miercuri, 17 februarie 2016

GRAIUL LUI IISUS HRISTOS , CARE A APĂRUT PE CERUL SENIN DE ZIUA !

                                       Noapte de 15 - 16 februarie 2016,ora 2,30 !   

                                                                           Dragii mei,

În aceasta noapte dragilor, in timp ce scriam aici pe BLOG,cu voia Bunului Dumnezeu,vad dragilor precum am vedea Soarele sus pe CER, eu Îl văd pe IISUS  HRISTOS. cum coboara pasind pe Cerul senin,după care,se opreste in aer deasupra Pământului.
IISUS in vesminte albe stralucitoare,Îsi intinde bratele SALE,asa:
                              .

În timp ce Iisus Hristos cobora din Cerul Sfant, aud multe glasuri ,care cântă dumnezeiesc de frumos așa :
                       ”Așa vorbeste Domnul Slavei, 
                          Prin glasul Sfintei Liturghii ,
                    Deși M-am înălțat la Ceruri,
                    Eu nu vă las orfani copii.
                    În Fiecare Liturghie, 
                    Eu Mă cobor din nou la voi,
                    Din nou e coasta Mea împunsă,
                    Si-Mi curge sângele șuvoi!”
Dragii mei,am gasit si pe net,versurile si Cântecul dumnezeiesc.

Asa graieste Domnul Slavei -Pricesna ortodoxa - YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=4A4dX3OzZFc
Dec 5, 2010 - Uploaded by Ortodoxia si Patria
Asa graieste Domnul Slavei -Pricesna ortodoxa. Ortodoxia si ... Costel Busuioc - Aşa grăieşte Domnul ...
Doar circa 5 secunde a durat aceasta MARE MINUNE,după care, totul a disparut ca si prin topire.
Dragii mei, sa ne rugam Mântuitorului si Maicii Sale, pentru pacea Lumii intregi, si pentru mântuirea fiecaruia dintre noi. 
Dragoste sufleteasca sa daruim, si sa implinim Voia Sa, cu toata inima si cu toata daruirea sufleteasca. 
                        Cu dragoste,Maria. 


  



    

25 de comentarii:

  1. Multumim din suflet! Dumnezeiesc de frumos..V.R.

    RăspundețiȘtergere
  2. Este un cintec,o prisceana care se cinta in biserica la care merg eu ,la sfirsit dupa Tatal Nostru si tare ma bucur ca si aceste cintari sunt pe placul Mintuitorului , va multumim Doamna Maria ptr tot,ptr mesaje,sfaturi,ptr ca ati aparut in viata noastra..va imbratisez..Felicia.

    RăspundețiȘtergere
  3. IUBIREA DE SINE -Mereu uitata, mereu nerespectata crezand ca a va iubi pe voi este egoism, uitand ca in voi salasluieste Divinitatea, Cristul launtric. O forma puternica de vindecare este a va iubi acest Crist launtric si mereu uitati aceasta, revarsandu-va si dramul de iubire catre nimicuri exterioare.Nu veti putea fi niciodata sanatosi daca nu va veti darui iubire, apreciere, consideratie catre voi ca oameni, catre voi ca divin. Acel Crist interior este uitat si alergati catre un Crist exterior, artificial,promitandu-i vrute si nevrute, incarcandu-L cu acatiste, pomelnice si uitand de adevarata samanta divina plantata de Isus acum 2000 de ani in voi, samanta a carui moment de crestere a sosit in aceste vremuri.Daca nu udati samanta cu iubirea voastra, nu va veni nimeni sa o faca si veti trai goi si uscati pe un Pamant al iluziilor, al frustrarilor si al nimicniciei unei vieti ratate.Opriti haosul mintii si fiti atenti la voi macar o clipa! Aduceti-va aminte ca EXISTATI ! Cat timp atentia o veti avea doar catre exerior, samanta cristica nu va fi udata cu nici macar un strop de atentie din partea voastra.Cel mai frumos sentiment, cea mai frumoasa metoda de vindecare, panaceul universal va ramane intotdeauna IUBIREA DE SINE. (L.S)
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iara ne citati din carti? ceva din experienta d-voastra ne-ar prinde mai bine

      Ștergere
    2. Am cateva intrebari pentru tine D.
      Tu spui : "samanta divina plantata de Isus acum 2000 de ani in voi" ---Didona,de ce tu vorbesti mereu la persoana a III-a ?!
      Din cea ce spui se intelege ca cei care au trait inainte de Domnul IIsus,nu aveau aceasta Samanata Divina in ei?!Te rog sa explici mai bine.
      Eu cred ca nu e gresit deloc,cand incepem sa-L iubim pe Dumnezeu ca fiind exterior noua si care de fapt, e prima treapta din evolutia spirituala a fiecarui individ.Iar din aceasta iubire,vine automat si cunoasterea, iubirea si respectul de sine,de Sinele interior si iubirea de aproapele.Oare cu tine s-a petrecut altfel?Daca da ,mi-ar placea sa ne impartasesti din experientele tale , cum ai reusit?
      Eu te respect si iti multumesc de buna ta intentie de a ajuta semenii...
      Viorica

      Ștergere
    3. scuze :)" din ceea ce"... Oameni buni,daca vedeti ca fac greseli gramaticale ,nu ezitati sa ma corectati,imi este teama sa nu uit limba romana.
      Nu-i asa Madus? :)tara arde si mie imi arde de gramatica :))
      v

      Ștergere
  4. DIN PĂCATE NU AM CUM SĂ PARTICIP LA LITURGHIE. LA VECERNIE ÎNSĂ? ESTE SUFICIENT,DOAMNA MARIA?

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamna Maria v-am descoperit de cateva luni si va marturisesc ca nu trece zi fara sa va citesc blogul imi doresc ca noi toti sa devenim mai buni unii cu altii pentru-ca in astfel de timpuri doar Dumnezeu ne mai poate salva si eu am probleme si in ultima perioada parca tot mai multe suntem in strainatate si ne dorim sa ajungem in Romania sa stam si noi la casuta noastra alaturi de familiile noastre am speranta ca intr-o zi mi se va implini acest vis trebuie doar sa cred ca Dumnezeu e mare si ne va ajuta sa fim langa ai nostriii pentru-ca strainatatea e foarte amara.Nu e nevoie sa imi publicati acest mesaj am simtit nevoia sa va impartasesc oful ce ma apasa cu toate ca sunt sigura ca multi va scriu si isi plang durerea .va multumesc ca existati si va rugati pentru noi pacatosii.
    Cu drag Angela.

    RăspundețiȘtergere
  6. Va multumim ca ne spune-ti asa frumos tot ce vedeti si auziti

    RăspundețiȘtergere
  7. -Ceva ce pentru unii este socant si inadmisibil...

    Sigur că preoţii se opun ascensiunii suetelor şi vor să vă ţină
    prizonieri cât mai mult timp acolo. Acesta este scopul lor. Sigur
    că atunci când nu vor mai exista creştini ortodoşci, catolici şi de celelalte tipuri, nu vor mai exista nici instituţiile lor bisericeşti. Sigur că religiă a căzut şi vor cădea toate capetele ei cu toţi cei care i-au slujit şi i sigur că salvarea voastră vine din cer, nu de pe pământ! Salvarea suetelor nu poate să vină din pământ (din sânul religiei) niciodată. Şi nimeni nu a fost înălţat de acolo prin intermediul religiei în toată istoria vieţii pe pământ. Nici nu va  înălţat sau mântuit vreodată prin aşa ceva.Preoţii se hrănesc cu frica şi neştiinţa unora din voi, spunând că „dumnezeul“ lor îi va salva din iad, de diavol sau de mâna lor, care este lumea pe care au construit-o şi care urmează să e rui-nată de ea însăşi. Sigur, religia, prin condiţionările şi minciunile folosite, a creat o lume pe care nu o mai poate controla. Ceea ce este acolo este rezultatul acţiunilor ei, iar Ceea Ce vine din cer e slava Fiului. Sigur că Isus Hristos se va coborî din cer nu va ieşi din pământ. Sigur că dacă vor coborî pe pământ profeţii pe care religia îi aşteaptă (ceea ce nu se va întâmpla şi nu va  nevoie) ei nu vor putea să iasă din pământ, din moment ce au fost ridicaţi la cer. Cunoscând acestea, te întreb, cât de absurde sunt ideile lor şi totuşi, mulţi plecaţi urechile la acestea?Tot răul care există se aă pe acel pământ. În Casa Mea răul nu există şi nu poate intra. De ce crezi că preoţii nu pot veni aici?
    Exact! Preoţii spun că va veni Enoh şi Ilie ca să îi salveze.
    Şi dacă aceştia ar veni, ar veni din pământ ori tot din Cosmos (din cer), de unde armă că se coboară diavolii?
    Asta cred şi eu. Ei spun că salvarea nu vine din cer, ci din pământ, însă pe ei îi va salva Enoh şi Ilie. Dar aceştia dacă ar veni, vor veni tot din Cosmos.
    Din pământ nu este salvare. Nu aşteptaţi salvarea de la morţi şi moaşte, ci rugaţi-vă lui Dumnezeu ca să vă ridice suetele de acolo. Nu vă rugaţi omului, cel ce rătăceşte de mii de ani acolo şi nu ştie că o face. În Casa Mea sunt multe locaşuri. Dar pământul nu este casa Mea şi nici cei care împărăţesc pe pământ nu sunt de la Mine. Cei despre care aţi auzit sub numele de Enoh şi Ilie şi-au încheiat misiunile acolo şi nu se vor mai întoarce pe pământ. Cu toate astea, i de-ai lor au mai fost trimişi în trecut. Aceştia sunt îngeri şi au trăit în trupuri de carne pe pământ. Un bun exemplu este Ioan Botezătorul, care este Ilie, după cum v-am spus deja în
    vremea când umblam printre voi.
    5
    Prin urmare, nici adevăraţii creştini, cei care încearcă a urma învăţăturile biblice, la propriu, nu au înţeles pildele ei, dar preoţii instituţiilor religioase, cei ce urmează şi promovează obiceiurile păgâne în locul învăţăturilor lui Isus Hristos, luând în considerare născocirile purtătorilor de sutană mai bătrâni?

    5 Compară cu: Matei 11:14 (Noul Testament)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Alexandru si draga Didona,in Sfanta Scriptura scris este cand Sf Ap Petru a marturisit:"Tu esti Hristosul,Fiul lui Dumnezeu Celui Viu.",Iisus Domnul nostru i-a zis lui Petru Apostolul asa:"Fericit esti Simone,fiul lui Iona,ca nu trup si sange ti-a descoperit tie aceasta,ci Tatal Meu Cel din ceruri.Si eu iti zic tie va tu esti Petru si pe aceasta piatea voi zidi Biserica Mea si portile iadului nu o vor birui. Si iti voi da cheile Imparatiei cerurilor si orice vei lega pe pamant v-a fi legat si in ceruri,si orice vei dezlega pe pamant v-a fi dezlegat si in ceruri "...Iar prin Harul Duhului Sfant coborat in ziua cinci zecimii (a cinzecea zi de la invietea Sa),cu ceea ce a fost investit Sf Apostol Petru se transmite preotilor prin tainele bisericii crestine ortodoxe si catolice.Prin intruparea Sa patimile,moartea,invierea si inaltatea Sa noi oamenii avem posibilitatea sa ne inaltam acum sufleteste lasati fiind in grija Duhului Sfant.Duh Sfant care a coborat asupra insusi Domnului Iisus prin Botez.Iisus este in inimi.Dar inimile pot fi si cer si mormant.Oare de ce era nevoie de asa un sacrificiu,daca ne puteam inalta fara calauza divina lasata prin duhovnic,daca nu se arata Hristos pe sine insusi model ? Oare de ce a fost raspunsul lui Hristos asa? Vorbesc despre urmarea lui Hristos.Adevarat este sa nu avem teama,dar totusi o teama tot este buna ,care de fapt nu as numi-o asa,ci mai degraba grija : aceea de a nu-l supara pe Hristos.Voi faceti ce credeti,dar Cuvantul lui Dumnezeu sustine intreaga creatie.Tot universul exista prin manifestarea Cuvantilui Divin.Si cele spuse de Hristos tot Cuvant divin este...Ma rog la Bunul Dumnezeu sa traiti Adevarul,sa-l simtiti si sa arda viu in inma voastra.Cu drag, un anonim.

      Ștergere
  8. Pai cum credeti ca am ajuns sa inteleg viata altfel decat am fost invatata!M-am rugat intens sa descopar nevazutul, necunoscutul si m-am lasat ghidata catre carti spirituale, pe care la inceput imi venea sa le dau foc ca nu intelegeam nimic din ce citeam.Am citit si recitit, si de fiecare data intelegerea mea se schimba.
    Asta facem si aici, cumulam intelegerile si tragem concluziile noastre peronale.Nu-i necesar sa ne atacam intre noi, doar fiindca eu vad intr-o alta lumina un aspect de viata.
    Mai spunem o parere,mai dam un citat cu care am rezonat, ba mai spunem o viziune ca doar mai sunt si altii care comunica cu fiinte de lumina. Astfel evoluam impreuna.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fiecare este pe un nivel vizavi de evolutie! Dar nu strica niciodata un plus de cunoastere. Mai ales ca aceasta cunoastere este atat de ocultata! Asa ca sunt bune discutiile de pe blog! Doamne ajuta!

