luni, 27 noiembrie 2017

S - A ADEVERIT ! PROTESTELE DIN ROMÂNIA VOR CONTINUA SI MAI APRIG !

                                              Dragii mei, 

Scriam în 22 Noiembrie 2017 un articol cu titlul de mai jos :

MARI PROTESTE ! MULTIME DE OAMENI SE ADUNĂ ÎNSPRE SUD !


despre mari PROTESTE ce urmeaza a avea loc in ROMANIA DUHULUI SFANT.
Iar din nefericire pentru linstea sufletului a multora dintre noi care ne dorim pace si buna intelegere,iata ca aceste PROTESTE au avut loc ieri 26 Noiembrie 2017. 
Iata linkul din 9 August 2017,in care scriam despre MARI PROTESTE in ROMÂNIA:     

MARI PROTESTE ! MULTIME DE OAMENI SE ADUNĂ ÎNSPRE SUD

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../mari-proteste-multime-de-oameni-...

Translate this page
MARI PROTESTE ! MULTIME DE OAMENI SE ADUNĂ ÎNSPRE SUD ! 22 Noiembrie 2017 ora 23,58 ! Dragii mei, În aceasta noapte, in timp ce scriam aici pe ...


Dar sa nu uitam dragii mei si de acest link care, ne spune ca urmeaza GREVA  GENERALĂ :

Dumnezeu există - Mărturii.: GREVĂ GENERALĂ ! O ADEVARATA ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../greva-generala-o-adevarata-revol...

Translate this page
Aug 13, 2017 - Am intrat in Grevă Generală ! ... mariaghiorghiu.blogspot.com/2016/. ... D-na Maria, numai sa nu fie o noua revolutie bolsevica ca e destul de clar ca dupa aceea vor urma ... Din nefericire dragilor, ROMÂNIA DUHULUI SFANT nu va avea parte de .... Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un numar mai.

Iata dragii mei si linkul cu ce s-a petrecut ieri

 in ROMANIA  DUHULUI SFANT :


VIDEO Aproximativ 30.000 de oameni au protestat la Bucuresti ...

www.hotnews.ro/stiri-esential-22133583-romanii-ies-strada-dumini...

Translate this page
21 hours ago - De la protestul din Bucuresti au absentat reprezentantii marilor sindicate, care anuntasera solidarizarea cu ... VIDEO Protest masiv in Sibiu, peste 7.000 de oameni ..... Sunt in total circa 20.000 de manifestanti in Bucuresti


    Iata si articolul mai pe larg:          

MARI PROTESTE ! MULTIME DE OAMENI SE ADUNĂ ÎNSPRE SUD !

                     
                                  22 Noiembrie 2017 ora 23,58 !

                                        Dragii mei,

În aceasta noapte, in timp ce scriam aici pe blog, desi eram cu ochii pe monitor vad dragilor în spatele meu inspre Sud,vad cum valuri ,valuri de oameni revoltati se indreptau spre o alta mare multime de oameni care protestau într-un loc cu o suprafata imensa. 
Era un loc, precum PIATA UNIVERSITATII sau precum strazile din faţa CLADIRII PARLAMENTULUI !

           Image result for PROTESTE


      Multimea de oameni aveau în mâini, aveau deasupra capetelor lor PANCARTE si STEAGURI tricolore romanesti.

Image result for PROTESTE..
Era noapte dragii mei, iar MULTIMEA de oameni nicidecum nu voia sa plece,nu voia ca sa se imprastie; ci se adunau multi, tot mai multi , că nu aveai loc unde sa arunci un ac.
Prieteni dragi, ne putem astepta la MARI PROTESTE în ROMÂNIA, PROTESTE ce se vor manifesta în toata ROMANIA si nu numai in BUCURESTI.
BUCURESTIUL dragilor, era punctul culminant al MARILOR PROTESTE .
Prieteni dragi ,spre ingrijorarea noastra, spre nelinistea sufletului nostru ,pot sa va spun ca vom avea parte de mari PROTESTE in ROMANIA.
Sa nadajduim dragii mei, ca toate aceste MARI PROTESTE vor fi pasnice; vor fi fara niciun fel de violenta.
Să ne rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI pentru ROMÂNIA noastra, pentru ca POPORUL roman sa dea dovada de bunatate,de intelegere, si sa fie intotdeauna pasnic,asa cum a fost si pana acum.
                                       Cu dragoste,Maria.

