sâmbătă, 16 septembrie 2023

PLÂNGAND VINE IISUS HRISTOS ! VENIREA LUI IISUS ESTE APROAPE !


                                          Dragii mei,

Tot în aceasta noapte si tot in timp ce scriam aici pe Blog,aud glas care spune ceva minunat de frumos si vindecator pentru suflet.
Minunat de frumos este ca,IISUS HRISTOS  vine din nou pe Pămant si va veni in ROMANIA NOULUI IERUSALIM.
Dar ,extrem de dureros este faptul că,Mantuitorul nostru drag si scump,vine plangand de durere.
Il vedeam pe IISUS HRISTOS in vesmant alb si cu pelerina albastra, cu părul ondulat si castaniu, cu ochii in lacrimi si cu chipul crispat de durere sufleteasca.
                       Imagini pentru IISUS PLANGE.

Dragii mei,cu lacrimi fierbinti pe obraji scriu acest articol.
Nu pot sa nu plang cand am vazut durerea pe Chipul MANTUITORULUI HRISTOS,ca atunci cand a fost rastignit pe Cruce,batjocorit ,batut si scuipat.

          Imagini pentru IISUS.

Deci , in timp ce scriam aici pe Blog,aud glas care spune asa:

       "Venirea Lui Iisus Hristos este aproape !
         IISUS HRISTOS va veni !
Iar eu continuam sa scriu la articolul anterior ca sa-l termin,cand aud din nou:
            Plângand vine IISUS HRISTOS !
          IISUS  HRISTOS vine plângand!"
Si-L vad pe MANTUITORUL nostru Prea Scump si Prea Sfant langa mine,in stanga mea sub un Cer senin de ziua,este imbracat cu vesmant alb si cu pelerina albastra deasupra, sta in genunchi si priveste catre inaltul Cerului plangand de durere sufleteasca.
Mana Sa dreapta era dusa la ochiul drept,pe obrazul drept.
Din ochii albastri stralucitori precum oglinda, curgeau rauri de lacrimi,erau rosii de plans .
Asadar dragilor,iata inca o confirmare (daca mai era nevoie )ca,VENIREA LUI IISUS este aproape .
IISUS plange pentru noi oamenii,deoarece,vom trece prin clipe grele, vom suferi mult pana EL va veni.
Va incepe separerea grâului de neghina! Adica,trierea oamenilor credinciosi ,de cei necredinciosi ; trierea oamenilor care au facut fapte bune,de cei care au facut numai rău Aproapelui Său.
Nu mai aruncati cu piatra fratilor ! Nu mai batjocoriti NUMELE DOMNULUI si CUVANTUL Său, pe care eu Îl scriu si cu bucurie ,dar si cu lacrimi de durere sufleteasca,vazand câta rautate si câtă ură au unii semeni de-ai nostri.
Nu mai fiţi invidiosi,suspiciosi,atunci cand cititi acest Blog si nu numai. As putea si eu foarte bine sa stau sa vizionez un film,sau sa dorm noptile, dar nu vreau si nici nu o pot face.
PORUNCA DIVINA am, ca sa scriu toate cate mi s-arata si mi se graieste, pentru ca voi sa le cunoasteti si sa alegeti BINELE de RĂU.
În timp ce voi dormiti,va odihniti linistiti,eu stau si scriu fie in caietul de sub perna, fie aici pe Blog.
Am promis,am jurat DOMNULUI si MAICII DOMNULUI ca voi face orice-mi va cere. Si o fac cu toata dragostea si din toata inima mea. 
In RUGACIUNEA mea,IL rog,IL implor pe IISUS HRISTOS ca sa faca din mine Unealta Mainilor SALE,iar pe MAICA DOMNULUI ,O rog ca sa-mi ingaduie sa-I sarut urma picioarelor Sale,deoarece ,nu ma consider vrednica sa-I ating sfintele-I picioare.
Va rog,luati NUMELE DOMNULUI si-al PREA CURATEI FECIOARE MARIA in serios ,si ca fiind de nepretuit !
Incetati cu ura, cu jignirile si injuraturile, cu răutatea inimii si-a sufletului.
Faceti pace cu toata lumea, intoarceti-va cat mai este timp la HRISTOS DOMNUL si la PREA CURATA FECIOARA MARIA,Cărora Li se cuvine toata cinstea ,slava si inchinarea,Amin!
                                     Cu dragoste,Maria.

