marți, 17 mai 2016

UN DEZASTRU !

                                                                15 Mai 2016,ora 4,34 zori de zi !

                                                           Dragii mei,

Astăzi în zori de zi, mătrezeste un glas care spune ceva ce m-a cutremurat la propriu. 
Glasul spunea așa :

                     ” Un Dezastru !
                  Un adevărat Dezastru !”

Moment în care ,văd în fața mea o cameră si o masă în mijlocul ei. Pe această masă, erau intinse multe farfurii, dar se afla  si o punguță din plastic,plină cu sare. 
Pe această punguță cu sare, scria cu litere mari un singur cuvânt. Acesta era:
                      ”Dezastru !”
Dragii mei, eu nu stiu ce va să însemne acest cuvant,intr-o asemenea împrejurare; dar cu siguranță ceva grav vom afla, ceva ce va afecta viața de zi cu zi a oamenilor in general,a românilor.
DOAMNE  AJUTA ca sa fie bine, si să devenim mai buni si mai milostivi.
                                    Cu dragoste,Maria.    

12 comentarii:

  1. Sarea - „mama lui Dumnezeu“

    Pâinea, străvechi simbol al vieţii, şi sarea, „mama lui Dumnezeu“, cum este denumită în zicerile din popor, au constituit, pentru români, două elemente cu caracter sacru.

    Condiment esential si necesar, fiziologic, pentru hrana, sarea este evocata in liturghia botezului: sare a intelepciunii, prin insasi aceasta formula, ea este un simbol al hranei spirituale.

    Combinatie si, prin urmare, neutralizarea a doua substante complementare, sarea este, dincolo de produsul lor final, formata din cristale cubice: aceasta este originea simbolismului hermetic. Sarea este rezultanta si echilibrul proprietatilor componentelor ei. Ideii de mediere i se adauga cele de cristalizare, de solidificare, precum si de stabilitate.

    Sarea simbolizeaza incoruptibilitatea. Iata de ce legamantul sarii desemneaza o alianta pe care Dumnezeu nu o poate sfarama. Leviticul subliniaza faptul ca sarea trebuie sa insoteasca darul de mancare facut Domnului; in calitatea de sare a legamantului, ea trebuie sa fie continuta de orice ofranda.
    Pentru semiti, a manca impreuna cu cineva paine si sare inseamna a lega o prietenie indestructibila.
    Intalnim un sens identic la Philon atunci cand descrie hrana Terapeutilor din timpul sabatului – aceasta este compusa din paine, sare si apa de izvor.
    Cele douasprezece paini depuse saptamanal in sanctuarul templului din Ierusalim erau insotite de sare. Din cauza caracterului sau ritual, intrebuintarea sarii va fi adoptata de crestini in timpul posturilor, botezului.
    Cu alte cuvinte obiceiul vechi, antic, practicat de neamurile din vechime a trecut la evrei si apoi la crestini. Sensul de purificare s-a pastrat, dar mai tarziu acesta a fost inflorit si denaturat.

    La greci, ca si la evrei sau arabi, sarea este un simbol al prieteniei, al ospitalitatii si al cuvantului dat. Homer i-a afirmat caracterul divin. Ea este folosita in cadrul sacrificiilor.

    Oare daca versi sarea te paste ghinionul? Nu e doar un mit conform caruia Iuda a varsat sarea la cina pascala. S.

    RăspundețiȘtergere
  2. Lasati dezastrele! Nu le alimentati cu energie,nu se adeveresc.Spuneti ferm si tare;stop dezastre!In viata mea acestea nu au loc.

    Este timpul ca noi sa ne recunoastem ca si FIINTE UMANE DIVINE
    Detinem in noi cheile necesare pentru schimbarea lucrurilor pe Pamant.

    Recunoasteti Divinul din fiecare lucru, din fiecare Fiinta.
    Indrazniti sa deveniti ceea ce Sunteti.Recunoasteti Sacralitateape care acest Pamant ne-o poarta.Este timpul ca noi sa schimbam cursul evenimentelor ce se traseaza pe taramul nostru.

    Constiinta noastra creeaza noi realitati,cele la care sufletul nostru viseaza. Nu va indoiti de puterea,natura,sursa voastra.Este timpul sa va aratati stralucirea Luminii voastre.Iesiti din cochilie si aratati-va adevarata identitate,aceea de Samanta Stelara,de adevarati Luptatori ai Luminii.Scuturati-va de paduchii intunericului care v-a controlat viata si alegerile de atata amar de vreme.
    Credeti aceasta si indepliniti-va misiunea pentru care Suneti, Aici si Acum!
    Daca aveti frici inseamna ca inca aveti "paduchi negri"! Descotorositi-va de ei!Stralucirea voastra este insecticid pentru ei.NOI SUNTEM SCANTEI DIVINE IAR DACA NE UNIM DEVENIM FLACARA CARE VA APRINDE ORICE URMA DE INTUNERIC SI PLANETA VA STRALUCI IN UNIVERS CA O SUPERSTEA!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dezastrele, din pacate, exista. Ele vin din impietrire inimii oamenilor. Foamea de a avea cu orice pret dreptate afecteaza marea majoritate a oamenilor. Dorinta de razbunare si neputinta de a riposta si a-l vedea pe cel care asupreste pedepsit, nu mai lasa loc pentru bucuria de a trai, de pretuire a vietii, de armonie cu Dumnezeu si intregul univers.
      Cand se vor trezi majoritatea oamenilor din somnul urii si vor lasa iubirea sa le conduca viata, se vor schimba radical si previziunile. :)
      Mira

      Ștergere
  3. sa fie razboiul insotit de foamete,ele fac intodeauna casa buna impreuna

    RăspundețiȘtergere
  4. Sarea iodata e un simbol al dezastrelor nucleare...

    RăspundețiȘtergere
  5. Da sarea.sarea care vine din trupul terrei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca si sarea pamantului se va strica...nu va mai ramane nimic.

      Ștergere
  6. http://www.realitatea.net/un-avion-cu-17-pasageri-la-bord-s-a-prabu-it-dezastrul-a-fost-filmat_1936318.html

    RăspundețiȘtergere
  7. Dragilor, la voi functionează FACEBOOKUL? La mine nu! Nu se paote accesa nicio pagina! E alba!

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu vad ca functioneaza . Insa nu este exclus sa aveti vreo problema de server , dati un restart la calculator . Daca si maine e la fel , probabil ca e altceva ....deranjati tare pe cineva....

    https://www.facebook.com/maria.ghiorghiu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va multumesc dragilor ! S-a rezolvat după ce am tras semnalul de alarmă:

      Ștergere