miercuri, 17 februarie 2016

MARIA GHIORGHIU ,POVESTE DE VIAȚĂ !                                                          Draga Dora,   Ti-am împlinit dorinta,si am republicat acest articol.


Anonim
la 21:10
Doamna Maria, as dori DIN tot sufletul sa republicati articolul;en nu-l gasesc. Va multumesc pt toate informatiile si rugati-va si pentru mine ! la MARIA GHIORGHIU - POVESTE DE VIAȚĂ !
la 21:05
http://romaniavippress.com/309-2/   

Din toata inima si cu toata dragostea sufleteasca,pentru toti ...

https://plus.google.com/.../NNYQz6zSAtN
8 mins ago - Din toata inima si cu toata dragostea sufleteasca,pentru toti cititorii Blogului: DUMNEZEU EXISTA - MARTURII ! Maria Ghiorghiu-Poveste de viata!

                              Poveste de viață…!

De vorbă cu Maria Ghiorghiu, femeia care primește mesaje divine!Iată că, după mai multe solicitări din partea cititorilor, am reușit să realizăm acest interviu de mare suflet cu Maria Ghiorghiu. Așa cum se declară și domnia sa, este o femeie simplă, un om cu inimă mare, îi pasă de tot ceea ce se întâmplă în jurul ei, îi place să ajute oamenii atunci când este nevoie și nu este indiferentă în fața suferințelor semenilor săi!

Din acest interviu vom înțelege cam tot ceea ce dorește și simte să ne spună doamna Maria Ghiorghiu, mai mult de cât are posibilitatea să ne spună la diverse emisiuni tv. Vom găsi răspunsuri la multe întrebari și toate curiozitățile legate de un om care spune că i se arată atât de multe mesaje pentru omenire!

Așadar, să intrăm în lumea Mariei Ghiorghiu!

