marți, 12 ianuarie 2016

UN "MARE " POLITICIAN , VA FI DUS LA SPITAL ÎN STARE FOARTE GRAVA !

                                                  12 Ianuarie 2016,ora 6,45 dimineaţa !

                                                 Dragii mei, 

În aceasta dimineaţă, trează  fiind, mă surprinde foarte tare un glas care-mi raspunde la gândul meu, ce era in acel moment, către o anume persoana la nivel inalt, care a scapat până acum, fara sa fie pedepsit în vreun fel,deşi a facut atâta rău Poporului român si României in acelasi timp. 
Si cum acolo Sus se cunosc până şi gândurile noastre, un glas puternic imi spune : 

           "Va fi dus în stare foarte gravă, la spital!"

Dragii mei, nu pot spune că mă bucură acest MESAJ venit la mine numai cu Voia Duhului Sfant, dar să nu uităm că, fiecare primeste după faptele sale, bune sau mai puţin bune. 
Dumnezeu ne spune ca sa ne iubim si dusmanii; iar eu asta fac, si va rog si pe voi dragilor, sa incercati sa faceti la fel. 
Mă rog si pentru cei care au fost dusmanii Poporului român, şi probabil mai sunt încă, dar şi pentru cei care-mi sunt dusmani, doar pentru faptul că, ei nu sunt de acord cu ceea ce eu scriu, nu de la mine, ci de la Duhul Cel Prea Sfant. 
Dragii mei, daca in Lumea asta mare toate au un preţ, sanatatea omului nu poate avea preţ. 
Nici toti banii din Lumea toata, nu poate cumpăra viaţa omului,nu o poate prelungi oricat s-ar incerca,  daca DUMNEZEU voieste ca sa i-o ia;voieste ca sa-l cheme la EL.
În cazul de faţă,doresc persoanei respective, multa sanatate, si multe bucurii alături de familie, si de nepotii pe care, îi iubeste atât de mult, ca orisice bunic de altfel. 
                                             Cu dragoste, Maria. 

                                                   

34 de comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Draga mea, pentru faptul ca nu mi s-a spus numele, ci doar eu ma gandeam la o anume persoana,iar raspunsul a venit in clipa urmatoare ,da-mi voie ca sa nu-i spun numele in postare. Fiecare dintre cititori, va sti sa citeasca printre randuri. Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
  2. Iliescu, e si batran si el a facut cel mai mult rau poporului, apoi ceilalti.....Nu Basescu a dat uzinele la fier vechi si a lasat mii de oameni fara munca.....

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna, eu incerc sa va inteleg dar nu prea pot. V-am spus ca nu va judec, ca nu contest cele scrise de dvs dar nu pricep. Daca dvs sunteti convinsa ca asta va e menirea pt ce va tot justificati? Ce tot repetati de unde va vin mesajele? Ce tot ii pomeniti pe cei care va ponegresc? Daca asta va e crucea atunci mergeti pana la capat fara sa va mai plangeti. Ce atata rasfat? Mie imi dati senzatia prin acest comportament ca tanjiti dupa aprecieri si aveti mare nevoie de aprobarea celor din jur. Iar de aici rezulta nesiguranta.
    Iar acest mesaj cui foloseste? Ce e atat de important in el?
    Ah, da stiu...nu ma obliga nimeni sa va citesc blogul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Subscriu ! Bravo !

      Ștergere
    2. sunt total de acord cu ce spune Oana.

      Ștergere
    3. SI EU INCERC SA INTELEG PENTRU CE EXIST DAR NU PREA POT.AH,STIU CA SA IUBESC LA NEBUNIE.

      Ștergere
    4. Oana ..lasa piatra din mana ; Anonimii au ramas mereu ...aninimi;

      Ștergere
  4. Aveti dreptate dl anonim 12,ma mir ca v a publicat mesajul.Raman la parerea mea...daca dumneavoastra trebue sa vindecati lumea inseamna ca suntem pierduti!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Indiferent cine va fi,nu va bucurati de nenorocirea lui va incurcati in energiile lui negative si va trag in jos.Sa ne rugam uni pt.alti asa cum ne invata scriptura.

    RăspundețiȘtergere
  6. Chiar asa Oana draga,de ce citesti blogul d_nei Maria?Exact ca si mine.Si eu ca si tine la inceput ii trimiteam mesaje dnei Maria pt ca nu intelegeam nici eu(nici acum nu inteleg),dar m-a prins valul si uite asa am devenit cititoare fidela al acestui blog.Sincer ce imi place f mult,este partea finala a mesajelor unde d-na Maria ne da sfaturi f utile,sa mergem la biserica,sa respectam poruncile,etc.Tot am stat si m_am gandit si cred ca d-na Maria nu risca sa se joace cu Dumnezeu.D-na Maria va rog spuneti clar si ferm,a-ti primit de la Dumnezeu porunca sa scrieti aceste mesaje cititorilor? Daca da,atunci noi nu putem sa cuprindem cu mintea noastra voia Lui.Numai bine iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  7. Băsescu ca el are nepoți, el a anunțat tăierea salariilor ,noi aveam jugul în jurul gâtului si el cu sleapca lui se lăfăie în mil de euro .si a batut joc de acest popor .dar stiti e o vorbă .DUMNEZEU NU DOARME.

