marți, 16 august 2016

ROMÂNIA SFÂNTĂ !

                                                                                                                                   .
                                                 Image result for STEAGUL ROMANIEI..

                                    Noapte de 15 -16 August 2016,ora 2,15 !

                                                   Dragii mei, 

Am scris adeseori despre România noastra.,ca fiind ȚARA SFÂNTĂ si poporul ales de IISUS HRISTOS ,pentru venirea SA, pentru a doua oara pe Pământ.
Iata dragilor, cateva linkuri:

Dumnezeu există - Mărturii.: ROMÂNIA !!! POPORUL CARE ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../romania-poporul-car...
Feb 24, 2016 - Dar Poporul Său, ales ca Viitorul al Doilea Ierusalim, ÎL huleste pe Dumnezeu ,si arunca cu piatra, asa cum acum 2000 de ani, Poporul ales al ...

Dumnezeu există - Mărturii.: SĂ NU VĂ ATINGEȚI DE ROMÂNI , CĂCI ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../sa-nu-va-atingeti-de-...
Jun 12, 2016 - Dragii mei, ”Să nu vă atingeți de români ! Să nu vă nedreptățiți ,sau să vă atingeți de români, căci se cheamă Țara, tuturor Făgăduințelor!”
You visited this page on 8/8/16.


ROMÂNIA !!! VIITORUL AL DOILEA IERUSALIM ! ROMÂNIA ...

https://plus.google.com/.../LVi9boDFjGX
Dec 6, 2015 - ROMÂNIA !!! VIITORUL AL DOILEA IERUSALIM ! ROMÂNIA ! LUMINEAZA-TE , LUMINEAZĂ-TE , NOULE IERUSALIME !
Un glas dragilor, un glas in aceasta noapte,spune ceva minunat pentru România si pentru poporul român.
Iata ce spunea glasul:

               ” Dinspre Apostoli, vine sfintenia României si a poporului român .
România ,va fi Noul IERUSALIM!”

Dragii mei, sa nu deznadajduiti niciodata, oricat vă va fi de greu în viață.
Este atât de usor, ca sa ne apropiem de DUMNEZEU si de MĂICUȚA  DOMNULUI. 
PORUNCILE, ne stau ca o oglinda în fața sufletului nostru .
De le vom implini cu dragoste si din dragoste pentru DUMNEZEU si pentru MAICA DOMNULUI,si față de Aproapele, cu siguranță vom fi prietenii cei mai buni ai Lui Iisus Hristos,si ne vom veseli pentru vesnicie în IMPARATIA SA. 
Dragilor,sa dam dovada de bunatate,de mila si dragoste fata de semenii nostri., si vom primi însutit de la BUNUL DUMNEZEU si de la MĂICUTA DOMNULUI. Amin ! 
                                     Cu dragoste,Maria. 
 

34 de comentarii:

  1. Minunata prorocire doamna Maria .Să ne bucurăm și să_i mulțumim lui Dzeu ca a ales pamantul nostru ca loc Sfânt dar și strămoșilor noștri pt.ca nu și-au dorit asi însuși bunurile si teritoriile altor neamuri.Poate pt.asta a ales Domnul tara noastră ca tara Sfânta.Va mulțumim.Vero

    RăspundețiȘtergere
  2. Apostol=misionar crestin,propovaduitor
    "Dinspre apostoli"vine cu confirmarea ca unii spirituali,sfinti, si misionari crestini care sunt in faza de pregatire acum aici,sunt deja pe teritoriul Romaniei si vor pregati calea si drumul spre creareea Noului Ierusalim.Sunt aici acesti iluminati spirituali care pregatesc Noul Pamant si dvs doamna Maria veniti cu confirmarea exact la timp..Sfintii vor deschide poarta cereasca si inflorirea acestei tari sfinte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acesti misionari iluminati care sunt deja in Romania si pregatesc drumul si calea Noului Ierusalim sunt evrei ?

      Ștergere
    2. Da,sunt romani dar apartin vechiului Israel.Majoritatea au sange de evreu.Sunt cei de care vorbeste biblia ca vor aparea in zilele din urma inaintea revenirii lui Iisus Hristos ca sa pregateasca calea lui.Ei sunt aici in Romania si vor aparea la timpul potrivit la ingaduinta divina.

      Ștergere
    3. sfinti romani dar cu origini si sange evreiesc... hmmm... mie asta imi suna a reincarnare :)

      Ștergere
    4. Sti Emanuele?...cam ai dreptate!Asa-i!

