marți, 2 februarie 2016

DIN NOU TRANSILVANIA !!!

                                               31  Ianuarie 2016,ora 6,22 dimineaţa !      

                                                                          Dragii mei,

În aceasta dimineaţă, ma trezeste un glas care spune ceva despre Transilvania.   
Glasul spunea aşa, dragilor :

                    "Nu mai intru! Merg la Transilvania.

Şi văd dragilor, o femeie politiciana, pe care o cunoastem cu totii, si care, avea pe ea un sacou negru peste o cămaşă albă, iar la baza gulerului, aceasta doamna avea un papion verde cu roşu.
Doamna este invitată de cineva nevazut de mine.,ca sa intre într-un birou,dar ea se opreste in uşă si zice:
                  Nu mai intru!
             Când vin din Transilvania!
           Când vin din Transilvania!"
Dragii mei, nu o sa scriu numele acestei doamne, ce purta papion rosu cu verde, pe o camasa alba.
Mă intreb eu oare, chiar sa nu avem liniste la noi în Ţară?  
Ce frumos şi bineplacut ar fi Lui Dumnezeu,  ca sa traim în pace si-n liniste, indiferent de nationalitatea fiecaruia.   
Să ne rugam dragii mei, la Bunul Dumnezeu si la Măicuţa Domnului, ca să ne daruiasca pace si liniste intre popoare, pace si liniste, în România noastra Sfanta .
Pacea dragilor, este fărâmă din Lumina Lui Dumnezeu.
Atunci când ne bucuram de PACE, se bucura si sufletul nostru de Lumina Lui Hristos, Domnul si Dumnezeul nostru al tuturor, Căruia I se cuvine toata cinstea, slava si închinarea ,AMIN !
                                         Cu dragoste,Maria. 

19 comentarii:

 1. Pe mine mama ma considera nebuna daca ii vorbesc prea mult despre credinta si imi spune ca o sa o iau intr-o buna zi pe o cale gresita de la atata credinta.Nu stiu ce sa mai cred ascultand-o cum imi spune ca sunt nebuna incep sa o cred pe ea desi stiu ca nu este asa.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Draga Gabriela ! În general toti cei care au puţină CREDINŢĂ sau deloc, spun despre cei care cred în DUMNEZEU si-n MĂICUŢA DOMNULUI, că sunt nebuni,sau ca, mai au puţin si ajung la nebuni.
   Cum s-o crezi pe mama ta? A iubi cu toata inima ta, cu tot sufletul tau, pe BUNUL DUMNEZEU si pe MĂICUŢA DOMNULUI, nu inseamna nicidecum ca esti nebun. Si mie sotul meu, mi-a spus acelai lucru acum vreo 20 de ani, si are grija ca sa-mi mai aminteasca din când în când. Dar îl las, si nu ma cert cu el. Îi spun frumos ce am de spus, apoi evit discutiile cu el, pe marginea CREDINŢEI.Tu fii asa cum simti tu, si nu te schimba de dragul mamei. Mai presus de tot si de toate,trebuie sa-L iubim pe DUMNEZEU,asa cum faci tu acum. Cu dragoste,MARIA.

   Ștergere
  2. Dar daca are dreptate? Mai bine un consult la pshiatru.D zeu nu le poate rezolva chair pe toate.

   Ștergere
  3. Anonim 18:39 o prostie mai mare ca asta nu puteai sa spui si tu? Cum ai dedus tu ca Dumnezeu nu poate rezolva lucruri la care oamenii nu au rezolvare tu stii ce vorbesti?Ia mai gandeste-te ???

   Ștergere
  4. ANONIM 18:39 DUMNEZEU REZOLVA MAI MULT DECAT TOTUL.

   Ștergere
 2. Gabriela cu rugaciunile si cu credinta ta o vei salva si pe mama ta ,Doamne ajuta!