    RăspundețiȘtergere
  8. Divinitatea aduce lucruri in manifestare care vor asigura ca totul serveste unui scop, unei functii, unei perspective mai inalte,unei intrebuintari mai constructive.
    Aveti incredere in planul Divin deoarece toate minciunile si musamalizarile vor iesi la suprafata. Oricat vor incerca cei care nu sunt interesati sa se produca schimbarea lumii, procesul a inceput de mult si continua. In ciuda aparentelor de haos, Lumina se instaleaza pe tronul Imparatiei Lui Dumnezeu cu ajutorul nostru al tuturor. Chiar daca unii dintre voi inca nu stiti mai exact care va este misiunea cu care ati venit aici, voi munciti la nivelul sufletului, mai ales atunci cand dormiti.Bineinteles ca daca toti am face-o la nivel constient, maine ar fi Raiul pe Pamant. Atunci cand voi considerati ca v-ati trezit din somn, de fapt cadeti in somn la nivel constient, ca habar nu aveti ce-ati facut toata noaptea.Cand corpul vostru doarme plecati la lucru cu Lumina si faceti misiunea pe care v-ati asumat-o.Dar ca sa va puteti intoarce ACASA este obligatoriu sa va amintiti toate acestea pentru a recunoaste ceea ce voi sunteti .Fara a fi constienti de SINELE VOSTRU nu va puteti ridica frecventa de vibratie, ca sa puteti supravietui frecventei de ACASA.
    Ceea ce lipseste lumii noastre este IUBIREA, fiind cea mai inalta forma de vibratie.Iubirea este raspunsul la orice intrebare.Iubirea este ceea ce trebuie oferit. Oricine ar fi personajul din mesaj, are nevoie de iubirea noastra ca sigur este ratacit in lanturile intunericului. Asta este misiunea universala cu care am venit, sa ne scoatem fratii si planeta din mlastina, si s-o ridicam in soare.
    Mi-ar placea sa stiu ca suntem cat mai multi pe aceeasi frecventa de vibratie, altfel nu ne putem intelege.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga D, ai citit prea mult blogurile Mariei Marin

      Ștergere
    2. "toate minciunile si musamalizarile vor iesi la suprafata" ???? daaaa vedem cum de mii de ani tot ies la suprafata,cele mai multe crime au avut si inca au caracter religios,si noi ne amagim ca lumea se va schimba in bine,nu exista asa ceva mr. D,totul este ciclic pe pamant,mai rau de cum este acum o sa fie sigur,dar mai bine de-atat nici sa nu va ganditi,cat despre faptul ca plecam in somn sa rezolvam anumite misiuni,cred ca cititi prea multa literatura

      Ștergere
    3. ANONIMULE 23:37 TOCMAI TI-AI CITIT SENTINTA.

      Ștergere
    4. si pe tine cine te-a transformat in judecator? :))daca nu-ti convin postarile mele de ce comentezi la ele si nu iti vezi de ale tale?tu cu ce esti mai presus? esti ca si fariseii din scripturi :))

      Ștergere
    5. bre nea Mareane "care esti",daca aduci o singura dovada ca cele mai multe crime si atrocitati din istoria omenirii nu au avut caracter religios,esti mare domne..dar daca nu poti,ar fi cazul sanu mai comentezi unde te depaseste situatia :p

      Ștergere
    6. EU NU CONTEST.POSIBIL SA SE FI FACU CRIME CU CARACTER RELIGIOS.INCHIZITIA,TERORISTI,ETC.ACUM DEPINDE CE VREI SA DOVEDESTI.PUTEM DOVEDI ORICE LA URMA URMEI.NU TOT CE ZBOARA SE MANANCA.EU NU I-MI MAI OBOSESC DEGETELE AIUREA,CA ORICUM FACETI CE VRETI VOI.DAR TOTUS I-MI FAC DATORIA.CREDE-TI IN DUMNEZEU!

      Ștergere
  9. Un nemernic ca Basescu care a omorat oameni prin felul cum a condus tara, merita tot ce e mai rau!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cel mai mare dusman al tau esti chiar tu!!Unii va credeti mai presus decat Dumnezeu si va apucati sa judecati!!!De parca te-a imputernicit pe tine Dumnezeu sa zici cine merita,ce merita si cand merita ceva sau altceva....Hai sa ne analizam pe noi,insine,sa ne intrebam cu ce suntem mai buni decat aproapele nostru.

