miercuri, 8 noiembrie 2017

JUDECATA DE APOI !


    12 Octombrie 2016,ora 23,12 !

                                                     Dragii mei, 

În aceasta noapte, în timp ce scriam aici pe Blog,aud un glas din Cerul Sfant,care imi spune asa:

                       ”Va veni o zi ,în care vom fi supuși Judecatii Universale ! 
                  Aceasta va fi Judecata de Apoi ! ”

                                                   Image result for JUDECATA DE APOI..
.
Asadar fratilor,sa purtam mai multa grija de suflet, decât de trup; sa nu mai judecăm pe altii pentru faptele lor,ca sa nu fim judecati si sa primim o pedeapsa vesnica; sa avem in vedere faptul că, fiecare vom raspunde pentru faptele noastre, inclusiv eu.
Decât să aruncati cu bolovani in mine si cu jigniri de tot felul, mai bine gândiți-vă la sufletul vostru, si  aveti grija sa-l adăpați cu Dragoste si cu Lumina Invierii Lui Hristos. 
Image result for JUDECATA DE APOI..
Cumplită va fi JUDECATA de Apoi!
La Judecata de apoi Hristos va judeca si pe oameni si pe ingeri, adica pe diavoli si toate popoarele lumii. Atunci cand va veni Fiul Omului intru slava Sa, va pune pe pacatosi de-a stanga Sa si pe drepti de-a dreapta Sa si va rasplati fiecaruia dupa faptele lui.

Dar sa stiti ca judecata universala a lumii va fi anuntata mai intai prin aratarea semnului Sfintei Cruci pe cer. Ca zice: Si vor vedea pe norii cerului semnul Fiului Omului, adica Crucea Mantuitorului, Care va veni pe nori si va straluci mult mai tare decat soarele.

Cand vor vedea Sfanta Cruce toate popoarele pagane, si cei ce nu o cinstesc, ca vine inaintea Imparatului Hristos pe norii cerului, ca o aduc ingerii si va lumina toate popoarele, atunci, cum zice Evanghelistul Matei : Vor plange toate pooparele lumii.

Atunci vor cunoaste al cui semn este semnul Crucii, Cine vine dupa el, Cine a avut Cruce si Cine S-a rastignit pe ea, adica Hristos Mantuitorul lumii. Era obicei la romani si la egipteni, cand avea sa vina imparatul intr-o cetate, sa-i aduca sceptrul inainte. deci, mergea toiagul imparatesc de aur, pe care il duceau niste slugi si ziceau : " Vine in urma Imparatul !" Asa vor aduce ingerii Sfanta Cruce pe norii cerului, inainte de a veni judecata lumii.

Si cand vor vedea ca straluceste Crucea, toate marginile lumii, toate popoarele pagane care au hulit Crucea si cei ce au fost crestini si au injurat-o si nu s-au pocait si toate sectele ce s-au lepadat de Cruce, in mare frica si cutremur vor fi, stiind ca in urma Crucii vine Acela, care S-a rastignit pe dansa si Care a avut-o ca arma cu care a daramat iadul. Dupa aratarea Sfintei Cruci, alt semn al judecatii este trambita, glasul trambitei de apoi. Dar fac intrebare unii din sfinti : " Oare o trambita va fi ?" Ca apostolul zice ca toti ne vom schimba la glasul trambitei de apoi, intr-o clipeala a ochilor. Iar Evanghelia spune asa : Cand va trimite Dumnezeu pe ingerii Sai cu trambite. Oare o trambita va fi ? Nu. Cand auzi glasul trambitei, este glasul lui Hristos. Iar cand auzi ca va trimite pe ingerii Sai cu trambite, aceste trambite vor fi purtate de milioane de ingeri. Care ingeri vor veni cu trambitele acestea ? Ne arata Sfantul Grigorie Teologul, si anume : ceata incepatoriilor sau a capeteniilor. Acestia sunt care pazesca cum hotarele imparatiilor lumii. Fiindca fiecare tara are ingerul sau, fiecare oras are ingerul sau, fiecare sat are ingerul sau, fiecare regiune are ingerul sau, cum arata dumnezeiestii Parinti. Acesti ingeri care pazesc satele, orasele, tinuturile si tarile sunt ingerii din ceata incepatoriilor. Cea mai de jos este ceata ingerilor, a doua este ceata arhanghelilor si a treia este ceata capeteniilor sau a incepatoriilor.

