duminică, 31 ianuarie 2016

UN PUTERNIC CUTREMUR , ANUNŢAT ! BLOCURI DĂRÂMATE !

                                           31 Ianuarie 2016 ,ora 6,15 dimineaţa !

                                                                         Dragii mei, 

În aceasta dimineaţă, mă trezeste un glas care vorbeste cu o alta persoana nevazuta de mine, despre ultimul Cutremur devastator. 
Glasul trist,spunea aşa :

                 "Ultimul Cutremur devastator.
       Şi văd dragilor,multe cladiri dărâmate, iar în faţa lor,mai sta doar un schelet al unui bloc cu multe etaje,precum blocurile turn.
Acest Bloc, nu mai avea pereti interiori si nici ferestre sau usi, ci numai stalpii de sustinere,peretii nu mai erau.                                                      

Primele blocuri de 24 de etaje din Bucuresti, aproape de finalizare ...Cutremurul din 4 martie 1977, produs în România, a avut magnitudinea ...                                                Cutremurul din 4 martie 1977 4 - Pensiunea Bulevard Bucuresti.
Jos ,sub Cerul de ziuă, vad un munte de moloz; un munte de cladiri dărâmate, din care nu a mai ramas absolut nimic.
Pe muntele de moloz, vad o femeie, care se prinde cu mâinile de cap peste baticul alb, si care păseste cu grijă, spre vârful muntelui de moloz. 
Aud glas care continuă :

                   "Acolo ,o murit lumea !"  


RADIO SUFLETEL: Cutremurul din 4 martie 1977PERICOL MAJOR pentru România. Ne paşte un CUTREMUR MARE. Raed Arafat ....
Şi continui s-o vad pe acea femeie, care încă se mai ţine cu mâinile de cap,văzând un asemenea dezastru, din care rămăsese in picioare,doar scheletul Blocului Turn; un bloc cu foarte multe etaje;singurul de altfel din acea zonă, care era asa de înalt.
Totul se petrecea dragilor, la SUD-EST !
Aud din nou un alt glas,care spune :

                "Un puternic  Cutremur ,anunţat !
 
Dragii mei, am trait si eu CUTREMURUL din 1977, si stiu exact cum a fost. Aveam doar 15 ani pe atunci, dar am trait şocul Cutremurului, la toata intensitatea lui.
Acum, eu nu stiu dragilor daca acest CUTREMUR puternic anunţat, va fi în România sau în alta parte.
Când am vazut toate aceste dărâmături si acea femeie cu batic alb pe cap, nu mi s-a spus si locul, unde ar urma ca sa aiba loc,acest CUTREMUR DEVASTATOR.
Dragii mei,daca până acum spuneam că ,în ROMÂNIA nu va avea loc un Cutremur devastator, acum nu mai pot spune la fel. 
Dovada ,sta articolul din noaptea de 25/26 ianuarie 2016, pe care o sa-l repostez mai jos.
Dar noi, să încercăm sa fim mai buni si mai milostivi, sa avem CREDINŢĂ  in BUNUL DUMNEZEU, si-n MĂICUŢA  DOMNULUI, si cu siguranţă vom fi ocrotiţi alaturi si impreuna cu cei dragi.
Iata:

                          Noapte de 25 -26 Ianuarie 2016 ,ora 0,45!

                                      Dragii mei, 

Daca anul trecut în 2015 scriam (si nu de la mine ,ci de la DUHUL  CEL  PREA  SFÂNT) că în România nu va fi niciun CUTREMUR  DEVASTATOR,iata dragilor ,că nu pot spune acelasi lucru si in acest an 2016.
                     Northern Sumatra, Indonesia
Am rămas si eu uimită, si m-am cutremurat la propriu, la auzul acestor cuvinte, chiar acum, in aceasta noapte,când scriam aici pe Blog.
Nu pot să vă mint, sau să vă ascund acest MESAJ, primit chiar acum ,la ora 0,45.
Deci ,în timp ce scriam aici pe Blog,aud o conversatie intre două glasuri:
      Citez:         
                  "Despre România ,se spune că, nu va fi niciun Cutremur Devastator !

Dar un alt glas dragii mei, vine foarte repede cu o replică :

      Va fi lovită iar , de un Cutremur Devastator !"

