duminică, 21 iunie 2020

O SFANTA BISERICA ARE NEVOIE DE AJUTOR FINANCIAR ! PLOUA SI MULTE TREBUIE REPARATE !

 Sfântul Dimitrie, Izvorâtorul De Mir. Tradiții și Superstiții ....
                       Dragi crestini si iubitori de Dumnezeu si de Maicuta Domnului!

Vin la dvs.cu rugamintea ,ca sa ajutati financiar cu orice suma cat de mica ,si SFANTA BISERICA a Lui Hristos si a Maicii Domnului cu Sfintii Săi, BISERICA cu HRAMUL SFANTULUI DUMINTRU IZVORÂTORUL de MIR !
La Sfanta Biserica s-au facut si se fac multe reparatii mari, incluzand Pictura, dusumelele,curtea cu pavele, acoperisul prin care ploua in Sfanta Biserica si multe altele.
Biserica cu enoriasii săi,nu are putere financiara ca sa putrem achita la timp toate lucrarile.
Asadar,vin cu Rugamintea fierbinte din inima mea (Parintele Paroh nu stie ca am facut apel la oamenii buni si cu Credinta tare)de a ne ajuta cu orice suma cat de mica, ca sa putem ajunge la linia de plutire cu datoriile si cu reparatia acoperisului.
Iata cum puteti ajuta :
PAROHIA SFANTUL DUMITRU Tecuci,Banca Cooperatista CREDITEC Tecuci.
Cont in lei:
COD IBAN:
RO36CRCOX180300000241450.
Ne rugam pentru toti cei care se vor milostivi si vor ajuta SFANTA BISERICA,ca sa va daruiasca BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sanatate,mantuire si bucurii la toti cei dragi dvs,iar SFANTUL DUMITRU IZVORATORUL de MIR,sa va ocroteasca in fiecare clipa .
Dragii mei,am primit telefoane de la cititori in care-mi spuneau ca nu au cum sa depuna in acest cont al CREDITEC Tecuci.Vin cu rugamintea fiebinte ,că daca nu reusiti sa depuneti in Contul Sfintei Biserici la CREDITEC Tecuci,puteti depune in contul meu de la 

RAIFFEISEN BANK cu specificatia: 

Donatie Biserica!
Iata Contul meu:
Cod IBAN :

Cont Raiffesein Bank:

RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307 


Va multumim si sa fiti binecuvantati de Bunul Dumnezeu si de Maicuta Domnului,Amin!
Ne rugam pentru voi toti dragilor si pentru cei dragi voua! Doamne Ajuta !
..
PAROHIA SF.DUMITRU TECUCI,are nevoie de ajutor financiar ptr.reparatii mari.RO36CRCOX180300000241450.Banca Coop.CREDITEC Tecuci.

                    .

Cu iubire,Maria.

21 de comentarii:

  1. Guvernul pnl manipulează şi ascunde adevărul despre cifrele pandemiei de coronavirus.
    pnl deține monopolul asupra tuturor datelor oficiale și blochează orice tentativă de a afla rezultate și din alte surse.
    Primăria Capitalei a încercat de 2 ori o testare în masă, dar de două ori Guvernul pnl a blocat procesul. La fel s-a întâmplat cu orice altă instituție-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru toti ghicitorii si securistii infiltrati pe acest blog si bineînțeles pentru toti cei care nu au capacitatea de înțelegere, cititi următoarele:

    🗣🗣Covid 19 nu este o conspirație...nu își omoară nimeni economia să prostească corigenți la biologie.
    🗣🗣5G nu provoacă nimic...5G este un "wifi" cu bătaie mai lungă. Aruncă naiba telefonul mobil dacă nu crezi.
    🗣🗣Vaccinurile sunt bune...am ajuns 8 miliarde datorită lor.
    🗣🗣Dârele lăsate în urmă de avioane nu sunt chimicale...sunt aburi. Dacă guvernul te vrea mort, pune chimicale în zahăr.
    🗣🗣Nu există iluminati...toată planeta e atât de proastă încât deștepții o exploatează. Nu mai fi prost!
    🗣🗣Reptilienii nu există...nu te mai droga și n-o să-i mai vezi.
    🗣🗣SRI nu te ascultă...ce naiba să-ți asculte, saracia?!
    🗣🗣Soros e un milionar excentric care face lobby...la fel ca toți marii afaceriști și politicieni. Îl dați exemplu pentru că e urât ca naiba!
    🗣🗣Masonii sunt o organizație reală...de afaceriști excentrici foarte educați care și-au format un cult. Toți afaceriștii au o gașcă de afaceriști.
    🗣🗣Corporațiile nu sunt rele sau bune. Sunt afaceri. Dacă-ți fură ție sărăcia din curte, aruncă televizorul (Samsung corp), aruncă telefonul (Apple corp), aruncă mașina (PSA group, VAG group, Daimler Benz), aruncă internetul (Google, Facebook, Orange, T-mobile), aruncă hainele (Zara, H&M), nu mai mânca (Mega-image, Lidl, Penny).
    🗣🗣Comunismul e un rahat...a fost bun pentru leneși, proști și nevertebrate.
    🗣🗣Pământul nu e plat...capul tau este.
    🗣🗣Bill Gates a făcut mai mult bine în perioada asta decât 10 guverne la un loc. Când o să poți să faci ceva ce schimbă în bine un miliard de vieți, atunci sâ comentezi. A donat în jur de 40 miliarde de dolari.
    🗣🗣Și stai liniștit, nu te cipează nimeni...ai deja un telefon un buzunar.🤳🤳🤳

