vineri, 6 mai 2016

MAREA MINUNE ,DIN ZIUA IZVORULUI TĂMĂDUIRII !

                               

                        25 Aprilie  2014 ,ora 10 dimineaţa !

 Marea  şi  Sfânta Sărbătoare  a  IZVORULUI  TĂMĂDUIRII  !

                                Dragii  mei, 

Vă voi relata  o MINUNE  din zilele noastre , săvârşită  astăzi 25  aprilie 2014 de MAICA  DOMNULUI !
Noapte de 24 spre 25 aprilie  2014 , doi tineri  căsătoriţi care asteaptă sa vină pe lume o fetiţă.
Deoarece ,nu au dorit sa le dau numele, le voi spune doar viitoarea  mamica si viitorul tătic.
Viitoarea mămică ,o tânără de 27 ani însărcinată în 7 luni si jumătate, a dus sarcina foarte bine până astăzi , doar cu mici probleme ,deoarece era predispusă la o nastere prematură.
Tânara viitoare mămică, a ţinut în permanenţă legătura cu medicul ei obstetrician. 
Astă noapte însă, s-a trezit din somn, având contracţii puternice urmate apoi pierderea lichidului  amniotic, sau mai popular spus, i s-a rupt apa.
Fetiţa ce era în pântecele ei ,urma sa vină pe lume prematur.
Tânăra viitoare mămică şi-a sunat astă noapte medicul, fiind la prima sarcină, şi i-a spus toate simptomele.
Medicul, i-a recomandat, să se prezinte la spital imediat ce se face ziua deoarece, declanşat naşterea prematura. I-a mai recomandat sa ia ceva pentru durere, pentru contractiile pe care le avea şi că o asteaptă dimineaţă la 7 !
Spitalul, fiind in altă localitate, au ajuns intr-o jumătate de oră. La 7,30 erau amândoi viitorii părinţi la spital.
Medicul il lasă pe viitorul tătic pe hol ,si o ia pe viitoarea mămică ca să o consulte.
După o lungă perioada de asteptare pentru soţul ei, care astepta pe hol cu sufletul la gură, vine cineva si-i spune că i s-a făcut o ecografie şi că are o fisură la placentă ;şi care fisură, a dus la pierderea lichidului amniotic, intrând deja in travaliu, urmând apoi s-o pregătească pentru operatia de Cezariană.
Pentru viitorul tătic, au urmat multe minute ,circa 3  ore de aşteptare cu sufletul la gură ,deoarece că nu venea nimeni să-i dea un răspuns .
Cadrele medicale i-au spus sa mai aştepte, deoarece nu au încă un rezultat și că ,o să i se mai facă o ecografie ,apoi se va lua o hotărâre.
Viitorul tătic se gândea numai la ce este mai rău. 
Eu ţineam legătura cu el prin mesaje ,prin telefon, şi în acelaşi timp ,mă rugam la MAICA  DOMNULUI  să facă o  MINUNE , aşa cum a făcut cu  orbul din pădure care era însetat .
 MAICA  DOMNULUI i-a descoperit in desişurile pădurii, lui LEON care însoţea pe orb, o baltă mică de apă tulbure, din care i-a poruncit lui LEON ca să-i dea orbului să bea ,si - apoi sa-si spele ochii.
Leon a luat apa tulbure din iarba din pădure, i-a dat orbului din palmele sale sa bea, si i-a spălat ochii.
Orbul şi-a potolit setea, iar după ce s-a spălat pe ochi cu apa ce a mai ramas, a început sa vadă ca si cum nu ar fi fost niciodată orb.
Aşa am implorat şi eu pe MAICA  DOMNULUI, ca să facă O  MINUNE pentru viitoarea mămică.
La SFANTA  şi DUMNEZEIASCA  LITURGHIE , am dat un pomelnic şi i-am spus Părintelui ce s-a întâmplat ,şi că urmează ca viitoarea mămică, urmează  să  nască prematur. Părintele s-a rugat mereu pe parcursul SFINTEI şi DUMNEZIESTII  LITURGHII, pentru viitoarea mămică şi pentru pruncul nenăscut.
Şi iată că, după 3  ore de aşteptare apare si medicul; şi cu vocea vizibil tremurândă, îi  spune viitorului tătic aşa : 
Şi mama şi pruncul sunt bine !  
Tăticul întreabă : a născut? 
        Nu, dar trebuie  să vă spun ceva ! Nu ştiu cum s-a întâmplat.....(emotii  mari pentru viitorul tătic ) s-a  întâmplat...O  MINUNE ! 
Fisura din placentă  a dispărut ca şi cum nu ar fi fost ,iar lichidul amniotic pierdut , nu ştiu cum  s-a întâmplat , dar ca prin MINUNE , s-a refăcut. A avut loc  O  ADEVĂRATĂ  MINUNE !
În situaţia de faţă , aşa cum aţi venit, trebuia  s-o pregătesc pentru naştere prin cezariana.
Dar la  momentul acesta , nu mai exista fisura, nu mai exista col deschis, iar pruncul are suficient lichid amniotic ,ca să mai stea în burtica mamei şi să mai crească.
A urmat uimire, a urmat bucurie  mare, iar eu,am mulţumit cu lacrimi MAICII  DOMNULUI , pentru că a tămăduit pe viitoarea mămică ,în chiar ziua IZVORULUI  TĂMĂDUIRII !
Viitoarea mămică ,alături  de viitorul tătic ,s-au întors acasă bucuroşi şi fericiţi ,că PREA SFÂNTA  NĂSCĂTOARE  de DUMNEZEU a săvârşit o MARE  MINUNE pentru ei ,şi pentru prunca  nenăscută ,pe care  o va chema....MARIA !
Maica  Domnului a făcut O  MINUNE cu orbul din pădure, atunci când  a făcut să apară în desişurile pădurii , un IZVORAŞ de apă tulbure , potolind setea orbului şi vindecându-l de orbire .
Cum tot aşa ,şi astăzi a săvârşit o  MARE  MINUNE, tămăduind, lipind la loc fisura din placentă ,refăcând la loc lichidul  amniotic, fără de care, prunca nu putea să mai stea in burtica mamei, urmând să se nască prematur.
I-am spus şi Părintelui care s-a rugat pentru viitoarea mămică MINUNEA  ce a avut loc la spital, iar Părintele ,în SFANTUL  ALTAR fiind ,a ridicat ochii spre MAICA  DOMNULUI  de deasupra MESEI  SFINTE, şi mi-a spus : MAICA  DOMNULUI a făcut MINUNEA !
Dragii mei, după cum vedeţi MINUNILE  se petrec şi în zilele noastre ! Trebuie doar să credem în MINUNI, şi să avem neclintită CREDINŢĂ  şi NĂDEJDE în BUNUL  DUMNEZEU  şi-n MAICA  DOMNULUI.
Să credem în MINUNI, aşa cum şi eu am crezut că MAICA  DOMNULUI  va face o MINUNE  astăzi, în MAREA si SFÂNTA  ZI a Sărbătorii  - IZVORUL  TĂMĂDUIRII !
Tinerii au dorit să rămână anonimi, şi să se bucure în mare TAINĂ, de MINUNEA ce au trăit-O  astăzi ,şi pe care o vor ţine minte toată viaţa lor. 
Şi cu siguranţă, când MARIA fetiţa lor va creste si va înţelege, îi vor povesti această SFÂNTĂ  şi MARE  MINUNE , săvârşită de PREA  SFÂNTA  NĂSCĂTOARE  de DUMNEZEU, PURUREA  PREA CURATA  FECIOARA  MARIA.
Şi ca drept mulţumire adusă MAICII  DOMNULUI, pe fetiţă  o va chema MARIA !
                                  Cu dragoste si preţuire, ca intotdeauna, 
                                                          Maria.

P.S.

                                              Dragii mei,

Astăzi 28 Aprilie 2014, la ora 18,05 , am primit de la BUNUL  DUMNEZEU şi de la MĂICUŢA  DOMNULUI, şi confirmarea MINUNII relatate de mine în articolul de mai sus.
Mă gândeam la MINUNEA  din  PREA SFÂNTA  ZI  a  IZVORULUI  TĂMĂDUIRII, şi încă uimită de cele întâmplate, îi scriam un mesaj unei prietene,pentru a-i povesti şi ei Marea Minune.
Iar când îi scriam, aud un glas care -mi dictează pur si simplu ,ce să -i scriu prietenei mele.
Iată ce-mi spunea acel glas:

             "ÎN  ACEASTĂ  ZI  MARE  ŞI  SFÂNTĂ ,
                       A  IZVORULUI  TĂMĂDUIRII , 
                           S-A  ÎNFĂPTUIT  O  MINUNE "!
Eu dragilor ,scriam in Mesaj că MAICA DOMNULUI a savarsit o Minune. 
Dar glasul a fost foarte categoric ,si mi-a spus ca sa scriu cum că, s-a înfaptuit o Minune, si nu s-a săvârsit o Minune.
M-am supus acelui glas, si am scris intocmai cum mi-a dictat.  Cu uimire şi cu lacrimi în ochi, atât am dorit să mai adaug la acest articol ! Restul...îl cunoaşteţi din articolul de mai sus !

5 comentarii:

 1. Si eu am plans de bucurie...
  v

  RăspundețiȘtergere
 2. SLAVA LUI DUMNEZEU SI MAICI LUI PENTRU TOATE,,AMIN

  RăspundețiȘtergere
 3. Mare bucurie am trait citind despre infaptuirea minunii. Fiti fericiti parinti si tu micuta Marie !

  RăspundețiȘtergere
 4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 5. Ar fi bine sa va coordonati lansarea cartii cu Asociatia Nil Dorobantu.CRED ca ar fi in avantajul tuturor,si al cititorilor-craciun.

  RăspundețiȘtergere