joi, 18 iunie 2020

BANCILE INTERNATIONALE !!!


                                                  18 Iunie 2020,ora 6,26 !

                                Dragii mei,

Tot in aceasta dimineata,aud un glas care spune ceva despre Bancile Internationale.
Citez:
            "Da! Bancile Internationale!
            Toate Bancile Internationale stiu asta!"
Prieteni dragi,iata ca ceva se pune la cale cu Bancile Internationale.Ce anume? Eu nu stiu,dar toate Bancile Internationale stiu ceea ce urmeaza a se intampla.
Cum noi suntem prea mici si nu avem bani in Bancile internationale si nici in cele romanesti,nu ne va afecta prea mult.Dar pe bogatasii lumii cu siguranta îi vor afecta.
Asadar,daca nu aveti bani in banci,nu va faceti griji.
                     Cu dragoste,Maria.
P.S.
Sfântul Dimitrie, Izvorâtorul De Mir. Tradiții și Superstiții ....
                       Dragi crestini si iubitori de Dumnezeu si de Maicuta Domnului!

Vin la dvs.cu rugamintea ,ca sa ajutati financiar cu orice suma cat de mica ,si SFANTA BISERICA a Lui Hristos si a Maicii Domnului cu Sfintii Săi, BISERICA cu HRAMUL SFANTULUI DUMINTRU IZVORÂTORUL de MIR !
La Sfanta Biserica s-au facut si se fac multe reparatii mari, incluzand Pictura, dusumelele,curtea cu pavele, acoperisul prin care ploua in Sfanta Biserica si multe altele.
Biserica cu enoriasii săi,nu are putere financiara ca sa putrem achita la timp toate lucrarile.
Asadar,vin cu Rugamintea fierbinte din inima mea (Parintele Paroh nu stie ca am facut apel la oamenii buni si cu Credinta tare)de a ne ajuta cu orice suma cat de mica, ca sa putem ajunge la linia de plutire cu datoriile si cu reparatia acoperisului.
Iata cum puteti ajuta :
PAROHIA SFANTUL DUMITRU Tecuci,Banca Cooperatista CREDITEC Tecuci.
Cont in lei:
COD IBAN:
RO36CRCOX180300000241450.
Ne rugam pentru toti cei care se vor milostivi si vor ajuta SFANTA BISERICA,ca sa va daruiasca BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sanatate,mantuire si bucurii la toti cei dragi dvs,iar SFANTUL DUMITRU IZVORATORUL de MIR,sa va ocroteasca in fiecare clipa .
Dragii mei,am primit telefoane de la cititori in care-mi spuneau ca nu au cum sa depuna in acest cont al CREDITEC Tecuci.Vin cu rugamintea fiebinte ,că daca nu reusiti sa depuneti in Contul Sfintei Biserici la CREDITEC Tecuci,puteti depune in contul meu de la 

RAIFFEISEN BANK cu specificatia: 

Donatie Biserica!
Iata Contul meu:
Cod IBAN :

Cont Raiffesein Bank:

RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307 


Va multumim si sa fiti binecuvantati de Bunul Dumnezeu si de Maicuta Domnului,Amin!
Ne rugam pentru voi toti dragilor si pentru cei dragi voua! Doamne Ajuta !
..
PAROHIA SF.DUMITRU TECUCI,are nevoie de ajutor financiar ptr.reparatii mari.RO36CRCOX180300000241450.Banca Coop.CREDITEC Tecuci.


                    .

Cu iubire,Maria.

10 comentarii:

  1. Inflatie,somaj economic si posibil viitor razboi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Alertă mondială! SUA importă cantități uriașe de aur din Elveția! Record pe piață

       
    Deși pandemia de coronavirus a peturbat destul de serios piața mondială a aurului, se pare că țările continuă să importe metalul prețios, ba chiar în cantități generoase. De această dată, Elveția a exportat cantități record.


    Potrivit datelor publicate joi de administrația vamală, Elveţia a exportat 126,6 tone de aur, în valoare de aproximativ şapte miliarde de dolari, către SUA în luna mai, acestea fiind cele mai mari livrări efectuate vreodată pe parcursul unei singure luni, în condiţiile în care preţurile mai mari înregistrate pe piaţa din New York au continuat să atragă metalul preţios din alte părţi, transmite Reuters, citată de agerpres.