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De acord cu tine in multe privințe. Dar se simte in discurs lipsa spiritualului. Ai doar minte. Suflet mic. Cauta in istorie spiritele evoluate si o sa intelegi de ce Gandhi a ramas ca model pentru oameni. A fost un "mărunțel" cu spirit mare. Nu fac referire la Iisus pentru ca stim deja ce spirit urias a fost.
      Despre darele lasate de avioane nush ce sa spun, dar pot sa-ti zic ca darele lasate de falsii profeti si iisusii mincinosi new age si altii au provocat distorsiuni serioase in matricea energetica a Romaniei. Despre care tu nu stii nimic pentru ca nu ai decat foarte multa minte. Mintea te limiteaza intr-o lume foarte stramta. Nu vezi mai departe de granitele mintii tale. Pe nivelurile superioare de constiinta nu se ajunge cu scara si nici zburand pe coada de matura. Scara este ADN-ul spiritual, Paternul creat de Dumnezeu Creatorul. O Matrice in care daca nu te mai incadrezi nu te Mantui. Dumnezeu nu se joaca alba neagra, asa cum fac cohortele de asa zisi spirituali din Romania si din lume. Cine a umblat la spiritual, falsificand, mintind, amagind oamenii nu poate urca pe " scara" decat trecand prin purificari serioase menite a-i sterge implanturile informationale introduse de mincinosii ce se cred atoatestiutori. Si care, in loc da taca, isi dau cu parerea despre toate.
      Asa ca...illuminati exista, dar nu asa cum au fost initial. Sunt, ca si masonii, niste șnapani destepti si priceputi in a fura. Cand tot furi ceea ce apartine altora degenerezi. Decazi. Sub nivel uman si chiar sub nivel animal, pentru ca animalele se comporta firesc. Animalele nu au o Biblie si nici profeti. Se comporta instinctual. Sunt fara vina. Ucid ca sa se hraneasca, se imperecheaza ca sa se perpetueze, isi fac rezerve de hrana cu bun simt, atat cat au nevoie, nu au conturi bancare si nu-si abandoneaza puii decat daca au vreun dezechilibru emotional tot de omul-zeu provocat.
      Asa ca...si reptilienii exista. Sunt ingerii cazuti. Un paranormal va rezista cu greu tentatiei de a nu-si folosi "darurile" ca sa castige bani si sa o duca mai bine. Si devine un mercenar pentru cei ce nu au capacitati dar au bani. Imi amintesc ca Ignatenco se lauda odata ca poate influenta popoarele influentandu-le conducatorii. Cum nimic nu ramane in Univers nepedepsit, paranormalii ce lucreaza pentru șnapanii ce ne fura pe toti decad. Degenereaza. Isi taie legaturile cu Dumnezeu. Si sfarsesc probabil prin ospicii. Pentru ca schizofrenia inseamna fragmentare. Nu poti fi si cu Dumnezeu si cu dracu in acelasi timp. Trebuie sa alegi. Cu cat incalci mai mult legile universului, incalcand inclusiv liberul arbitru al celorlalti, cu atat mai cumplita va fi caderea! Si spaima! Se spune ca sfarsitul lumii este cu spaima cumplita! Un moment in care vezi cat de mult ai gresit. Si regreti, dar este prea tarziu.
      Sfarsitul lumii nu este pentru toti in acelasi timp. Pentru unii dintre noi deja a trecut pentru ca ne-am înțeles greselile si le-am reparat. Si muncim in continuare.Unii, au fost avertizati sa nu se mai joace cu liberul arbitru al oamenilor si nu se potolesc. Pentru ei, sfarsitul va fi fara Inviere. Vor ramane in intuneric si boala, cu mintile ratacite pentru ca pre multi i-au ratacit.