      Ștergere
    5. sa nu fie considerat o judecata, dar inasi evreii sustin ca ei nu sunt un popor ci mai mult o combinatie din mai multe popoare, care de fapt impartasesc anumite principii. probabil evreii ortodoxi cred in alte minuni decat cele pe care noi le cunoastem. dar din cate eu am auzit principiile lor se bat cap in cap cu virtutile din Biblia. dar sa lasam vorbele la o parte - sa fi insistat evreii ca poporul lor sa fie curat, si doar evreii intre ei sa se casatoreasca, demult apunea neamul lor, deci in consecinta nu sunt ei sange pur, cum de altfel nici noi romanii. se incearca sa se faca politica de catre cineva si sa ni-i puna pe evrei in capul mesei si restul la lucru in camp, asta deranjeaza. mai deranjeaza si alt lucru, ca am stat atat timp alaturi de ei dar nu am invatat doctrina lor si nu am aplicat-o, asa am ramas traditionali - olteni, moldoveni, munteni, parca ai pune o diagnoza si nu ai spune de origine ;)

      Ștergere
  3. In curand va incepe mare razboi biblic in orientul mijlociu,Israelul va fi foarte afectat de acest razboi si milioane de evrei se vor refugia in Romania,in urma acestei migrati de amploare Romania va deveni Noul Ierusalim si nu altfel. De fapt evreii au mai dorit in perioada domnii regelui Carol sa cumpere zona de Nord a Moldovei, pentru a intemeia Noua Palestina, dorinta le-a fost refuzata de rege. Nu e intamplator faptul ca, 800 de mii de evrei au cetatenie romana si vor veni in Romania cu o noua provocare ,aceia a Noului Ierusalim. Asta e adevarul in legatura cu noul Ierusaim,restul e doar folclor pentru naivi. Otilia Bacau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Otilia,esti evreica?las-o mai moale cu evreii,stie toata lumea de ce au fost in stare si ce doresc in viitor!!!Tu crezi ca ne aburesti pe noi?

      Ștergere
    2. Ce te face sa crezi ca sunt evreica ? Prostia ? Incultura ?Sunt romamanca pura nascuta in inima Moldovei.

      Ștergere
    3. acest scenariu deja se implementeaza in rm. primarul de orhei este evreu si cheltuie banii din miliardul furat pentru reconstruirea orasului si prostimea crede ca le-a venit salvatorul. pe timpuri in orhei traiau multi evrei dar cand s-a incins tavaua au plecat.

      Ștergere
  4. Un motiv in plus ca Romania sa fie aleasa ca o tara unde sa stai!Imi amintesc ca multi evrei au cumparat pamint si imobiliare in Romania in ultimii ani.Cred ca nu intimplator.

    RăspundețiȘtergere
  5. Tinutul Danubio Pontic a fost crestinat de Sf.Apostol Andrei,considerat si ocrotitorul Romaniei. De aici sfintenia acestor locuri...de la inaintasii nostrii. Toti ne bucuram auzind de viitorul Romaniei,de Noul Ierusalim,dar se pare ca uitam,ca,dincolo de toate trebuie sa luam in considerare faptul ca,prima semnificatie a Crucii inseamna jerfa.

    RăspundețiȘtergere
  6. interesat ! al doilea Ierusalim! am auzit la televizor vorbinduse ca se laudau jidanii ca au cumparat romania !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am auzit,tot la TV ma de mult,Netanyau spunea intr-un interviu,sa nu ne bucuram de ei,niciodata!atentie mare!

      Ștergere
  7. ROMÂNIA nu poate fi cumpărată,atunci când vorbim despre CREDINȚA POPORULUI ROMÂN si nu evreiesc.
    POPORUL ROMÂN prin CREDINȚA si suferința sa,prin rabdarea nesfarsită, a dobandit acest MARE DAR.
    Si anume: de a deveni cel de-al Doilea Ierusalim.
    POPORUL EVREU,mai are îmca timp ca sa se intoarca cu adevarat la CREDINȚA si sa lasew mai moale afacerile cu MORMANTUL SFANT, cu Locul Sfant. Nu mai este demult sfant acel loc,adica IERUSALIMUL! Prea mult sange nevinovat s-a varsat,prea multa ura intre oameni, si prea mult interes pentru afaceri nu tocami ortodoxe.Iar aici ma refer la negotul cu locul sfant,cu Mormantul Sfant. IISUS HRISTOS a plecat din IERUSALIMUL care L-a batjocorit si rastignit, pentru binele care l-a facut poporului evreu.
    IISUS HRISTOS iubeste ROMANIA ,si aici va veni in acest secol. Fiecare ne putem indrepta în CREDINȚĂ ,si sa implinim cu dragoste PORUNCILE SALE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, doamna Maria , cand locul de pelerinaj devine business , vasul cel plin al tainelor , se goleste .

