miercuri, 18 mai 2016

CARTEA CU AL LUI DUMNEZEU CUVÂNT , SCRISĂ CIRCA 75 % !


                                                              Dragii mei,


             


 CARTEA  VA  APĂREA, MULT MAI DEVREME DECÂT AM ANTICIPAT !
Iar acest minunat lucru, se datoreaza vouă cititorilor cu inima buna, cu suflet curat si plin de lumină si Credință. 
Fără de ajutorul vostru dragilor, nu as fi avut nicio putere,ca sa pot scoate aceasta primă CARTE. 
Tuturor dragilor, celor care m-ati ajutat la editarea CARTII,vă voi trimite GRATIS  cate un exemplar, cu cele mai frumoase ganduri si cu multa dragoste sufleteasca.
Vă multumesc din inimă tuturor celor care, ati donat si veti mai dona pentru CARTEA cu al LUI DUMNEZEU CUVANT.
Am văzut extrasul de cont ,dar nu voi da nume,pentru că DUMNEZEU si MĂICUȚA DOMNULUI cunoaste inima si sufletul fiecaruia dintre voi.
Doresc sa va spun că, am fost si sunt placut impresionata de bunatatea inimii voastre.
Voi scrie un POMELNIC cu numele mic, al fiecaruia dintre voi dragilor, si-l voi da Duminica la Sfânta si Dumnezeiasca Liturghie,pentru ca Părintele să se roage pentru sanatatea si binecuvantarea voastra, si a celor dragi vouă.
O treime si ceva din suma necesara, s-a adunat până acum.
Iar CARTEA ,este scrisa  pe trei sferturi de mine.

Cu siguranță la finalul lunii Iunie 2016, CARTEA va putea fi trimisă spre Editură.
Cu adevărat PRIETENI dragi:
”PRIETENUL LA NEVOIE SE CUNOASTE !”

 
                               Cu dragoste si prețuire,Maria.

                                                               Dragii mei,


                          Vă aduc , o Veste minunată!

.
 
Până la sfârsitul anului 2016, voi scoate o primă CARTE cu al Lui Dumnezeu Cuvânt,în care voi scrie cum a început totul, dar si viata mea de la nastere până în prezent, precum si alte MINUNI ,pe care nu le-am putut scrie pe Blog,din motive obiective.
Aceasta primă CARTE, o voi scoate într-un tiraj  mai mare,iar prezentarea Cărtii o voi face la Bucuresti.
Evenimentul va fi televizat, de mai multe televiziuni.
Dragii mei, deoarece situatia mea financiară nu-mi permite ca să scot aceasta CARTE într-un tiraj mai mare , m-am gândit sa deschid un Cont la RAIFFEISEN BANK, pentru ca voi cei care doriti si aveti dragoste de Dumnezeu si de Maica Domnului, să puteti contribui la editarea acestei Cărti,cu atât cât puteți si cu cât vă lasă inima.
Eu deja lucrez la CARTE, iar atunci când va fi gata o voi trimite la Editură, timp în care, cu VOIA LUI DUMNEZEU, cu MILA si DRAGOSTEA MAICII  DOMNULUI, cu ajutorul vostru de nepretuit, se va strange si suma de bani necesara editarii Cărtii.

Contul pentru strainătate:


Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307 
sau prin WESTERN UNION :
Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un nr mai mare, si mi-l puteti scrie in privat pe fb, sau pe maill. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

Doresc să vă mai spun dragii mei, că pentru voi toți cei care, veti ajuta la Zidirea Cuvantului Lui Dumnezeu,vă voi dărui aceasta CARTE cu toată dragostea sufletească ,in care voi asterne numai gânduri bune si frumoase,scrise cu inima -mi, anume pentru voi si nu numai.
Vă multumesc din toată inima, vă iubesc cu sufletul,si mă rog pentru fiecare dintre voi, pentru ca BUNUL  DUMNEZEU si MAICA  DOMNULUI sa va ajute si sa va binecuvinteze împreună cu toti cei dragi.
                                        Cu dragoste si prețuire,Maria Ghiorghiu.
P.S.
Donatiile vor fi folosite strict pentru CARTE,si se va putea verifica oricand,fiecare bănuț. 
Pentru voi dragilor ,cei din strainatate ,se poate depune in cont in orice moneda,deoarece, in România eu îi voi primi în lei.