După cumm vedeti dragilor, chiar si primul glas vine si spune cu vehemenţă ,întăreste ceea ce eu am afirmat adesea , cum că ,în România nu va fi niciun Cutremur Devastator.
Exact asa, cum si eu v-am spus întotdeauna că , în ROMÂNIA nu va fi niciun CUTREMUR  DEVASTATOR.
Dar replica a venit uluitor de repede, de la un alt glas care ,spune foarte lejer :
                 "Va fi lovita iar, de un Cutremur Devastator!"  
Dragii mei, asa cum intotdeauna am spus ADEVARUL  DUHULUI  SFANT, asa voi face si acum. 
Nu vă puteam ascunde acest ADEVAR, despre care, se tot vorbeste peste tot in Mass -media.
Dragii mei, cred că este bine că am fost preveniti, pentru a ne putem lua măsurile ce se cuvin ,in astfel de situatii posibil tragice.
Imi doream ,ca eu sa pot anihila ceea ce spune Mass-media, despre CUTREMURUL cel mare. Fireste că nu nu deznadajduiesc! Ci ma voi ruga zi si noapte pentru România, pentru Poporul Român, si pentru toti Semenii nostri de pe Pământ.
Fratilor, numai împreună prin puterea Rugaciunii noastre, prin schimbarea noastra sufleteasca, prin Post si Spovedanie,putem implora Mila Lui Dumnezeu, ca sa nu-şi intoarca Faţa Sa, de la noi robii Săi. 
DUMNEZEU a ales România, ca fiind viitorul al Doilea Ierusalim, si fireste , nu vrea ca sa piarda pe Poporul Său ales.
Acest MESAJ dragilor, poate fi ca un Avertisment ,pentru ca Poporul român, să fie ceea ce Dumnezeu doreste a fi.
Ca un Popor ales ca sa fie viitorul al Doilea Ierusalim,  trebuie sa dea dovada de bunatate, de milostenie, să fie plin de iubire si Credinţă, sa-si iubeasca Aproapele neconditionat, si sa nu mai fie atâta ură, sa nu mai aibă loc atâtea crime si violuri, etc,etc.
Dragii mei,daca vom umple SFINTELE  BISERICI cu prezenta noastra,măcar Duminica, daca ne vom lua si Pruncii cu noi in Casa Domnului, cu siguranta DUMNEZEU  se va bucura, si nu va pedepsi noul Său Popor ales, ca fiind viitorul al Doilea Ierusalim, în care Fiul Său si Mântuitorul nostru, va veni pentru a doua oara pe Pământ.
Să fim buni la inima si la suflet,să împlinim Poruncile Domnului,  sa ne rugam neincetat la Dumnezeu si la Măicuţa Domnului, si cu siguranta vom fi ocrotiti.
De vom avea Credinţă cât un graunte de mustar, vom putea muta si muntii din loc, si nimic rău nu ni se poate întâmpla, nici de s-ar crăpa Pământul în două.
Să lăsam fratilor, calculatorul, piaţa , televizorul si multe alte preocupări pe care cel rău ni le pune în minte şi-n inima, în Ziua Sfântă a Duminicii,şi să mergem la Cina Domnului.
IISUS  HRISTOS  ne invită si ne cheamă cu dragoste în CASA SA,in SFANTA BISERICĂ, dar noi ,ca niste orbi nu vedem si ca niste surzi nu auzim.
De nu ne vom intoarce cu dragoste ,si cu recunostintă la Credinţă, DUMNEZEU va mai scoate din când în când si câte o nuielusă, ca sa ne arate, că EL  este Creatorul si Stapânul nostru si  nu vrea ca sa ne piarda.
Adică,ne mai şi cearta ,dându-ne câte un Cutremur, dându-ne câte o boala, sau orice alt necaz, pentru ca noi să ne întoarcem la EL.
Să nu asteptăm necazul dragii mei, pentru ca să ne amintim de DUMNEZEU si de MĂICUŢA  DOMNULUI.
Sa multumim in fiecare clipă Lui Dumnezeu si Maicii Domnului, atât pentru cele bune ,dar si pentru cele mai puţin bune.
Să dăruim celui necajit si amărât,ceea ce ne-ar plăcea sa ne dăruiască si nouă,alti semeni de-ai nostri.
 Si de vom putea face toate acestea din dragoste,si nu din mândrie, atunci vom putea spune, că Dumnezeu si Maica Domnului ne iubeste ,si că nu va mai pleca din sălasul sufletului nostru niciodata.
Vom fi ocrotiti atât noi, cât si cei dragi nouă.
Este atât de usor, ca sa implinim cele 10 PORUNCI  ale Domnului!
Este atât de usor, ca să înlocuim ura cu dragoste, iar mândria cu smerenie! 
Este atât de usor, ca să inlocuim zgârcenia si lăcomia, cu mila si faptele de milostenie.
Dăruind iubire sufleteasca fratilor, inseamna a implini PORUNCILE  DOMNULUI.
Haideti să incercam ,chiar de astăzi,din acest moment,ca să ne schimbăm în bine, să fim bineplacuţi Lui Dumnezeu si Măicuţei Domnului, iar clipa, de orice necaz si durere, va dispărea ca prin farmec, deoarece, toata nădejdea noastra, tot gandul nostru ne este la BUNUL DUMNEZEU si la MAICA  DOMNULUI ,in fiecare clipă a vietii noastre.
Asa sa ne ajute PREA  SFANTA  TREIME si PREA SFÂNTA  NĂSCĂTOARE de DUMNEZEU,Amin !
                                             Cu dragoste,Maria. 

