joi, 23 noiembrie 2017

CRĂCIUN FERICIT ? UN BRAD IMENS , IN FAŢA UNEI CLĂDIRI CU MULTE ETAJE !

                                    22 Noiembrie 2017,ora 4,10 zori de zi !

                                         Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori de zi, m-a trezit o lumina alba si stralucitoare foarte, si astfel vad înspre Sud un Oras al Luminilor multicolore de SFANTUL CRACIUN.
Vedeam dragii mei, vedeam o cladire cu multe etaje (precum sunt blocurile turn )ce avea forma unei semiluni, sau a unui C mare intors cu faţa spre noi. 
Cladirea, părea a fi inima unui mare ORAS al Luminilor aprinse ,fara ca acestea sa se stinga vreodata. 
Totul părea o feerie,atat era de frumos.
În faţa acestei cladiri impunatoare sub forma de semiluna, se afla mult spatiu frumos amenajat ca pentru plimbare,sau ,pentru orice alte evenimente publice si vedeam un Brad verde imens de mare.
Si cand spun mare, inseamna ca era foarte înalt si bogat în coroana verde si viguroasa si extrem de frumos împodobit cu lumini multicolore.
 Nu am mai vazut niciodata asa un imens BRAD de CRACIUN ,nici macar la TV.


                              Image result for CEL MAI INALT BRAD DE CRACIUN DIN LUME.

Cladirea cu mai mult de 10 etaje, era de culoarea nisipului uscat.
Dragii mei, tot ce vedeam era sub Cer de noapte, iar totul in jur era plin de lumini multicolore specifice Sarbatorii de  CRACIUN.
Orasul era gata împodobit, la fel si imensul BRAD de CRACIUN; totul era gata ca sa-si primeasca colindatorii.
Dar ma intreb  cu ingrijorare mare,oare va fi tot la fel de frumos si de visător atunci cand ,va fi plin de oameni? 
Dragii mei, sa dea BUNUL  DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI ca locuitorii acelui Oras care mi s-a arătat, si despre care nu stiu nimic unde s-ar afla, sa se bucure de un SFANT CRACIUN binecuvantat si fericit.
Noi toti sa ne bucuram, de un CRACIUN SFANT si binecuvantat de BUNUL DUMNEZEU si de MAICUTA DOMNULUI,Amin!
                                       Cu dragoste,Maria.           

7 comentarii:

 1. In Dubai exista o cladire in forma de semiluna http://evenimentul.md/spectaculos-un-nou-zgarie-nori-in-forma-de-semiluna-va-fi-construit-la-dubai-video/

  RăspundețiȘtergere
 2. Daca nu e un Crăciun cu explozii atentate nu e ok .eram obisnuiti altfel..Acuma dintr-o data un mesaj pozitiv sa avem ?

  RăspundețiȘtergere
 3. Bradul din poza e in Cisnadie jud.Sibiu,deja e ridicat si pt.anul acesta.

  RăspundețiȘtergere
 4. Dumnezeu ne iubeste pe toti,noi cum il iubim pe Dumnezeu?
  Noi ne bucuram de craciun de iepuras,dar multe persoane nu stiu,si nu se bucura de NASTEREA MANTUITORULUI si INVIEREA MANTUITORULUI!
  Cand o sa creada copii si nepotii nostri,ca cadourile le primesc de la INGERASII LUI DUMNEZEU!
  Cum putem sa ne numim crestini,si ca il iubim pe Dumnezeu,cand in tara mea este atata suferinta,si noi suntem indeferenti de persoanele cu probleme,cei care stau in canale,pe strazi,bonlavi,alcoolici,drogati,si restul.De geaba eu le daruiesc bani,alimente,imbracaminte,adapost,daca nu pot sa-i ajut sa-i aduc in casa Domnului,sa fie si ei impartasiti.Daca aveam bani,infiintam o firma si ii adumam pe toti sa-i ajut material si spiritual,ca si ei sunt copii Lui Dumnezeu.Noi aruncam mancarea la gunoi,agatam haine in copaci pentru saraci,dar nu ne gandim ca si noi putem ajunge ca ei,sub cerul liber,flamanzi si bonlavi,chiar daca azi avem functii importante,suntem milionari sau miliardari,numic nu este batut in cuie.Vom primi ceea ce meritam de la Dumnezeu.
  Ce putem face pentru cei saraci si bonlavi??? din toata tara.

  RăspundețiȘtergere