      Ștergere
    2. 19.55 În afară de"pământul nu e plat". totul are și o explicație.am ajuns în pragul în care nu trebuie să fie sărăcie și foamete pentru nimeni.Avem toată tehnologia necesară, toată știința, toți sunt inteligenți.mai puțini mulțimea proastă.și când unii devin mai săraci, alții devin mai bogați.Cam asta e regula.Cum ar veni hrănești un animal,îi dai să mănânce,chiar îi arăți că îl iubești.dar tot va fi sacrificat.Și reptilieni extratereștri nu cred,poate originali

      Ștergere
  3. Un proiect legislativ propus de PSD prevede ca șoferii profesioniști vor fi scutiți de impozitul pe venit, asemenea IT-ișitlor și angajaților din construcții, și vor avea, ca și cei din construcții, până la 31 decembrie 2028, un salariu minim de 3.000 lei-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Soferii au deja 3000 lei net salariu. Plus bonuri. Farmacistii au in jur de 2000 lei net salariu, dupa 5 ani de facultate. Si stau 8 ore pe zi in picioare. Lucru care nu se intampla cu nici un alt absolvent de facultate. Dupa primul an, toti au varice. Deputatii au micsorat grila de salarizare la legea 525/2019 pt absolventii de facultati. Deputatii trebuiesc schimbati in totalitate, caci cine va mai face vreo facultate pt niste bani cu care nu poti creste un copil, nu poti lua un credit de la o banca, nu poti plati intretinerea si curentul iarna? Deputatii sunt o rusine a tarii.

      Ștergere
  4. Doamna Maria, putem trimite donații pe adresa bisericii, preot paroh Gheorghe Vârlan, prin Poșta Romană?

    RăspundețiȘtergere
  5. Dar unde se gaseste aceasta biserica ,in ce localitate?

    RăspundețiȘtergere
  6. https://www.romaniatv.net/avertizare-meteo-cod-portocaliu-de-ploi-si-vijelii-in-jumatate-de-tara_526906.html

    RăspundețiȘtergere
  7. 22,08 Gogoasa asta e aiurita rau-craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. 19,55 Faci haz de necaz,BRAVO.Umoru' va salva Poporu'-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. 19,55 Sa vezi cind or veni Sparanghelii lui Iohannis si Hurezeanu cu coronavirusi din Germania daca vom mai avem pofta de Ris,iar va fi Suceava pe primul loc.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  10. 17,57 Nu exista guvernul PNL,ci Guvernul evreiesc al Sparanghelului Voda Iohannis evreul sas ne-German-craciun

    RăspundețiȘtergere
  11. 17,57 Nu exista guvernul PNL,ci Guvernul evreiesc al Sparanghelului Voda Iohannis evreul sas ne-German ci luxem-burghez-craciun

    RăspundețiȘtergere
  12. Cunsilierul judetean Oprea din Cluj cu 14 apartamente ,il bate doar formal pe Sparanghel Voda Iohanns care mai are si imobilele dosite si reparate pe numele FDGR-ului din SIBIU-craciun

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce ai cu evreii, sasii si luxemburghezii nenorocitule? Nu ti-e rusine? Tu esti cu stea in frunte? Vad ca ai libertate deplina de la dna Maria, probabil ca iti impartaseste ura gratuita.

    RăspundețiȘtergere
  14. 13.20 Tie i-ti place sa nu ai un guvern pe principii doctrinare ci etnice evreiesti al evreului Iohannis hot de case si masini si traficant de copii romani pentru placeri sexuale la proxeneti si la canadianul Lalande cel pe lista internationala a traficant de organe,si care e si impostor declarat prin tribunal al organizatiei naziste infintata de baronul Ribbentrop-dezmembratorul Romaniei.??

    RăspundețiȘtergere
  15. Toate nemerniciile insirate de craciun sunt publicate de dna Maria. Niciuna nu rateaza!

    RăspundețiȘtergere
  16. Inca un decedat roman de coronavirus in fermele din Germania iar numarul carantinatilor bolnavi a ajuns la aproape 1000.
    Sparanghelul Iohannis -Hurezeanu sint vinovatii care i-a trimis in plina Ordonanta militara incalcind si legea si normele sanitare.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce cauti pe acest blog care se vrea plin de dragoste pt semenul sau si care are mesaje de la Duhul sfant? Dle Craciun, nu se explica obsesia si ura ta pe Presedinte. Mergi si fati blog, si nu ne mai obliga sa citim obsesiile tale. Pacat ca nu realizezi ca cu cat tu ii tot dai contra Presedintelui, cu atat mai mult creste simpatia noastra pt Presedinte. Nu esti delic bun psiholog. Intotdeauna echidistanta, adevarul au fost cele care au avut efect asupra cititorilor. Nu ura. Te dai credincios, te dai educat, te dai destept dar e vai steaua dumitale.

      Ștergere
  17. 13,20 Nu am nimic cu nici o minoritate pe care o amintesti,problema e invers .
    Ce au minoritarii astia cu romanii, de cred ca numai ei au dreptul sa-i conduca pe Romani?
    Nu v-i se pare ca sint cam increzuti si egocentrici?-craciun

    RăspundețiȘtergere