18 comentarii:

  1. sunt ANONIM 5- da d-na MARIA IISUS HRISTOS va fi foarte necajit pentru lipsa oamenilor de credinta si iubire de semeni-aici intra totul- numai ca in noul testament EL spune-nici ingerii din cer nici FIUL nu va sti sosirea DOMNULUI-tainele TATALUI nu sunt pentru omenire-cer scuze dar sa fim rezervati-stiu si vad transformarile climei si credinta oamenilor se observa-sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
  2. Cei ce nu cred, vor crede la timpul potrivit cînd no să mai fie cale de intoarcere, toate cîte sunt scrise în cărți se împlinesc, dar sunt luate in batjocură, bătaia de joc de lucrurile sfinte se vor plăti dureros.

    RăspundețiȘtergere
  3. Lovitura pentru romani Euro a ajuns la 5 lei dar si dobinda de referinta la zona Euro a ajuns la 4 procente deci in conditiile in care si Euro scade iar dibinda la credite creste
    Bolos raspopitul spune ca deficitul va creste pe la 6.8 cu mult peste cea ceruta in Pnrr dar se spera sa nu afecteze banii din Pnrr-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Avea doamna Maria o previziune ca Euro va ajunge la 5 lei
      Uite s-a implinit ca a ajuns la 5 lei rebegiti si leul si Euro de inflatie

      asa ca mai sigure protectoare de inflatie sint investitiile imobiliare dar sa nu afle Anaful ca umbla si astia la ciupeala sa astupe Gaura bugetara facuta din pensi speciale lipsa de reforma administratiei si coruptie-craciun.

      Ștergere
  4. Dupa secete si incendii Europa sub Furtuni si gheata
    Nordul Oltenie continua cu alerta de ploi ca si estul Munteniei si miine-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamna Maria, vă mulțumesc pentru această lucrare de a ne transmite aceste minunate mesaje, de care sufletul are nevoie în aceste vremuri teribile de războire a tot ceea ce este minunat în Creație! Fie ca fiecare suflet, cu atât mai mult cel creștin, să înțeleagă importanța comunicării cu Dumnezeu Tatăl prin rugăciune și să cheme din inimă și cu toată dragostea pe Cel ce le ține pe toate și are "toată puterea în Cer și pe pământ", Domnul și Mântuitorul nostru Iisus Hristos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vine si mai greu
      Revolutia Mare si Razboiul al treilea Mondial pentru care cresc inarmarile
      Romania vrea sisteme Mistral ca alte tari pentru dobirirea dronelor aflate la reducere intr-un program cu fonduri intoarse de la Ue
      , ca neutrele proRusia Austria si Hun-garia nu le pasa numai de peschesuri si santajate cu titeiul si gazele ele fara cistiga din ele mai mult in criza-craciun.

      Ștergere
  6. Lozinca ANAF ului ca si a Castei conducatoare Evreiesti
    -Statu-ia nu da
    -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. AUR tratat ca si Arsenie Boca un pericol extremist de dreapta de catre Casta Evreiasca ultimii aducind in trei decenii cel putin, Romania pe ultimul loc in Europa
    Frica lor ca pierd in Romania aur si din cauza Senatoarei Sosoaca pe care o ataca Ca si Pe
    Nicolae Iorga prin politrucul Andrei Taranu pe Digi24 care arata Teama ca PNL Evreiesc ar putea pierde in alegerile de la anul
    Sau poate mai repede
    -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Politrucul Taranu deplinge lipsa de lideri ca evreul Bercanu inclusiv noul retras de la conducerea SRi evreul magiar Hellvig care sa traga in sus puterea partidelor lor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Captagen -Drogul saracului ajuns in Romania ce da dereglare de ritm cardiac , infarct si deces.
    In timp ce portul Constanta nu a raportat de doi ani nici o captura de droguri ,caz unic in Ue
    Iar scanerele existente din portul Constanta achitate cu 30 milioane de Euro stau nefolosite de multi ani in conditiile in care mai avem si un razboi la granita
    Probabil nu e intimplator ce se spune pe Tv ca toata activitatea din port e facute cu firme ale Securistilor iar Boul de Iohannis spune ca granitile sint bine Aparate-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Acum 5 ani cind scanerul functiona a fost gasit un container cu 500 kg droguri care pazit de politisti dupa doua saptamini au mai ramas doar 200 kg fara canimeni sa nu pateasca nimic.

