marți, 17 mai 2016

S - A ADEVERIT DIN NEFERICIRE ! INUNDATII ÎN DOLJ ,IALOMIȚA SI CONSTANTA !

                                                       Dragii mei,

Scriam îmn luna martie un articol cu titlul: 
 INUNDATII GRAVE ÎN : DOLJ ,IALOMIȚA ȘI CONSTANȚA ! 
Și iată dragilor, cum din nefericire, ploile care trebuiau doar sa sature pământul de apă, s-au revarsat foarte puternic si asupra locuințelor si ogoarelor, din Dolj,Ialomita Constanta,precum si-n multe alte localități, despre care eu am mai scris in alte articole.
Toate câte scriu dragii mei, să nu  vă îndoiti nicio clipă, căci toate se vor împlini în timp, atunci când sunt orânduite de Sus,si  nu cum vor unii cititori ai Blogului,cât ai bate din palme.
Daca privim la prezicerile lui Nostradamus si nu numai, nu incep unele din ele a prinde contur ,in zilele noastre?  
Am primit multe mesaje care ,doar împroscau cu venin si cu ură,precum că, nu s-a implinit mai nimic de pe BLOG ;în loc
sa multumim DOMNULUI ,ca ne mai păsuieste,încă. 
Iata: 

Inundaţii în judeţul Dolj. Mai multe localităţi sunt afectate - Antena 3

www.antena3.ro/.../inundatii-in-judetul-dolj-348219.h...
Mar 25, 2016 - În mai multe localităţi din Dolj au fost inundate, din cauza ... COD PORTOCALIU de inundaţii pentru mai multe râuri .... 15 Mai 2016 • 12:13.

Inundații - Independent - ziar din Ialomita, Slobozia

www.independentonline.ro/tag/inundatii
23 Aprilie 2014, 09:05 (4347 vizualizări - 10 comentarii ) ... Pericol de inundații în Ialomița, în zona localității Adîncata. ..... Grav accident rutier la Coșereni ... Serviciul Poliției Rutiere Ialomița informează că miercuri, 20 aprilie 2016, ...
You've visited this page 2 times. Last visit: 5/16/16
 

Inundatii constanta - Constanta .Ziare.com

www.ziare.com/constanta/articole/inundatii+constanta
Ziare.com · In Navodari, pe drumurile inundate se intervine cu vidanjele - 06.05.2016 ... Constanta se afla printre judetele afectate de inundatii, alaturi mai mult.

                                             17 Martie 2016,ora 6,10 dimineața !
                                                                
                                            Dragii mei, 

În această dimineață, m-a trezit un glas care-mi dădea o informatie cu destinatie exactă.
Iata dragilor ,ce-mi spunea acel glas:

                      ”Inundatii grave !
                  Sunt vizate județele: Dolj, Ialomița și Constanța ! ”  

            Image result for INUNDATII           Image result for INUNDATII.
 Dragii mei, după cum vedeti sunt si perioade anume alese de Bunul Dumnezeu, când îmi este îngaduit ca să aflu, și locul unde se va petrece ceva neasteptat.
Din păcate, vom asista la astfel de Dezastre naturale, dar care Dezastre, au fost facilitate de mâna omului, prin tăierea pădurilor, prin tăierea fiecărui copac, care ar mai fi încetinit viteza apelor învolbuarte.
DUMNEZEU ne-a lăsat Pământul cu toate frumusetile pe el, numai că, oamenii din dorinta de a explora,din dorinta de a se îmbogați, au distrus totul.
Îmi doresc din suflet ca acesti oameni care sunt in pericol,sa fie informati la timp, pentru a-si mai putea salva câte ceva din gospodarie ,precum si propriile vieti.
          Doamne  Ajuta, sa fie bine!      
                                                             Cu dragoste,Maria. 

9 comentarii:

 1. circotasii de io-HA-HAnisti.

  RăspundețiȘtergere
 2. Faceti o treaba foarte buna.Nu va lasati-craciun

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu mai prostii vorbiți. Acestea sunt fenomene naturale care se întâmplă de când lumea, peste tot în lume. Să vă fie rușine că reușiți să îi păcăliți pe cei mai săraci cu duhul și minte putina. Știți foarte bine ca sunteți o sarlatanca. Dacă aș avea putere v-as închide pt tot restul vieții.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Hipnotiq Hipno17 mai 2016, 12:42

   MULTUMESC ! DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa-ti dăruiasca tie,după inima si sufletul tau. DOAMNE AJUTA !

   Ștergere
  2. Aaaa !Hipnotiq Hipno17 mai 2016, 12:42
   Am uitat sa-ti spun: Pentru obraznicia ta , pentru rautatea ta nemăsurată, pentru jignirile pe care mi le-ai adus, pentru învinuirea pe care mi-ai facut-o , nu-ti voi mai publica niciun Comentariu !

   Ștergere
  3. Bineinteles ca sunt fenomene naturale.dar nu se intampla mereu in dolj,ialomita,constanta asa cum a prezis maria.la asta trebuia sa te gandesti daca erai istet inainte sa faci comentariul hipnotiq.

   Ștergere
  4. Foarte bine Maria, nu-i mai publica comentariile. Datorita unora ca el, Ponta a demisionat. Daca nu o facea, "tehnocratii" aveau sa dea foc la tara la propriu. Azi suntem vanduti ca tara, la americani cu scutul lor cu tot. Avem pe Ciolos si Johannis, care nu au tangenta cu nevoile romanilor. Vai de noi, si de copiii nostrii ! Sfanta treime sa ne protejeze.

   Ștergere
  5. Anonim 17 mai 2016, 20:55, ai pus degentul pe rana! Ai surprins corect... dadeau foc la tara nemernicii... erau in stare de asa ceva... Colectiv a fost o actiune tot a lor ... Dumnezeu sa le dea dupa faptele lor.

   Ștergere
 4. Așa Doamna Maria .Nu ar mai trebui publicate comentariile jicnitoare.Și nici cele ale sectantilor.Va susțin în tot ceea ce faceți pt.noi.Vero.

  RăspundețiȘtergere