56 de comentarii:

  1. MA TEM CA NUMAI IN ROMANIA S-A ANUNTAT.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna Maria la acest cutremur aveam un indiciu.pe femeia cu batic alb.eu cred ca unde se poartă doliu lucruri albe acolo se va intampla.Il rog pe Bunul Dumnezeu sa ocrotească si sa apere toate popoarele acestei planete si sa ne apere si pe noi.Iti mulțumim Bunul Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doliul în Japonia este reprezentat de culoarea albă

    RăspundețiȘtergere
  4. CHESTIA ESTE CA FOST SI PUTERNIC ANUNTAT.CONFORM GLASULUI.DECI ESTE SI CUTREMURUL PUTERNIC SI ESTE SI PUTERNIC ANUNTAT.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dumnezeu sa ne apere ! Dar, asa ne-am dezumanizat ca nație, ca popor ....ca tot !

    RăspundețiȘtergere
  6. "Un puternic Cutremur ,anunţat !" Atentie la cuvantul ,,anuntat"!!! Deci, acest cutremur A FOST ANUNTAT !!! Si d-na Maria ne-a dat chiar ,,anuntul",imediat dupa acest mesaj.Imnitial si eu am fost tentata sa spun ca nu va fi la noi.Femeia cu batic alb...daca e Maica Domnului?

    RăspundețiȘtergere
  7. ma gandesc cu groaza, stau in bucuresti.
    Ma sperie cutremurul in sine ca eveniment tragic, ca vor fi imagini desprinse din biblie - Apocalipsa. Dar ma ingrozeste si faptul ca eu unul nu ma simt pregatit, mantuit nici atat.
    Macar sa avem timp sa ne plangem pacatele ! Macar atat ... sa ne mai lase Dumnezeu.

    cu pretuire,
    Cristian dragos

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cristian, Un cutremur mare,nu inseamna sfarsitul lumii.
      Pota cadea din pereti, din tencuiala, dar cei bineplacutI LUI DUMNEZEU, cei binecredinciosi, cei care au mila si iubire faţă de Aproapele,cu siguranta vor fi ocrotiti. Tu faci parte din acesti oameni,cu mare CREDINŢA ,cu inima miloasa si cu suflet luminat si curat. Atunci cand te lasi in mainile LUI DUMNEZEU, nu are ce sa se intample rau. Frica nu are ce cauta,atunci cand noi credem in EL, si-L iubim mai presus de orice pe lumea asta. Asa ca, sa nu mai spui ca te ingrozeste, gandul unui CUTREMUR mare. Daca noi vom deveni mai buni, daca vom ridica ochii spre CER, mai des la RUGACIUNE,ca orice PĂRINTE care Îsi iubeste Fiii, DUMNEZEU va tine cu DREAPTA SA CEA PUTERNICA,Pământul , iar pe cei drepti îi va lua sub aripa SA ocrotitoare, si pe cei care nu-si iubesc Aproapele, si-L hulesc pe EL, îi va indrepta pe CALEA Cea bineplacuta LUI.Cine va vrea sa se indrepte, va trai vesnic in bucurie si se va veseli; cine nu va vrea si va continua sa /si chinuie Aproapele, si-L va huli pe Dumnezeu, va trece in ceata celui RAU, care urla de mbucurie, cand pune gheara pe cate un suflet. DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
  8. Macar sa nu locuiesti intr-un bloc cu bulina rosie.

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamna Maria, cu deosebit respect,
    nu ma simt un om curat chiar deloc. Am stat departe de Dumnezeu o viata, am aproape 30 acum. Am facut mari si scarboase pacate. Ma mustra constiinta si sufletul nu isi gaseste linistea, si am atacuri de panica Dar uneori mi-e sete de rugaciunea, simt ca arde ceva in mine pt Dumnezeu...
    Cristian

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Cristian,
      Dumnezeu poate sa te ierte indiferent de ceea ce ai facut.Daca ai simtit cum ca Cineva lucreaza la inima ta si ai inceput sa vezi sfintenia lui Dumnezeu ca niciodata pana acum,ai inceput sa-ti vezi pacatele ca niciodata pana acum,atitudinea fata de pacatul cu care altadata tu te laudai-Aceasta este Pocainta,poti fi Mantuit!-
      Iti lipseste doar un singur lucru-CREDE in Domnul Iisus Cristos! si daca vei marturisi cu gura ta ca Iisus este Domn si vei crede in inima ta ca Dumnezeu L-a inviat pe El din morti,te vei mantui(Romani 10:9).