      Ștergere
  10. Mihaela nu îți este Rușine sa vb așa ?

    RăspundețiȘtergere
  11. Draga Liliana nu ai inteles nimic. Eu nu am calitatea sa contest munca si sursa dnei Maria. Nu am dreptul sa spun ca e bine sau rau, adevar sau minciuna. Dar cred ca am dreptul sa stiu la ce ajuta astfel de mesaje. Spre exemplu nu am priceput neam rostul acestui mesaj. Un om care a facut mult rau o sa se imbolnaveasca. Si? Mai departe? Sa fim buni crestini si sa ne rugam pt sanatatea lui sau sa topaim de fericire pe principiul "Dumnezeu e sus si vede". Voi cum interpretati un astfel de mesaj?
    Dna Maria, nu ma intelegeti gresit. Eu nu va judec pt ca nu am aceasta calitate. Dar asa cum dvs va sustineti parerile asa si ceilalti oameni au dreptul sa faca acest lucru. Asta nu inseamna sa faci acest lucru aruncand cu noroi in cel care nu e de acord cu tine.

    RăspundețiȘtergere
  12. OANA NU MAI FI ASA.FI MAI "NEBUNA" IN SENSUL BUN.STIU CA E GREU DAR STIU CA POTI.E NORMAL SA TE INTREBI DAR TOTUSI TREBUIE SA FI MAI FLEXIBILA.

    RăspundețiȘtergere
  13. UNIVERSUL IN SINE ESTE O NEBUNIE.DAR ESTE O NEBUNIE FRUMOASA SI EU O ADOR LA NEBUNIE ACEASTA NEBUNIE.

    RăspundețiȘtergere
  14. Khalid Al-Ahmed Muhammad Bashar13 ianuarie 2016 la 08:18

    Eu cred ca stiu despre cine e vorba precum si majoritatea cititorilor, dar parerea mea este ca nu e bine sa ne bucuram de raul altora...
    الله أكبر

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate; Insa e bine sa luam aminte ca mai devreme sau mai tarziu ..culegi ce ai semanat !

      Ștergere
  15. Dragii mei,

    Gata cu joaca de-a Comentariile! Am stat deoparte până acum, si pot spune ca uneori m-am intristat văzând câtă răutate ,câtă invidie, ati putut aduna in inima voasra unii dintre voi. Vă stiti voi care sunteti, nu trebuie sa va numesc eu.
    Cred ca a sosit momentul ca sa fim seriosi, si sa luam de pe acest BLOG al LUI DUMNEZEU, nu este al meu; ci este BLOGUL LUI DUMNEZEU EXISTA - MARTURII; să luam tot ce este frumos, si vindecator pentru al nostru suflet. Ori unii dintre voi, deja v-ati înscaunat în JUDECATORI, si ma judecati atât pe mine, dar si pe unii dintre cititorii carenu sunt de acord cu voi.
    Oare acesta este motivul pentru care cititi(daca citiţi ) acest Blog?De a judeca pe ceilalti si pe mine deopotrivă? Stiti ce spune IISUS HRISTOS?
    NU JUDECA, CA SA NU FII JUDECAT !
    Gata cu vorbele acide, gata cu vorbele pline de venin si de rautate. Voi publica numai COMENTARIILE care se refera la ARTICOLELE pe care le scriu; voi publica numai COMENTARIILE in care cititorii se vor exprima in mod civilizat, fara ironii si jigniri la adresa mea, sau a cititorilor.
    Atâta timp cât eu ma exprim civilizat, nu va jignesc, nu va raspund acid, asa cum ma acuzati unii dintre voi, am pretentii sa-mi raspundeti la fel, si sa fiu respectata,asa cum si eu va respect pe voi cititorii Blogului.
    Cu dragoste, Maria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna Maria,nu este suficient doar a publica doar unele comentarii si altele nu,cea mai buna metoda este sa inchideti rubrica comentarii ati face cel mai mare bine pentru dvs si pentru noi cititorii,sa nu mai vedem comentarii de nici un fel, dar daca asa ati ales este alegerea dvs,dar eu in locul dvs inchideam comentariile de la SETARI.Nu este suficient,sa stiti.

      Ștergere
    2. o decizie inteleapta! prea mult circ...

      Ștergere
  16. Eu nu sunt de acord să inchideti comentarile, n-ar mai avea nici-un farmec,alegem din comentarii ce este bun, trebuie să facem deosebirea dintre bine și rău. Cu drag S.

    RăspundețiȘtergere
  17. Răspunsuri
    1. Nu ar fi de mirare la cate meditatii pentru pedepsirea,caderea lui au facut yoghinii de la MISA!(nu sunt supozitii :)

      Ștergere
  18. Sa fie vorba de Marian Oprisan...tocmai au anuntat la tv ca a fost internat de urgenta!!

    RăspundețiȘtergere