miercuri, 20 ianuarie 2016

UN RĂZBOI IMINENT ! O EXPLOZIE URIASA !

     
                                                 19  Ianuarie 2016,ora 16,00 !     

                                                                         Dragii mei, 

În aceasta după amiaza, in timp ce ma odihneam puţin, văd înspre Sud un câmp mare ca şi întindere, sub un Cer ca de noapte.      
Brusc ,pe acest câmp are loc O  EXPLOZIE uriaşă, ce ia forma unui pom. 
            

         Explozie cu o putere luminoasa de 500 de ori cat a Soarelui. Bomba cu ...bomba atomica si bomba nucleara. Poate te referi la bomba atomica ....
Dragii mei, în timp ce priveam cu ochii închisi la aceasta uriaşă Explozie, aud un glas care spune asa :

                              "Război !
                       Un Război iminent !"  

Dragii mei, se pare că, cel de-al Treilea Razboi Mondial, este mai aproape decât credem noi.
Acum înţeleg de ce EXTRATERESTRII, au apărut in viziunea mea, mai multi ca niciodată. 
Iar acel OZN ,despre care am scris ca se va prăbuşi în aer, va fi ca o consecinţă a interventiei Extraterestrilor,în oprirea RAZBOIULUI ce sta sa inceapă pe Planeta Pământ.
Dragii mei, puterea fiecaruia dintre noi, sta in Rugaciune curata, în bunatatea inimii noastre,in mila fata de Aproapele nostru.
Iata ce imi spune un Glas din Cer,chiar in acest moment :
                  "Să apelăm la Milă ! 
              Să implorăm pe Bunul Dumnezeu, ca să -şi reverse Mila sa, asupra noastră, a Fiilor Săi ! 

Asa sa facem dragii mei! Sa cerem de la BUNUL  DUMNEZEU si de la MĂICUŢA DOMNULUI, multă sănătate, multă Milă si putere sufleteasca ,ca sa putem răbda până la sfârşit.
Să imploram pe BUNUL  DUMNEZEU, ca sa nu-si intoarca Faţa Sa de la noi, şi să nu lase frâiele Păcii din Mâinile Sale prea sfinte, pentru a nu se dezlanţui Răul. 
Noi stim dragii mei ,că BINELE invinge intotdeauna Răul.
Să săvârşim si noi BINELE din dragoste si cu dragoste, si cu siguranţă, Răul va fi învins, iar noi vom primi înzecit înapoi de la Dumnezeu, pentru BINELE ce l-am facut Aproapelui nostru.
Asa sa ne ajute DUMNEZEU, Amin. 
                                               Cu dragoste,Maria. 
 
                                 

28 de comentarii:

  1. Fie ca Mina Minunată sa fie România si sa fim ocrotiți de tot ce este rău.Bunule Dumnezeu rămânem in Mâinile Tale si Apără acest popor de toate necazurile si de toate primejdiile. Iti mulțumim.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vladimir Putin AMENINŢĂ Ankara: Orice avion turc care intră neautorizat în Siria va fi doborât

    Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, consideră că doborârea bombardierului rus a fost un "act inamic" al Turciei pentru a face pe placul Statelor Unite, avertizând că forţele ruse vor doborî orice aparat militar turc care va intra în Siria.
    "Dacă doborârea avionului rus ar fi fost un accident, aşa cum susţine Turcia, ar fi trebuit să prezinte scuze. În schimb, turcii au căutat susţinerea NATO", a declarat Putin, conform Corriere della Sera.
    "Nu există nicio posibilitate de a ajunge la un acord cu Turcia. Prin doborârea bombardierului Suhoi Su-24, poate că Turcia a vrut să facă pe placul Statelor Unite, poate că autorităţile turce au vrut să arate Statelor Unite şi Uniunii Europene că sunt un partener de încredere", a adăugat liderul rus, trecând la ameninţarea directă a Ankarei.



    "Dacă până acum aviaţia militară turcă încălca frecvent spaţiul aerian sirian, să o facă şi acum!", a avertizat Vladimir Putin, amintind că Rusia a instalat sisteme antiaeriene S-400 pe teritoriul Siriei.
    Relaţiile dintre Rusia şi Turcia s-au deteriorat grav după ce armata turcă a doborât un bombardier rus, pe 24 noiembrie, la frontiera siriano-turcă. Moscova a avertizat că incidentul va avea consecinţe grave asupra relaţiilor bilaterale.

    RăspundețiȘtergere
  3. Iranul va da drumul bombei nucleare.Faca Dnu Isus dupa marea Lui indurare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iranul sta bine asa cum e, eu cred ca Iranul va fi atacat de altii ca Izrael care o tot da de gard cu arma atomica din Iran cand ei au asa ceva dar nu vor sa recunoasca

      Ștergere
  4. Doamna Maria, acum am fost trezit de un vis in care eu ma aflam in camera mea si se auzea la televizor ca dumneavoastra ati decedat. Sper sa nu fie vreun semn sau ceva de genul, va spun doar ce am visat. Daca visul este pe bune, precum ale dumneavoastra ,cred ca Dumnezeu vrea sa veniti langa El in ceruri.

    RăspundețiȘtergere
  5. DA SA VINA ODATA!DE CE SA NU VINA?SA VINA SFARSITUL ACUM!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. NU TREBUIE DOAMNA MARIA SA NE TEMEM DE MOARTE.SA LASAM SA VINA SA NE MACELAREASCA DE VII.PENTRU CA ASA MERITAM TOTI.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haide, G. Se poate sa spui asa ceva? Poate ca marea majoritate merita dar copilasii ce vina au? Animalele ce vina au? Plantele? Te credeam mai pacifist.

      Ștergere
    2. Doamna "antrenor spiritual coach" Danielaaa,ajuta-l pe Gabriel ca are nevoie urgenta de vindecare...
      :)

      Ștergere
    3. stim cu toti .ca ne mertam Sparta or faptele noastre dar totusi dnz si dn isus sa alba indurare cu copii nostri si cu vietatile nevinovate care or macelarim in fiecare so

      Ștergere
  7. Despre explozie încă nu am aflat, dar despre război, DA. Se pare că a intrat Turcia cu armata în Siria... Să vedem dacă e aşa şi mai ales, ce va face Rusia

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu stiu inca despre explozie dar ştiu ca unitati ale armatei turce au intrat deja în siria încă de ieri

    RăspundețiȘtergere
  9. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu as interpreta visul Anonimului 09/47 cam asa;actuala stare a frecventei de vibratie a d-nei Maria moare, si se ridica intr-o noua vibratie. Cam asta inseamna cand visezi moarte. Oricum noi nici la nivel constient nu stim ce inseamna moartea.
    Daca alimentam starea de razboi cu frica noastra, atunci asta avem, toti suntem vinovati de crearea lui.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca vei cauta pe blogul meu, am scris anul si ziua cand voi pleca la DOMNUL. Mi s-a spus si mi s-a aratat de Sus ! Mai am multe de implinit aici pe Pământ. As vrea eu sa plec la DOMNUL cât mai repede,dar nu se poate! Am o MISIUNE MARE de implinit.
      Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    2. Asa este !!! Toate sentimentele negative scad fregventa si automat intri sub incidenta raului !!!Ceea ce nu este de dorit si TREBUIE EVITAT CU ORICE MIJLOACE !!! EDUCATI-VA MINTEA SA GANDEASCA POZITIV !!! vorba proverbului : " ai grija ce-ti doresti , ca s-ar putea sa-ti dea Dumnezeu "

      Ștergere
    3. Nu trebuie sa faceti interpretari unei minciuni gogonate :)

      Ștergere
  11. DE FAPT AR TREBUI IERTATA TOATA LUMEA, DAR MA SCOATE DIN SARITE UNELE COMENTARII SI TE IMPINGE EFECTIV LA VIOLENTE. PACAT CA S-A AJUNS AICI. FAC PE ZMEII SI CAND VINE NENOROCIREA SAU BOALA PESTE EI, ATUNCI CAPITULEAZA SI I-SI CERE IERTARE. NU SUPORT ASA CEVA.

    RăspundețiȘtergere
  12. NU M-AM REFERIT LA DUMNEAVOASTRA DOAMNA MARIA.I-MI PARE RAU PENTRU DUMNEAVOSTRA SI VA ROG SA VA RUGATI SI PENTRU MINE. A FOST UN IMPULS DE MOMENT CU ACEA VIOLENTA VERBALA. EU SUNT GABRIEL.

    RăspundețiȘtergere
  13. Draga anonim 9:47
    D-na Maria, NU primeste mesajele prin vise;
    Atentie! Multe vise sunt inselatoare.

    RăspundețiȘtergere
  14. Dumnezeu sa va lumineze mintea si sufletul in implinirea misiunii, d-na Maria!
    Uneori si eu imi doresc sa plec ACASA , ca prea ma ranesc, lovindu-ma de "ziduri groase".Insa stiu ca in 2012 cand trebuia sa plec am spus ca n-o fac pana cand nu-mi trezesc si familia umana .
    Cand ajungi sa-ti DESAVARSESTI SINELE , te poti intoarce ACASA daca doresti, sau poti ramane pentru un scop si mai inalt.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  15. Draga D...esti minunat(a) in ceea ce scrii...iti urmaresc toate coment.de pe acest blog...m -as bucura enorm daca ai avea propriul blog. Transmiteti o energie atat de pozitiva...ma hranesc cand citesc ceea ce scrieti! Iti multumesc si Dumnezeu sa te binecuvantez!!!Lenus

    RăspundețiȘtergere
  16. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  17. e normal ca urmeaza al treilea razboi mondial nu are cum sa fie al patrulea sau al zecelea

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu am habar cum sa-mi fac propriul blog, abia am descoperit cum pot posta aici!Nu sunt foarte priceputa in ale calculatorului!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca te-am descoperit aici,macar prin coment.de pe acest blog.Multumim draga D.,multumim draga Maria pt.infiintarea acestui blog!

      Ștergere
    2. Nu ai nici prieteni sa te ajute?!

      Ștergere