      Draga Cristian,tu sa rostesti cu voce tare astfel:
      Eu,Cristian,marturisesc ca Iisus este Domn si cred din toata inima mea ca Tu Dumnezeule L-ai inviat pe El din morti.Amin!
      Iti mai sugerez sa citesti si din Biblie-Noul Testament.
      Dumnezeu sa te ajute si sa-ti dea liniste sufleteasca! Cu drag,Liliana

      Ștergere
    2. Multumesc din suflet! DIUMNEZEU si MĂICUŢA DOMNULUI, sa ne ocroteasca pe toti !

      Ștergere
  10. Doamna Maria, citesc acest blog de putina vreme, de la tragedia din Colectiv, din prima clipa am simtit ca este ADEVARUL spus exact cum sustineti Dumneavoastra, adica Dumnezeu, Duhul Sfant. Va rog din suflet sa nu mai cititi sau sa postati parerile negative, nu are sens... fiecare e liber sa inteleaga cum doreste. Dumnezeu a ingaduit sa transmita prin Dumneavoastra, aceste mesaje spre binele nostru, a transmis aceste mesaje prin sufletul Dumneavoastra pt. ca sunteti un suflet foarte evoluat. Nu veti reusi sa ii schimbati pe cei care aduc jigniri,nu merita sa va intristati pentru rautati, daca vor sa citeasca e bine. Este mare pacat sa va intristati pentru jigniri gratuite, fara ca Dumneavoastra sa ne gresiti cu ceva. Dumneavoastra va implicati cu sufletul, cu timpul acordat acestor scrieri pt. binele nostru, GRATUIT, ori, cati ar mai face astazi asa ceva in mod gratuit? In loc sa va multumim si sa ne bucuram ca aflam mesaje importante de la Bunul Dumnezeu. Eu va multumesc din toata inima, pentru ca aflu mesajele transmise de la Bunul Dumnezeu si avem timp in fiecare clipa sa incercam sa facem fapte bune, ori daca nu suntem in stare sa facem fapte bune, macar sa nu facem rau. Va multumesc inca odata si va doresc multa sanatate, putere de munca, fericire, ca aveti parte de marile intalniri cu Bunul Dumnezeu, Iisus Hristos, Maicuta Domnului, Duhul Sfant si alti Sfinti, e o mare onoare. Cred ca multi ar dori astfel de intalniri. Va urez din toata inima multa fericire, bucurie si putere sa ne scrieti MESAJELE Dumnezeiesti. Dumnezeu sa ne iubeasca la fel de mult cum Va iubeste pe Dumneavoastra. Cu drag Dana.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga DANA,
      Sigur ca eu postez toate acestea GRATUIT ! Si niciodata nu voi percepe vreo taxa,sau sa ma pretentii la vreun castig, atunci cand sunt solicitata pe la TV. DUMNEZEU mi-a spus asa : ÎN DAR AI PRIMIT, ÎN DAR SĂ DAI ! Tocmai aici este TAINA DUHULUI SFÂNT. La aproape 2.400.000 vizualizari si la cel peste 10-12 mii de vizualizari zilnic, puteam sa fac bani din publicitate . Dar nu am acceptat si nu voi accepta niciodata, sa fac aceasta. Îmi doresc ca atunci când cineva citeste un articol scris de mine, pe acest Blog, să se contempleze cu ceea ce citeste. Sa se uneasca si-n citire cu DUHUL SFANT si sa-L simtă în inima si-n sufletul său.Ai dreptate! Am incercat sa fac pe placul unor cititori,si sa mai las din MESAJELE negativa sa treaca. Dar nu voi mai face acest lucru. Este BLOGUL meu, si am toata libertatea de a publica numai MESAJELE de suflet, numai MESAJELE de pocainţă si de dragoste ptr DUMNEZEU. Nu sunt obligati ceilalti cititori,ca sa se tulbure sufleteste,citind anumite MESAJE mizere.
      Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
  11. Unde in alta parte de pe glob ar fii fost anuntat inainte sa se produca ultimul si mare cutremur decat in Romania ?? Amintiti-va si de profetiile lui Arsenie Boca,,ca Bucurestiul va fii...continuarea o stiti.

    RăspundețiȘtergere
  12. Aceasta postare dna Maria va defineste si va caracterizeaza, se pare ca,de fapt, intelegeti mult mai bine lucrurile decat s-ar crede la prima vedere...
    Sa stiti ca am avut,acum cativa ani,onosrea sa fiu incurajat de dvs.
    Iar dta , Emanuel P,ia aminte ce a spus dna Maria : - credimta cat un bob de mustar muta muntii din loc asa ca aseaza-ti mai bine tiglele alea...

    RăspundețiȘtergere
  13. IOAN 11:25 "SI IISUS I-A ZIS: EU SUNT INVIEREA SI VIATA. CEL CARE CREDE IN MINE,CHIAR DACA VA MURI,VA TRAI."

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna Maria
    Iti comentez eu mesajul.
    "Despre România ,se spune că, nu va fi niciun Cutremur Devastator !"
    Asa este. In Romania, doar Vrancea poate produce cutremure majore. Momentan nu se pune problema....
    "Va fi lovita iar, de un Cutremur Devastator!" ....Asta se poate. Daca o sa fie in sud-est inseamna Dobrogea-Marea Neagra- Sabla. Sabla NU este in Romania....Deci NU va fi in Romania dar se va simti puternic in toata zona de sud a tarii noastre.
    Adica NU o sa se produca in Romaia dar se v-a simti in Romania.


    Momentan prefer Anonim...Tu stii mai multe

    Sa ai sanatate...si D-zeu sa fie cu tine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne Ajuta sa nu fie asa ! Doamne Ajuta si ocroteste pe toti fratii si surorile noastre.

      Ștergere
  15. Bucurestiul se va oua atreia oara,va fi si ultima,asa spunea Parintele Arsenie Boca,dupa aceea va venii si binele cu adevarat pt. cine va mai ramane-Va fi noul Ierusalim,de accea trebuie sa fim mai buni pt.ca suntem pe ultima suta de metri.E clar ca in Romania va fi,Dumnezeu cunoaste pe fiecare cum e,de multe ori aparentele inseala,noi oamenii nu ne putem evalua unii pe altii,numai Bunul Dumnezeu cunoaste sufletul fiecaruia.DOAMNE IISUSE HRISTOASE miluiste-ne si ne mantuiste pe noi pacatosii,AMIN!AMIN!AMIN!

    RăspundețiȘtergere
  16. Oamenii trebuie sa fie pregatiti mental ptr. asemenea dezastru .Se vorbeste de multi ani de acest cutremur din partea de s-e a tarii ! Ce trebuie sa stim ,e ca oriunde am fi daca atat ne-a fost drumul vietii se va sfarsi .Putem muri loviti de masina pe trotuar . Atat a fost firul vietii .Noi trebuie sa fim pregatiti in orice moment ptr. intalnirea cu d-zeu ! DOAMNE AJUTA ! O SAPTAMANA BINECUVANTATA !

    RăspundețiȘtergere
  17. Anonim 11.03 daca tot ai spus de parintele Arsenie cu ouatu, spune si ,,ploaie de foc va cadea peste....''- asta inseamna cu totul altceva, nu-i asa mon sher ?!? Eu cred ca in momentul asta, doar ,, morcovul'' ,,ploii'' anuntate de parinte ii mai tine p-astia pe loc deoarece cineva a avut grija sa-i anunte !

    RăspundețiȘtergere
  18. Doamna Maria imi place sa citesc pe blogul dumneavoastra este adevarat si Arsenie Boca a spus ca va fi cutremur.

    RăspundețiȘtergere
  19. Si eu cred ca este vorba de noi romanii.Se mai specifica clar :ULTIMUL CUTREMUR DEVASTATOR,daca ne aducem aminte ce spunea si Parintele Arsenie Boca am o strangere de inima .Si noi stam in Buc.Dna Maria ,dvs stiti care este sud estul in momentul viziunilor,o parere:poate fi vorba de Bucuresti?Saru mana mult si Doamne ajuta!Alina

    RăspundețiȘtergere
  20. Dna Maria poate considerati intrebarea urmatoare o idiotenie dar simt nevoia sa v-o adresez:de ce credeti ca DUMNEZEU vrea sa ne anunte despre acest cutremur,putem schimba ceva?Si de exemplu daca un bloc se prabuseste,se face una cu pamantul inseamna ca toti oamenii din acel bloc erau rai?Sunt doar intrebari care simt sa vi le adresez iar daca nu veti raspunde voi intelege.Alina

    RăspundețiȘtergere
  21. PUTEM SCHIMBA CEVA ORICAND,ALINA.PRIN NADEJDE PUTEM ANULA CUTREMURUL PUR SI SIMPLU,SI CHIAR DACA AR FI,NU NE-AR INTERESA.O NADEJDE NECLINTITA NU INSEAMNA PRESUPUNERI FABULOASE CI SIGURANTA CONCRETA,CA DUMNEZEU NE TINE IN PALMA LA PROPRIU.IAR UN BLOC CARE SE FACE UNA CU PAMANTUL SI MOR TOTI,ACOLO S-AU NIMERIT "CRIMINALI" SI "SFINTI".ADICA IN ACEL BLOC LOCUIESC CEI MAI RAI OAMENI CARE TREBUIE SA AJUNGA LA CEL CU COPITE SI LOCUIESC DEOPOTRIVA SI CEI MAI BUNI OAMENI CARE VOR FI RAPITI DE DUMNEZEU.

    RăspundețiȘtergere
  22. Au fost mai mult de doua cutremure pana acum. Cred ca parintele Arsenie Boca se referea la bombardament

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu "ouatu" Pr Arsenie Boca e posibil să se fi referit la bombardamente,dar a mai spus ca" vor cădea blocurile în Bucuresti ca chibritele".Doamne ferește și păzește!

      Ștergere
  23. Clar Bucurestiul este in sud-vestul Romaniei;si va mai rog ceva:cand scrieti despre Sf.Parinte Arsenie Boca,scrieti cu respect,Parintele Arsenie Boca,pt.ca nu a fost un simplu om,a fost si este si va fi un mare sfant al nostru al romanilor.E nu zic santul ardealului desi sunt ardeleanca.Va multumesc,ocroteste-ne Sfinte Parinte Arsenie Boca pe noi romanii de pretutindeni,DOAMNE IISUSE HRISTOASE te rog primeste rugaciunile noastre in numele Sf.Parinte ieromonah ARSENIE BOCA;AMIN!AMIN!AMIN!

    RăspundețiȘtergere
  24. Dupa accentul femeii cu batic alb si felul cum se exprima poate fii ca zona Sud est in zona Moldovei.Dar din Vrancea se declanseaza totul,asta e parerea mea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ,ca ai observat accentul femeii cu batic alb:
      "Acolo o murit lumea !"
      Asa este , un accent moldovenesc ! Doamne Ajuta sa nu se intample !

      Ștergere
    2. Da,toata falia Moldovei si Bucurestiul nu vor scapa de cutremur.Este adevarat ca blocurile vor cadea una dupa alta intr-o parte din cauza intensitatii mari dar cred ca sunt si alesi care vor scapa dintre ei cu ajutorul lui Dumnezeu.

      Ștergere
    3. Sf Paraschiva sau Teodora de la Sihla?

      Ștergere
  25. Mai ..temperati-l" p-asta cu ..infiltratii" ca ma deprima, zau asa !

    RăspundețiȘtergere
  26. Bună seara,sunt din Chisinau.Vă urmăresc deja al 2 an și am încredere în ce scrie-ți. Dar tare nu as vrea sa fie adevărat ce ați spus d-tra referitor la cutremur,de cind am văzut nu îmi pot găsi liniștea,mi-e frica.Am un băiețel de 4 ani și as vrea sa ajung sa îl văd mare,dar nu sa ni se sfirseaca viața. Cu toții nădăjduim ca va fi bine...Spune-ti-mi va rog ce sa fac???Sunt pierduta...Ajuta-ti-mă va rog