Aceasta misiune o au ei. Dupa cum stapaniile ocarmuiesc vazduhurile si vanturile, accestia pazesc hotarele limbilor. Este ceea ce a spus marele Prooroc Moise : Si au pus hotarele tarilor  dupa numarul ingerilor lui Dumnezeu. Dar nu numai fiecare tara si oras si sat are ingerul ei, ci si fiecare om are cate un inger pazitor de la dumnezeiescul Botez.

Aceasta este cinstirea cea mare a crestinismului ! Popoarele pagane de-abia, au cate un inger pazitor la fiecare sat si oras, iar la crestinii ortodocsi, fiecare are ingerul sau pazitor.

Ce vor face acesti ingeri la judecata ? Vor suna cu trambite de aur. Si auzi ce spune Sfantul Grigore Teologul in " Cuvant la Judecata de apoi ", cat de puternice vor fi aceste trambite : " Ce trambite, zice, vor fi acelea care vor spinteca vazduhurile, vor desparti stihiile, vor deschide mormintele, vor sfarama portile iadului, vor deschide deasupra portile cerului ? Atata cutremur va fi,incat se va clatina pamantul ca o frunza, cand vor incepe aceste trambite. Toate popoarele vor fi atunci in mare spaima si, de-ar putea sa mai moara atunci, ar muri de mii de ori de glasul cel jalnic al trambitelor. Si cand vor suna aceste trambite, ganditi-va, se vor deschide mormintele de la inceputul zidirii lumii, de cand a murit primul om, pana astazi; si la glasul acestor trambite Duhul Sfant va veni sa invie pe toti oamenii de la inceputul zidirii lumii.

Corpul omului este facut din cele patru stihii : din pamant, din apa, din aer si din foc. La Judecata de apoi, intr-o clipeala a ochilor se vor preface trupurile noastre inapoi in aceste patru elemente din care au fost facute, cat am trai pe pamant.

Aceste trambite, cand vor suna si vor scula toate popoarele de la zidirea lumii pe pamant si toti oamenii vor fi rapiti in vazduh, dupa cum spune Sfantul Apostol Pavel si vor sta intru intampinarea Domnului, ca pamantul nu-i va incapea, de-ar fi cat furnicile de mici. De aceea vor sta in vazduh, iar tronul judecatii va sta deasupra Vaii Plangerii.

Care ati fost la Ierusalim, stiti ca Valea Ghetsimani este la rasarit de Ierusalim, numita si Valea Plangerii sau Valea lui Iosafat, pe unde curge paraul cedrilor. Deasupra aceleiasi vai si a Muntelui Eleon va sta, in vazduh, tronul Mantuitorului, iar vazduhul si tot pamantul va fi plin de ingeri si de oameni inviati, de sufletele dreptilor adunati la infricosata Judecata.

Atunci cand vor suna trambitele acestea, nu vor avea putere sa sune numai in jos, ci si in sus. Odata cu deschiderea iadului, odata cu deschiderea cerurilor, va chema nu numai sufletele oamenilor la judecata, ci si pe toti diavolii care nu au numar, toate duhurile le va scoate din iad si ii va chema la judecata sa dea seama de ce nu s-au supus poruncii Ziditorului si de ce au inselat lumea atatea mii de ani si au indemnat pe oameni sa faca rau.

Atunci se va implini ceea ce spune proorocul David : Chema-va cerul de sus si pamantul de jos, ca sa aleaga pe poporul Sau. Cand auzi ca va chema cerul, inseamna toate puterile ingeresti, toti ingerii din cer se vor cobori la glasul trambitelor.