 http://romaniavippress.com/309-2/

12360400_978898115517717_1531356601988300539_n
Ana Magdin: Doamna Maria Ghiorghiu, când ați început să primiți mesaje de la Dumnezeu și de la Duhul Sfânt?
Maria Ghiorghiu: Încă de mic copil, primeam astfel de MESAJE DIVINE, dar nu realizam de unde vin, le credeam vise sau pure întamplari. Cand le spuneam părintilor câte ceva care se adeverea, ma intrebau de unde stiu. Iar eu le spuneam sincer că…am ghicit. În 1997, mi-am pierdut cea mai draga si cea ma scumpa ființă de pe Pământ, pe MAMA! A murit intr-un accident de masina, desi mergea pe jos pe marginea drumului de țară. Un sofer beat si cu viteza mare, a dat peste ea si sora mea, precum si peste nepotica de 3 anisori pe atunci. Cu doua ore inainte am avut un vis, in care am vazut tot accidentul. Apoi am mai vazut si cum bunica mea, a cazut cu caldarea de cenusa in curte si a murit sufocata, cu doar cateva ore inainte de a se intampla nenorocirea. Asa am relizat ca de fapt, nu sunt intamplari, ci ADEVARUL LUI DUMNEZEU, pe care eu ÎL cerusem de la IISUS HRISTOS, ca sa fiu O DOVADA VIE, a necredintei sotului meu, care era un ATEU convins pe atunci.
Ana Magdin: De ce credeți că ați fost aleasă?
Maria Ghiorghiu: M-am rugat, l-am implorat pe IISUS HRISTOS, ca sa faca din mine DOVADA VIE a necredinței sotului meu, si apoi a LUMII întregi. I-am promis, I-am jurat ca voi face toate câte îmi va porunci. Apoi încetul cu încetul, am început a primi MESAJE DIVINE, pe care le auzeam asa precum ne auzim noi oamenii, unii pe altii. Din acest moment, DUMNEZEU a revarsat si DARUL SAU peste mine roaba SA. Am fost aleasă pentru a intoarce OAMENII la CREDINȚĂ, relatând toate câte BUNUL DUMNEZEU imi arata, poruncindu-mi sa le scriu si sa le dăruiesc semenilor, deoarece în DAR am primit si in DAR sa le dau.
Ana Magdin: Care credeți că este misiunea dvs pentru români și pentru România?
Maria Ghiorghiu: MISIUNEA mea pentru români, pentru România, si pentru toata omenirea de pe tot Pământul, este aceea de a convinge că DUMNEZEU EXISTA, ca MAICA DOMNULUI EXISTA, ca toate cate sunt scrise in SFINTELE EVANGHELII sunt adevarate. PILDELE din SFANTA EVANGHELIE, le-am trait live pe cele mai importante. Am fost luata din trup, si intoarsa in timp cu 2000 de ani in urma, unde am vazut cu ochii mei, NASTEREA LUI IISUS HRISTOS, PĂTIMIRILE SALE, RASTIGNIREA SA, INGROPAREA SI INVIEREA SA, TAIEREA CAPULUI SFÂNTULUI IOAN BOTEZATORUL, ADORMIREA MAICII DOMNULUI, LUMINA care vine in fiecare an in SAMBATA INVIERII DOMNULUI, TULBURAREA APEI IORDANULUI, IORDANUL cum s-a întors înapoi, DUHUL SFANT prezent la BOTEZUL DOMNULUI, etc etc. MISIUNEA mea, este aceea de a pregati CALEA VENIRII A DOUA, a MÂNTUITORULUI nostru IISUS HRISTOS, care va veni in NOUL SĂU IERUSALIM, România. Dar mai inainte ca EL, sa vina pe norii CERULUI, DUMNEZEU va trimite O PRUNCĂ cu numele de ȘAPTE, care se va naste numai din DUHUL SFÂNT. ȘAPTE se va naste intr-o JOI MARE, din saptamana PATIMILOR, nu mi s-a spus si anul. Stiu cine o va naste din DUHUL SFANT, dar nu am voie sa spun deocamdata. ȘAPTE va pregati OMENIREA pentru venirea TATALUI SĂU, IISUS HRISTOS, si va adeveri cele scrise de mine si graite de DUHUL CEL PREA SFÂNT. Cititi articolul de pe BLOGUL meu, in care scriu aproape totul despre ȘAPTE PRUNCA LUI DUMNEZEU: Noaptea de 2 -3 Iulie 2005, ora 0,15… !