      Ștergere
    2. Draga D, ai un nivel mai ridicat de cunoastere, ofera-le din experienta ta! Ar ajuta mult! Caci foarte multi au aceasta nevoie! Cu bine!

      Ștergere
  9. Poveste fantezista inpirata din generatia old age de catre madus:innainte timp de isus hristos au fost si altii care s-au nascut.au fost rastigniti si au inviat dupa 3 zile.unii dintre acestia sunt:zeul horus la egipteni.zeul dionisis la greci.zeul mithra la indieni si lista continua cu multi altii.toti au avut aceeasi soarta si la aceleasi date calendaristice(toti au venerat acelasi zeu soarele).asta faceau si cand acum 1700 de ani a aparut un om(da acum 1700de ani s-a intamlat totul pt ca bisericile au decalat calendarul cu 300 de ani incepand cu anul 800.anul 801 devenind anul 1101 exact cum saptamana trecuta bisericile catolica si ortodoxa s-au intalnit sa decaleze serbarea pastelui pt a o sarbatori la aceeasi data).deci noi suntem in 1716.dovada sta si faptul ca in cronicile bisericesti nu exista nici un eveniment consemnat intre 800 si 1100.deci a aparut un om care provaduia o alta invatatura spirituala fata de ceea ce oamenii la vremea respectiva venerau.el le-a spus asa:nu il mai cautati pe dumnezeu acolo unde nu puteti ajunge.dumnezeul vostru este pamantul el are constiinta.voi puteti fi una cu constiinta lui.constiinta voastra comuna poate vibra in acelasi ritm cu a lui dumnezeu creatorul vostru pamantul.dar ei au zis:blasfemie.ia uite-l si pe asta noi credem de mii de ani in soare si in zei intrupati in statui si vine el sa ne spuna ca creatorul nostru e cel pe care noi ne face nevoile.partea frumoasa este ca unii l-au crezut.au simtit puterea divina care le statea atat de aproape sub piciore.e omul asta mai provaduia si reincarnarea constiintei intr-un alt trup dupa moarte(daca contiinta era curata).de aceea cei ce l-au urmat in misiunea lui au acceptat martiriul in numele lui.si acestia au fost multi.atat de multi incat religiile de la vremea respectiva au planuit sa il ucida.el a fost vandut.batut.schingiuit.si ucis miseleste.nu pe cruce ca isus.dar el si-a acceptat suferinta si moartea pt ca acesta era scopul lui final.dar mai stia caci dupa moartea fizica contiinta lui se va reincarna intr-un alt trup si va putea indrepta lucrurile mai tarziu.toate religiile s-au temut de puterea lui atat de mult incat au transpus totul in ceea ce ei venerau.au pus omul in locul soarelui.se tem atat de mult ca aceea constiinta se va reincarna din nou si ii va pedepsii pe oameni aspru incat nu mai au puterea nici sa isi recunosca greselile nici in al 12-lea ceas.aceasta este povestea fantezista pt uni a lui madus care a venit innaintea acelui om sa ii provaduiasca adevarul lui pt ca oamenii peste 300 de ani cand el va venii sa fie pregatiti pt pedeapsa.

    RăspundețiȘtergere
  10. Cei care au intrebari legat de spiritualitate sa nu ezite sa le puna! Poate intrebarea respectiva ajuta si altora! Orice discutie lamuritoare poate fi de folos!

    RăspundețiȘtergere
  11. OARE CE SIMT PIETRELE? ÎNTREBARE PENTRU MADUS.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Piatra simte ce vrea fiecare din noi sa simta.ea a luat nastere undeva adanc in trupul pamantului la presiuni enorme deci odata a fost aproape de sufletul lui.piatra a fost scoasa afara pt ca noi oamenii sa evoluam.ea e temelia civilizatiei de astazi.cu ea omul primitiv a descoperi focul atunci cand le-a ciocnit si a putut sta la caldura in frigul pesterii.cu ajutorul ei a facut unelte si arme pt vana.datorita ei omul s-a ridicat in 2 picoare pt a putea arunca departe catre vanat ssu pt a se apara.piatra a contribuit mai tarziu la exprimarea lui in arta.cu ajutorul ei oamenii au ridicat cladiri monumentale care ne uimesc si astazi.ciudat este ca ma intrebi asta pt ca eu port mereu o piatra la mine ea este legatura cu pamantul.atunci cand o sa iubiti pamantul mai mult sa luati o piatra in gura(e o vorba la romani)asta pt ca o sa pasiti pe un nou taram al cunoasterii.deci piatra simte ceea ce noi vrem sa simta.vrei durere dai in cap cu ea.vrei placere sculptez-o.