Si cand auzi ca va chema pamantul de jos, inseamna toti oamenii care sunt pe pamant si toate duhurile din iad vor fi chemate in vazduh sa dea seama de rautatea lor. Ca zice : Chema-va cerul de sus si pamantul de jos. Pentru ce ? Ca sa aleaga pe poporul Sau. Atunci va desparti, cum spune Evanghelia, pe cei drepti de cei pacatosi, precum desparte pastorul oile de capre; si vor merge cei ce au facut cele bune in viata vesnica, iar cei ce au facut cele rele, intru munca si osanda vesnica.

Dar, fratii mei, cand va suna trambita judecatii si milioane de trambite vor invia pe toti oamenii, oare asa o sa inviem si noi, cum suntem acum si cum murim ? Cutare om sau cutare femeie asa va invia ?

Doamne fereste ! La judecata nu este varsta si nu este materie care o poti vedea, ci toti vor invia la varsta de treizeci de ani. Nu mai este copil si batran, ci varsta pe care a avut-o Mantuitorul la botez. Toti vor fi de treizeci de ani. Afara de asta, sa stiti, cand vor invia miliardele si miliardele de oameni,fiecare trup va  straluci dupa cum i-au fost faptele. Iata, nici sufletele nu vor fi exact unul ca celalalt, ci dupa faptele lor. Cei ce vor fi pacatosi, vor avea trupuri intunecate; cei care vor fi mai pacatosi, vor avea trupuri si mai intunecate si altii vor fi ca diavolii de intunecati.

Iar cei buni vor fi albi, si altii foarte albi si luminosi. Ca zice Sfantul Efrem Sirul : " Dupa asezarea cea din afara, la judecata se vor cunoaste faptele omului ".

Si nu numai atat. Cand vor intampina pe Domnul in vazduh, cei pacatosi si foarte rai nu vor merge in vazduh, ci vor ramane pe pamant. Iar cei drepti, dupa masura dreptatii, au sa se ridice de la pamant. Unii au sa fie de un metru de la pamant, altii, de o suta de metri; altii, de o mie; altii, in nori, dupa fapte.

De aici are sa se cunoasca dreptatea lui Dumnezeu. Te-a tras pamantul ? Ai slujit pamantului in lumea asta si faptelor pamantesti ? De aceea stai pe pamant, ca de acolo mergi in iad !Iar cei drepti, de s-au ridicat o palma de la pamant, in vecii vecilor tot in sus vor merge. Merge-vor din putere in putere, cum ati auzit ca spune Proorocul david, din slava in slava spre Dumnezeu, Care n-are margini. Ca acestia s-au invrednicit sa zboare de la pamant. Iar cei ce-au ramas pe pamant merg cu diavolii in jos, unde vor fi osanditi. Asa va fi la judecata !

Trupurile pe care le vom primi la inviere nu mai au moarte, iar trupurile pacatosilor vor arde in vecii vecilor si nu se vor topi, caci nu mai sunt trupuri materiale ca acestea care se frig de o lumanare si de un chibrit. Ce fel de trupuri vom primi la Judecata, auzim pe Sfantul Apostol Pavel, ca zice : Seamana-se-va intru slabiciune, scula-se-va intru putere. Trupul pe care il primesc dreptii dupa Judecata stiti cata putere are ? Poate clatina lumea toata ca pe un mar; poate muta muntii din loc, poate birui toate ostirile lumii numai cu amenintarea. Atata putere au sa aiba dreptii. Seamana-se-va intru slabiciune, scula-se-va intru putere.

Si iarasi zice Apostolul, a doua insusire : Seamana-se-va intru necinste, scula-se-va intru slava. Ce semanam in mormant ? Viermi, putoare, mancare viermilor, tarana ... Du-te la un mort, dupa ce l-ai ingropat, pe cel mai iubit al tau, ca miroase mai urat decat toata murdaria lumii, la cateva zile. Ti-i greata, fugi de dansul! Oare asa o sa se scoale la inviere ? Cei pacatosi se vor scula tot cu trupuri nestricacioase, dar intunecate si urate, care vor arata faptele lor; iar cei drepti, nu asa.