Dar si INFORMATIA cu PROTESTELE de ieri,pasa cu pas:
de Victor Cozmei, Red. Stiri     HotNews.ro
VIDEO Aproximativ 30.000 de oameni au protestat la Bucuresti impotriva tentativei PSD de blocare a Justitiei

Duminică, 26 noiembrie 2017, 18:05 Actualitate | Esenţial


Bd. Balcescu si Magheru ocupate in intregime. 26 noiembrie 2017
Bd. Balcescu si Magheru ocupate in intregime. 26 noiembrie 2017
Foto: Dan Mihai Balanescu
Circa 30.000 de bucuresteni in total au iesit duminica seara in strada, iar circa 25.000 au marsaluit spre Parlament intr-un protest masiv impotriva tentativei PSD-ALDE de modificare a legilor Justitiei, dar si impotriva modificarii Codului Fiscal. In tara au avut loc zeci de alte proteste cu zeci de mii de oameni. De la protestul din Bucuresti au absentat reprezentantii marilor sindicate, care anuntasera solidarizarea cu protestele initiate de o mare coalitie de ONG-uri, dar si de comunitati de pe Facebook. Oamenii au protestat impotriva liderilor Puterii, dar si impotriva Curtii Constitutionale, marsaluind pe traseul Piata Victoriei - Piata Romana - Universitate - Unirea - Parlament.

Marsul a fost foarte fragmentat, cu cateva momente in care coloana s-a spart, multe grupuri plecand spre casa.

Primul moment in care protestul s-a fragmentat a fost in Piata Victoriei, chiar in momentul plecarii, in jurul orei 19.30. Desi majoritatea pornise pe bd. Lascar Catargiu spre Parlament, grupuri foarte mari de oameni au ales sa ramana in Piata Victoriei sau sa plece pe alte bulevarde. In timp ce lumea se aduna in piata duminica seara, au existat discutii intre diverse grupuri de protestatari despre intentia de a pleca in mars, multi nefiind de acord cu aceasta tactica. Cu atat mai mult cu cat in apelurile initiale de protest din timpul saptamanii nu s-a vorbit despre mars, idee care a aparut abia duminica dupa-amiaza pe unele dintre paginile care au indemnat la protest.

Al doilea moment in care manifestatia s-a fragmentat a fost in Piata Universitatii, cand o parte dintre protestatari au cerut ca multimea sa se opreasca la troita si sa tina un moment de reculegere, iar ulterior, cand multimea s-a repus in miscare spre Piata Unirii, marea majoritatea a celor din spatele coloanei s-au oprit din nou la Universitate. Din acel moment, coloana aflata in mars s-a rasfirat si mai tare, cu multe grupuri de oameni alegand fie sa o ia inainte, fie sa se rasfire pe strazile adiacente, in timp ce grosul coloanei era oprita la Universitate.

Al treilea moment in care protestul s-a fracturat a fost cand coloana a ajuns in fata Parlamentului, in Piata Constitutiei. Din cauza ca piata e ocupata de Targul de Craciun, care e ingradit, coloana de manifestanti a fost gatuita la intrare in Piata Constitutiei, iar pe bd Libertatii, in fata Parlamentului, o parte au luat-o in stanga, o parte in dreapta, iar multi s-au oprit in drum, blocand avansul coloanei. Din acel moment, multe grupuri au ales sa plece, in laterala Casei Pop dinspre Izvor ajungand in final doar cateva mii de oameni.

De remarcat si un moment mai tensionat, aparut in momentul in care protestatarii au ocupat in totalitate bd. Lascar Catargiu. Mai multi jandarmi calare au incercat sa opreasca extinderea coloanei pe ambele sensuri de mers, intrand in multime. Protestatarii au replicat imediat, si dupa cateva minute de imbranceli, jandarmii s-au retras.


Vezi mai jos principalele momente ale protestului de duminica:
__________
22.24: Protestul s-a incheiat.

22.03: 
Protestul se stige. Manifestantii ramasi pleaca si ei

21.59: 
Cei circa 2.000 de manifestanti care au mai ramas langa Parlament canta imnul

21.50: 
Protestatarii au aprins lanternele telefoanelor si au scandat "Demisia", "PSD, ciuma rosie", "Nu se mai poate, vrem anticipate" si "Anticipate, nu imunitate"Pancarta din Brasov

21.34: 
Multimea a ajuns in laterala Parlamentului, spre Parcul Izvor

21.33: 
Mihai Sora, 101 ani, a protestat la Alba Iulia

21.13: Multimea a ajuns la Parlament, in Piata Constitutiei, unde este amenajat Targul de Craciun, iar spatiul este ingradit21.00. Protestul din Brasov s-a terinat dupa ce 3.000 de oameni au ajuns in Piata Sfatului si au scandat contra PSD.