Ana Magdin: Dacă toate aceste mesaje sunt ca să ajute oamenii, de ce nu vă apare locul, data, ora…?
Maria Ghiorghiu: Toate MESAJELE sunt pentru intreaga OMENIRE, si sunt din toate domeniile. În timp mai scurt sau mai lung, ele se adeveresc întocmai. Faptul ca nu mi se spune intotdeauna locul, data și ora unde se vor produce EVENIMENTELE bune sau mai puțin bune, este pentru ca să se împlinească VOIA LUI DUMNEZEU, si acestea sa fie spre luarea aminte a celor care au citit, sau au auzit cele relatate de mine, si s-au convins ca s-au adeverit. Daca s-ar sti locul si ziua si ora, oamenii vor fugi din calea dezastrelor si astfel, nu se vor mai implini cele scrise de mine si graite de DUHUL CEL PREA SFÂNT. Asa cum si IISUS HRISTOS, pe Cruce fiind rastignit S-a rugat așa :„ Părintele meu, de este cu putință, treacă de la mine paharul acesta; însă nu precum voi eu, ci precum tu” (Math., 26,39). Omenirea trebuie să se intoarca la DUMNEZEU din dragoste si de buna voie, fiind convinsi de adeverirea a toate cate scriu.
Ana Magdin: De ce nu faceți viziuni și oamenilor care au nevoie să-i ajutați? Nu aveți voie sau nu aveți acest dar?
Maria Ghiorghiu: Ca sa ajut oamenii, nu trebuie sa fiu inzestrata cu VIZIUNI ce-i privesc personal. DUMNEZEU nu m-a înzestrat cu un astfel de DAR, pentru toti oamenii. DUMNEZEU imi arata ce se va intampla cu anumiti oameni politici sau nu, dar care sunt arhi cunoscuti în Lume si în ROMÂNIA, si care oameni lucreaza in diferite domenii, dar se bucura de o mare popularitate. Pot sa-mi ajut SEMENII prin RUGACIUNEA mea, catre BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI. Am ajutat si voi ajuta intotdeauna pe SEMENII mei, cu RUGACIUNILE mele pentru ei, si cu SFATURILE pe care ei mi le cer, iar eu, sub INSUFLAREA DUHULUI SFANT, le raspund cu dragoste fiecaruia, in limita timpului liber, dar toti primesc raspuns. Chiar si persoanele care sunt grav si incurabil bolnave, daca IL implor pe BUNUL DUMNEZEU ca sa-i ajute, DUMNEZEU imi aude RUGACIUNEA si-i ajuta pe ei, la RUGACIUNEA mea. Am vazut odată pe DUMNEZEU TATAL pe TRONUL PREA SFINTEI TREIMI, in timp ce ma rugam. CERUL s-a deschis, tot ce era zid sau obstacol au disparut, si vedeam CERUL albastru violet catifelat, iar o punte de Lumina alba stralucitoare, s-a intins de la mine, din camera mea, si pana la DUMNEZEU TATAL CEL CERESC, care ma privea si si-a pus MÂNA SA dreapta la urechea SA dreapta, a facut-o pâlnie, si S-a aplecat inspre mine, iar eu vedeam cum ale mele cuvinte din Rugaciune, se transformau in mici cerculete aurii de lumina stralucitoare, cat un bob de mazare, si plecau de la mine, pe puntea de Lumina alba, pâna în urechea dreapta a TATALUI CERESC. Asa precum cad frunzele toamna din copaci, asa de multe cerculete aurii, care erau cuvintele mele, urcau ca atrase de un magnet in urechea TATALUI CERESC. Dovada ca imi ajut SEMENII cu RUGACIUNILE mele, stau COMENTARIILE de pe BLOGUL meu, DUMNEZEU EXISTA -MARTURII,http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/
Ana Magdin: Cum este o zi din viața Mariei Ghiorghiu?