Se seamana intru necinste pe pamant, pentru ca dupa trup suntem mancarea viermilor si tarana si putoare. Dar maine, mai mult : Scula-se-va intru slava. Trupurile dreptilor vor fi mult mai stralucitoare decat soarele, cum spune Mantuitorul. Atunci dreptii vor straluci ca soarele intru imparatia Tatalui Meu.

Ia inchipuiti-va acum, daca ar fi la amiaza si ai vedea soarele pe cer, si ai mai vedea un soare, si ai mai vedea o suta de sori, si ai mai vedea o mie de sori, atunci de groaza n-ai sti unde sa te duci. Mori de frica ! Dar cand vor veni milioane de drepti si vor straluci mai tare decat soarele, ce lumina va fi atunci ? Ce spaima, ce minune mare va inconjura tot pamantul, cand vor vedea atata slava a dreptilor care va veni ?

Asa vor veni dreptii la Judecata, cu slava mai mare decat soarele. Intre acestia, cel mai mult vor straluci sfintii din cer : Apostolii, Proorocii, Mucenicii, Cuviosii; toti calugarii, care au dus viata ingereasca pe pamant; pastorii de suflete, care au pastorit bine turma lui Hristos; cei ce au postit si s-au rugat cu inima curata; mamele cu copii, pe care i-au crescut in frica de Dumnezeu; copiii nevinovati, cei ce s-au nevoit in feciorie si curatenie, cei care au fost milostivi, smeriti si blanzi cu inima si toti cei ce au iubit pe Hristos si Biserica Lui si au trait cu sfintenie intru dreapta credinta.

Si iarasi zice marele Apostol Pavel : Seamana-se trup sufletesc, scula-se-va trup duhovnicesc. Nu se mai scoala trupul acesta de tarana asa. Trupurile duhovnicesti stiti cata putere au ? Stiti cata subtiratate au ? Cum arata marele Vasile si fericitul Ieronim si dumnezeiescul Parinte Ioan Gura de Aur. Trupurile duhovnicesti sunt ca trupurile ingeresti, nemuritoare, luminoase si pot sa mearga mai repede ca razele fulgerelor.

Asa va fi si sufletul noastru, dupa ce iese din trup. Ca zice proorocul Iezechiel : Alerga-vor, Doamne, in graba sufletele dreptilor si mai repede ca razele fulgerelor se vor intoarce la Tine. Credeti ca sufletul, dupa ce iese din trup, merge asa cum mergem noi ? Mai repede ca fulgerul merge, ca tot asa de repede merge si ingerul. Poate inconjura lumea, cat ai clipi din ochi.

Asa, trupurile duhovnicesti cum arata dumnezeiestii Parinti, ca fulgerul se vor purta. Intr-o clipeala de ochi trupurile duhovnicesti ale dreptilor se pogoara in iad sau se suie la cer, se duc la marginea lumii si nimeni nu-i mai poate opri, atat de subtiri sunt si atata putere de alergare au.

Auzi ce spune iarasi Sfantul Apostol Pavel : seamana-se intru stricaciune. Aceasta este a patra insusire a trupului inviat; scula-se-va intru nestricaciune. Pai, nu se seamana intru stricaciune, cand se zamisleste omul in pacat ? Apoi, nu vezi ca se strica mortul inca de pe pamant, daca nu-l ingropi repede ? Si apoi, in groapa trupul nu se face tarana si putoare ? Dar, dupa inviere, scula-se-va intru nestricaciune, zice marele Apostol Pavel. Trupurile dreptilor, dupa inviere, au insusiri ingeresti. Nu mai mor, nu imbatarnesc, nu au dureri, nu le trebuie mancare, nu se pot taia de sabie, nu se ard de foc, nu se imbolnavesc, nu se mai pot tine de lacate, trec prin usile incuiate, cum a trecut Mantuitorul dupa Inviere. Aceste trupuri stricacioase, devin nestricacioase prin inviere.

