vineri, 29 septembrie 2023

EXTRATERESTRII SUNT CREATIA DUHULUI SFANT ! EI AU CRUCEA LUI HRISTOS ÎN FRUNTE !


                                              Dragii mei, 

În aceasta după amiază, desi eram aici cu ochii pe monitor, vad dragilor deasupra mea, vad un Cer de noapte albastra, iar dincolo de plafonul camerei mele, văd mai multi Extraterestri de un alb lucios, avand capul oval si cu ochii albastri cu negru, extrem de luciosi,parca erau dati prin miere de albine.

                                               
Prieteni dragi, Extraterestrii se balansau în aer, îi vedeam cum îşi rotesc ochii în orbite ca niste rulmenti.
Brusc,capul lor se transforma intr-un nor alb dens si stralucitor, ca la o explozie asa s-a transformat în acest nor alb stralucitor.
Iar acest nor alb stralucitor a format parte cu parte , o Sfanta Cruce alba si stralucitoare.
Da! Acum pe Cerul albastru stralucea CRUCEA DOMNULUI nostru IISUS  HRISTOS.
EXTRATERESTRII dragilor, s-au transformat într-o mare CRUCE alba si stralucitoare.

Related image
Puţin mai sus dragilor, văd un OZN cu motoareele aprinse si care, astepta cuminte mai sus de CRUCEA LUI IISUS HRISTOS.
Prieteni dragi, OZN -ul era foarte mare, avea o formă rotundă, precum am suprapune două farfurii.
Luminile OZN -ului erau tot albe pe margine, iar pe sub el, s-a deschis intr-o clipa o trapă si vad o Rază mare si alba ,dar foarte  stralucitoare.
De-a stanga si de-a dreapta RAZEI lungi,erau câte un Extraterestru cu capul alb si oval, un alb la fel de compact si lucios.
EXTRATERESTRUL din dreapta,asa cum priveam eu, avea pe capul său o Cruce mare, precum cea a Mantuitorului Iisus Hristos când urca pe muntele Golgota.
Aceasta Cruce de pe varful capului EXTRATERESTRULUI ,era de un alb stralucitor,de un alb orbitor.
Dragii mei, totul era uimitor de frumos.
EXTRATERESTRII pe care majoritatea omenirii îi blamează, există cu adevărat si sunt CREATIA LUI  DUMNEZEU .
Chiar in aceste clipe dragilor ,aud un glas in dreapta mea, care mi-a spus sa scriu asa :

   "EXTRATERESTRII sunt Creatia Duhului Sfant!"


Cred fratilor, că din acest moment nimeni nu se mai poate îndoi de EXISTENTA fratilor nostri EXTRATERESTRI si de faptul că ,au fost creati de DUMNEZEU. 
Dragii mei, EXTRATERESTRII au mult mai multa CREDINŢĂ decât multi dintre cititorii Blogului Dumnezeu Exista -Marturii,şi care comentează aici, aruncând cu venin si cu noroi atât în mine, cât si în alti cititori de buna credinţă care indraznesc sa fie de acord cu ceea ce eu scriu aici. 
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa-i ierte si pe ei,dar si pe noi, căci nu exista om fara de păcat. Numai IISUS HRISTOS si MĂICUŢA  Sa, au  fost si sunt fara de păcat.
                                    Cu dragoste,Maria.

7 comentarii:

  1. Asta arata cine i-i conduce lumea spirituala si rolul misiunii din acea lume cu mai multe dimensiuni in lumea noastra mai ingusta cu patru dimensiuni dar unde putem face lucruri grave neconforme cu creatia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulțumesc. Doamne ajută amin.

    RăspundețiȘtergere
  3. Una din formele Ozn mai deodebita e cea sub forma de ghinda sau clopot vazute parca si de doamna Maria iar unil recuperat cazut in 9 dec 1965 in Canada .
    Cu astfel de forme se spune ca le testau si nazistii ce se presupune ca testau calatoria in timp si exista supozitii ca ar fi si cel cazut in Canada
    Dintre OZN urile de forma clasica de farfurie zburatoare multe anuntate cazute pe pamint intimplari cercetate si gasite trei ca autentice la Roswell-Arizona in 4 iulie 2947 si altul tot in SUA in Las Vegas Nevada la 18 aprilie 1962 si altul la 300 km de Vladivostok in Rusia pe 29 ianuarie 1986 resturile cercetate bile de plumb filamente de cuatt si fire subtiri de aur, de rusi care spun ei ca probabil era o sonda spatiala de origine nepaminteana-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Se spune foarte clar si de catre sfinti ca extraterestrii sunt demoni.

    RăspundețiȘtergere
  5. Numai unii, reptilienii. Pleiadeenii sint cei buni.

    RăspundețiȘtergere