20.58: Numarul protestatarilor din Sibiu a crescut la peste 7.000 (Agerpres)20:52: Iasi: Numarul manifestantilor a crescut la peste 2.500

20.50: Constanta: Cineva a aruncat cu un ou in protestatari, de la balconul casei in care locuieste. Incidentul s-a stins repede, protestatarii au continuat marsul fara violente

20.49: 
Peste 25.000 de oameni la miting, multimea e mai mare decat la precedentul miting

20.38: La protest participa si Dacian Ciolos. Fostul premier anuntase de aseara ca va iesi si el in strada

20.35: Coloana de manifestanti se intinde pe o distanta lunga, dar e rara20.30: Multimea de manifestanti la aceasta ora
20.25: La Brasov sunt la aceasta ora peste 5.000 de manifestanti. Ei se indreapta spre Piata Sfatului 

20.24: 
Din nou marsul e fracturat. Unii au luat-o inainte spre Piata Unirii, in timp ce mare parte din multime a ramas la Universitate. Sunt in total circa 20.000 de manifestanti in Bucuresti


20.21: 
Manifestantii s-au pus din nou in miscare20.17: 
Se canta imnul

20.16: Multimea de manifestanti a ajuns la Universitate si s-a oprit pentru a tine un minut de reculegere pentru victimele Revolutiei. Apoi s-a aplaudat20.10: Circa 200 de oameni protesteaza si in Suceava

20.09: Capatul coloanei e aproape de Hotel Intercontinental, coada e inca pe Bd. Lascar Catargiu20.08: Vezi imagini din mijlocul protestului:19.58: 
Intreg bulevardul Magheru e blocat, nu se circula pe nicio banda. Peste 15.000 de manifestanti sunt in mars in Capitala

19.52: 
Bucuresti: Multimea de manifestanti ajunge acum la Romana

19.47: La Constanta s-a dublat numarul protestatarilor. Peste 700 de persoane merg spre sediul PSD scandand impotriva lui Liviu Dragnea. Sunt, din nou, tineri si oameni de varsta a doua deopotriva, parinti cu copii in carucioare si biciclisti. Multimea e pestrita din punct de vedere al varstei si ocupatiilor, semn ca nemultumirea a atins toate categoriile sociale.

19.44: 
Multimea de manifestanti aflati in mars ocupa tot bulevardul Lascar Catargiu. Sunt tensiuni cu jandarmii, in special cu cei calare. Se huiduie si se striga "Fara violenta"


19.41: 
Momente tensionate in Bucuresti, pe Lascar Catargiu, cand manifestantii au fost contrati de jandarmii calare. Unii jandarmi au intrat cu caii in multime, potrivit unor participanti la protest. In cele din urma, protestatarii au ocupat ambele sensuri de mers ale Bd. Catargiu si marsaluiesc dinspre Victoriei spre Romana

19.37: 
Bucuresti: Desi majoritatea oamenilor au plecat in mars, in Piata Victoriei au ramas peste 1.000-2.000 de oameni, iar alte grupuri au plecat spre metrou sau in alte directii
19.28: Nu toata lumea pleaca din Piata. Sunt peste 12.000 de manifestanti in Capitala

19.26: 
Manifestantii din Capitala pleaca in mars spre Parlament

O parte dintre manifestanti au anuntat plecarea in mars spre Parlament, insa altii au vociferat nemultumiti. Dar multimea o ia din loc, pe Bd. Lascar Catargiu, spre Palatul Parlamentului19.25: Constanta
: Cel mai mult se striga impotriva PSD si lui Liviu Dragnea. Vremea e buna, numarul protestatarilor creste. Se pleaca spre sediul PSD, pe acelasi traseu cunoscut protestatarilor inca din iarna trecuta.