Acestea sunt cele patru insusiri ale trupurilor mortilor dupa inviere, cand va suna trambita judecatii de apoi si de trei ori fericit este acela, care se va invrednici de insusirile acestea, ca sa fie drept inaintea lui Dumnezeu si sa primeasca aceste daruri, adica : nestricaciunea, cinstea, puterea duhovniceasca si slava.

Ingerii din cer care pazesc stihiile si care vor suna din trambite la Judecata de apoi sunt ingeri pazitori, care-l pazesc pe om de la dumnezeiescul Botez si pana la moartea lui.

De aceea, sunteti datori totdeauna, cand va rugati lui Dumnezeu seara si dimineata, pe langa alte rugaciuni, sa faceti si cateva inchinaciuni sau metanii catre ingerul pazitor si sa ziceti asa :

"Sfinte ingere, pazitorul vietii mele, roaga-te lui Hristos Dumnezeu, pentru mine, pacatosul".

Rugati-va la ingerul pazitor, caci el calatoreste cu noi toata viata, de la Botez pana la moarte, si insoteste sufletul prin vamile vazduhului patruzeci de zile, pana la judecata particulara, iar in vremea de apoi mijloceste mila pentru sufletul pe care l-a pazit. Amin.
                                      Cu dragoste,Maria.

P.S.

Vă multumesc din suflet dragii mei, tuturor celor care ati

 contribuit si veti mai contribui financiar la Editarea

 CARTILOR CUVANTULUI LUI DUMNEZEU.

CARTILE (materialul) au plecat deja spre EDITURA 

 KITCOM pentru fi editate!


Fotografia postată de George Tulea.Fotografia postată de George Tulea.
Fara voi, acest lucru nu ar fi fost posibil,iar BUNUL

 DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI vede bunatatea 

inimii si sufletului vostru, si fara nicio indoiala, vă va 

rasplati vouă si celor dragi, înzecit si însutit faţă de cât

 m-ati ajutat si mă ajutati voi la zidirea CUVANTULUI LUI 

IISUS HRISTOS.

Sunt nespus de fericita că-mi sunteti PRIETENI, si 

totodata,prin ajutorul vostru de nepretuit pentru mine ,

sunteti precum niste"ctitori" ai ZIDIRII  GRAIULUI 

 DUHULUI  SFANT!

Asa unul câte unul dragilor, vom zidi CUVANTUL  LUI 

IISUS HRISTOS si vom intregi TURMA  SA,pentru ca 

nimeni sa nu se piarda.

Cărtile : 

România Viitorul al Doilea Ierusalim,

 precum si Extraterestrii  Există, 

vor apărea in aceasta toamna,asa cum tot în 

toamna anului 2016, a apărut si primul volum al

 ADEVARULUI  DUHULUI  SFANT, in octombrie anul 2016

 ,si care volum ,costa doar 28 de lei.

Toti DONATORII dragilor, se vor bucura de aceste 

viitoare doua volume  absolut GRATIS !

Iata dragii mei,cum puteti dona pentru urmatoarele 

 două  volume ale ADEVARULUI  DUHULUI  SFANT ,

sau cum puteti comanda primul 

volum al ADEVARULUI DUHULUI SFANT:

                  
Image result for cutia milei imagini

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307


DONATII , PENTRU CARTEA - Dumnezeu există - Mărturii. - blogge


mariaghiorghiu.blogspot.com/.../donatii-pentru-cartea-adevarul-du...

Dec 11, 2016 - Din vanzarea primului volum al CARTII,(nu o spun spre lauda,ci ca o ... donatorii )am facut multe mici DONATII,si -am ajutat si pe cei necajiti si ...
You've visited this page 2 times. Last visit: 1/3/17

CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../posts/CCD4pSVdgtb

Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI, pe intreg anul 2017 ! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA ...                            

CELE 10 PORUNCI DUMNEZEIESTI ! CELE 10 PORUNCI ...

https://plus.google.com/.../posts/iFjAcN6P4EK

Jul 31, 2014 - CELE 10 PORUNCI DUMNEZEIESTI ! CELE 10 PORUNCI DUMNEZEIESTI , ŞI EXPLICAŢIA LOR !

CELE 10 PORUNCI DUMNEZEIESTI SI EXPLICATIA LOR - YouTubehttps://www.youtube.com/watch?v=zd646QSRPw0
Jun 13, 2016 - Uploaded by Dumnezeu Te Iubește
CELE 10 PORUNCI DUMNEZEIESTI SI EXPLICATIA LOR Nu copia sau reposta videoclipul, dacă îți ...                                   Cu dragoste si cu pretuire,Maria.

15 comentarii:

 1. Publicati sursa textului. Altfel, va treziti cu proces.

  RăspundețiȘtergere
 2. Mulțumim dna. Maria pentru tot ce ne învățați și ne redauceti aminte. Dumnezeu sa ne ocrotească pe toți! Va îmbrățișez cu toată dragostea! Elena H

  RăspundețiȘtergere
 3. Doamna Maria numai cand ma gandesc se cutremura carnea pe mine. Dar sa te chinui in veci vecilor nesfarsit. Ma zic de multe ori fratilor haideti pentru o particica mica de viata pierdem un infinit. Doamna Maria toti avem pacate numai Bunul Dumnezeu este fara de pacat dar vorba dv. cu rugaciune si cu bunatate le biruim pe toate. Cu mult drag si Bunul Dumnezeu sa va binecuvinteze si pe noi pe toti.

  RăspundețiȘtergere
 4. Mă cutremur si spun cu toată vocea mea Doamne Iisuse Hrisoase fiul lui Dzeu miluiește pe toți.Multumim Doamna Maria pt.aceasta trăire anticipata.Tare bine ar fi ca toți oamenii să trăiască conștienți că intr_o bună zi care nu va fi îndepărtată mult vom fi judecați după faptele fiecăruia .Amin.

  RăspundețiȘtergere
 5. Judecatea FIECARUI suflet se Face La 40 de zile.Judecata UNIVERSALA ESTE ACEEA CAND DUMNEZEU VA Separa sufletele de oamenii au aripii si sunt Rai si sufletele ce nu au aripii.cei ce nu au ARIPII sunt aceia ce siau inselat sotul,sotia find casatoriti in fata biserici sau nu.de asemenea Judecata Universala inseamna si a INGERII DIN RAI CEI DIN LUMINA CEI Cazutii si iertatii de Dumnezeu prin luarea nemuriri si prin reintruparea lor ca OM asemenea lui Adam. Aceeii INGERII AU FOST POPORUL ALES(EVREII)dar Satana vazandui ca lau lasat si prin reintruparea lor El ia facut sa nege pe Dumnezeu.Dar uni din ingerii decazutii si iertatii au ramas fideli Tatalui.(Noe.moise,totii profitii,)de asemenea DUMNEZEU A DORIT SA AVERTIZEZE poporul Ales ca va Veni Fiul Sau ca Ultimul Avertizment de pocainta (pilda lucratorilor de vie).de asemenea judecata universala va desfinta Iadul si Satana va fi Inchis singur.fara ingerii ca TATAL II VA DEFUZIUNA.(desparticula) Atuncii va fi PAMANTUL ASEMENEA CERULUI PRECUM LA INCEPUTUL CREATIEI,cand Dumnezeu cobora pe pamant.Noi ROMANI AVEM O MARE MISIUNE DATA NOUA DE DUMNEZEU SA FIN CENTRUL CREDINTEI PE PLANETA SI FACEREA UNEI BISERICI CE VA PURTA NUMELE Biserica Credintei Crestine a Apostolilor si ea sa fie rotunda cu 12 intrari asenenea cea din Ierusalim si fiecare usa cu numele apostolui.Dupa cum.stiti ca anul are 12 luni asemenea nr. apostolilor si fiecare apostol are luna lui.si intrarea se va face comform luni(apostol). In centru sa fie Altarul.Mai este de facut si Sfanta Cruce si sfintele crucii(troite) in nr de 17 din care 7 sau ridicat au ramas 10 si trebuie sa se inalte cat mai este timp de liniste.(razboi).Doar ca cei ce trebuie sa ajute(cei din biserica)inaltii in functie nu cred asemenea celor din timpul lui Noe,Moise
  sau IISUS.ce rost are sa se faca Catedrala Mantuiri Neamului cand costul ei este EXTRAAA ENORM.80 MILIOANE EURO.SI de fapt nici nu are rostul numelei ei.

  RăspundețiȘtergere
 6. Cred că ați vrut să spuneți anul 2017.

  RăspundețiȘtergere
 7. Daca se poate un comentariu mai scurt.Sintetizat

  RăspundețiȘtergere
 8. Multumesc pentru aceste minunate''invataturi''duhovnicesti.Cu multa stima si respect aceeasi Minerva P.Sfanta Treime miluieste-ne pe noi pacatosii de pe acest pamant.

  RăspundețiȘtergere
 9. Maria,ai facut o prezentare minunata si plima de imvataminte cu multe informatii si si sfaturi utile si necesare pemtru o mai buna intelegere si constientizare a modului in care,pentru fiecare suflet o sa vina "Judecata de apoi".

  RăspundețiȘtergere
 10. Din cartea “Puterea Rugăciunii” - căutați cartea ca este și pe internet-

  “Mă cunoşti după icoana Maicii Mele căci aşa mă arătai ţie. Dar voi creştinii aveţi greşeală cu icoana Maicii Mele.
  Mare parte din creştini necunoscători, când vin în faţa icoanei Maicii Mele sărută numai chipul Maicii Mele, iar pe Mine, nu. Tu să spui arătat şi fără teamă la lume: Fiecare creştin când vine în faţa icoanei Maicii Mele, să facă trei metanii la pământ sau trei închinăciuni şi să zică: Milostiv să-mi fii mie dulcele meu Iisus. Să facă iar trei metanii sau închinăciuni şi să zică: Milostivă să-mi fii mie Prea Sfântă Născătoare de Dumnezeu şi să sărute cu drag icoana.
  Căci Eu sunt în braţele Maicii Mele, prunc, dar sunt Dumnezeu adevărat."

  La aceste cuvinte ale Domnului, eu plângând, am zis: O! Dulcele meu Iisus, spune-mi mie, ce minune fu cu mine de sărutai faţa Sfinţiei Tale prin întuneric?
  Domnul mi-a zis: "Ioane, ai dată în dar de la Mine o vedenie pentru a întări în lume dragostea pentru Biserica Mea, Crucea Mea şi Icoanele Mele. Căci la voi în lume, au rămas de mare badjocură Biserica, Crucea şi Icoanele Mele. Sectanţii care, sunt trimişi de demoni contra Bisericii Mele, zic către creştinii adevăraţi că ei se închină greşit: la lemn, la piatră, la hârtie, la pânză, la sticlă, spunând că chipurile zugrăvite sunt idoli.

  RăspundețiȘtergere
 11. Creştinii voştri au altă greşeală: Căci ei zic că nu se închină chipului care-i pictat pe icoană ci se închină Mie, Maicii sau Sfinţiilor Mei în ceruri. Ascultă Ioane, mi-a zis Domnul: Când o icoană se sfinţeşte de preot se pogoară peste ea lumina Duhului Sfânt şi icoana a rămas vie. Precum tu sărutaşi chipul Meu pe întuneric, fără să mă vezi, aşa tot creştinul când sărută chipul Meu, al Maicii Mele şi a Sfinţiilor Mei, pe Mine sau Maica Mea sau pe Sfinţii Mei sărută. Icoanele Mele sunt vii, spirituale Sfinte, nevăzute de voi.


  Am văzut toţi Sfinţii vii privindu-mă cu feţe blânde. Domnul mi-a zis cu glas poruncitor: "Vezi Ioane, Sfinţii în Biserica Mea cerească?". Eu am zis: "Îi văd dulcele meu Iisus!" - "Întoarce capul şi priveşte iară", mi-a zis Domnul. Am întors capul şi am privit Sfinţii, tot vii, Domnul mi-a zis: "Vezi Sfinţii Mei vii în biserica Mea, cerească?" Eu am răspuns plângând; "Îi văd". Domnul mi-a zis: "Priveşte a treia oară Sfinţii Mei!" Am privit a treia oară şi i-am văzut, tot vii. Domnul mi-a grăit cu glas serios: "Văzuşi Ioane, Sfinţii Mei, vii, în biserica Mea cerească?" Eu am răspuns cu lacrimi: "Îi văzui dulcele meu Iisus".

  - "Să spui tu la lume, arătat şi fără teamă: am fost în vedenie Sfântă luat de Domnul Hristos în biserica cerească. Şi am văzut toţi Sfinţii care sunt zugrăviţi în bisericile noastre, vii. Şi să spui, Ioane la oameni, când vin în biserică, să facă închinăciuni cu metanii în faţa sfintelor icoane.

  RăspundețiȘtergere
 12. Căci creştinii aceia, încărcaţi cu păcate, care se închină în biserică numai cu închinăciuni plecate fără metanii, au greşeală, căci se aseamănă fariseului mândru, care s-a închinat cu mândrie în faţa Altarului.
  Creştinii, în casele lor, să nu-şi lase icoanele ce le au uitate şi nebăgate în seamă. Căci n-au în casă numai chipuri, ci au în casă pe Domnul lor, viu, pe Maica Sa, vie, pe Sfinţii Săi, vii, care-i ajută şi fac minuni nevăzut.


  Spune, Ioane, la lume, arătat şi fără teamă, să urască faptele rele, să lucreze cu stăruinţă, pocăinţa, milostenia şi alte fapte bune, căci este aproape venirea Împărăţiei Mele!

  Nu sfârşitul lumii, cum ziceţi voi, ci acesta este sfârşitul demonului şi venirea Împărăţiei Mele. Fericiţi vor fi creştinii aceia care la venirea Mea, vor fi gata a Mă întâmpina ca fecioarele cele înţelepte. Vai de oamenii care la venirea Mea vor fi plini de fapte rele, căci ei se vor semăna fecioarelor celor nebune şi de lumina fețeii Mele se vor despărţi pe veci! Mi-a mai zis Domnul cu voce blandă: "Ioane, Eu pe tine te-am învrednicit de ai văzut până acum faţa Mea, de patru ori, ţi-am dat multe învăţături, în dar, ca tu să înveţi lumea. Învaţă bărbăteşte, ca să fii gata când vei fi chemat pe veci la Mine, căci tu eşti ajutat de Duhul Meu Sfânt în toată clipa. M-a binecuvântat Dulcele Iisus în clipa aceea şi m-am deşteptat din somn, în patul meu, unde am găsit perna de sub cap plină de lacrimi. Am plâns cu lacrimi de bucurie şi am dat slavă Domnului!.
  Creştinii şi orice om, care vor citi cartea cu aceste rânduri sfinte date mie de Domnul, să-şi părăsească viaţa cea veche şi murdară de păcate în care au trăit până acum şi să îmbrăţişeze viaţă nouă, dumnezeiască, cum porunceşte Domnul prin aceste vedenii sfinte! AMIN!
  ION C. POPA GHEORGHE, Com. Cuca-Argeş“
  andrek

  RăspundețiȘtergere