    Sosoaca spune ca toata productia de cereale a Ucrainei care trece pe la noi e de fapt a americanilor care au cumparat si seamana toate cerealele Ucrainei
    Iar Romania nu foloseste dreptul de veto la comisia europeana contra Austriei care cu politicienii Romani ne/au distrus in contractul cu OMV , Austria care mai importa la greu energie de titei si gaze de la Rusia care nu vine prin aer-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Acum pe Realitatea Tv la emisiunea Ancai Slexandrescu

    Un fost SRIst spune ca institutia e condusa direct de americani si stiu dar nu fac nimic contra drogurilor ca si in Sua

    In Polonia si Ungaria nu au acceptat conducerea serviciilor de la Wasinnthon cum a semnat Iliescu in 2003 in Sua

    Si ei nu pot face nimic atit timp cit un presedinte nou nu schimba aceasta subordonare si nici macar nu se mai numara Voturile ci da comunicat la Ordin

    Serviciile controleaza politicul dar sint si ele subordonate de afara de aceia ne-au si luat toate bogatiile inclusiv Populatia

    Si Tiriac era om al securitatii conspiirat dar care manevra si bani de care nu se stia.
    Trebuie un presedinte Suveranist patriot pentru ca votul nu mai conteaza ci comunicatul care vine pe filiera Sua iar cei ce dadeau scorul la vot gresit erau avansati in Grad cum recunostea si Troncota-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Fistul profesor la SRI spune ca asa a primit Basescu ordin de la Wasinghton si a numit pe Maior si pe Ungureanu-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Sosoaca spune ca Romania trebuie sa incetateneasca in fiecare an o jumatate de milion de emigranti straini ca in Aula Universitatii din Sibiu americanii au spu ca nimeni nu va veni sa va apere daca nu va dotati si aparati voi.
    Si profesorul de la Sri confirma dar de Geoana nu va conduce Romania desi ar putea inta in cursa functie si de lupta in Sua intre evrei pentru putere
    Hellvig din tabara sorosista nu va cistiga in functie de virf pentru care republicanii si democratii din Sua
    Costel Bobic il conducea pe Nastase care a lucrat tot la externe cu Nastase nici Kovesi nu va conduce Romania dar nu pot spune totul.
    Kovesii 6 ani la Sibiu a fost lector pina a fost numita procuror general-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Da adevarat ca Iisus va veni la Bicuresti sa fie prezentat lumii abia dupa urgie ( in urma careia prima treime din cele doua ale nescrisilor vor fi murit planetar) dar a doua zi dupa prezentare El va incepe mania Sa ( vezi Psalm.2) prin care va pieri restul pacatosilor si hulitorilor orbi fanatici -a doua treime de nescrisi.
    Pieire doar prin morti subite fara elementele naturii implicate ca la urgie etc incit procentual atunci din doi va lasa in viata unul. Mania Sa de dupa urgie desi nici ea nu va dura doar o zi si easi urgia sint numite fiecare in Ioil succesiv < zi infricosatoare > din care primaare precizatesi citevadin semnalmentele urgiei detaliata deja intrucitva in Isaia.
    Iisus atunci a ziscaziua venirii Sale nu o stie si El lucru care nu poate fi adevarat caci El stie toate insa nu era atunci momentul sa divulge lumii largi ci citavreme azis ca veni in timpul acelei generatii fara sa si vina atunci ( in lipsa semnelor venirii prevestitoare) intentia Sa a fost ca fiecare generatie sa astepte ca si cum ar veni din clipa in clipa.. iar la final intelesul termenului generatie de atunci pina azi poate fi luat ca Era Pestilor.
    Intre timp unora din generatia noastra care vor apuca urgia si venirea Sa li s.au revelat citeva detalii dar fara an ( aici astrologii pot afla ca si atunci in vremea Sa fara sa divulge public) iar prima parte din detalii tin de venirea Sa intai anonima cu misiuni discrete intro zi de Craciun ( care va fi si ziua sarbatorita inclusiv conf unei vechi profetii crestine deja apl8cata chit ca eronat asociat cu fosta Sa venire) iar acest Craciun a fost deja in 1969 El acum purtind alt( e) Nume si are alt port si alta infatisare si ea revelata intro profetie franceza . Iar partea a doua legat de Bucuresti Piata Universitatii indica ziua a fi Sambata primului Paste de dupa urgie ora 12:00 locala cind va sosi adus in fata lui Dumnezeu insusi Venire deja recunoscuta de mireasa reala -adus dcu o masina de la Aero Baneasa pina la care va ajunge aerian aviatic zis necesar cu un avion mic privat .
    Venirea Dumnezeu insusi Cineva cu misiunile Duhului Sfint il va,astepta pe o scena metalica ornata pe margini cu flori rosii asezata pe un fotoliu ( are virsta f inaintata) cu microfon de la care va vorbi doar Domnia Sa tot ce e necesar contextual.
    Piata va fi plina cu barbati si baieti din propriul cult costumati dupa obiceiul masculin in alb in doua piese. La minutul 18 Cineva Femeie ii va anunta Lui apropiata casatorie cu o fata din Bucuresti care seamana la chip cu El ( la pleoape) crescuta fara mama pe care cu ocazia nuntii ( dupa model hindus) O va adopta incit va deveni prin adoptie acea fiica de Imparat din Psalm.44.
    Domnia Sa Cineva e deja mostenitoarea ramasitei averii unei foste dinastii antice dar prin ascultarea in crestere dupa urgie din partea regilor presedintilor etc e ca un soi de mare Imparat planetar ..
    < Spuneti lui Israel ca Dumnezeul lui este Imparat >.
    Iar in cazul Venirii Cineva (asociata identitar si Fecioarei ca revenire profetita in Sinai sec.3 etc) intre intervalul de prezenta anonima a Sa si ziua (auto)vestirii Sale din ziua cintarilor in Sion ( anterioara urgiei) este un interval de ani in care sintem acum care a inceput cu decesul acelui trup de virsta inaintata care insa va fi copiat identic la revenirea la viata miraculoasa care va avea loc in Bucovina intai discret pt moment in preziua zilei cintarilor in Sion cind va fi si anuntat public.
    Profetia Vangai cu Bucovina a fost poruncit scrisa cu parti lipsa mult rezumat pt a nu se seziza de la bun inceput ca e vb in total de 3 personaje doua divine si un autor calauzit prin 2005 pt a scrie talmacirea unica corecta a Apocalipsei ( doar pt scrisi profetit si de Sf Ioan de Kronstadt intro completare a unei vechi profetii crestine) .
    Si Arsenie Boca si alte profetii au atins desi vag Venirea Cineva chiar daca uneori referirea fusese la adresa Fecioarei ( Duhul Sfint secretizat canonizat de primul canon biblic alaturi de descrierea darului deosebirii duhurilor si adevarului).

    RăspundețiȘtergere
  15. Doamna Maria am spus mereu și o mai spun.
    Un om al lui Dumnezeu este lătrat de câini.
    Sa latre doamna Maria,sa latre că rămân cu lătratul,cunosc acest gen de oameni.
    Doamna Maria Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa va de-a sănătate și bucurii duhovnicești și să vă binecuvinteze.
    Un om al lui Dumnezeu,îl respect din suflet și mă plec în fața lui.
    Doamna Maria tot respectul pentru dv.
    Și pentru acei oameni care iubesc și mulțumesc lui Dumnezeu pentru că a ales un om cu un har divin.
    Cu multă iubire și dragoste sufletească doamna Maria 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  16. Masinca18 septembrie 2023 la 19:05 Scumpa mea, ai perfecta dreptate! Dar, eu merg mai departe si nu ma mai atinge latratul cainilor.Ei nu ma pot musca ca sunt ocrotita de Duhul Sfant si de Maicuta Domnului.Insa, toti acesti caini care ma latra, vor da socoteala in fatra Lui Dumnezeu si a Maicii Domnului. Te pup si te imbratisez cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere