duminică, 24 ianuarie 2016

VINE SFÂRŞITUL LUMII ???

xx                                         21  Ianuarie 2016, ora 3,40 zori de zi !

                                                   Dragii mei, 

În aceasta dimineaţă, treează fiind, deoarece am mai avut multe de scris si de văzut, aud un glas care spune ceva despre Sfârşitul Lumii.
Glasul spunea asa dragilor :

                     "Nu cred ,că va veni Sfârşitul Lumii !  
                        Ci va fi, un sfârsit de Barieră! 
                   Despre acest Sfârsit putem vorbi, si nu de  al Lumii.
               Deci, Sfârsit de Barieră !"  

Dragii mei, nu-i aşa,  trebuie să ne bucurăm că nu va veni sfarsitul Lumii. 
Dar oare, ce facem cu Sfarsitul de Barieră?  
Ce inseamna în zilele noastre, sfarsit de Barieră?
Eu nu vreau sa comentez în niciun fel, ca sa nu va influentez în vreun fel.
Dar ,astept cu drag si cu interes Comentariile voastre.
                                                   Cu dragoste,Maria.  

66 de comentarii:

  1. Slava Domnului, un comentariu pozitiv. Multumesc. Eu asa il percep. Iar "bariera" este valul pus pe ochii nostri de biserica. Vorba lui Voltaire: religia a aparut atunci cand cel mai mare ticalos s-a intalnit cu cel mai mare prost.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sfarsit de bariera cred ca este sfarsitul oprelistelor noastre! Incepem sa vedem lumea cu alti ochi...capatam o alta intelegere a lucrurilor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dumnezeu nu i parte din religie?Religia e cu totul altfel de cum stim noi indiferent cui apartinem:ortodoxie,catolicism ,islam

    RăspundețiȘtergere
  4. Cand se va ridica bariera atunci vom vedea ce ne era ascuns ochilor, fizic si spiritual.
    Dar atunci nu vom mai spune "cred" ci "stiu".
    Cu alte cuvinte nu mai zic ca "eu cred ca exista Dumnezeu" ci "stiu ca Dumnezeu este"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest Om a vazut "dincolo" de bariera!
      Mesaj din Imparatia lui Dumnezeu - Marturia unui ateu, Gavril Barnutiu
      https://www.youtube.com/watch?v=1Be1IEtCwQg

      Ștergere
    2. Nu stiu dle Dragomir cine te a invatat dar esti primul credincios pe care il intalnesc(sa fi vb vreodata cu mine ?...)Intr adevar asta e dif. dintre credincios si mincinos.Pe de alta parte esti cumva nebun ? Raspunde

      Ștergere
  5. Frumos spus Alexandru Dragomir !

    RăspundețiȘtergere
  6. Va rog frumos încercați sa nu va mai luati de doamna Maria si nu-i mai aduceți cuvinte grele de ocară este foarte important sa ascultați de cei alesi pentru ca va spun sincer ca Dumnezeu Tatal care este prea bun cu noi oamenii este in acest moment foarte supărat pe noi oamenii din cauza faptului ca aruncați cu pietre in cuvântul sau.Iar daca nu va ve-ti îndrepta comportamentul mie teama ca isi va revarsă mânia sa asupra noastra a tuturor pentru ca cu greu mai poate suporta păcatele noastre.Credeti-ma CA Dumnezeu Tatăl este foarte suparat pe toți si cred ca isi va pierde răbdarea.Este urgent sa va schimbați in iubire si lumina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu iti dai seama ce baliverne ai insirat aici?vorbesti ca si cum ai stat de vb cu D-zeu si L-ai vazut tu ca era trist si suparat,si mai incetati cu aberatiile de genul "aruncati cu venin,fiere,pietre,in d-na Maria"ca nu face nimeni asa ceva,sunt pur si simplu niste pareri ale unor oameni care gandesc diferit

      Ștergere
    2. Asa este Anonim 12.36. Si eu am observat asta, ca Dumnezeu-Tatal este ffff. suparat pe noi, pana cand va rabufni...

      Ștergere
    3. Da' spuneti fratilor UNDE ati observat voi asta,va intalniti personal cu Dumnezeu sau doar trageti niste concluzii dupa ce vedeti stirile la tv?

      Ștergere
  7. Era o postare frumoasa. Pacat ca se trezesc unii sa faca comentarii pe langa subiect, total aiurea.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu cred ca v-a veni timpul ridicarii barierei . Vom fi triati .Cei cu suflet si credinta in d-zeu vor depasi bariera,deci ? timpul limita ptr. ridicarea barierei se apropie !E timpul sa se ridice ! Sa putem trai in liniste si armonie ! Doamne ajuta !

    RăspundețiȘtergere
  9. Se va ridica bariera si se va separa oile de capre .Cine a citit biblia intelege >

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se va separa oile?:)) cat pe ce sa cred ca e scris de Marean acest comentariu

      Ștergere
    2. Acum ce ai cu Marian? G, de fapt? Atunci cand acuzi pe cineva sa ai convingerea ca el a facut greseala.

      Ștergere
    3. Ce acuzatii,ce convingere?am zis eu ca a scris Marian? a fost o gluma....scrie clar "cat pe ce sa cred" ...nici de glume nu mai stiti,tot timpul sunteti pusi pe contraziceri si cearta...creiere spalate,luati de bun tot ce cititi pe net

      Ștergere
    4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  10. Ar trebui aprofundata fraza"SFARSIT DE BARIERA"-exista ,inca dictionare-prea va grabiti la comentarii inutile.

    RăspundețiȘtergere
  11. Cred ca este vorba de un sfarsit al sistemului malefic care a tinut pana acum lumea inlantuita in robie, respeciv un sfarsit al Barierei. Doamne ajuta spre aceasta! Pace, iubire si Lumina pentru Romania!

    RăspundețiȘtergere
  12. "Bariera" in opinia mea,inseamna vechi tipare de gandire influentate de cei care au avut putere asupra mentalului nostru, care si-au pus amprenta asupra gandirii noastre in mod negativ, incorect. Da ,este valul pus pe ochii nostri sa ne traim vietile asa cum au considerat acei "iluminati"ca trebuie, val care acum se ridica. Dar, din pacate, nu pentru toti. Sunt inca multi care nu sunt pregatiti sa inteleaga aceasta,care se opun cu indarjire Marii Schimbari, desi lipsa lor de incredere in acest fenomen, nu-l va impiedica sa se produca in curand. Constiinta noastra este imperios necesar sa se schimbe de la pozitia "eu" la constiinta colectiva. Intrajutorarea,camaraderia si iubirea sunt pietrele de temelie la baza constiintei de grup, Unitatii, Unimii, care vor caracteriza noua Era in care vom intra in curand.

    RăspundețiȘtergere
  13. Se v-a ridica bariera la alimente la curent la întreținere la pâinea cea de toate zilele si sa vedem atunci ce bine o sa o ducem cu salariile astea de mizerie ,cu pensiile astea mizere si ăstia ii doare la bască de acest popor

    RăspundețiȘtergere
  14. Dragă Doamnă Maria eu am avut un vis în care Isus mia spus ca va scoate "dracul de pe Internet " ce credeți ca a vrut să zică sau de ce credeți ca Isus e împotriva internetului sau a vrut să spună ca sfârșitul va veni cînd toate granițele cunoasterii nu vor avea limite ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ANONIM 17:59 NU DOAR INTERNETUL CI TOATA TEHNOLOGIA ESTE IMPOTRIVA SUFLETULUI.OAMENI AR TREBUISA COMUNICE DOAR PRIN TELEPATIE.

      Ștergere
    2. Asa este! O gramada de lucruri ar fi trebuit oamenii sa poata face: gen autovindecare (nu medicamente), teleportare (in loc de mijloace de transport), ar fi trebuit sa fie telepati... dar acestea au fost substituite prin tehnologie.

      Ștergere
  15. Dna Maria ne puteți spune despre ce barieră e vorba?

    RăspundețiȘtergere
  16. Sfarsitul lumii noastre va veni atunci cand vom fi inlocuiti de robotii umanizati si mutantii genetici dar vormai trece cateva milioane de ani.optimistul...

    RăspundețiȘtergere
  17. De ce ar spune cineva dintre cei de Sus "Nu cred ca ..."?
    Doar ei stiu tot ce se va intampla, nu isi dau cu parerea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este vocea colectiva a oamenilor ,la un nivel de frecventa mai sus auzi tot ce se vorbeste pe pamant.Prin meditatie orice om poate auzi voci ,sunete,chiar poti afla ce planuri se fac in ascuns,asta daca stii cum sa intrii prin meditatie in mentalul coleciv.

      Ștergere
  18. Internetul e unealta diavolului,va rog publicati,multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  19. Toata tehnologia de altfel o avem de la INTRATERESTRII care sunt diavoli

    RăspundețiȘtergere
  20. M-am gandit toata ziua la aceasta postare si mereu am avut sentimentul de bine. Ceva bun se va intampla. Asa simt. Poate ne va lamuri totusi dna. Maria mai bine. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. NU MINTI CHIAR TE-AI GANDIT TOATA ZIUA LA ACEASTA POSTARE.

      Ștergere
  21. Cu siguranta ceva bun se va intampla,probabil vom intra intr-o alta dimensiune mai superioara(av-a)din cate am mai citit pe aici,pe net,poate ne lamureste d-nul D

    RăspundețiȘtergere
  22. Cu siguranta ceva bun se va intampla,probabil vom intra intr-o alta dimensiune mai superioara(av-a)din cate am mai citit pe aici,pe net,poate ne lamureste d-nul D

    RăspundețiȘtergere
  23. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  24. De 2000 de ani se tot spune "sfarsitul e aproape,bate la usa" si toate generatiile trecute au trait cu teama in suflet ca omenirea se va sfarsi in timpul vieti lor,asa este si in ziua de azi,nimeni nu stie cu certitudine cand si mai ales daca vom avea parte de un sfarsi, si mai important,despre ce fel de sfarsit este vorba,al omului ca specie,al planetei sau sistemului solar...ne putem da cu parerea despre multe sfarsituri,dar o facem doar ca sa ne aflam in treaba,pot trece zile,decenii sau milenii,nimeni nu poate spune ceva concret despre sfarsit...doar Dumnezeu stie asta ;)

    RăspundețiȘtergere
  25. Nu,nu e de bine,e o stare de liniste,de o vreme încoace,eu asta simt,linistea dinaintea furtunii!

    RăspundețiȘtergere
  26. Pana la urma, care e treaba cu sfarsitul lumii? Indiferent ce am face, fiecare din noi va trai un sfarsit. Nu ne-am nascut nemuritori pe acest plan. De ce sa imi fie frica de sfarsitul lumii cand viata mea aici oricum se va sfarsi intr-o zi. Daca ne vom duce toti la gramada va fi foarte multa plictiseala in Univers. Macar din acest motiv si tot suntem lasati sa traim. Daca acest sfarsit vine ca asa vrea cineva mai presus de noi, asta e. Mai trist e ca poate veni din cauza prostiei si rautatilor noastre. Ne omoram, ne razboim, ne otravim....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga EU, problema este ca exista "cineva" care ne face sa ne razboim, otravim si ... dar noi le dam voie.Fara noi, EI sunt un NIMIC, chiar nu ar mai avea SCLAVI. Ei insa au nevoie de SCLAVI. Ei traiesc cu ENERGIA NOASTRA. De asemeni, acesti EI se bazeaza foarte mult pe inchipuita noastra naivitatee, mizand ca nu intelegem jocurile lor. De aceea e bine sa ne trezim si luam atitudine, pana mai putem! Sa ne bazam pe intelepciunea noastra si pe forta noastra de romani, asa cum este ea, cu ce putem noi produce, caci tot ce vine de la Bruxelles ii reprezinta pe acei EI. Acceptand äjutorul LOR ne inlantuim si ne pierdem libertatea in favoarea acestora.

      Ștergere
    2. Si cine sunt EI, acesti NIMENI sa ne hotarasca ziua si ceasul? NOI putem sa le stabilim lor ziua si ceasul sistemului mizerabil pe care l-au creat. Sa renuntam deci sa-i mai slugarim si sa ne mai inchinam lor si sa ne luam soarta in mainile noastre de romani, indiferent ce presupune acest lucru. NOI avem aceasta putere sa le zdrobim sistemul monstruos pe care EI l-au creat ca inchisoare pentru NOI.

      Ștergere
    3. NU este nimeni mai presus de NOI, decat DUMNEZEU, care nu are plan de distrugere cu NOI. Nici maleficii nu ar avea putere asupra noastra daca nu le-am permite...insa le-am cam permis de ceva vreme iar ei au castigat ceva teren. Insa totusi inca nu-i tarziu!

      Ștergere
  27. Este vorba de sfarsitul unei lumi, care se afla intr-un stadiu de involutie de milenii, si inceputul alteia, care evolueaza la nivel spiritual si tehnologic.
    "Sfarsitul de bariera" este cel mai bun lucru care ni se putea intampla noua pamantenilor, deoarece aceasta "bariera", se refera la centura plasmatica intesata de bombe pe care au creat-o intunecatii in jurul Pamantului la nivel astral, pentru a ne izola de celelalte civilizatii.Off.. sunt atat de multe de spus, dar sunt atat de multe minti blocate in tipare vechi de credinta si nici macar nu stiu acest lucru!Cand va veti aminti ca de fapt ati venit pe Pamant sa dezactivati aceasta bariera? Cu cat aceasta bariera este mai dizolvata cu atat patrunde mai multa Lumina pe Pamant.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ohh draga D.ai pus din nou degetul pe rana! E mai greu cu trezitul. Despre evolutie nu are sens sa vorbim caci e prea mult! Ma doare acest lucru, dar asta este...

      Ștergere
    2. hai sa lamurim care-i treaba cu "centura plasmatica" pentru ca pamantul nu are doar una singura,primele doua se numesc Van Allen dupa descoperitorul lor,si sunt un camp plasmatic format in jurul terrei,centura internă de radiații se întinde între 1.000 și 6.000 km altitudine și este compusă în special din protoni de mare energie (10—200 megaelectronvolți), iar centura externă de radiații se întinde între 15.000 și 25.000 km și este compusă în special din electroni de mare energie (1—200 kiloelectronvolți).În afară de aceste două centuri, a fost descoperită, în 1963, o a treia centură de radiații, compusă în special din electroni și situată la altitudini de peste 7.000 km.(sursa wikipedia) ...no,acum se vorbeste pe internet ca una din centuri a disparut in urma unor explozii solare,apoi se mai speculeaza ca omul nu a ajuns niciodata pe luna deoarece nu poate trece de aceste centuri care sunt foarte periculoase...no,dar de aici si pana la bombe puse de intunecati pe centura plasmatica e cale lunga si literatura sf cat cuprinde

      Ștergere
  28. DACA EU STIU UN LUCRU,NU MA MAI INTRESEAZA CE VORBESC ALTII IN CONTRADICTORIU.ASA SI CU EVOLUTIA.SA CONSIDERAM EVOLUTIA IMPLINITA.NU E NICI O RANA.SUNTEM PE DRUMUL CEL BUN.CINE ARE PUTEREA SA CREADA ASTA?CINE VREA.

    RăspundețiȘtergere
  29. EVOLUTIA ESTE INFINITA LA FEL CUM ESTE TOTUL SI NIMICUL.SA NU NE MAI SUBESTIMAM ATAT.

    RăspundețiȘtergere
  30. Eu cred ca acest sfarsit de bariera ar insemna ori ca vom evolua din punct de vedere tehnologic si spiritual ori vom putea trai cu alte finte mai avansate decat noi in pace si ne vor ajuta sa EVOLUAM!!!