Maria Ghiorgiu: O zi din viața mea: Dimineața ma trezesc la 6,30, pregatesc micul dejun sotului meu, si fiicei mele care pleaca la serviciu, apoi imi fac RUGACIUNEA, lucrez la BIROUL de acasa, si totodata merg la piață, fac cumparaturi, gatesc, spal, calc, am grija de nepotica mea de doar 1 an si jumatate. Seara, după ce le dau celor dragi toate cate au nevoie, ma retrag in camera mea, in coltisorul meu de Rai, cum imi place mie sa spun. Aici ma rog ore in sir, scriu pe BLOG, raspund cititorilor si celor care au nevoie de un sfat, ca sa treaca peste necazuri. Pe la ora 2,30-3 noaptea, ma culc si eu, iar peste 3-4 ore, o iau din nou de la capat. Somnul meu, este foarte puțin, dar indeajuns pentru mine, si chiar in aceste puține ore de somn, sunt trezita de LUMINA LUI DUMNEZEU, ca sa scriu toate cate EL voieste, si pe care le vad aproape toate, numai cu ochii inchiși fiind. De cate ori scriu, O LUMINA alba, albastra, aurie sau verde, ori roșie, sta pe mana mea, sau pe tastatura, iar atunci cand ceva nu inteleg, imi graieste cu glas tare, pe care doar eu il aud, si-mi spune ce sa scriu, si cum sa scriu.
Ana Magdin: Mergeti la biserică în fiecare duminica?
Maria Ghioghiu: Sunt un om obisnuit ! Sunt un om ca oricare altul, căruia DUMNEZEU i-a dat acest DAR minunat, de a aduce LUMEA la CREDINȚĂ.
Cand am cerut de la IISUS ca sa faca din mine DOVADA VIE a necredintei sotului meu si apoi a Lumii intregi, nu am stiut ce cer. Pe parcursul a 18 ani, mi-am dat seama că tot ce am cerut, MANTUITORUL mi-a darut si inca mult mai mult. Iar eu I-am jurat CREDINȚĂ si IUBIRE, si I-am promis ca voi apăra al SAU CUVANT,chiar cu pretul vietii mele.
Mi-a poruncit ca sa scriu toate cate mi-a spus si aratat, sa le impartasesc SEMENILOR si astfel sa-i aduc la CREDINȚA, iar eu asta fac acum. Oblojesc ranile inimii si sufletului Semenilor mei, intarindu-i in CREDINTA, si dându-le NADEJDE si SPERANTA ca si maine mai este o zi si va fi mai buna, mai frumoasa. Sa nu treaca o zi dragilor, fara ca sa faceti o bucurie cat de mica, unui om necajit si amărât, fara ca sa miluiti cu ceva pe cineva.
Duminica pe la ora 8,45-9 dimineata, merg la SFANTA BISERICA, la SFANTA si Dumnezeiasca LITURGHIE, unde am locsorul meu, langa DASCAL in strana, unde impreuna cantam si dam raspunsurile la PREOT, iar la final citesc de fiecare data si CAZANIA, care cuprinde explicarea SFINTEI EVANGHELII din acea zi, precum si multe sfaturi si povete din CERUL SFANT.
Vad adesea in timpul SFINTEI si DUMNEZEIESTII LITURGHII, cum DUHUL SFANT coboara in SFANTUL ALTAR, vad cum SFINTII si INGERII coboara in SFANTA BISERICA, îi vad cu ochii liberi. Vad si aud glas in acelasi timp, si trebuie sa scot din poseta agenda si sa-mi notez discret, ceea ce mi s-a spus si vazut, chiar daca sunt in SFANTA BISEIRCA.
De cand am inceput ca sa apar pe la diverse posturi TV, oamenii ma recunosc pe strada si se bucura, si chiar ma intreaba daca eu sunt. Fireste sunt si oameni care nu cred in ceea ce eu scriu, iar acestia evita sa ma intrebe ceva. De cand am inceput sa devin o persona publica, PRIETENII cei multi, s-au dat la fund, crezand ca am luat-o razna. Cei care mi-au ramas din cei vechi, îi pot numara pe degete, si tot imi mai raman degete.
Dara eu ma rog si pentru ei, ca sa fie luminati de DUHUL SFANT si sa se convinga de ADEVARUL LUI DUMNEZEU.
