duminică, 28 august 2016

ROMÂNIA SE CUTREMURĂ !

                                                                  
                                      Noapte de 27 -28 August 2016,ora 2,05 !    

                                                                          Dragii mei, 

În timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care mi-a dat fiori reci pe șira spinării,dar care, mi-au trecut imediat după ce glasul a spus tot ce avea dea spus.
Glasul spunea asa dragilor:
                  
                 ” România se cutremură !
             Aventurile ,care cutremură România!” 

Dragilor ,nu trebuie sa ne gandim la un Cutremur de Pământ.
Eu cred că va fi un mare CUTREMUR politic.
Voi ce spuneti dragilor?
Astept cu drag si cu mare interes,Comentariile voastre.
                                     Cu dragoste,Maria. 
 
 

16 comentarii:

 1. Destrabalarea a atins cote maaxime-urmeaza o cernere cutremur???

  RăspundețiȘtergere
 2. Si in Italia s-a cutremurat ca o sita la cernere...de suprafata fiind

  RăspundețiȘtergere
 3. Posibil sa se cutremure scena politica probabil ca vor iesii la suprafata noi fapte de coruptie

  RăspundețiȘtergere
 4. Potrivit site-ului:

  http://www.world-earthquakes.com/index.php?option=frc

  un cutremur este asteptat a se produce in Romania in perioada 2014 - 2018, anul 2016 fiind cel mai probabil. Algoritmul folosit a reusit sa prezica pana acum cutremurele cu o precizie de aproximativ 90%.

  RăspundețiȘtergere
 5. Asa este destrabalarea guvernantilor a atins culmea culmilor,si se rasfringe si in mijlocul poporului.S-a ajuns la mesajul acela din apocalipsa, ,,CURVA A AJUNS CINSTEA,iar VIRTUTEA O RUSINE,,. Tot tineretul intai curveste bine apoi se duc in fata altarului la casatorie, sau si mai rau nasc copii din curvie. Nestiind bietii de ei ca acei copilasi sunt purtatorii pacatelor parintilor.Aici in viata copiilor bate DUMNEZEU ca sa se implineasca tot din scriptura, ,, PARINTII MANINCA AGURIDA, IAR COPIILOR LI SE STREPEZESC DINTII,,.Invatati dragii mei prietenii, rudele sa nu mai faca asa pacat ca tare mai uraste TATAL din cer asa ceva.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Din cite am citit eu , prin ceva carti mai vechi D zeu ne iubeste la fel pe toti, buni sau rai, el nu ne a creat sa ne bata s au pedepseasca ci in timp sane cizelam,perfectionam sa ne ridicam spiritual cit mai sus,.De batut ne batem noi destul intre noi fara sa fim pusi de nimeni , tot timpul asa a fost si va fii in continuare , sintem rai si razboinici si plini de pacate din toate punctele de vedere, ( toti, dar absolut toti indiferent ca esti cleric sau mirean , orce religie ) Acea Divinitate creatoare care este la butoane cum se spune figurativ , cind simte ca s a umplut paharul cu rautatile noastre da planetei un brinci intoarce polii sau altceva gen un asteroid un pic mai mare si gata s a terminat totul... mai ramin o mina de salbatici pe undeva si se reia totul de la capat in alte milioane si milioane de ani , sau a se vedea cine este interesat de citit despre oamenii samadhi din grotele muntilor Tibet, aflati in grija calugarilor din acele zone, este interesant si educativ. Astfel se explica disparitia multor civilizatii de pe suprafata pamintului care or cum nu este proprietatea oamenilor, sint altii mai sus asa zisi intraterestrii si extraterestrii.

   Ștergere
 6. posibil sa fie dezvaluiri in campania electorala ,ca tocmai a inceput ,ar fi varianta cea mai plauzibila.ca tot e la moda denuntul.-craciun

  RăspundețiȘtergere
 7. Si la noi va fi cutremur. Cat de grav va fi....nu stie nimeni.
  Din pacate vom platii pt greselile noastre ale tuturor.
  Cei care conduc lumea se cred zei, si nemuritori.
  Vor sa descopere "particula lui dumnezeu" chipurile......sa fim seriosi!!!!
  Acest ....CERN ...este distrugerea omenirii. Iata....o noua arma de distrugere in masa....
  Cititi si va minunati ce experimente se fac acolo....cati bani se investesc acolo????
  Se intreaba cineva de ce majoritatea statelor lumii baga bani acolo?
  De ce ??.??
  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Stai linistit cu CERN asta.e o jucarie.cel de care tre sa te sperii o sa fie la chinezi.deja s-au apucat de el si o sa fie de cateva zeci de ori mai mare si mai puternic decat CERN.

   Ștergere
 8. http://www.lovendal.ro/wp52/trei-dovezi-din-secolele-trecute-care-arata-ca-tara-noastra-trebuia-sa-se-numeasca-dacia-dar-au-intervenit-francmasonii-in-secolul-al-xix-lea-care-ne-au-latinizat-si-ne-au-numit-romania/

  RăspundețiȘtergere
 9. O sa ne cutremuram când o să vedem ca a ieșit și " parlamentul meu "

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. VREAU GUVERNUL MEU:Așa suna exprimarea marelui MUT,care tace si le face,iar prostimea acceptă.El se comportă cu noi ca și cum ar avea o societate comercială și noi sîntem sclavii de pe plantație.Trist este că lumea nu a înteles nici acum că el e dirijat de afară si e la comanda ASASINILOR ECONOMICI.DS

   Ștergere
 10. Zau nu-i mai ajunge casele din Sibiu acum vrea si casa poporului-parlamentul.

  RăspundețiȘtergere
 11. Un oficial american a spus la Chisinau modovenilur sa nu mai viseze ca nu le va fi bine daca se unesc cu Romania.Atit de rau am ajuns.Amara aniversare a centenarului unirii.probabil mai vor un nou contract Bectel.

  RăspundețiȘtergere
 12. A fost acel cutremur asta noapte

  RăspundețiȘtergere