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, Cu totii avem copii si familie ! Dar din păcate,nu avem cu totii CREDINŢĂ,NADEJDE si DRAGOSTE in BUNUL DUMNEZEU si-n MAICA DOMNULUI.Gandeste-te, căci până sa scriu eu de un Cutremur mare in Romania, multi specialisti au venit si s-au batut cu pumnul in piept, căci gata este.in anul respectiv vine CUTREMURUL MARE. Spuneau ca ,ba va fi in 2010,ba in 2011,ba sigur in 2012,iar eu veneam si spuneam: NU VA TEMETI! NU VA FI NICIUN CUTREMUR DEVASTATOR in ROMANIA. Si nu a fost Acum însă, in 2016, am primit MESAJ de Sus ,in care mi se spunea că va fi un CUTREMUR DEVASTATOR in ROMANIA! Si cand nu a fost,am spus ADEVARUL, si acum spun ADEVARUL ca, exista posibilitatea unui CUTREMUR DEVASTATOR, de nu ne vom intoarce cu toata inima si cu tot sufletul la DUMNEZEU.
      Este adevarat ca BUNUL DIUMNEZEU si-a intors Faţa Sa de la noi, pentru că L-am mâniat. Nu mai mergem la Sfanta Biserica, nu ne mai închinam seara si dimineaţa, nu avem mila de cel sarac si flamand, urâm pe Aproapele nostru, părintii isi omoara copiii, copiii pe părinti, razboaie,violuri, prunci omorâţi înca din pantecele mamei, si după aceea, crime cu sange rece, hulim pe Dumnezeu si pe Măicuţa Domnului ,etc etc. Cum ai vrea sa se comporte DUMNEZEU cu noi ? Sa ne ia ]n bratele Sale si sa ne felicite ?Sigur ca vrea sa scape lumea de aceste uscaturi, care nu fac decat rau Aproapelui său.
      Cei care isi vor schimba viata, respecatnd si implinid PORUNCILE DOMNULUI,vor fi OCROTITI si păziti de tot răul si de toata suferinţa.
      Sunt sigura ,ca tu esti un suflet bun si curat, daca urmaresti de 2 ani blogul meu. De la Faţa Lui Dumnezeu, nu avem unde sa ne ascundem. EL ne-a dat viaţă, EL ne dat bogatii, El ne-a dat copilasii. Tot EL este CEL care, hotaraste pentru fiecare dintre noi FIII SĂI. Decat sa te scufunzi în frică, mai bine intareste-te in CREDINŢĂ, si spune mereu: DOAMNE, VIAŢA mea, a copilului meu, si celor dragi mie, in Mâinile TALE o pun.Ajuta-ma după Voia TA DOAMNE, căci TU stii ce e mai bine pentru mine. Nimanui nu trebuie sa-i fie frica de CUTREMUR sau de orice altceva,deoarece ,atunci cand iubesti pe DUMNEZEU ,stii ca EL te va ocroti si ca nu va lsa sa ti se intample nimic rau, nici daca s-ar crapa Pământul in două.Roaga-te mai mult, spovedeste-te, sa faci fapte de milostenie celor cu adevarat flamanzi, si nu la prieteni, sa imbraci pe cel gol sa afaci lucruri de milostenie si nu ai de ce sa te temi. Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    2. Mulțumesc de răspuns...am sa urmez ceea ce m-ați sfătuit.Eu mă consider o persoana păcătoasă și tare as vrea măcar cit de putin sa mă miluiască dumnezeu. La biserica mă stărui sa merg cit mai des în a-mi împărtăși copilul...dar văzând cum trăiesc cei care slujesc domnului chiar ma încurc...dar nu-s eu în drept sa-I judec...pur și simplu de multe ori mă intilnesc cu așa "nelegiuri". Preotul trebuie sa fie un exemplu pentru noi,dar marea majoritate din ei sunt cu mașini luxoase,nu vreau ca sa îi judec caci nu sunt eu mai buna...dar ochii ăsta văd. Sa mă ierte Dumnezeu pentru așa ginduri și cuvinte...dar as vrea ca dumneavoastră sa va expuneți pe marginea acestui caz. Va mulțumesc pentru liniștea care ne-o aduceți și pentru rugăciunile voastre.

      Ștergere
    3. Draga mea, daca nu/ti place sa mergi la un anume PREOT, cauta un altul la care sa-ti poti deschide inima si sufletul. Sa nu faci ce face Preotul ,ci sa faci asa cum te invata el.Si PREOTII sunt oameni, cu păcate si greseli. Nu sunt Sfnti ! Au terminat si ei o facultate ca si multi dintre noi, si-au ales o profesie, deci, nu sunt SFINTI. Sfintenia se dobandeste ,nu se primeste odata cu hirotonirea.Te imbratisez cu drag.

      Ștergere
    4. Spune-mi te rog dar dacă eu sunt în biserică și stau la slujbă și îmi vin alte ginduri în cap,încerc sa nu atrag atenția,dar iarăși îmi vin...fără ca eu sa vreau ,e păcat mare?și cum sa fac ca sa mă concentrez în ceea ce se spune în liturghie?nu știu dacă am formulat corect,dar ideea e ăsta. Și acasă tot de multe ori vreau sa citesc un psalm sau o rugăciune și de multe ori nu mai ajung sa fac ăsta, mă iau cu alte treburi.Poate mă ajuți dumneata cu ceva?

      Ștergere
    5. Schimba biserica, pt. inceput !

      Ștergere
    6. Draga mag3,
      Dupa cum ti-a spus si d-na Maria,daca simti ca biserica aceea nu este ceea ce iti doresti,cauta alta..dar sa sti ca credinta Adevarata nu este o religie(ortodoxa,baptista,etc.),ci este o Relatie cu Domnul Iisus Cristos.Trebuie sa inlocuim doctrina:
      ,, In afara Bisericii nu exista mantuire" cu ,,In afara lui Cristos nu exista mantuire"
      Draga mag3,incepe prin a te ruga,invitandu-l pe Dumnezeu sa patrunda in inima ta ca sa-l cunosti mai bine.De ex,
      Doamne Dumnezeule,te rog vino in inima mea,vreau sa te cunosc mai bine,vreau incepand de astazi sa fac voia ta,dar pentru asta te rog sa ma ajuti!.De asemenea,te mai rog sa-mi maresti credinta ca sa pot sa inteleg ceea ce doresti Tu Doamne de la mine!
      Draga mag 3, Dumnezeu asta asteapta de la tine,sa-ti doresti cu ardoare sa-l cunosti.In rest Dumnezeu o sa faca totul.Trebuie sa te rogi cu cuvinte simple(nu sofisticate),dar ,,cheia" este sa iti doresti din suflet sa Il cunosti.
      Citez Apocalipsa 3:20
      Iata,stau la usa si bat;de va auzi cineva glasul Meu si va deschide usa,voi intra la el si voi cina cu el si el cu Mine.
      Iti recomand sa citesti din Biblie-Noul Testament!
      Dumnezeu sa te lumineze si sa-ti mareasca credinta!Cu drag,Liliana

      Ștergere
    7. Stati linistita. Ca dvs sunt multi altii. Multa lume nu se poate concentra, ii fuge mintea... E in firea omului. Eu va sfatuiesc sa va rugati cum simtiti. Cu vorbele dvs. Intr-un loc unde va simtiti bine. Usor, usor o sa reusiti si sa cititi o rugaciune, sa stati si la o slujba. Calmati-va si ascultati-va inima.

      Ștergere
  27. Aveti un dinte impotriva ardelenilor dna.Maria,de ce nu mi-ati publicat comentariul?astept un raspuns,multumesc.Sunt oameni intre oameni,nu generalizati,eu nu am nimic cu moldovenii,sunt si buni si rai ca peste tot.

    RăspundețiȘtergere
  28. Dna Maria,aceste 2 avertizari de cutremur ar putea avea legatura cu acel mesaj :IN LUNA MARTIE CUTREMUR LA PATIMILE NOASTRE?

    RăspundețiȘtergere
  29. Și totuși dumneata ce crezi ca cutremurul va fi anul acesta???sau ți s-a arătat ce va fi pe viitor?și Republica Moldova tot va fi afectata?va mulțumesc pentru răspuns și pentru timpul ce ni-l oferiți noua!

    RăspundețiȘtergere
  30. Pentru dna Maria- Romania a fost ferita pt ca cineva, cu un suflet curat, o proteja; aceasta protectie a inceput la primul asa zis balamuc creat in media cu domnul care spunea nu mai stiu exact cand pe la tv ca un mare cutremur e iminent; Acel suflet curat despre care vorbeam a creat o -cupola-asupra Rom. lucru care a fost simtit si de oameni straini,apartinand altor popoare.
    Perioada a coincis cu incetarea completa a cutremurilor mari in Rom. si aparitia lor in cu totul alte tari ( ex Indonezia)
    Ei, se pare ca apararea Rom. este, cam de cand a inceput valul de migranti, suspendata.
    Asa se explica dna si visele d-voastra , vedeati corect ca nu o sa mai fie si acum s-a schimbat si vi se arata ca poate fi un mare cutremur.

    De ce acel suflet s-a suparat, asta nu mi s-a aratat !

    RăspundețiȘtergere
  31. Fara scutul acelui suflet, sau intamplat si multe se vor mai intampla probabil!Doamne fereste !
    Mi s-a parut interesant avest vis
    deoarece asa s-ar explica si premonitiile dvs mai vechi, si cele actuale coroborate cu profetia parintelui Boca cu ouatu si cu ploaia de foc asupra celor 3 tari de dupa.

    RăspundețiȘtergere
  32. Buna legatura anonim 21:14

    RăspundețiȘtergere
  33. ave maria purisima .dne ferestene de rau si de necaz

    RăspundețiȘtergere
  34. Dupa femeia cu batic alb pe cap, cred ca acest mare cutremur anuntat o sa fie in Turcia. Acolo poarta batic alb pentru doliu.

    RăspundețiȘtergere
  35. Imi este frica!!!!!!! Nu vreau sa mor.....DUMNEZEU SA NE APARE DE TOT CE ESTE RAU!!!!

    RăspundețiȘtergere
  36. Doamna Maria!
    Mai sus ATI SPUS CA NU STITI LOCUL UNDE VA AVEA LOC MARELE CUTREMUR, APOI ZICETI CA VA AVEA LOC IN ROMANIA?!
    EU NU INTELEG NIMIC!
    SI SUNT SPERIATA RAU!
    DUMNEZEU SA NE AJUTE !!!!

    RăspundețiȘtergere