      Ștergere
    2. MULŢUMESC MADUS!!!

      Ștergere
  12. Haideti sa ne facem putin timp si sa ne rugam toti pentru sufletelele bebelusilor care ne-au parasit. Dzeu sa-i odihneasca!
    Haideti sa ne indreptam rugaciunile si gandurile bune catre toti copilasii aflati in suferinta. Dzeu sa le dea putere si sanatate!
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeu sa-i odihneasca pe acei ingerasi,iar parintilor sa le dea multa putere sa depaseasca acest moment!
      Parintii sa traiasca cu nadejdea ca intr-o zi ..se vor intalni din nou cu bebelusii lor.

      Ștergere
  13. Sa le dea Bunul Dumnezeu multa sanatate mult noroc si toata viața lor sa fie in Mâinile Lui.sa fie ocrotiți de toate necazurile de toate primejdiile Si de toate bolile .Si Buna Noastra Măicuță DOMNULUI sa ii țină in brate ca pe Bunul Iisus toți copii acestui popor .

    RăspundețiȘtergere
  14. Aceste vremuri sunt prielnice pentru a intelege ca Dumnezeu traieste in noi si noi suntem cuprinsi in Dumnezeu. Noi suntem picaturile care formeaza oceanul.
    Cand IL iubesti pe Dumnezeu nimic nu este gresit, totul este asa cum este necesar sa fie!
    Daca vrei sa traiesti experienta separarii de Dumnezeu crezand intr-un Dumnezeu exterior, nu-i nimic in neregula atata timp cat consideri ca mai vrei experiente in aceasta stare, dar nu-L considera pe Dumnezeu vinovat de alegerile tale plangandu-te ca viata este grea si Dumnezeu nu-ti asculta rugaciunile! Dumnezeu te iubeste atat de mult incat nu va intervenii in ceea ce alegi tu.
    Va astepta! Ca doar are vesnicia la dispozitie si tu la fel.Cand am spus sa va grabiti in a alege intoarcerea Acasa, m-am referit la faptul ca planeta Pamant ascensioneaza intr-o dimensiune in care dualitatea-separarea de divinitate nu va mai fi posibila, asa ca cei care vor experiente de separare o vor face in alta parte a Universului.
    Eu am cam obosit experimentand pe aici, si apoi imi este un dor teribil de a ma intoarce in UNITATE , caci sunt plecata de foarte mult timp. Imi este dor de Acasa!
    Din cauza vibratiilor foarte joase din aceasta dimensiune am uitat cine sunt si unde ma pot intoarce, si m-am tot reincarnat pe Pamant fiind prinsa in roata karmica. Este fascinant dar si infricosator sa-ti amintesti unele vieti anterioare, dar cand ai o anumita intelegere poti iubi acel aspect al tau pe care nu-l prea agreezi si-l poti aduce in unitatea fiintei tale.
    Sa stiti ca trezirea spiritului este extrem de agresiva pentru minte la inceput, dar apoi este fantastica cand incepi sa intelegi ce se intampla si de ce!
    Toata lumea asteapta sa fie salvata aici pe Pamant.Eu va spun vom fi salvati "de pe Pamant"(vom iesi din aceasta roata de intrupari care ne-a fost impusa de cei care ne-au incalcat libera alegere si ne-au manipulat mental facandu-ne sclavii lor).Sunt foarte multe de spus dar numai pentru minti deschise. Stiu cum este sa-ti ia mintea foc in momentul in care afli niste lucruri cu care nu este de acord.
    EU SUNT D
    De aceea este importanta trezirea spirituala.

    RăspundețiȘtergere
  15. D, tu te spovedesti si te impartasesti cu Trupul si Sangele MANTUITORULUI?
    Fr. Ioan

    RăspundețiȘtergere
  16. Pai daca eu locuiesc in curtea bisericii, tu ce crezi?
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere