marți, 24 mai 2016

ROMÂNIE !!! CURAJ !!! NU TE TEME !!! ÎNTREAGA ROMÂNIE , ÎNVĂLUITĂ DE CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU, SI DE SFINTE ICOANE ÎNĂLȚĂTOARE !


                                             24 Mai 2016,ora 6,15 dimineața !
                              
                                                   Image result for harta romaniei

                                                Dragii mei,

În aceasta dimineață,treaza fiind, aud un glas care strigă tare, la Imperativ.
Glasul spunea asa:

                      ”Curaj ,Românie  !  
                        Nu te teme ! 
                România învăluită de Cuvântul Duhului Sfânt.
                Cuvânt și Rame înălțătoare,va fi pe întreg teritoriul României !
               Românie ! Nu te teme ! 
          Duhul Cel Prea Sfânt, este asupra ta!”

Clipă în care, văd în camera mea, un Cer albastru violet si senin, pe care stralucea fratilor, precum 100 de Sori la un loc, HARTA  ROMÂNIEI! 
Asa cum straluceste DUHUL  CEL  PREA SFÂNT, asa stralucea de Lumină ,HARTA  ROMÂNIEI.
HARTA  ROMÂNIEI, era fara contur care să aibă vreo anume culoare; era pur si simplu albă si fără înscrisuri, un alb orbitor de stralucitor.                                                

.

În mijlocul Hărtii albe orbitor de stralucitoare si fara înscrisuri, a apărut în mod tainic, o Rolă aurie.


.
Aceasta Rolă aurie, ce stătea pe loc, și părea a fi ca o pânză densă , sau ca o hârtie specială si lucioasă, a început a se roti cu viteza gândului ; a început se strânge ,dinspre Vest, spre centrul Țării.
Era ca și cum, capătul pânzei, sau a panglicii de pe rolă, ar fi fost pe partea total vestică în interior, iar de acolo ,o forță nevazută tot o trăgea pe rolă si o strângea dragilor, precum strangem cu menghina un obiect.
Rola lua de la VEST,si tot aduna pe ea, si se tot mărea, doar cu mici încetiniri de viteză, pentru a strânge bine ceea ce lua din partea vestică,ca nu cumva să se mai desfire ,ci să rămână pe veci presată pe rolă, dar si să încapă tot ce lua de la VEST ,prin panglica care se tot suprapunea pe rolă, cu o viteza uluitoare.
 .
Dragii mei, închipuiti-va jumatate din plafonul camerei voastre, pe un Cer albastru violet, in care stralucea de DUHUL SFÂNT, HARTA  ROMÂNIEI.
Ca apoi, să apară acea rolă aurie, si să tot traga din Vest ,spre Centrul României, deci pe rolă, acea panglică aurie, acea hârtie care se tot presa pe rolă, de o fortă nevazuta.
Iar într-un final, imaginea sa dispara ,fara ca sa se opreasca  rola,  și să aud :
                        ” ROMÂNIE ! Nu te teme !
         Duhul Cel Prea Sfânt,este asupra ta !”  

Dragii mei, ceva se va petrece cu România noastra!
Ce va fi, eu nu stiu a vă spune.
Dar cred ca, nu va fi ceva pre usor pentru noi ;deoarece, ni se spune de la DUHUL CEL PREA SFÂNT,ca sa nu ne temem !
Fratilor!
Dacă Dumnezeul și Mântuitorul nostru Iisus Hristos ,ne strigă ca să nu ne temem, orice ar fi în, și cu România Sfântă, atunci fratilor, să nu ne temem de nimeni si de nimic.
Să urmăm glasul Lui Dumnezeu, si sa primim pe toate ,multumind pentru toate, si punându-ne toată Nădejdea în Bunul Dumnezeu si-n Măicuța Domnului, Cărora Li se cuvine,toata cinstea,slava si închinarea,Amin!
                              Cu dragoste,Maria.   
 

18 comentarii:

 1. rola aurie=aurul Romaniei?

  RăspundețiȘtergere
 2. Cea mai buna veste..suntem cu toții sub protectia divina.Maria sunteți minunata!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Hristos a inviat!va multumesc D-na Maria pentru vestea minunata,sa va dea Dumnezeu multa sanatate si putere,cu drag si multumiri Silvia.

   Ștergere
 3. cred ca e vorba de micsorarea granitelor la Vest...

  RăspundețiȘtergere
 4. cred ca e vorba de micsorarea granitelor la Vest...

  RăspundețiȘtergere
 5. D-na.Maria,chiar simt nevpia de o veste ca asta,care nu vine de la oricine!Eu cred ca in viata nimic nu e intimplator!Multe multumiri si mult respect!Maria

  RăspundețiȘtergere
 6. Doamne Dumnezeule ,te rugam sa ocrotesti Romania!Iti multumim Tata Ceresc!

  RăspundețiȘtergere
 7. Va multumim pentru mesaj .va citesc zilnic si imi da fiori cele descrise de dvs .O zi cat mai frumoasa va doresc si multa sanatate .

  RăspundețiȘtergere
 8. Va multumim Doamna Maria! Sa fiti binecuvantata! Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu!M. Daniela

  RăspundețiȘtergere
 9. Numai sa nu fie asa cum a spus parintele Arsenie Boca,Romania va fi inconjurata de foc.Va incepe se pare din vestul romaniei si clar ca populatia care locuieste in aceea zona va fi mobilizata spre centrul tarii pentru protectie.Parerea mea.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Exact,Romanii vor fii stransi laolalta spre centrul tarii pentru protectie cand va fii invazia.EA,mica Romanie va proteja turma si oitele sale.

   Ștergere
 10. v-om intra in spatiul shengen prin vest

  RăspundețiȘtergere
 11. Panglica s-ar putea sa insemne drum, si se vede ca vine panglica de la granita spre interiorul tarii.Poate se intorc cetatenii nostrii din stainatate acasa, unde tara noastra este ocrotita, ca mult am strigat noi ajutor si ne-am rugat la bunul Dumnezeu sa nu ne lase in vreme grea,si azi tot asta facem.Doamne ajuta-ne sa ascultam si sa implinim cuvantul tau....L.

  RăspundețiȘtergere
 12. Doamna Maria aici in acest mesaj este o preavertizare ca in Romania va fii razboi,ceva identic am vazut si eu in vis si stiu despre ce este vorba,cineva va proteja Romania.De aceea ni se spune "Romanie nu te teme",pentru ca EA va fii ocrotita si protejata,insasi de Duhul Sfant.Mesajul acesta eu l-am inteles mai mult decat eu am scris aici pentru ca am vazut despre ce este vorba si de ce Dumnezeu spune Sa nu ne temem.Dumnezeu a ales Romania pe harta lumii.
  Romania este Mireasa lui Hristos=EA va proteja harta tarii si turma/oile sale.
  Doar atat mai mult nu pot spune.

  RăspundețiȘtergere