  RăspundețiȘtergere
 3. Gabriela,poate ca ar fi mai bine sa nu-i mai vorbesti ,ci sa fii doar un exemplu de iubire si credinta!
  Eu asa am procedat cu mama mea,care a devenit o femeie si o mama minunata si cu multa iubire de Dumnezeu, care apoi ea era cea care imi datea lectii.
  Nu te lasa influentata si descurajata!
  cu drag ,Viorica!

  RăspundețiȘtergere
 4. Ore de ce pacatul este considerat progres iar credinta este considerata inapoiere?Asta o spune parintele Paisie si daca lucrurile sunt vazute de altii asa n-au decat sa creada ce vor...aste e,prefer inapoierea asta dulce decat progresul amar.C

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. ANONIM 08:34 DULCE SI AMAR.AMARUL ZICE DE DULCE CA E AMAR SI PE SINE SE CONSIDERA DULCE.INVERS E TOT ASA.

   Ștergere
 5. Uite asa isi bate joc diavolul de sufletul celor necredinciosi si face nebuni pe toti aceia care au Credinta, asta este psihologia diavolului , asa lucreaza el prin oameni care sunt si victime alese de el pentru a face sa-i opreasca pe multi de la a se mai ruga la Dumnezeu.Cea mai proasta tehnica de psihologie are diavolul,blestematul.

  RăspundețiȘtergere
 6. ANONIM 09:56 SUBSCRIU.BA CHIAR ARE MULT MAI MULTE TEHNICI ULTRASOFISTICATE.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sa stea fara frica .Diavolul e inchipuire,e o idee.Unii sustin ca l-au vazut,dar nu au nici o dovada.nic.

   Ștergere
  2. ANONIM 18:47 DIAVOLUL EXISTA.DACA TU SUSTI CA NU EXISTA INSEAMNA CA SI DUMNEZEU E O INCHIPUIRE PENTRU TINE.IN PLUS ASTA E CEA MAI MARE SMINTEALA A DIAVOLULUI SA TE FACA SA CREZI CA NU EXISTA,PENTRU CA ASTFEL IL "ANIHILEAZA" PE DUMNEZEU DIN MINTEA TA.PENTRU CA DACA NU CREZI IN DIAVOL AUTOMAT NICI IN DUMNEZEU NU POTI CREDE.

   Ștergere
  3. Anonim 18:47, daca tu crezi ca satana nu exista, te inseli. Daca vrei, pot sa ti-l arat. Cauta-ma pe mail: deladumnezeu@yahoo.com si am sa ti-l arat. Sa nu o iei razna si sa nu pici in smintenie. Domnul sa te binecuvanteze si sa-ti lumineze mintea si calea.

   Ștergere
 7. Ghici ghicitoarea mea....
  Mai bine pun intrebarea asta pe fb sa aflam parerea cititorilor.

  RăspundețiȘtergere
 8. De acum inainte nu o sa mai aveti scuza prostiei din necunostiinta de cauza, mai ales tu,litere mari care frizezi absurdul prostiei uneori- Dumnezeu, in puterea si mila si in bunatatea lui nu avea cum sa nu-l anihileze rapid pe ala rau,un om nu se poate abtine de la bunatate de multe ori dar Dumnezeu ? Sa nu va suparati de stilul meu dar uneori trebuie un pic de soc, asa creste tinerea de minte.

  RăspundețiȘtergere
 9. ANONIM 05:44 AI DREPTATE.AM SA FIU JUDECAT FARA MILA!!!

  RăspundețiȘtergere
 10. N am zis nimic de vreo judecata,iar ai tu (Gab.Mar Pop.si orice alt nume mai folosesti)ai fost singurul de pe blogul asta care ai stiut ceva extrem de important.,nebunii si copii, asa spune la biblie !

  RăspundețiȘtergere
 11. ANONIM 20:43 O RUGACIUNE PENTRU DUMNEZEU SPUNE TOTUL.NU STIU CAT V-A MAI DURA ACEASTA "TEROARE".

  RăspundețiȘtergere