duminică, 21 februarie 2016

ATENTATE TERORISTE ÎN ROMÂNIA !

                                             19 Februarie 2016,ora 6,20 dimineața !

                                                Dragii mei,

În aceasta dimineață ,ma trezeste un glas care ma obliga ,strigand pe un ton poruncitor, ca sa privesc într-un anume loc.
Glasul spune asa:

                ”România ! România !
              Țara unde se fac toate relele!
              Uită-te aici ! 
              Uita-te aici ,căci nu e trucaj ! 
              Este adevarat !”

Clipă în care, vad dragilor înspre Est, vad cum în mai multe locuri, la distante nu prea mari unele de altele,mult fum negru si foc cu flacari mari.
 Image result for bombe exploziiImage result for bombe explozii
Păreau a fi ,mai multe explozii la distante mici unele fața de altele. 
Bombele  explodau în lanț ! 
Dragii mei, din nefericire, nelegiuirile celor care nu au niciun Dumnezeu, vor avea loc si in România , din păcate. 
Sa nadajduim dragilor, ca Autoritatile noastre vor fi pe fază ,si că vor dejuca Atentatele teroriste ,ce urmeaza a avea loc in România. 
                                        Cu dragoste,Maria. 

 

27 de comentarii:

  1. DACĂ E ŢARA UNDE SE FAC TOATE RELELE,ÎNSEAMNĂ CĂ ESTE ȘI ŢARA UNDE SE FAC TOATE BUNELE.

    RăspundețiȘtergere
  2. O Doamne mare e mila si puterea Ta, nu ne lasa pe mana vrajmasilor acestei tarii, copii Tai au mare nevoie de mila Ta. Si nu te mania pe noi foarte tare, iarta'ne Tu ca un bun si de oamenii iubitor. Amin (Magdalena)

    RăspundețiȘtergere
  3. Dumnezeu sa ne apere pe toți ,oriunde am fi in lumea asta mare ,sa ocrotească fiecare tara in parte de toate nenorocirile,
    Doamne iartă-ne

    RăspundețiȘtergere
  4. http://www.antena3.ro/externe/alerta-europa-jihadisti-statul-islamic-342105.html

    cine stie ce ni se pregateste..
    Anul asta pare destul de agitat

    RăspundețiȘtergere
  5. Maria, dar lamureste-ne te rugam, când spui Est, te referi la pozitia Estului pe harta Romaniei, sau spui Est, in functie de pozitia corpului tau in acel moment, sau spui Nord-Est-Sud-Vest, gandindu-ne la harta lumii? Ce punct de referinta ai, când ne vorbesti despre Punctele Cardinale? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  6. Respect ceea ce faceti, faptul ca vreti sa ne ajutati cu informatii. Dar am o intrebare, informatii benefice nu primiti niciodata, numai razboaie, nenoriciri, moarte??? Nu de alta, dar multe din cele pe care le scrieti se adeveresc, asa ca niste previziuni "de bine" ar mai mult decat bine primite.

    RăspundețiȘtergere
  7. In romania serviciile secrete au tehnici de supraveghere,de anchetare si negociere cu anumite strucuri din strainatate(anti sau chiar tero) ramase de pe vremea comunismului adica de tip K.G.B. care sunt mult mai eficiente decat cele occidentale care se ghideaza pe principiul ca cu teroristii nu se negociaza.ex:extremistul din magyar a fost prins la timp inainte de a detona bomba.ziaristii rapiti in irak au fost eliberati.masina capcana de la piatra neamt.extremistul din munti care vroia sa faca o bomba si sa o detoneze et.c.toate acestea au fost prevenite datorita unor profesionisti care isi fac meseria bine nu ca cei din franta care datorita sustemului lor au intrat intr-o oarecare somnolenta iar acum se gasesc intr-o situatie incredibila.asa ca aveti incredere in oamenii nostri.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce mi-a trecut prin cap la scurt timp după ce am citit despre aceste atacuri teroriste: sa nu fie facute chiar de români înainte/după de a se deschide granițele pt. refugiați. Asta pt. ca să-i asmută pe români împotriva refugiaților ca să nu-i primească. Chiar dacă pare prea de tot, America folosește metode de-astea de mult (ei atacă bazele lor înșiși, dar dau vina pe alții).

    RăspundețiȘtergere
  9. D-na Maria,spuneti-ne va rugam in ce judet va aflati,ca sa ne putem orienta ,de exemplu cam unde este estul fata de locația d-voastră.
    Nu trebuie sa ne spuneti localitatea unde locuiti,ci doar județul.
    Fr.Ioan.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma fratica,e din IASI..Te poftesc la noi in oras.

      Ștergere
  10. Spre EST HARTA ROMÂNIEI. Nu stiu locatia exacta. Atunci cand mi se arata,pur si simplu sunt cu fața in directia respectiva! Nu conteaza locatia mea,unde sunt eu, căci sunt orientata de o forta nevazuta spre directia in cauza.

    RăspundețiȘtergere
  11. OBSERV AȘA: SUBIECTUL CAUZEI:ROMÂNIA + PUNCTUL CARDINAL. ALT PRESUPUS SUBIECT AL CAUZEI: MAPAMOND + PUNCTUL CARDINAL. IN FUNCŢIE DE SUBIECTUL CAUZEI. SUBIECTUL CAUZEI SE VEDE ÎN ORICE TITLU. ACUM M-AM LĂMURIT.

    RăspundețiȘtergere
  12. http://www.credinta-ortodoxa.com/rugaciunea-lui-iisus-sau-rugaciunea-mintii-sau-rugaciunea-inimii-cum-trebuie-sa-o-intelegem/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Marian,am citit si mi-a placut!
      Spune-mi te rog,tu rostesti aceasta rugaciune?
      Viorica

      Ștergere
  13. In lumea haotică în care trăim, mesajele dvs ne fac să mergem pe drumul vieții cu speranta în altă lume o să ne fie mai bine. Ne bucurăm ca trăim vremuri în care d- zeu ne trimite semne.

    RăspundețiȘtergere
  14. http://www.credinta-ortodoxa.com/wp-content/uploads/2012/09/La-mormantul-Parintelui-Arsenie-Boca2.jpg

    RăspundețiȘtergere
  15. Dumnezeu sa va binecuvanteze d-na Maria!
    Dumnezeu sa va binecuvanteze si pe voi:Iris,Niculina,Didona,Dia,Emanuel,Gabriel,Lucia,Viorica,Madus,Oana,LM,Ovidiu,Marius Cretu,Alexandru,pe toti anonimii,pe toti, ce vizitati si scrieti pe acest blog!
    Doamne Dumnezeule,binecuvanteaza pe toti romanii de aici si din strainatate,binecuvanteaza tarisoara asta minunata Romania!Iti multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  16. DUMNEZEU sa ne binecuvanteze pe noi pe toti, caci suntem frati de lumina, nascuti din LUMINA DIVINA, suntem toti UNA,
    diferentiati prin alegeri si aspectul fizic. La nivel energetic noi NU suntem separati intre noi si mai ales nu suntem separati de Creatorul nostru. Creatorul nostru se experimenteaza pe Sine prin fiecare particica a Creatiei Sale. Priviti-L pe Dumnezeu in ochii celuilalt si nu va mai negati pe voi! Asta-i secretul instaurarii Raiului pe
    Pamant! Recunoasteti-va lumina, soarele ,cristul interior si straluciti!
    Doriti sa va reamintiti cum straluceati cand ati plecat din inima Dumnezeului nostru! SI ASA ESTE !
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  17. Eu, Didona, nu am pagina de fb.iar adresa de e-mail nu pot s-o dau deoarece este de serviciu. Cer iertare celor care vor sa ma contacteze!
    La nivel subtil, va asigur ca nu stiu mai multe decat oricine de aici. Tot ce-mi doresc este sa va fac sa va indreptati privirea in interiorul vostru, caci acolo aveti raspunsurile tuturor intrebarilor.
    Cine priveste in exterior viseaza, cine priveste in interior, se trezeste.
    Zambiti permanent, oricui si veti fi o rugaciune vie!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  18. Frumos sfat,Didona ! Respect.

    RăspundețiȘtergere
  19. Si fie ca îngerii nostri pazitori trimisi de Bunul Dumnezeu sa ne apere de toate primejdiile si de toate pericolele si de toate bolile.iti mulțumim Doamne. Creatorule. Niculina

    RăspundețiȘtergere
  20. Nu va fi nici un atac terorist in Romania, din contra acum in martie vor incepe razboie locale in lume care vor degenera in al treilea razboi mondial, exact cum o spun sfintii parinti.

    RăspundețiȘtergere
  21. AU GRIJA AMERICANII SĂ NU SE PRODUCĂ RĂZBOI MONDIAL.NIMENI NU VREA AȘA CEVA.COREENI SUNT PUŢIN MAI CURAJOȘI DAR SUNT SUB CONTROL.NU CRED CĂ VOR SĂ PĂŢEASCĂ CA JAPONEZII.

    RăspundețiȘtergere