oxid proportional cu timpul s-a tras concluzia logica ca e de origine extraterestra cu o gaura in ea ca o talpa de asezare de OZN prezentata atunci in documentarul lui Van Dinken ca prima dovada extraterestra de cu o vrchime de peste 30 000 ani-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. pt an 15 sept 21:15-sunt si extraterestri din lumina cu chip uman- dar cei veniti pe pamant sunt gri ,mici si ochii mari oblici si negri-si d-na Maria a spus ca a fost rapita dar mesajul n-a fost publicat ci sters pt mine- de ce?! nu stiu - probabil nu mai vrea sa fie amintit

    RăspundețiȘtergere