19.23: Intrebarea serii la Iasi, unde s-au strans peste o mie de protestatari: Cine a votat hotii?19.15: La Brasov, manifestantii au plecat in mars pe Bd. Eroilor. Sunt peste 1.500. "Jos, jos, Guvern mincinos!" - striga ei19.08: 
In Capitala numarul protestatarilor a atins circa 10.00019.06: Constanta
: In fata Prefecturii, in jur de 300 de constanteni scandeaza foarte galagios impotriva legilor justitiei. S-a scandat si impotriva lui Radu Mazare si Nicusor Constantinescu: "Mazare si Nicusor, in acelasi dormitor!". 

Constantenii flutura steaguri tricolore si fluiera. E un zgomot asurzitor de vuvuzele. Protestatarii striga si "Bucuresti, nu uita, Constanta e de partea ta!", "Ati reusit, ne-ati unit!", "Vrem justitie, nu coruptie!"


19.01: 
In acest moment, multimea e desfasurata in Piata Victoriei din Capitala pe o suprafata de circa 9.000 mp. Centrul pietei e ocupat, la fel si portiunea de bulevard de la Intrarea pe Calea Victoriei si pana in fata muzeului Antipa. Practic, in afara de bucata de bulevard din fata Guvernului si zona parcarii, peste tot sunt grupuri de manifestanti

19.00: 
La Brasov sunt peste 1.000 de manifestanti. Protestatari cu portavoce indeamna lumea sa ramana pe trotuar. Se scandeaza "Hotii" si "Nu vrem sa fim o natie de hoti"

18.58: 
Sunt 200-300 de manifestanti si la Ploiesti. Ei striga "Iesiti din casa daca va pasa!". Protestatarii sunt acum in centrul orasului si urmeaza sa mearga la sediul PSD

18.45: Si la Brasov s-au adunat, in fata Prefecturii, cateva sute de oameni. Ei scandeaza "PSD, ciuma rosie" si "DNA sa vina sa va ia". In zona de protest se circula normal

18.42: Aproape 6.000 de manifestanti in Piata Victoriei din Capitala. S-a inchis traficul si dinspre Stefan cel Mare spre Bd. Mihalache


18.40: Oamenii protesteaza, in ploaie, si la Cluj-Napoca - Actual de Cluj

18.35: Circa 200 de oameni in strada la Bistrita

18.32: Aproximativ 500 de manifestanti in Piata Unirii din Iasi 

 • "Tudorel, nu esti iesean / Mars la Dragnea-n Teleorman!"

18.30: 
A fost intrerupt traficul dinspre Soseaua Kiseleff si Bd Aviatorilor spre Calea Victoriei. Peste 3.000 de manifestanti la acest moment

18.26: 
In randul oamenilor din Piata au aparut discutii referitoare la desfasurarea protestului. Unii sustin pornirea in mars, in jurul orei 19:30, spre Parlament, in timp ce altii nu sustin ideea, motivand ca protestul s-ar rupe astfel

18.21: 
Peste 2.000 de protestatari la acest moment in Capitala

18.17: 
Numarul de manifestanti creste de la minut la minut. Dinspre metrou vin grupuri mari, iar cateva sute de persoane stau pe trotuarul de la Muzeul Antipa

18.13: Circa 1.000 de persoane in Piata. Se scandeaza "Nu scapati!"18.07: In piata e si o "pancarta" ce il infatiseaza pe presedintele Iohannis, imbracat in haina rosie, referire la momentul din luna ianuarie cand seful statului s-a alaturat protestatarilor.18.02: Circa 400-500 de oameni deja adunati la ora 18.00. Numarul manifestantilor creste rapid, multi oameni vin dinspre metrou si de pe bulevardele adiacente Pietei Victoria.

Se scandeaza "Demisia!" si "Justitie, nu coruptie!".

Sunt agitate foarte multe pancarte, drapelul Romaniei, dar si steaguri ale unor tari occidentale, precum SUA, Germania sau steagul UE.


Duminica seara sunt anuntate proteste impotriva Guvernului si Aliantei PSD-ALDE, manifestatiile urmand sa aiba loc in Capitala si in zeci de orase din tara, dar si in cateva din strainatate. "39 de grupuri civice si organizatii neguvernamentale, precum si confederatiile sindicale Blocul National Sindical (alcatuit din 34 de federatii profesionale) si Cartel Alfa (alcatuit din 41 de federatii profesionale) cheama fiecare roman sa ceara in strada, duminica, 26 noiembrie 2017, ora 18.00, retragerea legilor Justitiei si a legilor de modificare a codurilor penale, respingerea in Parlament a ordonantei privind modificarea legislatiei fiscale si demisia imediata a Guvernului si a presedintilor Camerei Deputatilor si Senatului", spun initiatorii.

52 de comentarii:

 1. SE pregateste Unirea religiilor,un mesaj de la PS Longhin : Va fi Sf. Sinod al Bisericii, au pregatit un Catehism nou, eretic! Se vor discuta lucruri grele. Rugați-vă, rugati-va fierbinte!
  „De pe data de 28 (nov. ) până pe 5 (dec.) se va desfășura Sfantul Sinod al Bisericii ortodoxe … Rugați-vă, și rugati-va fierbinte!

  Eu vreau să rămân în această credință…

  S-a pregătit un Catehism nou! Oare de ce? Nu-i bun cel care a fost până acum?

  Este un Catehism eretic!

  … Rămânem în credința aceasta ortodoxa! …Se vor discuta lucruri grele.

  Să ne lase în pace să credem așa cum am crezut! Ei vor să facă o credință globalistă!

  Nu putem niciodată, avem un Adevăr Sfânt!

  După ce ne vom întoarce de la Sinod, o să vă spunem, dar cred că deloc vești bune! Voi rămâneți în rugăciune, … mânia lui Dumnezeu este pornită asupra pământului!”
  PS Longhin
  https://stranaortodoxa.wordpress.com/2017/11/27/ps-longhin-va-fi-sf-sinod-al-bisericii-au-pregatit-un-catehism-nou-eretic-se-vor-discuta-lucruri-grele-rugati-va-rugati-va-fierbinte/

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. http://www.apologeticum.ro/2016/03/super-memorandumul-si-noua-super-religie-masonica-mondiala-si-biserica-in-perioada-2016-2020/

   Ștergere
  2. Nu crezi pana nu vezi. Insa cand v-om vedea va fi prea tarziu. 2018 se preconizeaza inchiderea(desfiintarea) bisericilor crestine,bineinteles cu aprobarea vaticanului.
   18:01 Are dreptate: RUGATI-VA FIERBINTE

   Ștergere
 2. Vaticanul face presiuni si va castiga.Toti marii presedinti au fost la papa cu capul plecat.

  RăspundețiȘtergere
 3. Sa ne rugam fierbinte pentru oamenii care vor fi alesi sa fie sacrificati la Noua Revolutie .Sa ne rugam de pe acum pentru sufletele lor si viata lor,pentru ca stim ca urmeaza o mare revolutie.

  RăspundețiȘtergere
 4. ONG-urile finantate de afara de Soros,care tocmai a primit o condamnare judecatoreasca dupa afirmatia unei televiziuni

  RăspundețiȘtergere
 5. Anticristu' nu doarme.
  Dece cei care protesteaza nu o fac si impotriva multinationalelor care jegmanesc Romania si ne aduc mancare otravita, isi scot toti banii afara din tara fara sa plateasca impozite statului roman?
  Poate crapa toti romanii si vin "ei" aici in aceasta tara superba. Dece nu striga si impotriva otravurilor din vaccinuri si a obligativitati la vaccin precum vitele?
  Ce cauta ciolos intre manifestanti, el care a fost trimis pentru un an sa faca cat mai mult rau acestei tari, el omul lui soros??'
  Deci atunci cine organizeaza aceste demonstratii? ele nu aduc adevarurile care ne dor. Legile justitiei trebuesc schimbate pentruca sunt legi facute de macovei tradatoarea care vorbeste doar de rau de romani si de Romania pe la curtile straine. Rusine sa-i fie! asa ca dragi romani deschideti ochii mari inainte de a face demonstratii!
  Dumnezeu sa fie cu Romania si cu romanii!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Doamne ajuta, 18:58!

   Ștergere
  2. 18:58 dar tu de ce nu strigi impotriva hotiilor care se fac in aceasta tara? De ce vrei sa strige altii iar dai doar cu mau-maul pe aici, demagogule! Mare vireaz ce esti!

   Ștergere
  3. 01:36, ce ai? 18:58 a spus un adevar. Te deranjeaza?

   Ștergere
 6. Nu vedeti,ca nici nu-si misca urechile,degeaba oamenii protesteaza,trec zilele,trec anii,si nimic bun.Sa nadajduim,ca ii va pedepsi Dumnnezeu,pe cei ce nu fac pentru popor,ce trebuie,ce au promis,eu atit doresc!

  RăspundețiȘtergere
 7. Cei de la "rezist" protesteaza impotriva multinationalelor sau impotriva doar a firmelor care nu se incadreaza in aceasta denumire?! Ce doresc cu adevarat cei care-si spun "rezist"?!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cei de la rezist sunt cei pe care multinationalele-i platesc bine si-i spala pe creier.

   Ștergere
  2. Cei de la rezist fac parte din miscarea sorosista.

   Ștergere
 8. dar dumneavoastra ati mai spus deja despre un punct de intoarcere

  https://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2017/11/25-o-cifra-cu-proteste-sunt-copiii.html

  10 decembrie, nu weekend-ul acesta, urmatorul.

  RăspundețiȘtergere
 9. Stai ca iesim si noi cei 4 milioane care am votat PSD, sa vezi distractie, parinti contra copii,etc ,am tacut si am rabdat destul, hai si noi http://evz.ro/psd-miting-guvern-strada.html

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mai taci , nici in al 12-lea ceas nu iti revii ?
   Fa o retrospectiva a tot ce sa intamplat pana acum , gandeste la rece nu te implica emotional. Faca ai un piv de minte vei intelege ca tot ce se petrece acum este vina lor ,a tuturora.Psd-ul ne sfideaza cel mai mult ,felul in care trateaza lucrurile este strigator .

   Ștergere
  2. Asta dovedeste din nefericire ca parintii nostri nu au inteles si nici invatat din greselile trecute!Si tot pe copii cad pacatele parintilor...

   Ștergere
  3. Draga Mona,din 4 mil.cred ca au ramas4 mii,trebuie sa fii orb,surd, retardat,sau complice actualei puteri pol.PSD,ei nu reprezinta tara aceasta si nici poporul ei,scot in evidenta coruptia,injustitia,lacomia,fara sa le pese de nimeni si de nimic,cea mai josnica guvernare,de dupa democratie,cu cei mai josnici guvenanti!

   Ștergere
  4. Vezi ca se face miting la Craiova pentru sustinerea hotiei si a tuturoe penalilor Poti participa si poti striga cat vrei ,,vrem ca parlamentarii sa fure in continuare,vrem ca Dragnea sa nu fie condamnat pentru milioanele de euro furate,vrem o dictatura ca fim slugi guvernului si parlamentului" Asta o sa se strige.Mona tu sti ca cinstirul tau de Dragnea a furat pana si banii de la Uniunea Europeana 21 000 000 de euro,bani pe care eu,tu noi prostimea i-am dat inapoi la Uniune, Cum puteti sustine coruptii astia eu nu stiu. Va bucurati la un litru de ulei si la un kg. de malai o data la patru ani. Noua ne da oasele si ei mananca carnea si voi chiar nu vedeti ? Din 2018 parlamentarii isi dubleeaza dalariile si voi inca ii mai sustineti. Pacat ca va lasati pacaliti de acesti hoti,infractori.penali repetenti,analfabeti.

   Ștergere
  5. Mona, cred ca sunt mai mult de 4 milioane cei care am votat PSD si mai credem ca vor face treaba. Ca in orice padure sunt uscaturi.

   Ștergere
  6. 15.31 daca nu sunt indiscret, care treaba ?

   Ștergere
  7. Da Mona!Dumnezeu tine cu dreptatea nu cu Soros si acolitii! Numai bine!!! Jos Soros, jos multinationalele! Sus Romania!!!

   Ștergere
  8. 15:31, sa nu cumva sa nu crezi in iubitul tau PSD, in schimb,credinta in Dumnezeu e optionala, nu-i asa?

   Ștergere
  9. Mona, daca nu sunt indiscret, ce-ati „rabdat”?

   Ștergere
 10. Dragă Mona ce părere ai de averea IMENSĂ a dragulu vostru Dragnea??? Ce părere ai dacă atunci când ieșiți voi (4 milioane)ies și cei 6 milioane care l-au votat pe Iohanis????

