luni, 25 septembrie 2023

OCHIUL LUI DUMNEZEU, SFANTA CRUCE SI MANTUITORUL HRISTOS PE CERUL DE ZIUA !

                                                        24 septembrie 2023, ora 6,23 !

                                                            Dragii mei, 

Tot in aceasta dimineata,treaza fiind,mai stateam in pat, dar tineam ochii inchisi si chiar imi doream ca sa admir Cerul Lui Dumnezeu cu multe Taine nevazute de ochii firesti.

Ceea ce vedeam cu pleopaele inchise, m-a uimit si pe mine dragilor.

Izvor de lumina aurie si densa, pleca din ochii mei inchisi,spre Cerul ca de noapte.

Aceasta Lumina aurie ,densa si foarte stralucitoare, topea pur si simplu intunericul Cerului  si astfel, vedeam foarte multe din Tainele Lui Dumnezeu.

Lumina aurie imi arata cum stau Sfintii Apostoli impreuna cu Mantuitorul Hristos la CINA Cea de Taina, imi arata cum Iisus Hristos rupea painea si o impartea Apostolilor Săi,dar painea ramanea tot intreaga, nu se termina niciodata.Vedeam cum se rupe,dar imediat crestea la loc.

La fel se intampla si cu vinul din ulcica ca de lut a Mantuitorului Hristos,ulcica ce nu era mai mare de 0,5 litri.

Din aceasta canita din lut,Mantuitorul umplea paharele tot din lut a fiecarui Apostol al Său, iar vinul din ulcica Sa,nu se termina niciodata.

Vedeam pe MAICA LUI DUMNEZEU cu Pruncutul Iisus Hristos in bratele Sale, in inima unei Gradini cu toate florile Raiului sub Razele unui Soare ascuns, Soare ce transformase Cerul din Cer,intr-un auriu placut si divin.

Apoi dragilor, Lumina aurie ce izvora din ochii mei inchisi, imi arata rand pe rand, multi dintre Sfintii Lui Dumnezeu.Vedeam pe Sfantul Ioan Botezatorul, pe Sfantul Ilie Tezviteanul si pe multi alti Sfinti.

Un glas spune:

                            "Sfantul Parinte Arsenie Boca, este Sfant in Ceata Lui Hristos!

Un alt glas spune un alt nume: 

                              "Cleopa!

                      Parintele Ilie Cleopa!"

Dupa care, totul se schimba intr-o clipa.

Pe Cerul de ziua ,usor innorat, vad un Ochi alb stralucitor, era Ochiul Lui Dumnezeu.

In acest OCHI alb al Lui Dumnezeu , a aparut o Sfanta Cruce alba si orbitor de stralucitoare.

.
.
Sfanta Cruce stralucea orbitor de tare, si imprastia raze la fel de orbitoare.
De dupa aceste RAZE albe si orbitor de stralucitoare, iese cu Sfanta Evanghelie stransa la pieptul Său Insusi Domnul nostru Iisus Hristos,Imparatul Ceresc si Fiul Lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioare Maria. 
.
In Ochiul Lui Dumnezeu era acum SFANTA CRUCE si MANTUITORUL HRISTOS cu Sfanta Evanghelie stransa  la pieptul Său.
Cerul divin tinea acum DUMNEZEIREA intreaga.
Adica, Ochiul Lui Dumnezeu, Sfanta Cruce alba care stralucea de Razele Sale si Mantuitorul Hristos cu Sfanta Evanghelie la pieptul Său, precum si pe  Maica Lui Dumnezeu in Gradina Raiului.
Dragilor, sa nu ne fie teama de nimeni si de nimic,in viata aceasta grabnic trecatoare.
Sa cautam ca sa traim frumos, in armonie si-n iubire divina, sa avem Credinta statornica in Prea Sfanta Treime si-n Maica Domnului cu Sfintii Săi, iar toate grijile si suferintele sufletesti, sa le incredintam Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului care ne vor lumina mintea si Calea, si astfel,  vom sti cum sa iesim din toate necazurile.
Sa nu iesim din casa fara ca sa facem semnul Sfintei Cruci si sa cerem ajutorul divin,ocrotirea divina.
Sa multumim in fiecare dimineata ca ne trezim si ca vedem lumina Soarelui, si ca putem sa ne bucuram de viata si de cei dragi inimii noastre.
Cu dragoste,Maria.

14 comentarii:

  1. Doamne ajută pe toată lumea!

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne cat de interesant e cand va citesc mesajele doamna Maria, ma fascineaza atat de mult si imi imaginez ce vedeti dumneavoastra. Ma bucur mult ca am dat de dumneavoastra. Mare Dumnezeu avem

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim25 septembrie 2023 la 01:10 Ma bucur tare mult! Va imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ilie T. și Ioan botezătorul sunt unul și același. E îngerul apelor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am găsit pe YouTube un nume mai aparte, Costin Dumitru. Îl știe cineva ?

    RăspundețiȘtergere
  6. Mă bucur nespus de mult ca am aflat despre parintele Arsenie Boca ca este cu adevărat la tronul ceresc îi mulțumesc pentru ajutorul dat este cu adevărat un mare SF. DOAMNE AJUTA AMIN!

    RăspundețiȘtergere
  7. Mesajele trasmise, ne încălzesc sufletul. Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce minunat doamna Maria!!
    Citesc și mi se umple sufletul de dragostea lui Dumnezeu și Maicuta Domnului 🙏 iar lacrimile curg fara de voie,va mulțumesc din suflet și Maicuta Domnului sa va binecuvinteze 🙏
    O zi frumoasă și binecuvântată va doresc la toată lumea 🙏

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamne Ajuta Tuturor 🙏 Fii Laudat Doamne In vecii vecilor Amin 🙏❤️

    RăspundețiȘtergere
  10. aseara am scris pe blog de locul ocupat in cer de sf ARSENIE BOCA pe care d-na Maria l-a situat langa MAICA DOMNULUI, iar eu am scris CA EU CRED CA ARE UN LOC LANGA DUMNEZEU -e scris mai jos! sper ca nu am deranjat sensibilitatea administratorei blogului!

    RăspundețiȘtergere
  11. Mă bucură nespus ce ați văzut!💗Maica Domnului este in sufletul meu,o iubesc nespus ,mi-a răspuns mereu la rugăciunile fierbinți,Iisus Hristos în anul 2020,când nu am avut voie sa mergem la Înviere,în biserici,ne-am pus acasă,în genunchi,cu o lumânare aprinsă pe masă, ne-am rugat Lui să ne apere,să ne ocrotească și am simțit o pace și i ușurare in inimă extraordinară ,s-au mișcat perdelele și noi am răsuflat ușurați,iar tot corpul l0am simțit plin de pace și iubire! A fost iubirea trimisa de Iisus Hristos! Slavă lui Dumnezeu pentru toate! Amin!🙏💗🌈🇹🇩

    RăspundețiȘtergere
  12. d-na Maria sunt ANONIM 5 si stiu ca ati facut teologia-pe frontispiciul unor biserici este reprezentat un triunghi cu un ochi-crestinii spun ca e ochiul lui DUMNEZEU care vede totul-curios ca acest triunghi cu un ochi in interior se gaseste in cultul masonilor - ma intreb cum a au ajuns masonii sa se foloseasca de aceasta imagine-sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere