vineri, 19 iunie 2020

O SFANTA BISERICA ARE NEVOIE DE AJUTOR FINANCIAR ! PLOUA SI MULTE TREBUIE REPARATE !

 Sfântul Dimitrie, Izvorâtorul De Mir. Tradiții și Superstiții ....
                       Dragi crestini si iubitori de Dumnezeu si de Maicuta Domnului!

Vin la dvs.cu rugamintea ,ca sa ajutati financiar cu orice suma cat de mica ,si SFANTA BISERICA a Lui Hristos si a Maicii Domnului cu Sfintii Săi, BISERICA cu HRAMUL SFANTULUI DUMINTRU IZVORÂTORUL de MIR !
La Sfanta Biserica s-au facut si se fac multe reparatii mari, incluzand Pictura, dusumelele,curtea cu pavele, acoperisul prin care ploua in Sfanta Biserica si multe altele.
Biserica cu enoriasii săi,nu are putere financiara ca sa putrem achita la timp toate lucrarile.
Asadar,vin cu Rugamintea fierbinte din inima mea (Parintele Paroh nu stie ca am facut apel la oamenii buni si cu Credinta tare)de a ne ajuta cu orice suma cat de mica, ca sa putem ajunge la linia de plutire cu datoriile si cu reparatia acoperisului.
Iata cum puteti ajuta :
PAROHIA SFANTUL DUMITRU Tecuci,Banca Cooperatista CREDITEC Tecuci.
Cont in lei:
COD IBAN:
RO36CRCOX180300000241450.

Sau cont BRD -VÎRLAN GHEORGHE 

Cod IBAN : RO04BRDE180SV09058821800 


Este contul PĂRINTELUI PAROH - VÎRLAN GHEORGHE !
Ne rugam pentru toti cei care se vor milostivi si vor ajuta SFANTA BISERICA,ca sa va daruiasca BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sanatate,mantuire si bucurii la toti cei dragi dvs,iar SFANTUL DUMITRU IZVORATORUL de MIR,sa va ocroteasca in fiecare clipa .

Va multumim si sa fiti binecuvantati de Bunul Dumnezeu si de Maicuta Domnului,Amin!
Ne rugam pentru voi toti dragilor si pentru cei dragi voua! Doamne Ajuta !
..
PAROHIA SF.DUMITRU TECUCI,are nevoie de ajutor financiar ptr.reparatii mari.RO36CRCOX180300000241450.Banca Coop.CREDITEC Tecuci.

                    .

Cu iubire,Maria.

13 comentarii:

  1. Sfantul Parinte Arsenie Boca mergea insotit de un om printr un sat. La un moment dat I a spus celui de langa Dansul ca oamenii din acel sat erau rai dar ca au nadejde de mantuire fiindca sunt MILOSTIVI. DACA puteti, ajutati l pe Sfantul Mucenic Dimitrie in renovarea bisericii sale!

    RăspundețiȘtergere
  2. Un cutremur puternic a zguduit două țări, noaptea trecută-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. https://www.realitatea.net/stiri/vremea/cod-rosu-de-furtuni-in-romania-alerta-de-fenomene-meteo-extreme-imediate_5eecafda8eda2e58f4098d92

    RăspundețiȘtergere
  4. Oamenii cu stare sunt sfătuiți de consilierii financiari să investească masiv în aur, pentru că valoarea acestui metal prețios va crește. Și asta în condițiile în care există din ce în ce mai puțină încredere în revenirea piețelor bursiere și la impactul pe termen lung al măsurilor de stimulare lansate de băncile centrale din întreaga lume-cracium

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 🤣🤣 da! Ca sa moara bogați, săraaacii...
      Se investeste in Dumnezeu daca vrei Mantuirea. Adica, milostenie, sacrificiu de ban. Pentru ca banul corupe, te ataseaza de materie si incepe sa-ti placa mult de tot sa traiesti in cercul comercial in care ne invartim de la nastere si pana la moarte.
      Comparati obiceiurile de la botez si inmormantare din ziua de azi, cu acelea din popor, din vechime. Si o sa observati cum Anticrist ne-a transformat in consumatori ce-i invart roata si-i pun in miscare păcatosul ban! La inmormantari totul era simbolic. Colacul, lumânarea, marul, coliva...Simplu si putin costisitor. Pentru ca omul ia dupa sine numai faptele lui. Acum?! Cavouri si inmormantari cu fast, mora mortii macinand si tocand banii fraieritilor ce-si dau banul pentru circ.
      Amintiti-va cei mai in varsta, ca iubeam in copilarie mai mult jocul decat jucariile. Si eram saraci si fericiti. Copiii de bani gata sunt nefericiti desi au tot ce le trebuie, material. Le lipseste spiritualul. Parintii, in goana dupa bani, au furat si drepturile celorlalti copii, lacomindu-se la tot. Si asta se rasfrange asupra copiilor bogatilor. Devin desfranati, betivi, se drogheaza. Deci, degenereaza din lipsă de lumina. Cine vrea sa lase mostenire urmasilor si lumina, nu doar materie, are doua cai: daca nu este total degenerat, Dumnezeu ii da boala si nenorociri ca purificare a sufletului innegrit de lacomie. Cine vrea calea scurta, trebuie sa renunte la atasamentul fata de bani si sa-si deschida baierele pungii pentru cei necajiti. Bogatii degenereaza din lacomie, saracii din prostie si lipsa de educatie. Un sarac, dupa ce ca e sarac, mai si incalca legile divine.
      Acum, sa analizam situatia politic. PSD a dat bani, dar a creat o masa de oameni asistati social. Lenesii. Care traiesc din alocațiile copiilor lor. Acestia, daca le dai in continuare, vor deveni saracii carora toti le ducem traista, pentru ca guvernul actual, corupt chiar din afara tarii, a venit sa ne faca sclavi pe veci la FMI si Banca Monetara. Si uite asa, copiii nostri, vor fi sclavi pe veci. Daca PSD ar fi creat locuri de munca in loc sa dea bani electoral, viitorul Romaniei s-ar fi schimbat in bine. Munca modeleaza caracterul omului. Munca il scapa de energiile negative. Lenea il face trufas. Lenesul incepe sa creada ca i se cuvine sa fie asistat. Desigur, nu ma refer la bolnavi si cei incapabili sa faca efort. Ma refer la asistatii sociali cumparati pentru voturi. Ce trandevesc in carciumi pe banii tuturor si pe banii urmasilor pe care copiii nostri vor trebui sa-i restituie marelui cămatar, FMI.
      Suntem saraci, dar avem ciucuri. Suntem in UE si NATO, complici la toate crimele pe care NATO le va face in zonele de interes de pe blog. Si avem chiar o Catedrala a Mantuirii.
      Nu ne Mantuim cu casele noastre, cu bunurile materiale. Doar sufletul trece dincolo de bariera dintre viata si moarte. La Judecata cea Dreapta. Asta de pe pamant este stramba si cu doua cantare. Se spune ca judecatorii vor fi prinsi dupa moarte in straturile cele mai profunde ale iadului. Suflete ratacitoare, pentru ca si-au mancat toata lumina cand au judecat stramb, in folosul celor puternici.

      Ștergere
    2. Ajutorul social in Romania e bataie de joc. Cinste SUA si Germaniei,ca dau ajutoare sociale de 10 ori mai mari. Nu sint locuri de munca pentru toti,iar cei ce muncesc din greu sint slab platiti. Dumnezeu a spus: pe Pamint,nimeni nu ar trebui sa fie obligat sa munceasca ca sa poata trai si sa nu credeti ca n-ar fi oameni dornici de munca( pentru ceva in plus decit cele necesare).Sa-ti fie rusine,nu cred ca tu te omori cu munca!

      Ștergere
    3. "Dumnezeu a spus"..... Fals, total fals,e scris în Biblie :"Nici munca fără pâine, nici pâine fără munca" Pe unul care e bun de munca, dar ii e mai ușor sa stea cu mana întinsă sa aștepte milostenie, dacă i l rogi sa te ajute, sa muncească ceva, te va refuza, pt.ca el s-a învățat sa primească fără sa muncească, deci.... Lenea e cucoana mare care cere de mâncare!!!

      Ștergere
    4. Dumnezeu n-a vorbit numai in biblie. In lumea lui Dumnezeu,acolo unde a fost dus Enoh( si mai tirziu Isus si cei care l-au ajutat- apostolii carora li s-a promis viata vesnica fara a mai fi judecati) nu se munceste. Nici copii nu sint chinuiti la scoala. Muncesc robotii si cei care vor. Munca in fabrici si uzine nu e o placere. Vorbesti ca si( falsii) comunisti-sus munca,ca sa nu ajungem noi la ea. Adam si Eva au fost condamnati sa-si cistige traiul prin sudoarea muncii,adica sa nu aiba tehnologia crestorilor

      Ștergere
  5. Iar s-a trezit serverul la 21,35,adevarata investitie e cea in productie,daca vrem sa scapam de criza economica,asta e adevaratul mecanism al pietei libere,eu recomand pamintul mai ales pentru tineri si e Singura sansa a Rominiei si romanilor
    Dar avem nevoie Intii de mai putina birocratie si conducatori mai priceputi,ceia ce nu e cazul.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. Pentru 21,35 ai vazut ce a patit Badalau caruia hotii i-au spart casa si i-au furat ceasurile de aur si banii dupa ce cu doi ani inainte i le-au furat lui taicaso.
    Asa ca mai bine cumpara-ti pamint ca sapa nu o fura tiganii,ca nu le place munca.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  7. 13,24 Somajul acordat in SUA pentru coronavirus e mai mare ca salariile mici 2400 dolari plus 600=3000 dolari lunar, fata de 2000 dolari salariile cele mai mici.
    In plus sa dat o data 1200 dolari pe care Trump vrea sa-i mai dea inca o data-craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. Americanii sint invidiosi pe canadieni care indiferent daca au fost angajati sau nu primes 12000 dolari lunar la care se adauga somajul pentru cei care au fost angajati,deci de 5 ori mai multi bani ca la americani si in plus viata e mai linistita mai putin stresanta-craciun

    RăspundețiȘtergere