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Iohanis a obstructionat toate reformele pe care PSD-ul n-a reusit sa le faca! este un mare tradator comandat de cabala din america. Repede a semnat cumpararea fierului vechi de la americani, rachetele lor de acum 100 de ani.
   Americanoi(cabala) impun peste tot legea lor. Vreti legile justitiei lui comunista tradatoare macovei care denigreaza Romania si pe romani peste tot in strainatate pe la bruxel si pe unde mai umbla ea tot pe banii tarii pe care o denigreaza. Voi de la "rezist" sunteti cu legile de furat, vorbiti sa va aflati in vorba! Spuneti o lege si cum suna ea daca sunteti asa de informati! Este la mintea voastra spalata de multinationalele care opereaza in Romania si isi duc profitul in tarile lor fara sa plateasca nici o taxa Romaniei. Sigur ca acestia nu vor alte legi si atunci va spala voua creierele sa demonstrati pentru ei contra unui guvern care in sfarsit face ceva si pentru omul sarman. Dumnezeu sa va dea dupa sufletele voastre cat sunt de sincere. Amin.

   Ștergere
  2. Dragnea draga "rezistule" este unul dintre cei mai buni si inteligenti conducatori de aceia voi nu-l vreti. In mod sigur nu-l intrece la avere pe iohanis care calca Romania in picioare si se foloseste de banii Romaniei pentru luxul lui si plimbarile lui. El nu este un penal? si totusi este din pacate presedintele Romaniei.

   Ștergere
  3. 17:14 daca taceai, filozof ramaneai. Daca „inteligenta” lui Dragnea este un model pentru tine atunci ar trebui sa incepi sa-ti faci griji in legatura cu propriul tau discernamant. Iar daca cumva nu stii ce inseamna „discernamant”, consulta dex-ul limbii romane.Poate mai faci putina lumina in bezna din capul tau! Saraca tara, cu asa oameni n-o sa ajungi niciodata departe!

   Ștergere
  4. Doamne, 17:14! Deci belina+21 M euro -furati de la UE + palatele din teleorman+alte "maruntisuri de este 1 M euro fiecare maruntis, dragnelu " NU intrece la avere pe iohanis", zici tu.
   Ai dreptate! De fapt, cu ajutorul vostru se fura linistit in tara asta.
   Ce pacat ca tara asta te hraneste si te imbraca decand te-ai nascut!

   Ștergere
  5. 05:49 Iohannis are pacatele lui. Le cunoaste el care sunt, prea-bine. Nu te tot stradui sa demonstrezi nu stiu ce CACI ADEVARUL ESTE UNUL SINGUR. Dumnezeu cunoaste inima fiecaruia.

   Ștergere
  6. Sunt convinsa ca Dumnezeu cunoaste si inima voastra de la "rezist" si pe a lui iohanis!

   Ștergere
 11. Azi la manastirea Prislop se comemoreaza 28 de ani de la moartea lui Arsenie Boca.

  RăspundețiȘtergere
 12. Bună ziua prieteni! Vă scriu pentru a vă sfătui să fiți atenți în această săptămână, și nu numai. Am fost sunat de niște prieteni din Servicii și alte zone care m-au anunțat că se fac niște emisii de energii de vibrație joasă (frică, ură, agresivitate, invidii, gelozii, regrete, rușine, nesiguranță, enervare etc.) cu dispozitive psihotronice, orgonice și umane prin antenele de pe blocuri, wireless, TV, benzinării, etc., ca în 1989, Colectiv, Februarie 2016 ș.a.m.d. Oricum simțeam și știam și eu.
  Astăzi la mine pe stradă erau să se bată mai mulți și țiganii care vând locurile de parcare sunt în delir satanic. Scopul principal este să scoată lumea în stradă la proteste și să provoace chiar lupte de stradă, vezi caii Jandarmeriei de ieri din Piața Victoriei și de pe traseul marșului. Se aproprie 1 Decembrie, când vor fi mulți oameni pe străzi, și Super Luna Plină de pe 3 Decembrie. Energiile se simt deja de câteva zile, și se vor simți și după aceea, posibil din ce în ce mai tare. A se vedea și contextul politic, economic și social românesc și internațional. Important este să se reziste până la sfârșitul anului cu cât mai puține pierderi. Sunt ”asaltat” de clienți/pacienți. Mulți oameni au coșmaruri și alte stări proaste. Ce puteți face pentru a vă poteja: Reiki, Respirații Holotropice, Tatăl Nostru, Rugăciunea Inimii, EFT, NLP, amulete, Împământări, Foc Violet, Meditații, Muzică de Relaxare, Implementarea Apei, Băuturii și Hranei, și toate astea cât mai des posibil. Munay! de Radu Mihai Fatulescu

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da Radu, ai dreptate si pe mine ma atinge nervozitatea nedreptatilor pe care le vad in scumpa mea tara Romania! cabala mai are putine zile si face tot ce poate mai rau sa faca. Cititi va rog neaparat !
   https://burebista2012.blogspot.ro/2017/11/scurta-informare-asupra-resetarii.html#comment-form

   Ștergere
 13. Da anul trecut se vorbea la tv ca s-ar fi gasit in pietele din Bucuresti ,pe silpii de cutent dispozitive electice suspecte-psihotronoce

  RăspundețiȘtergere
 14. Au mai fost proteste si nu s-a rezolvat nimic.Suntem prea mici si fara valoare si totusi exista ceva .De la o vreme tot mai multa lume se simte rau ,obosita,extenuata,fara vlaga si fara putere.De ce?

  RăspundețiȘtergere
 15. In ianuarie vor fi cele mai mari greve , dupa ce se aplica legea prostalailor si cand romanul va vedea ce ia si cat ii va scade salariul . Criza va incepe iar cu imposibilitatea platirii ratelor , cu scaderea puterii de cumparare . S-au facut simulari salariale la noi la serviciu si indexand cu valorile date , iau in mana 1900 lei , dar brutul e 3300. Deci diferenta inseamna taxe , la pensiile idiotilor speciale si la sanatate , somaj .
  Va fi jale , alti bieti romani care vor pleca din tara asta .
  Aici , sub ochii nostri se va face loc imigrantilor clandestini .
  Devenim teritoriu de tabere pentru refugiati.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ai dreptate din pacate asa este... nu trebue lasati cu legea salarizarii sa-si bata joc in halul acesta. Trebue spus clar pentrce se demonstreaza!

   Ștergere
  2. Hai nu mai spune. Esti pe din afara cu calculele. Aia de la tine de la serviciu nu stiu sa calculeze. Imi pare rau dar netul nu se modifica si nici cuantumul taxelor, chiar de creste salariul. Termina cu prostiile, caci speculezi acuma sau esti chiar pe langa.

   Ștergere
  3. 22/09 vorbim in ian-febr. cand ai sa vezi pe fluturas ce NU mai iei !

   Ștergere
  4. 07/04, nu este adevarat nimic din ceea ce spui, nu dezinforma. Cunosc procedura de calcul a salariilor, cunosc de asemeni si legislatia. Numai minciuni spuneti voi aceia care imprastiati stiri false ca scad salariile. Nici vorba. Salariile raman la fel iar cei care sunt platiti cu salariul minim pe economie vor avea o crestere a salariului net, pentru ca va creste minimul pe economie de la anul.

   Ștergere
 16. La Pelişor, palat transformat de regimul comunist în casă de creaţie

  Voi, creatori ai artei pure,
  Ce staţi acuma la pădure,
  Să fiţi atenţi când vă plimbaţi
  Să nu călcaţi în ... ce creaţi!


  Pastorel Teodoreanu

  RăspundețiȘtergere
 17. A doua zi după moartea lui Stalin

  Îl plâng pe Stalin şi vă jur
  C-am să vă spun secretul:
  Mă tem că vom pupa în cur
  De-acum, tot Comitetul!

  Americanilor

  Dacă şi de astă dată
  Se retrag din Orient,
  Mă fac porumbelul păcii
  Şi mă cac pe Occident!

  Pastorel

  RăspundețiȘtergere
 18. Frumoasa poezie FELICITARI !

  RăspundețiȘtergere
 19. După alegerile din 1946 se mai putea vedea pe garduri: Votaţi soarele!

  Nu credeam s-ajung vreodată
  C-am să pot să fiu în stare
  Ca făcând pipi pe garduri,
  Să o fac direct în... soare!

  Din Banat până la Iaşi
  Se resimte lipsa sării,
  Fiindcă cei mai mulţi ocnaşi
  Au ajuns la cârma ţării.

  Catren omagial către Caragiale

  Cu greu îmi vine să aştern,
  Un adevăr ce nu-l suport,
  Ca tocmai tu să fii cel mort
  Şi Caţavencu cel etern...

  Pastorel

  RăspundețiȘtergere
 20. Epigramă pentru Marx, Engels, Lenin - Stalin - Ana Pauker

  Două bărbi, o ţăcălie,
  O mustaţă fumurie
  Şi o "gaură" pustie -
  Vai de biata Românie!


  Pastorel

  alte personaje azi, aceeasi epigrama !!!

  RăspundețiȘtergere