miercuri, 6 ianuarie 2016

TOATĂ ROMÂNIA FIERBE !

                                                      5 Ianuarie 2016,ora 22,05 !
                                             
                                              Dragii mei,
             
             În aceasta seară dragilor, în timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas, care spune ceva cutremurător referitor la România!
Anul trecut dragii mei, în data de 8 decembrie 2015 scriam un articol exact cu acelasi titlu : România  fierbe !
Şi iată dragii mei, că în această seară , desi eram cu ochii pe monitor, văd cum apare în faţa mea, un norisor auriu, iar o mână nevăzută  scrie cu negru aşa :

                 "România  fierbe!
               Toată  România  fierbe !"  

Iară un glas dragilor, confirmă cele vazute de mine pe lumina aurie,si care erau scrise de acea mână nevăzută:
                  România fierbe !" 
Dragii mei, cred că vom asista fără voia noastra,la EVENIMENTE mai puţin dorite, la PROTESTE de mare amploare,care vor întoarce România pe dos. 
Situatia actuală ,cu linistea Poporului român,stă ca pe un butoi de pulbere.
Să dea Bunul Dumnezeu, ca sa nu avem parte de astfel de Evenimente nedorite;dar asa cum fierb mocnit astăzi nemultumirile Poporului român, tot la fel, vor izbucni la un moment dat, vor da pe dinafară.  
Iată si articolul meu, cu acelasi titlu din 8 decembrie 2015, aici mai jos : 
                                                              

                                        8 Decembrie 2015,ora 6,50 dimineaţa!

                                                Dragii mei,

Mi-as fi dorit să am si vesti mai bune, dar din nefericire,aceste  vesti lipsesc deocamdata. 
Astăzi  dimineaţă, treaza fiind ,mai stăteam puţin în pat,când un glas puternic, strigă ca la un meci de fotbal printre dinţi; ca atunci când se dă golul mult asteptat.
Glasul striga aşa :

                           "Româniaaaaaaa!!!
                      România fierbe !
         Dar un alt glas, vine cu o rectificare :
                            Toată  România , aproape  fierbe !
                     Se gaseste în litru !"
Moment în care ,văd o clădire precum Palatul Parlamentului, sub un Cer de ziuă.
             Palatul Parlamentului – Bucuresti | Obiective Turistice - Harta ....
Brusc,această clădire uriasă,este învăluită într-o Lumină rosie,de  parcă ar fi stat pe un cuptor  încins; sau mai simplu,pe un vulcan care, a înroşit atât Pământul din jurul Clădirii,dar si peretii  exteriori ai Clădrii,de ziceai că sunt construiti numai din fier încins;atât de rosii erau peretii întregii Clădiri.

                   casa-poporului.jpg.
Dragii mei,eu nu stiu ce se va întâmpla cu PALATAUL  PARLAMENTULUI,si cu acel cuvânt misterios :"Se gaseste în litru !"
Să fie vorba de un litru, cu ceva combustibil inflamabil ,care să fie folosit ca un Atentat ?
Indiferent ce va fi,nu va fi bine deloc.
Să ne ferească Dumnezeu,de tot răul si de tot necazul ! 
                                                                      Cu dragoste, MARIA.

13 comentarii:

  1. Nu stiu,eu am obiceiul,sa presimt lucrurile mari,nu pot spune ca ce se va întîmpla,dar de vreun an bun,am o presimtire rea,sa nu va mint ,acum un án,de sarbatori,imi venea un vind,ca si cum,sarbatorile ce au trecut acum,vor fii cele ultime linistite,in pace.Cine stie,Doamne fereste!

    RăspundețiȘtergere
  2. Are legatura cu descoperirea din 4 ian.? Par a fi unite evenimentele.

    RăspundețiȘtergere
  3. De atata saracie,impozite peste impozite,foamete si bataie de joc e si normal ca aceasta tara sa faca ceva.Prea mult isi bat joc de noi si ei au averi peste averi.Noi suntem bataia de joc al acestor guverne de excroci care omoara populatia ROMANIEI.O tara condusa de excroci si mincinosi,falsi care nu doresc binele romanilor.....

    RăspundețiȘtergere
  4. Romania a ajuns la limita din cauza saraciei.birurilor si a excrocilor care ne conduc....

    RăspundețiȘtergere
  5. Probabil,un pahar cind se umple,nu mai ai unde pune,cred ca sint mai multe lucruri aici,care se aduna.Sa speram in bine,si sa ne rugam,cum spune doamna Mária,ca aceste lucruri sa nu se intimple!

    RăspundețiȘtergere
  6. pai fierbe..cand politicieni omoara oameni pe trecerea de pietoni si nu numai si nu patesc mai nimic,cand "oameni de afaceri" fraudeaza statul cu miliarde si fac puscarie la domiciliu in timp ce un om care ia cativa struguri de pe o proprietate privata pt cei 6-7 copilasi este arestat si face doi ani cu executare,cand toti smecherii bogati din puscarie scriu o carte in 24 de ore sau cateva zile pt o pedeapsa mai mica,cand mai mult de 100 de parlamentari (poate mai multi) sunt penali cu acte in regula,de asemenea si cativa fosti ministrii,cand constitutia este modificata in asa fel incat indiferent ce fapte de coruptie fac alesii sa gaseasca o portita de scapare...si putem continua asa scriind zeci de pagini despre nedreptatile care apasa acest neam,atunci ne mai intrebam de ce fierbe romania?

    RăspundețiȘtergere
  7. http://www.napocanews.ro/2014/03/profetiile-despre-cei-sapte-ani-2014-2020.html#nav-main

    RăspundețiȘtergere
  8. http://m.gandul.info/stiri/anunt-transant-al-bor-de-ce-vrea-patriarhul-ca-in-constitutie-sa-scrie-ca-familia-este-formata-din-barbat-si-femeie-14955920

    RăspundețiȘtergere
  9. Scriam un comentariu la un video de pe YouTube („Planul ocupării României de către evrei”) ceva ce simt ca are sa se întâmple în curând, ca să citesc și aicea dezvăluit Mariei la fel: „Dragi cititori, să vă spun ceva: știați că Australia (și cred că aproape toate țările vestice) sunt deja cotropite în felul descris aici? Cine a trăit în occident vede și simte asta. Dar interesant, toți stăm pasivi și ni se pare că ne merge bine, avem ce mânca - deocamdată - cumpărăm și vindem case, ne facem palate pământești (chiar pioni docili în mâna celor ce trag sforile). Dar dăm la taxe gârlă și suntem ținuți tăcuți cu privire la problemele majore, de care are cine să se ocupe: cei din frunte. Dar sunt MÂNDRĂ DE ROMÂNIA care nu se lasă cotropită, și chiar când cei răi cred că biruiesc, România totuși își scutură jugul de pe umeri. Păcat de toți cei ce-i vor răul, căci Românii din vremuri străvechi au fost urși iar noi suntem pui de urși. Cred că ce a profețit recent Swami Gupta despre România va ajunge realitate... doar din cauză că cunosc românul: când se înfurie sfâșie, chiar cu prețul vieții. Dar vor muri aproape jumătate din românii din țară prin această noua revoluție...??...Doamne ferește!! Chiar aicea să se ajungă?? CRED însă că românilor le-a ajuns deja cuțitul la os și aceste lucruri se vor întâmpla curând. „Dar Doamne, ai milă, și cruță viețile oamenilor onești!” Haideți creștini de bună credință și de neam să nu tăcem înaintea lui Dumnezeu și să îi cerem milă peste țara noastră oriunde în lume ne-am afla! Am văzut într-un articol englez o frază interesantă: „MASONII SE TEM DE ROMÂNIA”. De ce? Undeva este un secret care noi muritorii de rând fără acces la documentele din Vatican nu îl știm, dar îl simțim: România este numită de Vatican „grădina maicii Domnului” pentru un motiv!!! Care-i, ce-i face pe masoni să se teamă de ea? Iar pentru Kotys dacia, mulțumesc, sunt multe lucruri bune aduse la cunoștința noastră. Deci felicitări! Însă să ști că eu iubesc poporul evreu dar pe sioniștii masoni și excrocheriile lor pe tot pamântul...dă-mi Doamne putere să iubesc sufletele lor și să mă rog ca să se pocăiască, dar cum aș putea să iubesc faptele lor? Faptele lor le urăsc și îmi produc greață!!! A venit vremea să nu mai stăm nepăsători și să începem ofensiva mână în mână cu Dumnezeu, prin rugăciune. „UNIȚI SALVĂM TOATĂ ROMÂNIA!”

    RăspundețiȘtergere
  10. http://www.reuters.com/article/us-turkey-russia-diplomacy-idUSKBN1481RE?utm_source=Facebook&utm_medium=Social

    RăspundețiȘtergere