vineri, 8 ianuarie 2016

UN CUTREMUR INTENS !

                                                    8 Ianuarie 2016,ora 4,34 zori de zi !

                                                Dragii mei,

Astăzi dimineaţă în zori de zi, ma trezeste o Lumina pueternică precum un fulger, si astfel am in faţa ochilor ,o incapere in mijlocul căreia se afla o Unitate , un Calculator fara Monitor.
Aceasta Unitate dragilor, stim cu totii ca este destul de grea. Tocmai din acest motiv mi-a fost arătat acest obiect, deoarece incepuse un Cutremur intens, Cutremur care scutura Unitatea ,si pe stanga si pe dreapta.,gata s-o răstoarne.
               High End Audio - High End Video - Sound by Singer
Aud un Glas ca la un radio, sau ca la TV, care spune asa :

                    "Bună ziua !
               Se pare că, iar avem parte de un Cutremur intens!"

Dragii mei, CUTREMURUL pe care eu l-am văzut ,as putea spune cu aproximatie, că era spre Vest, sau chiar Sud-Vest.
Dar Ţara,locul şi ziua anume când va avea loc,eu nu stiu a vă spune; nu mi s-a descoperit.
Ceea ce stiu dragilor, este că, atâta timp cât ne pastram CREDINŢA, NĂDEJDEA si DRAGOSTEA în BUNUL  DUMNEZEU si-n MAICA  DOMNULUI, atâta timp cât împlinim din dragoste Poruncile Sale si ne iubim Aproapele ,precum ne iubim pe noi, DUMNEZEU va ocroti si ocoli România  Sfântă,de Cutremure devastatoare.
De avem doua haine dragii mei, sa dam una si celui care nu are deloc; de avem doua perechi de incalţări, să dăm una si celui care nu are deloc si merge desculta, pe ger si pe zapada; din pâinea noastra zilnica ,sa rupem o bucatica, si sa dam si celui care flamanzeste si nu are deloc, dar fara ca sa-l judecam.
Aceasta înseamna IUBIREA faţă de Aproapele! Să ajuti pe cel necajit, flamand si gol, chiar daca-ti este strain, chiar daca locuieste pe strazi, pe unde apuca.
Făcând astfel, DUMNEZEU nu-şi va intoarce Faţa Sa de la Poporul ales, pentru viitorul al Doilea Ierusalim.
DUMNEZEU si MĂICUŢA  DOMNULUI, să vă binecuvinteze cu Mila si cu Iubirea Sa de oameni,Amin.
                                   Cu dragoste,Maria.
    

3 comentarii:

  1. Strategia Internationala pentru Reducerea Dezastrelor ( ISDR ) din cadrul Natiunilor Unite a anuntat, marti, ca peste 5 milioane de europeni sunt direct supusi riscurilor seismice. Tarile europene cele mai expuse riscului unor cutremure majore sunt Italia, Romania si Grecia, se mentioneaza intr-un comunicat dat publicitatii de ONU, citat de greenreport.it .
    

    Potrivit raportului, emis de ISDR dupa puternicul cutremur de pamant din Italia, de circa 6,3 grade pe scara Richter, "cel putin 3,5 milioane de persoane din Italia, Romania si Grecia sunt direct amenintate de cutremure. Turcia este, de asemenea, o tara destul de expusa, cu mai mult de doua milioane de persoane vulnerabile."

    Raportul subliniaza ca "In Italia au avut loc 25 cutremure majore in ultimii 40 de ani, care au ucis peste 5.000 de persoane si a provocat daune directe de peste 32 de miliarde de franci elvetieni."

    Cu privire la seismul care a lovit regiunea italiana Abruzzo, ISDR subliniaza faptul ca "In L'Aquila, orasul cel mai afectat, cele mai multe din cladirile vechi ale orasului nu corespundeau normelor de siguranta seismica actuale. Astfel, expertii ONU atrag atentia ca, in timpul cutremurelor, blocurile sunt cele care ucid.

    Drept urmare, pentru diminuarea riscului de dezastru, ISDR recomanda ca toate edificiile publice, precum scolile, spitalele si fabricile sa fie construite la standardele seismice impuse tarilor cu zone predispuse la astfel de catastrofe naturale."

    In fiecare an, in toata lumea, pana la o suta de milioane de oameni sunt vulnerabili la cutremure, iar aproximativ 100.000 devin, intr-un fel sau altul, victime ale seismelor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. Multumesc pentru informatie. Din fericire,nu sunt victime ,deocamdata !

      Ștergere