12 comentarii:

 1. Fost comandant NATO: Rusia și Vestul, la un pas de război
  http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Extern/International/Fost+comandant+NATO+Rusia+si+statele+vestice+la+un+pas+de+razboi

  RăspundețiȘtergere
 2. Despre Wolf Messing

  Wolf Messing este un om-legendă, cel mai mare telepat şi hipnotizator al secolului al XX-lea, un medium extraordinar! Capacităţile sale fenomenale au fost studiate de savanţi din întreaga lume, despre el s-au scris sute de cărţi si s-au turnat zeci de filme, dar puţini sunt cei care ştiu cum a dobândit Wolf Messing aceste superputeri.
  Pe vremea când avea 11 ani şi nu era decât un băieţel sărman, care îşi câştiga traiul lustruind pantofii trecătorilor, a leşinat, pră­bu­şindu-se de foame pe caldarâm.
  A fost dus de îndată la spital, dar medicii nu au reuşit decât să constate moartea. Băieţelul nu mai avea puls, inima sa nu mai bătea deloc.

  A doua zi, însă, unul dintre studenţi a constatat, absolut întâmplător, că inima micuţului pacient reîncepuse să bată. După o lună de la moartea sa clinică, fostul lustragiu devenise o celebritate a Berlinului.
  La circul oraşului, sub privirile a sute de oameni, băiatul-minune îşi oprea singur bătăile inimii, inducându-şi starea de catalepsie, asemănă­toare morţii, în care reuşea să rămână minute în şir!
  Ce se întâmplase oare cu Wolf Messing în lumea morţilor, şi de unde se născuseră în el asemenea capacităţi senzaţio­na­le?!
  Conform unor teo­rii, aceste abilităţi sunt de fapt prezente în om încă de la naştere, însă ele se dezvăluie abia du­pă ce individul sufe­ră o trau­mă gravă, după ce or­ganismul său este supus unui şoc violent.
  Alţii sus­ţin că în creie­rul u­man apar modifi­cări esen­ţiale, ca rezul­tat al experienţei morţii cli­ni­ce. Oricare ar fi ex­pli­caţia, este cert că există oameni care, du­pă ce s-au întors din morţi, au căpătat puteri nebănuite.

  https://www.scribd.com/doc/28293537/Wolf-Messing-Cel-mai-dotat-om-cu-capacitati-Psi-pe-care-l-a-avut-secolul-al-XX-lea

  iar de la pag. 40,dupa traducerile in rusa, engleza, spaniola si germana , puteti citi despre razboiul psihotronic, arme psi si spionajul psihic pe care-l experimentau rusii deja in anii '80 !! S.

  RăspundețiȘtergere
 3. Reiki este Dumnezeu in actiune, este iubire neconditionata si este lumina divina.

  Cine citeste si simte adevarul spuselor mele este binevenit la cursuri Usui Shiki Reiki Ryoho si la tratamente Reiki Traditional.

  Cine are intrebari le poate pune aici sau pe adresa mea de mail emanuel.prichici@gmail.com

  Cine vrea sa arunce cu bolovani sa se abtina caci nu voi mai raspunde.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Felicitari, domnul Emanuel , faceti un lucru deosebit . Sunteti un bun crestin , un om sensibil si daca aveti puterea sa ,,dati'' din stiinta dvs. , sa luptati impotriva curentului , sunteti cineva ! Cu stima, S.

   Ștergere
  2. Super curaj pentru deschiderea catre oameni.
   Inseamna ca stii si cum sa te protejezi si de "troli". :)
   Doamne ajuta!
   Mira

   Ștergere
 4. Ce contine ea de fapt?
  Sau, cu alte cuvinte, ce subiecte trateaza?

  RăspundețiȘtergere
 5. Invatati sa folositi corect rugaciunea inimii, Rugaciunea lui Iisus si nu ve-ti pierde mintile in cazul unui atac psihic. Asa au luptat sfintii inchisorilor cu reeducarea practicatata in inchisorile comuniste. O alta metoda este citirea Psaltirii. Amin.

  RăspundețiȘtergere
 6. http://stirileprotv.ro/stiri/international/o-cursa-egyptair-de-la-paris-la-cairo-a-disparut-de-pe-radare-la-bordul-aeronavei-se-afla-69-de-persoane.html

  RăspundețiȘtergere
 7. Misterul Ummo - de Dan Mirahorian : S.

  http://www.danmirahorian.ro/MISTERUL-UMMO.pdf

  RăspundețiȘtergere