    RăspundețiȘtergere
  31. Ca sa trecem sau sa dizolvam aceasta"bariera" este impetuos necesar sa ne trezim la fiinta suprema din interior, profitand de aceasta fereastra de oportunitate 2012-2017. Acest an va fi foarte greu pentru mintile noastre deoarece se incearca trezirea tuturor pamantenilor. Planeta vrea s-o insotim cu totii, si depune mari eforturi de sustinere energetica in aceasta
    asteptare. Ea doreste s-o insoteasca toti copii sai dar nu obliga pe nimeni. Ar fi "pacat"sa nu profitam de aceste vremuri remarcabile de evolutie rapida la nivel individual cat si de rasa umana.
    Sa stiti ca la nivel de suflet sa facut un recensamant al tuturor oamenilor de pe Pamant, in care fiecare a fost intrebat de catre un Consiliu de Fiinte Inalt Spirituale,
    daca vrea sa mearga mai departe, sau ramane la acest
    stadiu! Si toti am raspuns "DA", dar cu conditia de a ne trezi Constiinta Divina!
    Nu stiu cum veti primi aceasta informatie dar incerc sa va fac constienti de somnambulismul in care sta majoritatea.Aceasta majoritate nu sta treaza decat in momentul in care corpul si mintea dorm, iar cand acestea se trezesc iar uita ce doreste sufletul.
    Sincer nu mai stiu cum sa va "zgaltai" sa va treziti, fara sa va afectez corpul emotional si pe cel mental!
    Oricum energiile care vin direct din inima Creatorului, "vor da de Pamant" cu aceste corpuri. Vedeti ca depresia a ajuns la stadiul de epidemie, ca sa nu mai vorbesc de
    sinucideri.Aici se ajunge cand mintea nu raspunde si se impotriveste cerintelor sufletului.
    DEPRESIA ESTE STRIGATUL MUT AL SUFLETULUI!
    Asa ca fiti atenti la voi insiva, daca va plangeti de mila pentru ce aveti in viata, inseamna ca nu ascultati de sufletul vostru, sunteti coordonati de minte. De asta tot spun iesiti din minte!Cum? Doar constientizati fiecare clipa, traiti in prezent nu in trecut sau viitor, ca voi creati viitorul, iar trecutul il stimati ca pe un maestru care v-a fost! Nu este greu, doar va autoeducati.
    As fi tare fericita daca macar un singur om intelege ce tot scriu eu aici! Interesul meu este sa indrept pe cat mai multi spre ACASA, nu sa-mi afirm cunoasterea!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  32. Poti fi fericita, nimeni nu te opreste draga D!

    Eu sunt genul ala de om care nu vede da' crede si asta datorita mintii si a rationamentelor. Un prof' de-al meu spunea (si ii dau dreptate): sunt doua cai de a ajunge la Dumnezeu: prima cale este cea revelata si de asta au parte foarte putini iar cea de-a doua cale este cea RATIONALA la care au acces TOTI oamenii! Eu fac parte din "turma"! Fara rationament, fara cunosterea dobandita de minte nu stiu daca as ajunge la Dumnezeu!

    Poate ai chef sa ma contrazici (nu ca m-ar deranja) si aduc deja un argument in favoarea mea: SCRIPTURA este inteleasa de catre MINTE! Fara de minte nu ar exista SCRIPTURA! Intelegi tu cu sufletul scriptura? Eu o inteleg cu mintea! Fara de minte nu ar exista nici vorbitul si nici scrisul! Poti scrie si vorbi tu direct cu sufletul? Eu incerc sa ma apropii de Dumnezeu folosindu-mi mintea mea si rationamentul meu ca sa incerc sa inteleg vointa Sa! Cand mori moare corpul facut din carne dar nu si mintea ta! Aia o iei cu tine!

    Am auzit de m-am saturat dictonul asta sa lasam mintea la o parte dar fara minte unde am ajunge? Nu cumva am ajunge smintiti? Cum poate functiona un om fara mintea sa?!

    Expica-ne tu RATIONAL ca sa intelegem cu mintea noastra CUM sa ne apropiem noi de Dumnezeu fara sa ne folosim mintea? Ca si daca spui o singura rugaciune tot mintea o folosesti ca sa-ti formulezi si sa spui rugaciunea aia!