    Deși pe pieţele financiare aurul în valoare de zeci de miliarde de dolari trece zilnic de la un proprietar la altul, când vine vorba de transferurile fizice de metal preţios, o cantitate mult mai mică se mişcă între seifurile de la Londra, Zurich şi New York.

    Însă, criza Covid-19 a perturbat piaţa mondială a aurului, achiziţiile de bijuterii şi lingouri de aur în Asia înregistrând o scădere semnificativă în timp ce investitorii occidentali au început să stocheze lingouri de aur, mizând pe statul metalului galben de valoare de refugiu în perioade de turbulenţă.

    Prețul aurului continuă să crească

    În ultimele luni, preţul aurului pe bursa Comex din New York a fost mai mare decât în alte părţi ale lumii, ceea ce a încurajat transferurile de aur la New York. În aceste condiţii, începând din data de 15 martie şi până în prezent, Elveţia a livrat 281 de tone spre SUA, de 15 ori mai mult decât a livrat pe întreg parcursul anului 2019.

    În schimb, livrările de aur ale Elveţiei spre China şi India, care în mod normal sunt cei mai mari cumpărători ai săi, s-au redus aproape la zero. De exemplu, în luna mai Elveţia a livrat 503 kilograme (0,5 tone) de aur spre India, 42 de kilograme de aur spre Hong Kong şi zero spre China. În mod normal aceste ţări primesc sute de metale de aur din Elveţia în fiecare an. Însă în acest an, de la începutul lunii martie şi până în prezent, India a important 7,6 tone de aur din Elveţia, Hong Kong a importat 195 de kilograme iar China nu a importat nimic.

    În total, Elveţia, un important centru mondial pentru tranzacţionarea, stocarea şi rafinarea de metale preţioase, a exportat 141,9 tone de aur în luna mai.

    RăspundețiȘtergere
  3. INCEPE RAZBOIUL.....USA SE PREGATESTE DE RAZBOI MONDIAL.....USA E FALIMENTARA SI DATOARE INTREGII LUMI.....USA NU DORESTE SA RECUNOASCA CA NU MAI E PUTERE MONDIALA.......USA STAT NAZIST CRIMINAL.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu va fi nici un război cel putin in anii următori.

      Lasa-ne cu toate poveștile acestea!
      Du-te pe alt blog!
      Nu mai panica populatia degeaba!
      Avem pe cap destul cu pandemia!
      Ce interes ai?
      Si tu ești de la securitate?
      Cati bani primesti sa scri de razboi?
      Citeste biblia si fa un bine societatii bineînțeles daca esti capabil!

      Ștergere
    2. Inainte sa tipi la altul(a) ca panicheaza lumea citeste Pr. Paisie A. profetii si uita-te ce se intampla prin lume, comenteaza dupa, cu argumente.
      Daca mai vrei informatii ti le poti culege si de la sf Lavretie al cernicovului,Parintele Cleopa, Parintele A. Boca, otroc ingerul rus etc. Si ei au panicat lumea? Nu mi se pare, fiecare si-a vazut in continuare de pacatele lui.poate tu esti pe blogul cate nu ti se potriveste? Zic si eu...

      Ștergere
  4. Dacă au de pătimit,iar se va vedea doamna.
    Acolo sunt bani obținuți prin SUFERINTA oamenilor,care iau dobânzi mari,de nu stii cum sa mai faci față.
    Bani spălați.se vor prăbuși ca altii mor de foame ei nu mai stiu cum sa strângă mai mulți bani.
    Ce vor face cu ei,tot 4 scânduri ia nu bogăția,rămâne toate de ei bogați sau săraci.

    RăspundețiȘtergere
  5. bancile sunt legatura cu antihristul-fac jocurile magnatilor care nu se mai satura de putere si averi-multi vor zice da de ce judeci?pentru ca ne mint cu nerusinare -n-au mila nici de copii pe care-i exploateaza

    RăspundețiȘtergere
  6. am scris mesaj despre banci-nu-l vad!

    RăspundețiȘtergere
  7. Tot vad ca zice guvernatorul Mugur Isărescu romanii sa scoată banii de la saltea.
    S-ai scoată el pe ai lui ca are atâta avere nu am auzit sa dea un ban undeva o donație ca sunt mulți care au nevoie de ajutor.

    RăspundețiȘtergere
  8. PT MASINCA-sa scoata ISARESCU BANII DE LA SALTEA-ca are un palat ca un buncar de nu intra nici pasarile si este MASON-cautati lista cu aceste persoane

    RăspundețiȘtergere