sâmbătă, 23 septembrie 2023

PRIMUL OZN , A FOST ODATĂ CU ÎNCEPUTUL LUMII !


                                           Dragii mei, 

In aceasta noapte,cand abia mă băgasem in pat si am stins veioza,aud un glas care spune ceva tare frumos pentru mine personal,care sunt pasionata de fenomenul OZN.
Glasul spunea asa dragilor:

     ”Și astfel, primul OZN a fost la inceputul Lumii.
      Primul OZN a fost odata cu începutul Lumii!”
                       Image result for ozn..

Și iată drgaii mei, cum taina aparitiei OZN-urilor este dezlegata, la fel cum ,si taina creatiei Extraterestrilor este dezlegata odata cu FACEREA  LUMII.
Asa cum am sustinut întotdeauna si voi sustine in fiecare clipă,  si EXTRATERESTRII sunt ființe create de BUNUL  DUMNEZEU.
Si EXTRATERESTRII se închina DUHULUI  SFANT si MAICII LUMINII, precum si CRUCII LUI HRISTOS.
Când DUMNEZEU a creat LUMEA, CERUL  si PĂMÂNTUL, a creat si OZN -urile si pe stapanii lor,ca sa calatoreasca si sa descopere prin CREDINȚĂ,prin INTELEPCIUNE si DRAGOSTE, multe din TAINELE SALE nevazute. 
Am văzut adeseori ,cum EXTRATERESTRII ieseau din Sfintele Icoane si aveau SFANTA CRUCE din lumina albă ,pe fruntea lor. 
Este stiut că ,BISERICA ORTODOXĂ ROMÂNĂ nu va recunoaste niciodata ,precum că EXTRATERESTRII si OZN-urile sunt tot Creatia LUI  DUMNEZEU ( a DUHULUI SFÂNT, mi-a grait chiar in aceasta clipă un glas in dreapta mea, pentru a întari cele scrise de mine, din Cuvantul Lui Dumnezeu). 
Sa fim convinsi dragilor, de faptul că, EXTRATERESTRII exista si ca vor actiona in mod vazut de toata omenirea ,la momentul oportun.
                                           Cu dragoste,Maria. 

8 comentarii:

  1. Nu numai Ortodoxia ci cam toate cultele sint egocentrice si din aceasta cauza blocati in gindire si nu pot Accepta ca nu sint Buricul Pamintului
    Vad lumea strict prin cuvintele din Biblie care se pare ca nici nu e completa si lipsesc multe fiind transmisa la oameni ei insasi limitati in gindire
    Imparatia lui Dumnezeu e si la nivel Informational cum si spunea un mesaj
    Ori la acest nivel omul e doar incepator in cunoastere si limitat in gindire-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Legatura intre Dimensiuni in lumea subtila pe care omul limitat nu o percepe usor traind in lumea celor patru dimensiuni legat mai mult de lumea animala
    Nici acum nu intelegem complexitatea lumii si cautam OZN ul in aceasta lume dar posibil ca ele sa vina din alte Dimensiuni ale Imparatiei de aceia pot scapa usor perceptiei oamenilor care nu inteleg ce nu pot vedea si concepe complexitatea
    Era mesajul cu Informatia care e a spiritualului in care omul e limitat
    Abia spunem de Materie si Energie neagra ce reprezinta majoritatea in Univers fara sa stim ce este-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna Maria , Pământul este plat sau rotund ? Sunt multe contraziceri !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim24 septembrie 2023 la 10:50 PAMANTUL este categoric rotund! Eu am vazut aceasta adeseori,dar numai cu ajutorul si cu Puterea Duhului Sfant!

      Ștergere
  4. Oznurile sint mentionate in calatoriile lui Columb acum mai bine de 500 de ani dar si in timpul si dupa al doilea razboi mondial remarcate prin viteza de de 400 km pe ora cu care se puteau deplasa sub apa iar resturi din ele gasite in Siberia si Roswell Sua dovedind abilitari tehnice si cunostinte superioare oamenilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. importat cine sunt extraterestrii, de unde vin si ce cauta pe pamant ?- eu nu prea cred ca se inchina sf TREIMI si MAICII DOMNULUI ca in multe viziuni ale celor rapiti nu se vorbrste de asa ceva- pr CLEOPA a spus clar = demoni -adica este contestat preotul care este pe blog mereu- a se baga in pat= a se aseza mare diferenta -sper in publicare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se spune ca sunt supraveghetori,(cel putin o parte din ei) si sunt aici cu mult dinaintea noastra. Asta ii face sa fie mult mai avansati tehnologic, sa manipuleze timpul si sa plieze spatiul. Daca aveau sa ne omoare, o faceau demult. Scopul lor este altul.... Il vom afla la momentul potrivit!
      Doamne ajuta!

      Ștergere
  6. pt an 29 sept. 07:20-experiente pe om ,eventual pe animale,natura si RESURSE -desi ei pot folosi energia universurilor pe unde trec- omul foloseste rachete metalice scumpe care se dezmembreaza in timp

    RăspundețiȘtergere