    Deci astept o metoda CLARA de la tine ca sa ne apropiem de Dumnezeu FARA sa ne folosim mintea! Bine, la inceput, ca sa INTELEGEM metoda ta va trebui sa ne folosim totusi mintea ca apoi s-o oprim! :)

    RăspundețiȘtergere
  33. Nu credeti ca omul a stat mult prea mult in prizonieratul propriei minti, devenind dificil sa mai auda ce spune semenul sau?
    Este adevarat, mintea face parte din intregul nostru, dar ca unealta a ceea ce suntem, nu ca stapan!
    Fara minte nu am reusi sa experimentam iluzia, dar vine un moment in viata in care realizezi ca ceea ce te inconjoara nu este ceea ce tu esti si nu este ceea ce tu ai putea fi. Atunci opresti un pic mintea si-ti permiti sa simti, iti permiti sa descopri ceea ce este "dincolo"
    de ce a creat mintea ca tu ai fi si ai putea face.
    Imagineaza-ti mintea ca pe un televizor in care gandurile sunt canalele tv.In acest caz telecomanda nu este la tine, ci mintea ta schimba canalele de una singura. Cand un gand reuseste sa-ti retina atentia mintea este setata pe un spectacol anume.Gandurile distructive , precum teama si frica tind sa fie mai rapide si creaza automat furia, care are un efect dramatic asupra propriului corp fizic dar si energetic.Cand spun ca poti iesi din minte o faci constientizand imediat ca tu nu esti aceasta furie, si o poti controla, schimband canalul mintii tale de la furie la compasiune.Astfel mintea se linisteste transformand furia chiar in bucurie.Cand mintea nu e controlata, nu mai gandim gandurile, ci ele ne gandesc pe noi.Tot timpul este preocupata sa separe, sa verifice,sa creeze scenarii si sa atribuie judecati de valuare la tot ce se poate raporta.
    Ca sa schimbam lumea interioara trebuie sa coboram mintea in inima iar impreuna pot face minuni.
    Cercetatorii au descoperit ca mintea unui om produce aprox. 60000 de ganduri in 24 de ore. Oare cat la suta sunt sunt produse constient? Majoritatea omenirii isi creeaza viata la nivel inconstient.
    O rugaciune neconstientizata nu contine energia necesara pentru a se materializa.
    Pe Dumnezeu IL gasim in iubirea inimii si linistea mintii. Doar sa constientizesi si sa-ti permiti sa simti!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  34. Oarecum corect mesajul tau Didona :)

    Da, mintea este un instrument pe care il are CONSTIINTA la indemana. Noi suntem CONSTIINTA nu mintea intradevar. Mintea este un instrument pe care il avem noi, CONSTIINTA, la indemana.

    Am auzit de m-am plictisit treaba asta cu traitul in inima. Mintea este teava pustii, inima este glontul de pe teava. Asa lucreaza ele, impreuna. Gandul este creator dar are nevoie de energia SUFLETULUI, (glontul de pe teava) ca sa se materializeze.

    Trebuie sa traim si in inima intradevar caci fara inima nu suntem nimic, suntem goi dar si inima fara minte este ca un glont fara directie. Ele lucreaza impreuna iar la japonezi nu se face distinctie intre minte si inima, ele sunt privite ca un ansamblu numit kokoro, adica MENTALUL si EMOTIONALUL au o legatura intrinseca. Coborarea mintii in inima reprezinta uniunea armonioasa dintre mental si emotioanal adica cand mintea si sufletul lucreaza impreuna la realizarea unui scop comun.

    Sunt oameni care "traiesc" mai mult in mental iar altii care traiesc mai mult in "ëmotional". Ai dreptate ca Dumnezeu se simte dar ajungi sa-l cunosti si prin rational (adica mental) nu doar prin emotional.

    Momentul de iluminare pe care l-am trait eu vara trecuta s-a petrecut cand mintea (adica rationalul/mentalul) a facut un "click" si apoi au venit valurile de emotii si de energie pe care am simtit-o (cu partea emotionala intradevar) in corp.