In concluzie, imi doresc din toata inima si din tot sufletul meu, ca sa ma fac auzita in Lumea intreaga, nu pentru faima, nu pentru bani, ci pentru a-mi putea ajuta SEMENII, ca sa se intoarca la HRISTOS si MAICA DOMNULUI.
Ana Magdin: Ce vă doriți pentru sufletul dumneavoastră?
Maria Ghiorghiu: Îmi doresc ca sa gasesc oameni cu suflet bun si plin de DRAGOSTE INTRU HRISTOS, si sa pot scoate CARTI, in care sa public toate cate am scris si voi mai scrie, pentru ca sa nu se piarda ADEVARUL DUHULUI SFANT. Si pentru ca nu cumva, cineva sa ma acuze ca vreau sa fac bani, spun de pe acum cu mâna pe inima, că BANII obtinuti din vanzarea CARTILOR, îi voi dona pentru saracii din LUMEA intreaga care sufera de sete, sufera de foame si frig. DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI S-ar bucura ca sa se gaseasca astfel de oameni, care sa ma ajute sa strang buchet, buchete din GRAIUL si ADEVARUL SĂU, in CARTI care sa ajunga in mainile Semenilor nostri.
As dori sa mai adaug că, acum in viata mea de toate zilele, imi place cel mai mult ca sa am timp sa scriu din cele circa 200 de caiete, precum si cele la zi, si după aceea, sa fiu si mama, si bunica, si sotie, si sa si lucrez la Biroul de acasa. Am doi copii, baiatul student inca la FIZICA cu multe diplome dobandite in fara, iar fata casatorita, de profesie AVOCATA, ca si sotul meu. Baiatul meu, isi doreste sa faca un MASTER in strainatate, in FIZICA si ASTRONOMIE, acum fiind in ultimul an si la a doua Facultate, prima absolvita, fiind limbi straine, engleza -franceza.
Ana Magdin: Adunâd tot ce vi s-a arătat pâna acum, cum credeți că este România pentru Dumnezeu, cum credeți că va fi viața în România?
Maria Ghiorghiu: Adunând MESAJELE din cele peste 200 de caiete scrise din 1997 si până în prezent, ROMÂNIA este ȚARA DUHULUI SFÂNT, asa cum chiar acum mi-a grait un glas din CER, chiar acum cand dadeam raspunsul la aceasta intrebare. Dar am si un articol in acest sens: Noaptea de 4 – 5 Octombrie 2014, ora 3,00! ROMÂNIA! ROMÂNIA, ŢARA SFÂNTĂ A LUI DUMNEZEU ! ROMÂNIA, GRADINA MAICII DOMNULUI ! ROMÂNIA, VIITORUL AL DOILEA IERUSALIM ! ROMÂNIA, ŢARA SFÂNTĂ ÎN CARE MÂNTUITORUL VA VENI PE NORII CERULUI! Aceasta este ROMÂNIA zilelor noastre ! „Dragii mei, în timp ce scriam aici pe blog, la articolul anterior, ochii mi se închid o clipă, şi astfel văd cu ei închişi, un Cer de noapte, iar pe Cer, Mare Minune! Pe Bolta cerească fratilor, într-o lumină albastră violet, a apărut O Inimă mare roşie: Apoi, după această inimă mare rosie, a apărut Harta României : … Şi ca să fim convinsi de Adevărul Lui Dumnezeu, în faţa inimii si a Hărtii României, a apărut din senin, Duhul Cel Prea Sfânt, sub Chip de Porumbel, cu Aripile-I întinse, aşa : … Totul era aievea, anume pentru noi românii, dar şi pentru fratii nostri, de pe tot cuprinsul globului pământesc, ca sa ne întărim în Credinţă şi să credem în Cuvântul Lui Dumnezeu ! Să fim convinşi că România, este deja Grădina MAICII DOMNULUI, precum şi ŢARA DUHULUI CELUI PREA SFÂNT ! Ţara aleasă de Dumnezeu,pentru venirea Lui Iisus Hristos pe Pământ…” Continuarea pe blog…
Ana Magdin: Vom avea cutremure devastatoare, războaie, foamete, boli…?
Maria Ghiorghiu: Vom avea un CUTREMUR DEVASTATOR, asa cum scriam nu de mult intr-un articol: „Noaptea de 25 -26 Ianuarie 2016, ora 0,45! Dragii mei, Daca anul trecut în 2015 scriam (si nu de la mine, ci de la DUHUL CEL PREA SFÂNT) că în România nu va fi niciun CUTREMUR DEVASTATOR, iata dragilor, că nu pot spune acelasi lucru si in acest an 2016. Am rămas si eu uimită, si m-am cutremurat la propriu, la auzul acestor cuvinte, chiar acum, in aceasta noapte, când scriam aici pe Blog. Nu pot să vă mint, sau să vă ascund acest MESAJ, primit chiar acum ,la ora 0,45. Deci, în timp ce scriam aici pe Blog, aud o conversatie intre două glasuri: Citez: „Despre România, se spune că, nu va fi niciun Cutremur Devastator! Dar un alt glas dragii mei, vine foarte repede cu o replică: Va fi lovită iar, de un Cutremur Devastator !” Continuarea pe blog…!
Ana Magdin: Ce vă doriti să faceți pentru oameni și nu puteți?
Maria Ghiorghiu: Îmi doresc pentru intreaga OMENIRE de pe pământ, ca sa-i pot convinge că DUMNEZEU EXISTA, si ca nu cere de la noi, decât DRAGOSTE. Atât, DRAGOSTE sufleteasca. Nu poti spune ca-L iubesti pe DUMNEZEU, daca pe Aproapele tau, îl urasti si nu-ti faci mila cu el. Maica Domnului a apărut pe Cer si mi-a spus: IUBIȚI-VĂ ÎNTRE VOI! Îmi doresc ca toti cei care citesc toate câte scriu, sa fie pe deplin convinsi, că nu de la mine scriu, ci numai de la DUHUL SFANT, care-mi spune mie toate. Nu doresc faima, nu doresc bogatii de niciun fel,m-am lepădat de tot ce este lumesc, si ma bucur de strictul necesar atât cât sa traiesc modest. Tocmai din acest motiv, imi doresc ca Oamenii sa creada in toate cate scriu de la DUMNEZEU, si sa se indrepte spre CREDINȚĂ cu toata inima si cu tot sufletul. Imi doresc ca LUMEA sa fie mai buna, mai miloasa si sa guste fiecare om din PAHARUL DRAGOSTEI DIVINE, asa cum mi S-a dat mie de IMPARATUL CERESC, ca sa beau din POTIRUL SFANT, din APA VIE a Vietii sufletului, din care daruiesc cu fiecare cuvant scris, cu fiecare virgulă, cu fiecare gand, Semenilor nostri, chiar daca majoritatea dintre ei, arunca in mine, si prin mine, in CUVANTUL LUI DUMNEZEU, cu pietre si cu oțet si fiere. Dar eu ma rog si pentru acestia ca sa fie adusi la LUMINA LUI IISUS HRISTOS.
Ana Magdin: Cum este lumea de dincolo, unde ne pleacă cei dragi, cum este viața pentru ei acolo unde se duc?
Maria Ghiorghiu: LUMEA CEA VESNICA EXISTA! Exista RAIUL LUI DUMNEZEU, EXISTA IADUL in care multe suflete se osandesc pe vecie sau nu. Depinde de RUGACIUNILE celor ramasi in viata. Iata un articol scris de mine, despre RAIUL LUI DUMNEZEU: Noapte de 31 Mai – 1 Iunie 2015, ora 2,30! „Dragii mei, in această noapte dragilor, după ce mi-am terminat Rugaciunea, fireste, m-am culcat si stateam cu ochii închisi ca sa adorm. Numai că, ceva uimitor se intampla. Vad dragii mei cu ochii inchisi fiind, cum coboară un alt Cer din Cerul noptii obisnuite. Era un Cer de noapte albastra violet, o noapte catifelata si plină de stralucire. Acest CER DUMNEZEIESC mi-a adus GRADINA RAIULUI LUI DUMNEZEU si al Maicii Domnului în camera mea. Nu mai aveam plafon, ci un alt Cer decât cel obisnuit. Asa cum stralucesc Stelele noaptea pe Cerul senin, de o mie de ori mai mult, stralucea RAIUL LUI DUMNEZEU. Pomi de un verde stralucitor, mai închis sau mai deschis, flori dumnezeiesti de frumoase si de toate culorile curcubeului, iarba verde în care se oglindeau razele unui alt Soare, un Soare numai al GRADINII RAIULUI; râuri de apă de culoarea Cerului senin, care prin susurul lor, acompaniau Îngerii, care aduc Slava Lui Dumnezeu si Maicii Domnului prin Cântecele lor. Dragilor, asa precum straluceste Soarele, printre toate aceste Minuni din Cerul Gradinii Raiului, straluceau norisori ovali şi aurii cu stralucire de Soare. Toate treceau prin faţa ochilor mei închisi, precum trec imaginile la TV. Daca as fi intins un braţ, as fi putut atinge toate aceste frumuseti Ceresti. Eram dragilor absorbită pur si simplu de acest CER, ce tinea în el Grădina Raiului. În mijlocul RAIULUI, O vad pe MAICA DOMNULUI cu PRUNCUL IISUS în braţe, în carne si oase, cu vesminte rosii catifelate si pline de stralucire. Maica Domnului era înconjurată de O Lumina alba stralucitoare, si statea jos în mijlocul Florilor din Gradina Raiului, ţinând la pieptul Său pe Pruncul Iisus.
Atunci cand plecam din aceasta viata, plecam insotiti de INGERUL PĂZITOR care se lupta cu DUHURILE rele, pentru a ne scapa de IAD.
Dumnezeu a voit ca noi sa ne nastem, pentru a ne mantui sufletul. Fiecare om, este trimis pe Lume si in Lume, cu un anume scop. Fiecare are rolul lui, bine definit de acolo de SUS. Depinde de fiecare dintre noi, ce alegem: a trai in belsug si-n desfranare, sau a trai după PORUNCILE LUI DUMNEZEU. Ne nastem o singura data si murim cu trupul o singura data. MESAJ DIVIN: NU NE NASTEM DE DOUĂ ORI !
Am scris un articol despre cum arata Sufletul:Dumnezeu există – Mărturii.: CUM ARATĂ SUFLETUL mariaghiorghiu.blogspot.com/…/cum-arata-sufletul-nostru
Bunica mea după mama, mi-a apărut de multe ori in vis, si ma ruga plangand ca s-o scot din intuneric, cu RUGACIUNILE MELE, căci sta in intuneric.
M-am rugat cativa ani la rand pentru BUNICA si o vedeam intr-o camera umeda, ingusta si intunecata, o cunosteam doar după glas, nu-i vedeam chipul, dar RUGACIUNILE mele, au ajutat-o sa iasa la LUMINA, pana la urma. BUNICA mea, a fost scoasa total din intuneric, din beciul iadului, cu ajutorul Rugaciunii mele, pe parcursul a 2 ani. DUMNEZEU mi-a aratat aceasta,TATAL meu, s-a intors din morti ca sa ne spuna cum este DINCOLO. Iata articolul:S-a întors din Morţi, ca să ne povesteasca cum este pe lumea cealalta. S-a întors din Morţi, ca să ne povesteasca cum este pe Tărâmul Veşniciei! ÎNTORS DIN MORŢI CU SUFLETUL, RĂSPUNDE LA ÎNTREBĂRI ŞI NE SPUNE , CUM …
SI DE IADUL FOCULUI, NU VEI SCAPA ! Dimineata de 13 mai 2006, ma trezeste un glas, care spune asa: „SI DE IADUL FOCULUI, NU VEI SCAPA !”(clipa in care, vad cu ochii inchisi, O GROAPA, IMENSA, A CARUI MARGINE NU SE VEDEA. Aceasta groapa, era UN FOC VESNIC, si din care FOC, IESEAU LIMBI DE FOC, CA SA PRINDA PE CEI CE ERAU ARUNCATI ACOLO. VAD, PLUTIND, IN AER, DEASUPRA FOCULUI VESNIC, UN TRUP GOL, VIU, CARE CAUTA CU DISPERARE, SA SE AGATE DE CEVA DIN AER, dar nu avea, de ce sa se prinda, ci cadea cu viteza, spre FOCUL IADULUI, care ca o caracatita, isi intindea LIMBILE DE FOC, atragea, acel necajit trup gol, golut, si-l inghitea, pur si simplu. Tipa tare acest suflet, care era prins intre LIMBILE DE FOC, dadea din maini, prin aer, DAR NU ERA CINE SA-L SCAPE DE FOCUL GHEENEI, DE FOCUL CEL VESNIC. Cerul, deasupra FOCUL GHEENEI, era tot ca din foc, era ,rosu-portocaliu. Acum, aud un glas, care spune uimit: „ESTE SOCANT „! Da, fratii mei, IADUL EXISTA! Faceti numai lucruri bune, placute LUI DUMNEZEU SI MAICII DOMNULUI, si veti scapa de FOCUL IADULUI. Credeti-ma, m-am cutremurat, la cele vazute si auzite, mult timp, aveam in mintea mea aceste imagini si aceste cuvinte infricosatoare. Toate sunt la fel. Si atunci, la ce bun , sa ne uram unii pe altii, si sa ne adunam comori pe Pamant? FAPTELE BUNE, CREDINTA SI RUGACIUNEA, ne vor scapa de FOCUL CEL VESNIC!
Ana Magdin: Un gând pentru românii de pretutindeni!
Maria Ghiorghiu: Dragi români, oriunde va aflati, in orice coltisor al Pământului, sa nu uitati ca DUMNEZEU si MAICUȚA DOMNULUI EXISTA, si cu adevarat IISUS HRISTOS, S-A RASTIGNIT pentru pacatele noastre. Chiar daca acolo unde va aflati, nu exista O BISERICA care sa va reprezinte RELIGIA din care faceti parte, rugati-vă in gandul vostru, cu inima si cu sufletul, rugati-va cu glas sau fara glas, acasa sau la serviciu, vorbiti cu DUMNEZEU si cu MĂICUȚA DOMNULUI, asa precum ati vorbi cu cel mai bun PRIETEN al vostru, nu aveti neaparata nevoie de RUGACIUNI sofisticate, ci deschideti-va inima, si vorbiti cu DIVINITATEA.Va va auzi cu siguranță si vă va ajuta. Spuneti in gandul vostru, atunci cand nu aveti timp de RIUGACIIUNE mai multa, spuneti asa pe tot timpul zilei:DOAMNE IISUSE HRISTOASE, MILOSTIV FII MIE PĂCATOSUL!
Si urmariti zi si noapte Blogul meu, http://DUMNEZEU EXISTA -MARTURII.blogspot .ro
Numai aici,veti gasi ADEVARUL LUI DUMNEZEU, asa cum imi este grait de sus, de DUHUL CEL PREA SFANT.
Interviu realizat de Ana Moroșanu Magdin
și
Geo Morar
P.S. Maria Ghiorghiu:
Între timp ,soțul meu, inca de acum 5 ani, s-a intors la Credință si a devenit un adevarat crestin, care merge la Sfanta Biserica din când in când, se roaga dimineața si seara, se marturiseste la Părintele duhovnic, se impartaseste,  si ne intelegem minunat.
Dumnezeu si Măicuța Dommnului,mi-a implinit dorinta -mi arzatoare, ca sa fiu Dovada Vie a necredintei sotului meu, si apoi a Lumii intregi. 
Faptul ca ,sotul meu nu crede in trairile mele, cred ca este doar o chestiune de timp. 
                              Cu dragoste,Maria. 

5 comentarii:

 1. Dna Maria ma numesc vali si eu as vrea sa va impartasesc trairile mele cum putem sa tinem legatura

  RăspundețiȘtergere
 2. Dar Maria noastra,parca ai primit mesaje si pentru Turcia...

  http://www.realitatea.net/explozie-in-apropierea-cladirii-parlamentului-turc-mai-multe-persoane-au-fost-ranite_1888665.html

  http://www.realitatea.net/explozie-in-apropierea-cladirii-parlamentului-turc-mai-multe-persoane-au-fost-ranite_1888665.html
  Viorica

  RăspundețiȘtergere
 3. Buna seara d.na Maria. Am nevoie de un sfat. Cum pot sa i-au legatura cu dvs.? Doroti C.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Daca oamenii acum v-au descoperit si va cer sa ii indrumati sa ia legatura cu dvs, de ce nu va mai scrieti adresa de mail?

   Ștergere
 4. Va rog sa explicati care este legatura dintre povestea din acest interviu si cea legata de extraterestrii care v-au rapit...povestita de dv.pt.un post de televiziune.se nasc niste intrebari pe care observ ca dv.nu le raspundeti daca nu va convin si nu numai pe acest subiect...

  RăspundețiȘtergere