      Ștergere
  8. Buna seara.Dragilor cata bucurie in sufletele noastre,când citim aceste 2 cuvinte care au o valoare mai mare,decât toată bogăția acestei lumi.Doamna Maria,a fost aleasa de Dumnezeu,sa ne informeze de venirea lui,IISUS pe pământul Romanesc.Daca a-ti citit,adevărata rasticnire a lui IISUS,înainte de sfintele Paste,a-ti fi descoperit de ce IISUS vine in Romania.Pe bentiță alba era scris cu litere de aur,Regele Iudeilor,dar Românește.Eu cred ca IISUS este ROMAN ,si sa născut in Romania.Eu cred ca de 2000 de ani,omenirea a trăit in minciuna,si acum IISUS va veni sa ne arate adevărul,despre el.Din anul 2005 IISUS pregătește Romania,prin oameni pana la venire lui,fara voia noastră toate se vor întîmpla.Apostolii care pregătesc venirea lui IISUS,nu sunt toți din Romania,sunt din mai multe tari,pentru ca toți,pamintenii suntem fiii lui Dumnezeu,si el pe toți vrea să-i ocrotească.Dar acum cred ca o va pregăti pe Prunca lui Dumnezeu,pana la venirea lui.Doamna Maria,ne va scrie toate profețiile așa cum le primește de la Duhul Sfânt,iar noi toți care locuim in aceasta tara,sa ne întoarcem cu toții la credință,si să-l așteptam pe IISUS in rugăciune,sa nu-l rasticnim si noi,el a murit pentru păcatele noastre,dar noua de ce ne este frica de suferință,oare nu o meritam.
    Bunul Dumnezeu sa ne lumineze,sa fim mai buni,iertători,si cu mai multa credință in sufletele noastre.
    Cu mult respect,Mariana din Banat.

    RăspundețiȘtergere
  9. Evreii n-au cumparat Romania, au cumparat pe unii politicieni si bogatiile tarii, dar poporul nu.
    Sa nu uitam ca ei au inventat comunismul si l-au raspandit in lume in secolul XX, ca ei controleaza lumea prin bani, pantru ca omenirea a ajuns acum sa slujeasca mai mult lui mamona decat lui Dumnezeu.
    Dar nu va speriati, ca ziua judecatii se apropie, popoarele se vor trezi si iudeo-masonii vor pierde din puterea lor mondiala,ca Dumnezeu este cu noi, numai ca noi sa fim si sa ramanem cu El.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am citit ce spun unii istorici, arheologi despre stramosii nostri. Despre faptul ca aici a aparut scrierea, ca aici era leaganul civilizatiei, s.a.m.d. Ma apuca plansul si nervii sa vad de unde am plecat si unde am ajuns. Pacat.

      Ștergere
  10. Minunata aceasta veste despre Romania,dar oare acest popor nu e cam nerusinat pentru o asa binecuvintare de la BUNUL DUMNEZEU? N-ar trebui ca noi pacatosii sa ne oprim de la toate faradelegile si rautatile ? Bucurestiul noul Ierusalim merita la ora actuala acest statut? Acolo in acel oras Maria este hulita si dispretuita pentru aceste vesti primite de sus.Avem dragii mei mult de ,,arat;; la mintuire pentru ca acum nu prea suntem vrednici. DOAMNE DANE TIMP DE POCAINTA! Atunci cind vei veni sa fim curati la suflet si la trup.Amin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e specificat nicaieri ca Bucuresti va fi Noul Ierusalim.

      Ștergere
    2. Parintele Arsenie Boca a spus ca Bucurestiul va fi noul Ierusalim si tot ce a spus s-a adeverit si inca mai urmeaza sa se adevereasca!!!OK;Madus!?

      Ștergere
  11. hmmm ... noul ierusalim pute
    http://www.desteptarea.ro/3-zile-fara-apa-o-noua-avarie-la-scorteni/

    RăspundețiȘtergere
  12. Ierusalim,adica locul unde s-au dus lupte si a fost exterminata populatia de multele razboaie,sa nu fie asta viitorul nostru,

    RăspundețiȘtergere
  13. Anonim 17:17 Bravo ai spus bine cred si in America sint orase mai ortodoxe decit bucurestiul si nu au religia ortodoxa

    RăspundețiȘtergere
  14. Disputa pentru arhiva SIPA creata prin metode ilegale de politia politica a securitatii si folosita ilegal pentru santajarea magistratilor.

    RăspundețiȘtergere
  15. NEAGU DJUVARA care astazi implineste 100 de ani spunea;-Comunismul a scirbit atit de mult tineretul roman de tara lui incit pleaca si nu se mai intoarce,ceia ce nu s-a mai intimplat niciodata in istorie-craciun

    RăspundețiȘtergere
  16. Foarte interesant.
    ESTE CUTREMURUL DE LA ORA ZERO!-?.

    RăspundețiȘtergere