    Experimentam realitatea (mai precis doar o mica parte a acesteia) cu toate simturile noastre fizice (cele 5) dar si cu mentalul si emotionalul nostru. Constiinta noastra care suntem NOI, SINELE NOSTRU, are toate aceste instrumente la indemana. De ce s-ar lipsi de vreunul?

    MAREA PROBLEMA este ca mintea este ca o maimuta beata, nedisciplinata si mult prea haotica si MINTEA TREBUIE EDUCATA SI INVATATA sa stea locului asta da, dar nu inseamna ca trebuie sa ne oprim mintea, NU, ci s-o DISCIPLINAM prin rugaciune, prin post, prin meditatie prin practicile noastre spirituale. Eu asa vad problema.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cumetras, un pic de atentie.
      Sant multe drumuri de ajuns la Roma.REZULTATUL conteaza!
      Ai spus intr-o postare ca tu ai credinta cat un bob de mustar, ma abtin sa-ti spun ,,nebunule''pai daca ar fi asa inseamna ca d'aia ziceau astia ca aici e tara Maicii Domnului,si am pretentii la tine vazant ca ai destule cunostiinte ,,speciale''
      Totusi daca ai atata credinta eu vreau sa fiu robul tau, ma-ntelegi ?
      Mai crezi ca vreau sa te manipulez?
      Te consider vis a vis de credinta pe la fix a 3-a parte din 10, si am cunoscut mult mai avansati, ca sa ma intelegi tu, nu ca ar vindeca o persoana de un virus, ci ar face sa dispara acesta cu totul, sa nu mai existe.( a fost ultima provocare la care am marsat)

      Ștergere
  35. Emanuel Prichici nu te MANTUIESTI prin reiki dar ce sa stii tu!?!

    RăspundețiȘtergere
  36. Calea care duce la Dumnezeu este calea inimii,nu calea ratiunii.Daca vom fi preocupati sa despicam firul in patru cum se spune vom gasi mereu motive de indoiala si in loc sa ajungem la liman vom rataci drumul.Asta de fapt este voia diavolului...sa ne ratacim pe drum.

    RăspundețiȘtergere
  37. http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/papa-francisc-propune-ca-pastele-sa-fie-comun-pentru-catolici-si-ortodocsi-la-o-data-fixa-reactia-bor.html

    RăspundețiȘtergere
  38. Dio Tatăl Ceresc, Creatorul oricărui moment prezent:,,Locul Meu de drept, va fi restaurat în inimi, si in inima lumii, ca oamenii să se întoarcă, si sa Ma iubească,, adică să asculte de Poruncile Sale,scrise în piatră, adică neschimbătoare,holylove.org

    RăspundețiȘtergere
  39. Poruncile lui Dumnezeu, reprezintă Voia Lui, prin ele omul ivata să aleagă binele de rau, isumate , cele zece porunci-reprezinta împlinirea poruncii eiubire fata de Dio si fata de aproapele,ascultarea de ele, este calea, prin care dovedim, iubirea noastră față de Dumnezeu, cum Îl iubește Dna Maria, prin fiecare cuvânt al dansei

    RăspundețiȘtergere
  40. Am fost creați, nu pt meritul voinței noastre, ci din Voința lui Dumnezeu,Creatorul sufletului nostru, ca sa-L cunoaștem, si sa-L iubim, deasupra oricărui lucru să facem Voia Lui,ascultand de Poruncile Sale, să nu fim indiferenți, să trăim responsabil, pt viitorul cu Dumnezeu, al sufletului nostru

    RăspundețiȘtergere
  41. Par.Arsenie Boca spunea:,,nimeni nu va intra în Împărăția pe care, n-a început să o trăiască, încă de aici, de pe pământ,,

    RăspundețiȘtergere
  42. Par.Arsenie Boca spunea:,,nimeni nu va intra în Împărăția pe care, n-a început să o trăiască, încă de aici, de pe pământ,,

    RăspundețiȘtergere