sâmbătă, 20 iunie 2020

ROMÂNIA ! NORI NEGRI SI GROSI PESTE ROMÂNIA !


                          Noapte de 19 -20 Iunie 2020,ora 1,17 !

                                     Dragii mei,

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune asa:
                "Nori negri si grosi ,peste România !"
Si vedeam dragii mei,vedeam de parca as fi avut ochi la ceafa dar si in crestetul capului,vedeam cum Cerul se face din zi ,noapte, iar nori negri si infricosatori alunecau pe sub Bolta Cereasca.
Prieteni dragi, din păcate,peste România sfanta se vor revarsa norii negri si inspaimantatori,iar furtunile se vor dezlantui si mai mult ca pâna acum.

Furtuna Sabina a intrat în România. Meteorolog: “Vor fi ...Imagini impresionante surprinse de un vânător de furtuni ...Prăpăd în judeţul Iaşi! – Ziarul de Vaslui.
Sa ne rugam Lui Dumnezeu si Maicii Domnului ,ca sa ne ierte pentru toate cate am gresit si sa nu-si intoarca Faţa Sa de la noi pacatosii.
Sa avem mare grija fratilor, ca sa nu mai gresim cu voia noastra si sa-ncercam pe cat omeneste posibil ca sa respectam si sa implinim Poruncile Domnului.
                                 Cu dragoste,Maria.
P.S.

DONATII pentru Pictura Bisericii INALTAREA DOMNULUI din Tecuci!Cont:UNICREDIT Bank SA RO66BACX0000000850800000.Cod fiscal:13495840


13 comentarii:

  1. H.A.R.P
    Vor sa ne termine pe orice cale pentru ca la noi sunt multi crestini si nu ne pot baga pe gat L.G.B.T 😥

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna Maria la câtă răutate,ura invidie este nu stiu cum mai răbda Dumnezeu și Maica Domnului.
    Sunt oameni care numai și numai din aceasta ura,și răutate se hrănesc.
    Nu este de mirare ca se intampla atâtea fenomene,toate sunt de la Dumnezeu.
    Este exact asa cum spune la cărțile sfinte,ne vom mânca unii pe alții
    Cei care au facut rau va face in continuare iar cei care au facut bine,bine va face mereu.
    Am văzut si aici pe blogul dv.cat de înveninati pot fi unele persoane,de si blogul acesta este despre Duhul Sfânt și despre iubirea către BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului și iubirea aproapelui nostru.
    Acei oameni au drept hrana ura,invidia si mai putin cele bune.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc
    O zi binecuvântată tuturor românilor BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.

    RăspundețiȘtergere
  3. Scriitorul I.C. va murii?'A murit', asa am auzit la trezire intre somn si veghe. Sa speram ca nu se va intimpla curind si a fost numai o iluzie a emisiunii lui bune de aseara..

    RăspundețiȘtergere
  4. Botez la pachet. Marioara surioara, ingaduit de sus. Asa ne indruma pe calea curatirii interioare pe tot neamul romanesc. Asa ne graieste. Taticul nostru:-. Daca voi nu. Ma vreti, va vreau. Eu pe voi. Si pana la urma luam aminte. Sa ridicam. Slava si sa multumim. Sfintei. Treimi si. Mamei. Fecioare. Ai spuneam parintelului de la noi ca nu mai cred in. Sfanta. Treime. S- o albit la fata dragutul de el. Pai. Crucea nu are patru varfuri, parinte? Pai. Tatal. Fiul. Duhul. Sfant si. Mama. Fecioara sub. Cruce si noi in centru? Si iar l- am tulburat dragul de el parintel. Mihail. Roman.ma ai inaltut si drept si zvelt, precum un lujer de mesteacan inflorit, albisor la fata la fel cu cei doi baieti si trei fete, deocamdata. Si brun roscat la mustacioara si barbie, cu ochi maruti si patrunzatori, de nu ai cum sa- l minciunesti pe un om atata de senin si parca rupt de realitate. Multi si- ar dori asa un parintel duhovnic. Ma laud si eu cu prietenii...pa.pa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ura hrănește pe cei mai mulți. Mincinoșii s-au înmulțit, hoții sunt peste tot iar decadenta este și în România. Doamne ferește de mai rău.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mai direct I.C.=Ion Cristoiu

    RăspundețiȘtergere
  7. Nori care fac noapte in plina zi sunt acum in Constanta .....

    RăspundețiȘtergere
  8. Au ajuns norii negri si grosi .La Sibiu ploua de rupe.

    RăspundețiȘtergere
  9. azi vrancea furtuna si ploaie cu inundatii-exact in sud-est cum a fost mesajul Mariei

    RăspundețiȘtergere
  10. 19,39 Asta m-a comvins si pe mine ca nu e o informatie din subconstientul meu ca eu as fi zis ca e ziarist,desi a fost ziarist acum e mai mult scriitor fiind si 'soarece' de biblioteca scrie un fel de carti din documente de arhiva veche din care nu am citit nimic,dar acum e mai mult scriitor de carti.
    Se zice ca atunci cind visezi pe cineva ca moare el de fapt se schimba ca om.Sotia mea spunea ca I Cristoiu a trecut recent pe un regim alimentar strict si sanatos desi eu stiam mai de vreo12 ani ca a slabit si cu o seara inainte pe TV spunea ca are 72 de ani.
    Dar mesajul era 'Scriitorul Ion Cristoiu a murit' fara sa vad nimic de aceia mi-am permis sa-l scriu dindu-i o credibilitate mai deosebita..

    RăspundețiȘtergere